Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν η εποχή που ακόμη ζούσαμε με την Μαρία την παράνομη εξωσυζυγική μας σχέση. Ήταν προς το τέλος του καλοκαιριού κι έλειπε ήδη δυο μήνες στο νησί της για τις διακοπές. Μου είχε λείψει τρομερά γιατί την αγαπούσα. Σκεφτείτε λοιπόν την χαρά μου όταν μου είπε ότι θα έφευγε ο άντρας της για την Αθήνα κι έτσι θα μπορούσα να την επισκεφτώ και να περάσω ένα τριήμερο μαζί της.

Όποιος γνωρίζει την Ιθάκη ξέρει ότι το νησί είναι σαν κλεψύδρα και χωρίζεται από μια στενή λωρίδα γης με το λιμάνι, το Βαθύ να βρίσκεται στο νότιο μέρος και τα τουριστικά χωριά της να είναι στο βορεινό τμήμα, 25 χιλιόμετρα μακριά. Η Μαρία έμενε στο Βαθύ. Εγώ αποφάσισα να μείνω στις Φρίκες σ’ ένα διακριτικό ξενοδοχείο. Θα ερχόταν το βράδυ μέχρι εκεί με το αυτοκίνητό της και θα γυρνούσε πάλι το πρωί. Ποιος θα την έπαιρνε χαμπάρι;

Το πρώτο βράδυ ήρθε όλο καύλα και χαρά. Γαμηθήκαμε με πάθος με όλα τα προκαταρκτικά. Έγλειψα το καυτό μουνί της… εκείνα τα υπέροχα τα κρεμαστά μουνόχειλα που γέμιζαν το στόμα μου και τα ρουφούσα κάνοντάς την να σπαρταράει από την καύλα. Η κλειτορίδα της ήταν σκληρή και την πιπίλιζα σαν γλειφιτζούρι. Η Μαρία έχυσε στο στόμα μου ενώ μου έγλειφε τον πούτσο με μαεστρία. Την πήρα δυνατά σε πολλές στάσεις αλλά όπως ήθελε στο τέλος την καβάλησα από πίσω και της έχωσα τον πούτσο στο μουνί της ενώ της έχωνα στον κώλο δαχτυλάκι κι εκείνη έτριβε την κλειτορίδα της. Το χύσιμό της όπως πάντα ήταν εκρηκτικό. Φώναζε και χτυπιόταν από τους έντονους σπασμούς που την συντάραζαν.

Έχοντας ξεκαυλώσει, κατεβήκαμε για φαγητό σε μια βεράντα αρκετά απομονωμένη ώστε να μη μας νοιάζει αν θα μας δουν. Ήταν μια όμορφη ρομαντική βραδιά με ωραίο φαγητό και ποιοτικό κρασί που θα προετοίμαζε μια ακόμη πιο καταπληκτική συνέχεια. Δεν είχαν περάσει τα μεσάνυχτα όταν ανεβήκαμε και πάλι στο δωμάτιο… Γδυθήκαμε ιεροτελετουργικά. Με κάθε ρούχο που της έβγαζα μου αφαιρούσε κι εκείνη κάτι ανάλογο. Όταν μείναμε όπως μας έπλασε ο Θεός, αφού θαύμασα λίγο το πολύ λεπτό κορμί της ξαπλωμένο μπροστά στα μάτια μου προκλητικό και λάγνο, άρχισα το προσκύνημα μου φιλώντας με τα χείλη μου ότι ήξερα πως της προκαλούσε ρίγη καύλας κι ηδονής.

Τη φίλησα πίσω από τ’ αφτιά και στο λαιμό της. Της ρούφηξα τη γλώσσα πίνοντας τα σάλια της μαζί με την ψυχή της. Σταμάτησα επίμονα πάνω στις καυλωμένες ρώγες των βυζιών της. Φίλησα κι έγλειψα το δέρμα της γύρω από τη μέση και τον αφαλό της. Προσπέρασα την ήβη της κι άγγιξα το μέσα μέρος των μηρών της αναζητώντας μέσα στη χαράδρα της ότι την έκανε να αναριγά με καύλα στρίβοντας από την ανατριχίλα το κορμί της, εκπέμποντας αναστεναγμούς κι επιφωνήματα χαράς και ηδονής αβάσταχτης όταν της κάρφωσα την γλώσσα στην κωλοτρυπίδα και την έγλειψα με τέχνη.

