Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι 100% αληθινή και διαδραμτίστηκε πριν αρκετό καιρό. Δεν μπορώ να πω πως είμαι κανένας κούκλος,αλλά δόξα το Θεό οι γυναίκες όλο και κάτι παθαίνουν όταν με βλέπουν.

Δούλευα τότε σε μια εταιρεία που κατασκεύαζε ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα. Έγώ είχα αναλάβει τις πωλήσεις και διεύθυνα το team των πωλητών. Όλοι οι πωλητές ήταν άνδρες. Λόγω υπερβολικής δουλειάς καθόμουν μέχρι αργά το βράδυ για να οργανώσω τις πωλήσεις.

Μία μέρα λοιπόν κι ενώ ήταν χειμώνας Παρασκευής γύρω στις οκτώ το βράδυ μουδιασμένος από την καρέκλα και το pc που έβγαζα τα στατιστικά των πωλήσεων είπα να φτιάξω ένα καφεδάκι μιας και είχα αρκετή δουλειά ακόμα.

Βγήκα από το γραφείο και περπατούσα στον διάδρομο που οδηγούσε στην κουζίνα της Εταιρείας. Έλειπαν όλοι ή μάλλον έτσι πίστευα. Άλλες πόρτες γραφείων ήταν ανοιχτές και άλλες τελείως κλειστές. Ησυχία παντού σε βαθμό που σ\'έκανε να ανατριχιάζεις. Πήγα στην κουζίνα έφτιαξα το καφεδάκι μου και πήρα πάλι τον δρόμο προς το γραφείο μου. Παντού ερημιά. τόση ησυχία που μπορούσα να ακούσω τα βήματά μου στην μοκέτα του διαδρόμου. Πλησίαζα προς το γραφείο και ανοίγωντας την πόρτα ακούω έναν θόρυβο από ένα άλλο γραφείο. Πραγματικά ταράχτηκα. Άφησα τον καφέ και πήγα διστακτικά να δω. Η πόρτα μισάνοιχτη κι ένα φως αναμένο όχι πολύ δυνατό. Ανοίγω την πόρτα αλλά τίποτε δεν βλέπω. Ξαφνικά μέσα από ένα εσωτερικό χώρο του γραφείου παρουσιάζεται η Αμαλία.
Είναι μια από τις σχεδιάστριες της Εταιρείας. Καστανόξανθη,γύρω στο 1,75 , 25 χρονών λεπτή, πλούσιο στήθος και χείλη όλο υποσχέσεις. Τρόμαξε και η ίδια όταν με είδε.

Μου εξήγησε ότι έπρεπε να παραδώσει κάποια σχέδια και ότι έπρεπε να τελειώσει απόψε. Την ρώτησα αν την πείραζε να έκανα ένα τσιγαράκι και μου είπε πως και η ίδια ήθελε ένα διάλειμμα. Έτσι βρεθήκαμε να καθόμαστε στον καναπέ του γραφείου και να συζητάμε για την εταιρεία. Η Αμαλία είναι το κλειδί της εταιρείας και τα σχέδια τα δείχνει μόνο στο αφεντικό. Παραδόξως μου είπε πως ήταν πολύ προβληματισμένη μιας και δεν ήξερε αν τα σχέδια που έβγαλε θα άρεσαν. Της πρότεινα να μου τα δείξει και ύστερα από αρκετή σκέψη δέχτηκε με επιφύλαξη. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν αλλά δεν ήθελα και να την απογοητεύσω. Έτσι η απάντησή μου ήταν πως αλλιώς δείχνουν στο χαρτί κι αλλιώς οταν είναι φορεμένα.

Γέλασε και μου λεέι: Δίκιο έχεις. περίμενε μισό λεπτό.

Πραγματικά σε λιγάκι βγαίνει φορόντας μία ρόμπα δεμένη στη μέση και πηγαίνει προς την πόρτα. Κλειδώνει κι έρχεται μπροστά μου. Ανοίγει την ρόμπα και με ρωτάει πως φαίνεται τώρα που το φοράει. Έπαθα πλάκα.

