Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια! Με λένε Μαρία και είμαι 25. Γενικά είμαι άτομο που ψάχνεται και, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το σεξ.

Πριν 3 χρόνια λοιπόν, όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, πήγαμε με συμφοιτήτριες στην Κω να το γιορτάσουμε και αποφασισμένες να τα σπάσουμε!!! Ιδιαίτερα εγώ, που είχα βγει πρόσφατα από χωρισμό ήθελα να απολαύσω τα προσόντα κάθε ωραίου στο νησί και να ζήσω κάτι πρωτόγνωρο, αν και, γενικότερα ήμουν άτομο με αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες.

Για να μην τα πολυλογώ, γνώρισα απ’ τις πρώτες μέρες τον Γκρεκ, μαύρος, 21,  με πατέρα Νιγηριανό και μάνα Ελληνίδα που ζούσε στο Παρίσι. Απ' τους γοητευτικότερους και πιο ευγενικούς άντρες που έχω γνωρίσει. Αφήστε δε τη σωματάρα και το όλο στιλάκι του.

Με πλησίασε πρώτος ένα βράδυ σε ένα κλαμπ που γινόταν του χαμού, με κέρασε και δε σταματήσαμε να χορεύουμε και να μιλάμε όλο το βράδυ, με έναν ερωτισμό διάχυτο στην ατμόσφαιρα! Κάποια στιγμή μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο που νοίκιαζε. Δέχτηκα χωρίς δισταγμό.

Με το που μπαίνουμε με κολλάει στον τοίχο και με αρχίζει στα παθιασμένα γλωσσόφιλα και δαγκώματα, τρίβοντας την ερεθισμένη κλειτορίδα μου. Ξαφνικά με πετάει στον καναπέ,  μου σκίζει το μουσκεμένο στρινγκ και αρχίζει να μου κάνει το καλύτερο γλυφομούνι της ζωής μου!! Ένιωθα μια τη γλώσσα του βαθιά στο καυτό μουνάκι μου και μια να ρουφάει καυλωτικά την κλειτορίδα. Όπως καταλαβαίνετε δεν άργησα να χύσω μες στόμα του κι αυτός κάταπιε μ' ευχαρίστηση τους χυμούς μου.

Ήθελα να ανταποδώσω αμέσως αλλά μόλις του έβγαλα το παντελόνι τσίριξα! Είδα έναν καυλωμένο, όρθιο και σκληρό πούτσο πάνω από 30εκ. Έσκυψα κι άρχισα να τον πιπώνω ενώ αυτός μου ‘βαζε δάχτυλο μια στον κώλο μια στο μουνί. Τον ένιωθα να μεγαλώνει και να σκληραίνει ακόμα πιο πολύ στο στόμα μου και δεν άργησα να ξανακαυλώσω. Το κατάλαβε, με ξάπλωσε κι άρχισε να μου τον τρίβει στο μουνί. Δεν άντεχα και φώναζα:

-    Γάμα με πουτσαρά μουυυ!! Χώσ’ τον μου τώρααα!

Με μια απότομη κίνηση μου τον καρφώνει μέχρι μέσα κι εγώ που δεν είχα ξαναφάει τέτοιον τεράστιο πούτσο ούρλιαξα απ' τον πόνο και την ηδονή!!

Μπαινόβγαινε εναλλάξ αργά και ερεθίστηκα, καθώς και γρήγορα και βίαια κι εγώ τρελαινόμουν. Ήθελε να χύσει αλλά όχι έτσι. Με στήνει λοιπόν στα τέσσερα και χώνει την ψωλάρα του στον κώλο μου δίνοντας μου κωλόμπατσα! Απερίγραπτη η αίσθηση ενός μεγάλου μαύρου πέους στην κωλότρυπα.

-    Σκίσε μου την κωλάρα γαμιά μουυυ!! Του φώναζα.

Μπαινόβγαινε πάρα πολύ γρήγορα και τ' αρχίδια του χτυπούσαν στον κώλο, εγώ έχυσα τρέμοντας απ’ την ηδονή και μόλις ήταν έτοιμος να τελειώσει τον πήρα στο στόμα μου και κατάπια όλα τα άσπρα υγρά του…

Από τότε βλεπόμαστε καμιά φορά τα καλοκαίρια με τον Γκρεκ και κάνουμε τα γαμήσια της ζωής μας!! Αν ποτέ σας δοθεί η ευκαιρία να πάτε με μαύρο μην τη χάσετε! Η πραγματικότητα ξεπερνά το μύθο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).