Ύστερα γύρισα στο αντικείμενο του πόθου μου, το υπέροχο μουνί της. Ήταν υγρό και έσταζαν τα μυρωδάτα χύσια της πάνω στα μπούτια της. Τα έγλειψα διψασμένα και τα ήπια με το πάθος του ερωτευμένου άντρα που ποθεί τρελά ότι του δίνει η αγαπημένη του. Της πιπίλισα την κλειτορίδα μέχρι που την ένιωσα να τρέμει και να κόβεται η αναπνοή της.

Ξαφνικά τινάχτηκε σαν να ένιωσε ηλεκτρική εκκένωση μέσα στα σωθικά της. Έχυσε δυνατά σαν να έβγαιναν από μέσα της κύματα αβάσταχτης χαράς. Το κορμί της συσπάστηκε έντονα και χρειάστηκε να την κρατώ στα στιβαρά μου χέρια για να μην πέσει απ’ το κρεβάτι. Ένα ζεστό κύμα υγρών πλημμύρισε τα χείλια και το στόμα μου. Τα ρουθούνια μου γέμισαν μ’ αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά που ξεσηκώνει τα ένστικτα του αρσενικού και τίποτα πια δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να θέλει να γαμήσει. Η πούτσα μου δέχτηκε την επίθεση της έμπειρης και παθιασμένης ερωμένης μου. Μου την έκανε σκληρή σαν πύραυλο έτοιμο να προσγειωθεί στο αναμμένο από το πρώτο χύσιμο μουνί της.

Την ξάπλωσα και την γάμησα με πάθος γιατί την ήθελα όσο τίποτε στον κόσμο. Ήταν ένα από κείνα τα γαμήσια που μου έμειναν αξέχαστα γι’ αυτό και σας το περιγράφω σχεδόν δέκα χρόνια μετά. Φτιαγμένος από τη διάθεση, την καύλα αλλά και την αντοχή που μου επέτρεπε το ότι είχα ξαναγαμήσει πριν το φαγητό, η πούτσα μου μπαινόβγαινε μέσα στο μουνί της χωρίς να έχει διάθεση να χύσει κι έτσι της χάρισα τις καλύτερες στιγμές, παίρνοντάς την σ’ όποια στάση της άρεσε για να απολαύσει με έναν τρόπο ξεδιάντροπο κι ασυγκράτητο τις θηλυκές ορμές της. Το προαιώνιο ένστικτο ενός πρωτόγονου θηλυκού που αφήνεται στο πάθος του, μου επέτρεψε να ζήσω στιγμές πρωτόγνωρης ηδονής και καύλας, αντέχοντας ώρες να γαμώ τις τρύπες της, χώνοντας εναλλάξ τον σηκωμένο πούτσο μου από ένα υγρό και γλιστερό μουνί σε έναν στενό αλλά άγρια ξεσηκωμένο από την καύλα κώλο.

Η Μαρία ήταν από εκείνες τις γυναίκες που τα έδινε όλα για να νιώσει μια σκληρή πούτσα μέσα στον κώλο της. Από εκείνη έμαθα πόση γλύκα μπορεί να νιώσει μια γυναίκα μέσα στο κωλάντερο της. Από τη στιγμή που υποχωρήσει ο ελαφρύς πόνος από την εκπόρθηση της σφιχτής τρύπας της, μια πρωτόγνωρη γλυκιά ηδονή πλημμυρίζει τα σωθικά της. Είναι σαν τη γλύκα που νιώθει ο άντρας μέσα στ’ αρχίδια και τον προστάτη του πριν αρχίσει η εκσπερμάτιση. Για εκείνη ήταν ο καλύτερος τρόπος που ένιωθε να έρχεται ασυγκράτητος, έντονος σαν χείμαρρος ο δυνατός οργασμός της.