Δεν τα έχασα και αφού κοίταξα επαγγελματικά το εσώρουχο έκανα την παρατήρηση αν η εφαρμογή του θα είχε διάρκεια μιας και είχε αρκετή δαντέλα το σχέδιο. Πλησιάζει πιο κοντά και μου προτείνει να δω την ελαστικότητά του. Άπλωσα το χέρι μου και νόμιζα πως θα καώ. Γύρισε την πλάτη της για να δω το σχέδιο κι από πίσω. Φυσικά και ήταν string!!!Αφού της είπα πως πραγματικά ήταν τέλειο με βιαστικές κινήσεις σηκώθηκα ξεκλείδωσα την πόρτα και πήγα στο γραφείο μου. Δεν μου αρέσει να κάνω μαλακίες στην δουλειά μου.

Ήπια με μιας το μισό καφέ και με δυο ρουφιξιές κάπνισα ένα τσιγάρο. Πάνω που ηρεμούσα κι έλεγα να συνεχίσω την δουλειά μου ακούω χτύπο στην πόρτα. Ανοίγει και ήταν η Αμαλία. Ντυμένη κανονικά με τα ρούχα της.

Έρχεται και μου ζητάει φωτιά για να ανάψει ένα τσιγάρο. Με ρώτησε γιατί έφυγα έτσι απότομα και βρήκα μια ηλίθια δικαιολογία. Καθόταν απέναντί μου και κάπνιζε. Ξαφνικα σηκώνει την φουστα και ανοίγει τα πόδια της κι άρχιζε να χαιδεύει το μουνλακι της πάνω από το εσώρουχο. Έκλεισε τα μάτια κι έγειρε το κεφάλι πίσω στην καρέκλα. Οι καλτσοδέτες της τέλειες. Βαριά ανάσα που όλο και δυνάμωνε. Ανοίγει τα μάτια και με κοιτά. Εκεί θα μείνεις με ρωτάει;Δεν απάντησα. Η αποψή μου ήταν. όχι στην δουλειά!!!

Σηκώνεται και έρχεται προς το μέρος μου. Σηκώνει την φούστα και κάθεται στα γονατά μου. Χαμηλώνει και αρχίζει να ξεκουμπώνει το φερμουαρ του παντελονιού μου. Πλέον δεν μπορούσα να αντισταθώ. Τον βγάζει έξω και με μια κραυγη ενθουσιασμού τον βάζει στο στόμα της. Πώς χώρεσαν 20cm στο στόμα της δεν μπορώ να το καταλάβω. Έκανε ένα τσιμπούκι τέλειο. Πότε έγλειφε τον πούτσο μου και πότε τα αρχίδια μου.

Την σηκώνω και την ακουμπώ στο γραφείο. Σηκώνω την φούστα κι αρχίζω να φιλώ τα πόδια της. Μύριζε υπέροχα. Μόλις έφτασα στο μαύρο strigaki μου ήρθε η μυρωδιά από τα υγρά της. Την το έβγαλα με τα δόντια κι άρχισα να της κάνω ένα αργό και βασανιστικό γλειφομούνι. Φώναζε ούρλιαζε.

Γλείψε με γαμιά μου. Θέλω την γλώσσα σου στην μούνα μου. Έχει τρελαθει από την καύλα. Γάμα με τη πουτάνα. Θέλω πολύ γαμήσι απόψε. Ναι. Ναι. χύνω παιδαρά μου. Χύνω η γαμιόλα. Χύνωωωωωωωωωω!!!!

Τα χύσια της γέμισαν το πρόσωπό μου που άρχιζε να τα γλείφει. Σηκώνεται γδύνεται τελείως και ανεβαίνει στο γαρφείο τουρλώνοντας την κωλάρα της. Στην δουλειά όλοι για την κωλάρα της λέγαμε.

Τον τέντωνε όσο μπορούσε και με τα χέρια άνοιγε τα κωλομάγουλα. Τί περιμένεις γαμιά μου; Γάμα μου την μούνα. Θέλω να με σκίσεις. Δεν το βλέπεις πόσο γαμημένη γυναίκα είμαι; κι άνοιγε οσο μπορούσε την κωλάρα της.

