Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μου είναι άκρως αληθινή και δεν είναι κάποια φαντασίωση μου. Εγώ είμαι 28 χρονών και η ιστορία μου έχει να κάνει με μια κοπέλα που την γνώρισα στον γάμο της ξαδέρφης μου πριν επτά περίπου χρόνια.

Είμαι από επαρχία αλλά χρόνια τώρα ζω στην συμπρωτεύουσα. Ο γάμος της ξαδέρφης μου έγινε στο χωριό από το οποίο είμαστε. Η ξαδέρφη μου είχε αποφασίσει να παντρευτεί το αφεντικό μου ο όποιος διατηρούσε κλαμπ. Εγώ δούλευα από μικρός εκεί. Όπως όλοι έτσι και η ξαδέρφη μου μια μέρα πριν από τον γάμο θα γλεντούσε με την παρέα της. Οι παρέες της ήταν από όλη την Ελλάδα λόγω της σχολής της.

Εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να γλεντήσω μαζί της γιατί δούλευα. Ο μέλλων άντρας της ξαδέρφης μου θα γλεντούσε στο μαγαζί του με την παρέα του. Εγώ είχα αναλάβει τα πάντα στο μαγαζί για εκείνη την ημέρα. Λόγω του τρεξίματος για τον γάμο δεν είχα προλάβει να δω κανέναν από την παρέα της ξαδέρφης μου που ήρθαν για τον γάμο. Έτσι ξεκίνησε το γλέντι του γαμπρού στο μαγαζί και της ξαδέρφης μου σε ένα άλλο φιλικό μαγαζί. Εγώ έτρεχα πανικόβλητος να προλάβω τα πάντα στο μαγαζί.

Το αφεντικό χόρευε με την παρέα του, και εγώ ούτε ποτό δεν είχα προλάβει να πιω. είχε περάσει η ώρα και ούτε που το κατάλαβα. Είχε πάει κοντά τρεις ώσπου ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα στο μαγαζί η ξαδέρφη μου με την παρέα της. Φαινόταν όλοι ότι ήδη είχαν πιει και το γλέντι θα πήγαινε μέχρι το πρωί. Μόλις τους είδα ανέβηκα ψυχολογικά γιατί θα γλεντούσα κι εγώ με την ξαδέρφη μου έστω και λίγο. Εκεί συνάντησα μια φίλη της ξαδέρφης που είχα σταμπάρει από πριν. Αρχίσαμε να χορεύουμε αλλά τα σώματα μας κόλλησαν. Σε κάποια φάση χωρίς να καταλάβω πάνω στον χορό έσκυψε και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό αργά και αισθησιακά.

Τραβιέμαι και την κοιτάζω. Σαν να μην συνέβαινε τίποτα αυτή συνέχισε να χορεύει μαζί μου. Εμένα όμως μου είχε μπει στο μυαλό… Μετά από λίγο ξανασκύβει και με ξαναφιλάει στον λαιμό και ανέβαινε προς το αφτί… Εμένα ο πούτσος μου πλέον είχε γίνει πέτρα. Παίρνω κι εγώ το θάρρος και σκύβω να την φιλήσω, αλλά αυτή τραβήχτηκε με τρόπο. Αυτό συνέβαινε για πολλή ώρα. Σε κάποια φάση χωρίσαμε και πήγαμε και οι δύο αλλού. Με τα πολλά, πέρασε η ώρα και βρεθήκαμε να χορεύουμε ξανά. Αυτή ξεκίνησε ξανά τα ίδια να μου κάνει και πάλι δεν δεχόταν να την φιλήσω. Εγώ πλέον δεν άντεχα και της λέω:

-    «Ρε κοπελιά, μας κοροϊδεύεις;»

Και γυρίζει και μου απαντάει:

-    «Καύλωσες μωρό μου;», και μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και τον χαϊδεύει.

Είδε ότι ο πούτσος μου είναι έτοιμος να σκίσει το παντελόνι και μου λέει:

-    «Πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο;»

Κατευθείαν κατάλαβα τι θα ακολουθούσε ανάμεσα μας. Βγαίνουμε έξω και πάμε στο πλάι του μαγαζιού που είχε κάτι σκαλοπατάκια. Καθόμαστε και πάω κατευθείαν από την καύλα που είχα να την φιλήσω και γυρίζει και μου λέει:

-    «Βιάζεσαι μικρέ!»

Εγώ τρελάθηκα εκείνη την στιγμή και γυρίζω και της λέω:

-    «Άκου να σου πω κοπελιά… Αν θες να παίξεις και να κοροϊδέψεις, αλλού!»

Και κάνω την κίνηση να φύγω και ξαφνικά με αρπάζει από το μπράτσο και μου λέει:

-    «Πού πας μικρέ;»

-    «Άντε και γαμήσου!», της λέω.

Και με τραβάει προς το μέρος της και αρχίζει να με φιλάει σαν τρελή. Εμένα τα χέρια μου κατευθείαν άρχισαν να ψαχουλεύουν όλο της το σωματάκι. Χωρίς όμως δεύτερη σκέψη της βγάζω το καλσόν και κάνω στην άκρη το στρινγκ και αρχίζω να της παίζω το μουνάκι. Έκανε πίσω και της ξέφυγαν κάποια βογκητά καύλας. Όταν την άκουσα συνέχισα με πιο γρήγορο τρόπο να της παίζω το μουνάκι της και να της χώνω δάχτυλα, ώσπου αυτή από την καύλα της άρχισε να φωνάζει:

-    «Γάμησε με μικρέ! Κάνε με να χύσω. Θέλω να με σκίσεις! Είμαι η πουτάνα σου!»