Έτσι και τώρα, με την πούτσα μου να έχει εκπορθήσει τη σφιχτή πίσω τρύπα της και τα αρχίδια μου να σφυροκοπάνε τα κωλομάγουλα της, ξαφνικά άρχισε να χτυπιέται σφαδάζοντας και φωνάζοντας από την απόλαυση ενός από τους πιο έντονους οργασμούς της. Ένιωσα τη σούφρα της να ανοιγοκλείνει ρυθμικά γύρω από την πούτσα μου προκαλώντας τα δικά μου αυτόματα ανακλαστικά που δίνουν εντολή στον προστάτη να εκτοξεύσει στο βάθος του κώλου της όλο το συσσωρευμένο μέσα στα αρχίδια σπέρμα μου. Άδειασα με πρωτόγνωρη ηδονή κι απόλαυση μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος που είχε παραχθεί σε ένα τόσο μακρύ σε διάρκεια γαμήσι.

Ήταν κάτι το τέλειο. Εκείνες οι στιγμές με έφεραν τόσο κοντά στην ερωμένη μου που την πόθησα ακόμη πιο πολύ κι αποφάσισα να την κάνω γυναίκα μου. Δεν ήταν όμως το τελευταίο γαμήσι εκείνης της νύχτας. Μετά από έναν ύπνο που μας ξεκούρασε και μας επέτρεψε να γεμίσουμε ξανά τις μπαταρίες μας, ξυπνήσαμε μέσα στη νύχτα με διάθεση να γαμηθούμε και πάλι. Ήταν ένα γλυκό ξύπνημα γιατί δεν είχαμε συνηθίσει να βρισκόμαστε νύχτα στο ίδιο κρεβάτι και στην αγκαλιά ο ένας του άλλου. Αυτή τη φορά θα παίρναμε το χρόνο να ικανοποιήσουμε όλες τις αισθήσεις μας.

Ήρεμα αλλά σταθερά φτιαχτήκαμε με τα φιλιά και τα χάδια μας και παρθήκαμε τρυφερά αλλά παθιασμένα αφήνοντας τα κορμιά μας δεμένα με την ίδια ήρεμη διάθεση που ένιωθαν οι καρδιές κι οι ψυχές μας. Είναι απίθανα ερωτικό και γλυκό να φιλιέσαι με πάθος στο στόμα με την αγαπημένη σου όταν ο πούτσος σου είναι δεμένος μαζί της μέσα στο σφιχτό και καυτό μουνί της κι αργογλιστράς απολαμβάνοντας το πάθος της και την ηδονή της.

Την άλλη μέρα θα ζούσαμε κι άλλες πρωτόγνωρες εμπειρίες αλλά μέσα στην όμορφη φύση της Ιθάκης, στην παραλία του Αι Γιάννη...

Μετά από μια νύχτα παθιασμένου έρωτα κι αφού η Μαρία είχε γυρίσει σπίτι της για να δώσει το παρόν, είχαμε αποφασίσει να συναντηθούμε στην πιο όμορφη παραλία του νησιού, τον Αι Γιάννη. Είναι μια παραλία με ανοιχτόχρωμο χαλίκι που λαμπιρίζει μέσα στα γάργαρα νερά του πεντακάθαρου κι απότομου βυθού της.

Βρεθήκαμε γύρω στο μεσημέρι. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη κι ο κόσμος λίγος. Δεν ήταν δύσκολο να βρούμε μικρούς ορμίσκους απομονωμένους από αδιάκριτα μάτια για να μπορέσουμε να απογυμνωθούμε. Γδυθήκαμε εντελώς για να απολαύσουμε τη γυμνή έκθεση των κορμιών μας στο νερό και στον ήλιο. Η Μαρία μου ήταν πανέμορφη, με τέλειες αναλογίες, στα σαράντα της χρόνια. Τα βυζιά της έπεφταν ελαφρά μα η κοιλιά της ήταν λεία και οι γοφοί της σφιχτοί, ενώ μόνο μια φούντα καστανές τριχούλες στεφάνωνε το καθαρό γύρω από τα μουνόχειλα μουνί της. Το πρόσωπό της έλαμπε από χαρά και τα μάτια της γελούσαν από την ξενοιασιά και την ευτυχία μιας ερωτευμένης γυναίκας.