Ο πούτσος μου είχε πιάσει κόκκινα. Με την μία της τον κάρφωσα βαθειά μέσα της. Ουρλιαξε από καύλα. Βαθειά ψωλαρά μου. Σκίσε την σε παρακαλώ. Τι γαμήσι τρώω απόψε η γαμιόλα!!!

Της τον έβαζα όσο πιο βαθειά μπορούσα και οσο το δυνατόν πιο γρήγορα!!!Κούναγε την λεκάνη της για να μπεί ακόμα πιο πολύ. Άπατη ήταν!!! Γυρίζει ανάσκελα και μου ανοίγει τα πόδια. Τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της. Με μιας βυθίστηκα πάλι μέσα της. Σήκωνω την λεκάνη και ούρλιαζε.

Σταματώ και την βάζω μπρούμητα στη μοκέτα. Της σηκώνω την κωλάρα και με μια κίνηση τον βυθίζω στην κωλάρα της. Ούρλιαξε από καύλα κι άρχιζε πάλι να παραλειρεί!!! Αυτό ήθελα γαμιά μου. Αχχχχ. Ναι. Τί καυλί είναι αυτό;Τον θέλω όλο. Κάνεμε να μην μπορώ να περπατήσω. Γάμα την πουτάνα. Γάμα με την ξεκωλιάρα την γυναίκα που θέλει τον πούτσο σου. Τί γαμήσι μου κάνεις!!!! Οι βυζάρες της είχαν βγει από το σουτιεν και παλόντουσαν. Τις άρπαξα με τα χέρια και τις μάλαζα ενώ την γαμούσα από τον κώλο.

Ξαφνικά κοιτάζω δίπλα μου και βλέπω ένα διακοσμιτικό κερι που ήταν στο τραπεζακι. Το αρπάζω και χωρίς να το καταλάβει της το κάρφωσα στην μουνάρα της. Έτσι δεν σου αρέσει να γαμιέσαι μωρή πουτάνα;της είπα. Ναι μωρό μου αυτό είναι σκισεμε την καργιόλα από παντού. τα θέλω και στις δύο τρύπες μου. έλα χύνω η πουτάνα. χυυυυνωωωω. η καριόλα η γυναίκα!!! Χύνωωωωωωωωωω!!!!

Πραγματικα το κερί πήγε να λιώσει από την φωτιά που είχε το μουνί της. Δεν σταμάτησα και συνέχισα να την καφώνω από πισω.

Τελειώνω της λέω και γυρίζει απότομα και μου τον παίρνει στο στόμα. Θέλω να τα καταπιώ όλα. τα θέλω όλα. και με μιας άρχισε να καταπίνει τον πίδακα που έβγαζα. Τα ήπιε όλα με έγλυψε τόσο που δεν χρειαζόταν να σκουπιστώ. Σηκώθηκε ντύθηκε. και πήγε προς την πόρτα. Σταμάτησε γύρισε πίσω,πήρε το κερί και χάθηκε στον διάδρομο προς το γραφείο της. Δεν μου είπε ούτε κουβέντα. ούτε ένα γειά!!!

Αφού έκανα ένα τσιγάρο βλέπω τα mail μου και μου είχε στείλει ένα που έλεγε. Το ήθελα εδώ και έξι μήνες να με γαμήσεις. Τα σχέδια ήταν πρόφαση. Αν χρειαζόταν θα καθόμουνα όλο το βράδυ για να βρω ευκαιρία και να με γαμήσεις. Το αν θες να ξαναγίνει το αφήνω στην κρίση σου. το κερί θα μου θυμήζει το αποψινό.

Και κάτι τελευταίο. όταν μπήκα στο γραφείο σου την πόρτα την έκλεισα,αλλά όταν βγήκα η πόρτα ήταν μισάνοιχτη!!!

Τον μόνο που είδα εγώ εκείνο το βράδυ φεύγοντας ήταν μία Ρωσσοπόντια καθαρίστρια γύρω στα 25 χρονών. που με χαιρέτησε με σπαστά Ελληνικά και με γελάκια!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.