Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν τα δέκατα ένατα γενέθλιά μου. Η κολλητή μου Νανά με προσκάλεσε σε ένα διπλό ραντεβού με το εικοσιπεντάχρονο αγόρι που έβγαινε μέχρι σήμερα. Επίσης έβγαινε με έναν εικοσιτριάχρονο τύπο εκείνο τον καιρό, φίλο του δικού της.

Εγώ δεν είχα κάνει πολλές σχέσεις μέχρι τότε, και όσες έκανα τις τελείωνα άδοξα. Έκανα μόνο «one night stands». Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό το χόμπι μου και ανέμενα με ενδιαφέρον ένα καλό και άγριο ραντεβού. Η Νανά ήταν άγρια και πολύ σεξουαλική. Μου είχε πει για μερικούς από τους τύπους που είχε βγει. Μου είπε ότι εκείνη είχε αρχίσει τη σεξουαλική επαφή με τα αγόρια από πολύ μικρή.

Ο Μάκης, ο τύπος που είχα ραντεβού, είχε γαμηθεί με την Νανά αρκετές φορές. Μου είχε πει η Νανά ότι είχε έναν όμορφο πούτσο και ήξερε πως να τον χρησιμοποιεί. Και οι δυο γελάγαμε και η κιλότα μου άρχισε να γίνεται υγρή. Η μητριά μου, μου έδινε αντισυλληπτικά εδώ και ένα χρόνο. Ήξερε τι που ήμουν ικανή να κάνω, με είχε πιάσει με το δονητή της στο λουτρό να γαμάω το μουνί μου. Έτσι έχασα την παρθενιά μου στο λουτρό, στο πάτωμα με το δονητή.

Επρόκειτο να φορέσω ένα καινούργιο μου μίνι στο ραντεβού μας με την φιλενάδα μου και τα αγόρια της. Φόρεσα μια μαύρη κιλότα και μια κόκκινη μπλούζα χωρίς σουτιέν. Τα στήθη μου ήταν πολύ μεγάλα. Τα μαλλιά μου και αρκετά μακριά κάτω από τη μέση της πλάτης μου. Έχω πράσινα μάτια και 1.75 ύψος. Η Νανά ήρθε μετά φορώντας ένα μακρύ φόρεμα τζιν που είχε μια σχισμή κάτω από τη μέση που φαινόταν το στρινγκ της όταν καθόταν. Είναι τόσο καυτή, τα κοντά ξανθά μαλλιά της ήταν ανέμελα. Τα μάτια της είναι μπλε του πάγου. Είναι πιο κοντή από μένα και τα πόδια της είναι πολύ όμορφα. Δεν φόραγε στηθόδεσμο και διακρίνονταν οι ρώγες της. Φορούσε ψηλά τακούνια.

Φόρεσα και εγώ ψηλά τακούνια Η μητριά μου μας ευχήθηκε να περάσουμε καλά. Ήρθε και μας πήρε ο κολλητός του Μάκη, ο Αντώνης και πήγαμε στο σπίτι του Μάκη. Ακούσαμε μουσική για λίγο, πίνοντας κρασί και μιλάγαμε. Ο Μάνος με σήκωσε να χορέψουμε. Με φίλησε και με τράβηξε κοντά του πιάνοντας μου τον κώλο μπροστά στα παιδιά. Αλλάξαμε καβαλιέρους με τι Νανά καθώς χόρευε και κείνη με τον Αντώνη. Ο Αντώνης που ήταν ψηλότερος άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να μου τρίβει τα κωλομάγουλα. Άρχισα να καυλώνω πολύ!

Ο Μάκης φιλούσε τη Νανά και το χέρι του ήταν μεταξύ των ποδιών της τρίβοντας το μουνί της. Αισθανόμουν τον σκληρό πούτσο του Αντώνη να με πιέζει και άρχισα να τον τρίβω. Ήταν μεγάλος και παχύς. Έριξα μια ματιά στον Μάκη ο οποίος έβγαζε το φόρεμα της Νανάς. Έλυσα τη ζώνη του Αντώνη και κατέβασα τα εσώρουχα του. Ο πούτσος του αναπήδησε και κατέβηκα στα γόνατα μου μπροστά του. Πάντα μου άρεσε να ρουφάω πούτσο. Τον πήρα στα χέρια μου και άρχισα να τον τρίβω. Ήταν υγρός στην άκρη και έβαλα το δάχτυλο μου πάνω του και το δοκίμασα. Ήταν λίγο αλμυρός. Άρχισα να τον γλύφω.

Αναστέναξε καθώς ρούφηξα την άκρη του στο στόμα μου. Μου άρεσε η αίσθηση του πούτσου στο στόμα μου. Τον ρούφηξα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα μου. Ο Μάκης και η Νανά μας παρακολουθούσαν από τον καναπέ και η Νανά του έπαιρνε πίπα και πάντα προσέχοντας εμάς. Έγλυψα γύρω-γύρω τα αρχίδια του και βαριανάσαινε. Η Νανά μου είχε πει τι αρέσει στα αγόρια της και έβαλα τα δυνατά μου για να το απολαύσουν. Τον ρούφηξα σκληρότερα και γρηγορότερα και γέμισε το στόμα μου από τα πολλά χύσια του.