Πήρα τη φωτογραφική μου μηχανή και τράβηξα αρκετές πόζες λάγνες κι ερωτικές που τις κοιτάζω ακόμη και καυλώνω.(Δεν μπορώ δυστυχώς να τις δημοσιεύσω). Παίζοντας με τη φωτογράφηση σιγά - σιγά αρχίσαμε να έχουμε διάθεση για γαμήσι. Αφού εξακριβώσαμε πως είμαστε αθέατοι από αδιάκριτα μάτια αρχίσαμε να αγκαλιαζόμαστε μέσα στο νερό. Χάιδευα το γυμνό μουνί της Μαρίας κι ένιωθα τα υγρά της καύλας της να διευκολύνουν το γλίστρημα δυο δαχτύλων μου μέσα της που την έκαναν να μου αρπάξει τον πούτσο και να τον παίξει κάνοντάς τον να σηκωθεί και να σκληρύνει. Φιλιόμαστε και χαϊδευόμαστε με πάθος ασυγκράτητο αδιάφοροι για τον έξω κόσμο που δεν μπορούσε να μας δει.

Σιγά - σιγά ξαπλώσαμε έξω από το νερό στην άκρη της παραλίας κι αρχίσαμε ένα τρελό 69. Η αλμυρή γεύση που είχε το μουνί της με έκανε να γλείφω με όρεξη και πάθος και να ρουφάω τα υγρά που στάζανε από τον κόλπο της μέσα στη σχισμή της. Άπλωνα μπρος - πίσω την γλώσσα μου και την έστελνα στα ουράνια από την ηδονή της. Με δυσκολία αναστέναζε ηδονικά γιατί το στόμα της ήταν γεμάτο από τον πούτσο μου που ρουφούσε με μανία. Έγλειφα όλο και πιο δυνατά το μουνί και τον κώλο της με το αλάτι να νοστιμίζει τη γεύση μου.

Τελικά συγκεντρώθηκα στα κρεμασμένα βελουδένια μουνοχειλάκια της που πήρα μέσα στο στόμα μου ενώ η γλώσσα μου βασάνιζε την καυλωμένη κλειτορίδα της. Της άρεσε πολύ γιατί σταμάτησε για λίγο να ρουφάει τον πούτσο μου και να μπορεί να αφοσιωθεί στην ηδονή της. Άρχισε να αναπνέει γρήγορα και διακεκομμένα, αναστενάζοντας όλο και πιο έντονα με φόβο να ακουστούμε από κάποιους που ίσως κολυμπούσαν εκεί γύρω.

Και ξαφνικά η κοιλιά της άρχισε να χορεύει με σπασμούς κάνοντάς τη να χτυπιέται μέσα στην αγκαλιά μου που τη συγκρατούσε. Ρούφηξα με λαχτάρα όλα τα χύσια της και περίμενα την ηδονή της να καταλαγιάσει. Με φίλησε στο στόμα τρυφερά δοκιμάζοντας τη γεύση απ’ τους χυμούς της. Ύστερα ξάπλωσε πάνω σε μια πετσέτα που είχαμε απλώσει λίγο πιο έξω απ’ το νερό για να μη μας πληγώνουν τα χαλίκια. Την πήρα με το πάθος άντρα ερωτευμένου που ο πόθος του είναι ανάλογος με το μέγεθος του σηκωμένου πούτσου του. Έτριζαν τα βελουδένια και υγρά τοιχώματα του κόλπου της απ’ την τριβή που προκαλούσε η μεγάλη πούτσα μου μέσα στο σφιχτό καυλιάρικο μουνί της. Μπαινόβγαινα με τέχνη και ρυθμό κάνοντας τη να μονολογεί ασυνάρτητα λόγια έρωτα και πάθους.