Εκείνη την ώρα βγάζω έξω το καυλί μου και της το χώνω στο στόμα της. Μου έκανε απίστευτο τσιμπούκι η γκόμενα και μέσα σε πέντε λεπτά έχυσα στο στόμα της. Τα ρούφηξε όλα, δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Της ανοίγω τα πόδια, κάνω στην άκρη το στρινγκάκι της και της βυθίζω τον πούτσο μου στο υγρό μουνάκι της. Άρχισε να φωνάζει σαν πουτάνα και να λέει:

-    «Έτσι γαμιά μου. Σκίσε το μουνάκι μου. Είμαι η πουτάνα σου!»

Εγώ όσο την άκουγα, τόσο πιο δυνατά την γαμούσα και σε κάποια στιγμή άρχιζε να φωνάζει:

-    «Χύνωωωωωωωωωωω πουτσαρά μου, χύνωωωωωωωω για πάρτη σου. Θέλω να μου γαμήσεις το κωλαράκι μου. Θέλω να το σκίσεις με τον πούτσο σου!»

Την γυρίζω στα τέσσερα με τα χέρια της να ακουμπάνε στα σκαλοπάτια και της χώνω με δύναμη τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω μέσα στο κωλαράκι της με δύναμη. Με το ένα χέρι της βαρούσα σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και με το άλλο της μαλάκιζα το μουνάκι της. Άρχισε να τρέμει και να φωνάζει ότι θέλει πιο δυνατά. Εγώ δεν της χάλασα το χατίρι και σφυροκοπούσα την κωλοτρυπίδα της πιο δυνατά και άρχισε να λέει ότι θέλει να χύσω μέσα στο κωλαράκι της, ώσπου μετά από λίγο έχυσα μέσα της…

Άρχισε να λέει μετά ότι θέλει κι άλλο και μου παίρνει τον πούτσο ξανά στο στόμα της. Ο πούτσος μου ξανακαύλωσε μέσα στο στόμα της. Μου τραβούσε μαλακία ενώ είχε στο στόμα της μόνο το κεφαλάκι από το καυλί μου. Μέχρι εκείνη την στιγμή από την καύλα μας δεν σκεφτήκαμε αν μας ψάχνει κανείς. Αυτή ενώ τσιμπούκωνε το καυλί μου μαλάκιζε το μουνάκι της και γυρίζει και μου λέει ότι θέλει να νιώσει τον πούτσο μου μέσα της. Της ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να την γαμάω στο μουνάκι της άλλα αυτή την φορά πιο σιγά. Αυτή βογκούσε και μου έλεγε ότι της αρέσει και δεν θέλει να τελειώσει γρήγορα, όταν κάποια στιγμή ακούμε την πόρτα από το μαγαζί να ανοίγει (ακούστηκε η μουσική και το καταλάβαμε), αλλά δεν δώσαμε σημασία και συνεχίσαμε… αλλά για κακή μας τύχη ήταν η ξαδέρφη μου που βγήκε από το μαγαζί και ήρθε από πίσω και μας βλέπει να ξεσκιζόμαστε.

Τραβηχτήκαμε και έρχεται πιο κοντά μας και αρχίζει να φωνάζει σαν τρελή και ειδικά στην φίλη της. Εγώ έμεινα μαλάκας και σκέφτηκα από μέσα μου: «Καλά, ηλίθια είναι η ξαδέρφη μου; Αντί να χαρεί που ο μικρός ξάδερφος γαμάει αρχίζει και φωνάζει;». Βιαστικά την τράβηξε από το χέρι και την πήρε μέσα στο μαγαζί. Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω ακόμα τι έγινε. Μπαίνω κι εγώ μέσα στο μαγαζί και μετά από πέντε λεπτά έφυγαν. Μέχρι να πάω για ύπνο σκεφτόμουν το γιατί αλλά τίποτα δεν μου ερχόταν για να υπάρχει αυτός ο λόγος. Την άλλη μέρα πάω στο σπίτι της ξαδέρφης μου που την ντύνανε οι φίλες της.

Σε κάποια φάση βλέπω την φίλη της ξαδέρφης μου και πάω να της πω ένα γεια αλλά μόλις με βλέπει φεύγει. Έμεινα με ένα τεράστιο ερωτηματικό στο κεφάλι. Δεν ξαναμιλήσαμε με την φίλη της ξαδέρφης μου. Εμένα όμως μου έμεινε στο κεφάλι και περίμενα να γυρίσει η ξαδέρφη μου από το ταξίδι που πήγε με τον άντρα της. Ήρθε η στιγμή μετά που γύρισε να μιλήσουμε και της λέω:

-    «Είσαι χαζή; Τι έκανες εκείνο το βράδυ; Γιατί φώναζες;»

Και γυρίζει και μου λέει ότι εγώ είμαι χαζός γιατί η φίλη της ήταν αρραβωνιασμένη και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σύντομα…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.