Τον έγλυψα αργά και τα κατάπια σχεδόν όλα και η Νανά ήρθε και με φίλησε γλύφοντας τα χύσια του από τα χείλη μου, τη γλώσσα και το πιγούνι μου. Φιλιόμασταν έτσι για λίγη ώρα ενώ ο Μάκης ήρθε και άρχισε να μου γλύφει τον κώλο και το μουνί μου από πίσω και καθώς ήμουν ξαπλωμένη πάνω στη Νανά έσπρωξε τον πούτσο του μέσα στη μουνάρα μου από πίσω. Ήταν θαυμάσιος καθώς τράβηξα τα γόνατα μου επάνω από τη Νανά και έσπρωχνα πίσω για να συναντώ τον πούτσο. Η Νανά κουνήθηκε προς επάνω έτσι ώστε να μπορώ να γλύφω το μουνάκι της. Έγλυψα βαθιά στο μουνί της καθώς φώναζα γιατί ο Μάκης με γαμούσε δυνατά τώρα..

Έχυσα και ο Μάκης βγήκε και έχυσε πάνω στον κώλο μου και η Νανά σηκώθηκε γρήγορα και ξεδίπλωσε τη μακριά γλώσσα της για να μου καθαρίσει τα κωλομάγουλα που έτρεχαν τα χύσια του Μάκη. Έτσι γύρισε προς το μέρος μου και μου έδωσε τη γλώσσα της που ρούφηξα όσο πιο βαθιά μπορούσα δίνοντας ένα σόου στους άντρες.

Ο Αντώνης με ξάπλωσε στο κρεβάτι μπρούμυτα σε στάση 69, πάνω από τη Νανά και άρχισε να μου γλύφει την κωλοτρυπίδα μου ενώ η Νανά ρουφούσε δυνατά την κλειτορίδα μου, ενώ εγώ είχα τρελαθεί από καύλα τελείως. Ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να χαλαρώνει. Μου έχωσε το μεσαίο του δάχτυλο, μετά δυο και τρία δάχτυλα μέσα και έξω από την κωλοτρυπίδα μου και η Νανά με γάμαγε πότε-πότε με τα μανικιουρισμένα δαχτυλάκια της. Μετά ένιωσα ένα παλούκι να πιέζει τι κωλοτρυπίδα μου, και πόνο. Όσο και αν προσπαθούσα να τον αφήσω να με γαμήσει δεν άντεχα το πόνο.

Ο Μάκης ο φίλος του (γιατί οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται) έφερε ένα κουτάκι βαζελίνη και με μια μεγάλη ποσότητα, λείπανε όλη τι περιοχή γύρω από τι κωλοτρυπίδα μου, έχωσε το δάχτυλο του μέσα στον κώλο μου και πρόσθεσε λίγη ακόμα, και ο φίλος του κατάφερε να εισέλθει σιγά-σιγά μέσα στο κωλαράκι μου εντελώς που ξεσκιζόταν αργά-αργά και η Νανά ενθάρρυνε το αγόρι της:

-    «Γάμα τη φίλη μου μωράκι μου! Σκίσε την κωλάρα της όπως σκίζεις και τη δικιά μου! Σκίστην, της αρέσει σου λέω!!!»

Ο Αντώνης μου πήδαγε το κώλο για πολύ ώρα καθώς μια φορά με έχυσε από μέσα και άλλη μια στα κωλομάγουλα ενώ αμέσως μετά η Νανά ανέλαβε και πάλι να με καθαρίσει, ρουφώντας τα χύσια που έτρεχαν πάνω της (καθώς ήμουν ξαπλωμένη πάνω της), και μετά ρουφώντας την κωλοτρυπίδα μου που τώρα είχε διάμετρο τουλάχιστον πέντε εκατοστά.

Ο Αντώνης με σήκωσε από τη Νανά και με ανέβασε πάνω του βάζοντας με να κάτσω στον πούτσο του παίρνοντας τον από το κώλο, κοιτάζοντας την πλάτη μου. Ο Μάκης που τόση ώρα η Νανά τον τσιμπούκωνε, πήρε τη θέση του στο μουνί μου. Οπότε τώρα με πηδάγανε ταυτοχρόνως τα δυο αγόρια της φίλης μου, και εκείνη έπαιζε με το μουνί της και το γαμούσε με τα δάχτυλα της, παρακολουθώντας πάντα το θέαμα του τρίου.

Μετά από πολλές ώρες, εξαντλημένοι και οι τέσσερις, γυρίσαμε σπίτι μου εγώ με τη Νανά και η μητριά μου μας ρώτησε εάν το διασκεδάσαμε. Τότε η Νανά της είπε ότι περάσαμε καταπληκτικά και όταν το επαναλάβουμε θα φροντίσουμε να την πάρουμε μαζί μας.


(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.