-    «Πάρε με άντρα και γαμιά μου. Γάμα με ασταμάτητα γλυκέ μου! Αχ! πόσο θέλω να έχω μέσα μου τον πούτσο σου! Τον θέλω βαθιά μέσα σ’ όλες τις τρύπες μου. Είμαι φτιαγμένη για γαμήσι και δεν σε χορταίνω μωρό μου. Ξέσκισέ με σαν πουτάνα. Είμαι μια κωλογαμημένη. Με τρελαίνει να γαμάς τον κώλο μου! Χώσε την πούτσα σου στον κώλο μου και σκίσε με. Θέλω να νιώσω την ψωλή σου να μου καίει τα σωθικά μου. Έλα… Γάμησε τον κώλο μου. Μη με βασανίζεις…»

-    «Εντάξει αγάπη μου. Γύρισε να σε πάρω. Με τρελαίνει ο τρόπος που μου δίνεις το κορμί σου. Τα θέλω όλα από σένα. Μ’ αρέσει το καυτό και καυλιάρικο μουνί σου. Μα εξίσου μ’ αρέσει κι ο κώλος σου. Έλα να σου καρφώσω την πούτσα μου. Την νιώθεις που γλιστράει μέσα στο έντερο σου;»

Την ένιωσα να σφίγγεται από ένα ελαφρό τσούξιμο (ήτανε βλέπετε και το αλάτι) αλλά μετά χαλάρωσε κι άρχισε να αναζητάει τον πούτσο μου που τον ήθελε όλον μέσα στο έντερο της. Χοροπηδούσε από την καύλα και την ηδονή που γέμιζε τη σούφρα της. Βογκούσε ηδονικά και παθιασμένα ζητώντας μου να μη χύσω μέχρι να αισθανθεί τον οργασμό της. Μου ήταν δύσκολο να κρατηθώ με τόση καύλα που ένιωθα από το σφίξιμο και το άρμεγμα του κώλου της πάνω στον τεντωμένο πούτσο μου. Αυτή τη φορά άρχισα να χύνω πρώτος εγώ. Μα δεν πρόλαβα να νιώσω τον πρώτο σπασμό μου κι η σούφρα της ακολούθησε με απανωτές συσπάσεις που κόβανε τις δικές μου μέχρι να συγχρονιστούνε για λίγο κι ύστερα αφού είχαν αραιώσει οι δικοί της, να νιώθω εγώ μόνο την πούτσα μου που άδειασε περίπου δέκα ριπές σπέρματος μέσα στο καυτό της κωλάντερο.

Ξάπλωσα πάνω της όπως ήταν μπρούμυτα και της χάιδευα με λατρεία τα βυζιά της ενώ εκείνη γύρισε το στόμα της να με φιλήσει και να ρουφήξει με πάθος τη γλώσσα μου. Ήταν ευτυχισμένη κι ερωτευμένη. Είδα στα μάτια της ηδονή κι ευγνωμοσύνη. Την ικανοποίηση μιας χορτασμένης από γαμήσι γυναίκας. Θα ήταν για πάντα δικιά μου... έτσι τουλάχιστον νόμιζα τότε.

Μείναμε έτσι μέχρι που ακούσαμε βήματα να πλησιάζουν στον όρμο όπου είχαμε απομονωθεί για να απολαύσουμε τον έρωτά μας. Ίσα - ίσα προλάβαμε να σκεπαστούμε με πετσέτες όχι μόνο για να καλύψουμε τη γύμνια μας αλλά και για να μη μας αναγνωρίσουν γιατί εκείνη ήταν γνωστή στο νησί. Πράγματι με την παρέα που πέρασε δίπλα μας ήταν και κάποιος εξάδελφός της. Ευτυχώς έφυγαν γρήγορα και δεν μας κατάλαβε κανείς. Οι αναμνήσεις από την Ιθάκη θα μου μείνουν αξέχαστες!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).