Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι δεκαεννιά ετών, γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα και τα έχω με μια καυλωμένη κοπελίτσα ετών δεκαοκτώ! Με λένε Κώστα και την κοπέλα μου Κωνσταντίνα και τα έχω μαζί της εδώ και ενάμισι περίπου χρόνο. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας όταν έμπαινα στα δεκαοκτώ. Η πρώτη μας φορά ήταν μετά έξι μήνες!

Ήταν Σάββατο λοιπόν και είχαμε κανονίσει να έρθει από το σπίτι μου το μεσημεράκι. Είχε περιορισμό από τους γονείς της, πράγμα το οποίο την ανάγκαζε συνήθως να φεύγει νωρίς, οπότε η ώρα αυτή μας βόλευε πολύ για να καθίσει περισσότερο.

Έρχεται λοιπόν το μεσημέρι του Σαββάτου και χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού μου. Μόνος εγώ στο σπίτι μου μιας και οι γονείς μου είχαν φύγει για το διήμερο…

Με το που την αντίκρισα στην πόρτα με έλουσε το αίσθημα της καύλας. Το μωρό μου ήταν τόσο όμορφο εκείνη την ημέρα. Πράσινα μάτια, καστανόξανθα μαλλιά, σωματάκι κουνιστό και ένας κωλαράκος τόσο φρέσκος και πεταχτός που με κάνανε να χάσω την επαφή μου με το περιβάλλον για κλάσματα του δευτερολέπτου.

Ο πούτσος μου άρχισε σιγά - σιγά να ξυπνάει. Αυτό που έβλεπα ήταν τόσο υπέροχο!

Μην σας τα πολυλογώ όμως πέρασε η ώρα, ήμασταν στο δωμάτιο μου και μιλάγαμε. Σε μια φάση λοιπόν αρχίσαμε να μιλάμε περί σεξ. Αυτό που με σόκαρε και με καύλωσε ιδιαίτερα ήταν όταν μου είπε πως χαϊδεύει πολύ το μουνάκι της για χάρη μου και για χάρη μερικών άλλων πούτσων!

Της ζήτησα να μου περιγράψει μια φαντασίωση της κι εκείνη άρχισε να μου τη λέει. Όση ώρα μου μίλαγε τα μάτια μου ήταν καρφωμένα πότε στο στόμα της, πότε στα βυζάκια της, πότε στο μουνάκι της και πότε στον κωλαράκο της.

-    «Και χύνεις καλά μωράκι μου;», τη ρώτησα.

-    «Ναι. Χύνω πάρα πολύ!», μου απαντάει, έχοντας τα χεράκια της στο μουνάκι της το οποίο απ’ ότι κατάλαβα είχε αρχίσει να υγραίνεται για τα καλά.

-    «Γουστάρεις πολύ τα καυλιά, ε πουτανίτσα μου; Θες τόσο πολύ να σε ξεσκίζουνε;»

-    «Ναι μωρό μου. Θέλω πολλές πούτσες!»

Φυσικά η Κωνσταντίνα τα έλεγε αυτά γιατί ήξερε πως εκείνο τον καιρό με καύλωνε πολύ να την σκέφτομαι (μόνο όμως να την σκέφτομαι) με κάποιον άλλο ή να την γαμάμε εγώ κι άλλος ένας.

Όσο περνούσε η ώρα και συζητούσαμε γι’ αυτά, τόσο πιο πολύ καυλώναμε και οι δύο ώσπου σε μια φάση με μια αστραπιαία κίνηση πετάω το πούτσο μου έξω και αρχίζω να τον παίζω απαλά. Η Κωνσταντίνα άπλωσε το χέρι της πάνω του και άρχισε να τον χαϊδεύει. Η αναπνοή τις είχε γίνει πιο έντονη… Μου τον χάιδευε με τόση τρυφερότητα λες και ήταν κάτι τόσο πολύτιμο!

Άρχισα πλέον να καυλώνω επικίνδυνα. Με μια κίνηση της πιάνω το κεφάλι, την κοιτάζω στα μάτια και αρχίζω να χαϊδεύω το καυλί μου πάνω στα χείλια της. Εκείνη είχε κλείσει τα μάτια της. Ανοίγει το στόμα της και το βάζει όλο μέσα, όσο μπορούσε βέβαια. Άρχισε να μου τον γλείφει τόσο καλά που είχα ήδη αρχίσει να αισθάνομαι τα χύσια μου έτοιμα να βγούνε.

-    «Δεν πρόκειται να σε χύσω από τώρα πουτανίτσα μου. Συνέχισε να γλείφεις σαν καλό κορίτσι που είσαι. Θα σε φτιάξω εγώ!»

-    «Αχ μωρό μου! Μμμ… Τον θέλω βαθιά μέσα μου να με ξεσκίσει. Δεν αντέχω άλλο να είμαι παρθένα. Με έχεις καυλώσει πολύ μαναράκο μου. Μμμμ...»

-    «Γλείφε παλιοπουτάνα. Όλο καυλιά σκέφτεσαι και τίποτα άλλο. Σου αξίζει ένα πολύ γερό γαμήσι να δεις τι σημαίνει ξέσκισμα!»

Πριν προλάβω να χύσω τραβιέμαι και την βάζω να κάτσει πλάγια. Πηγαίνω πίσω από το μωρό μου, πιάνω την πούτσα μου, η οποία ήταν πλέον κατακόκκινη γεμάτη πεταγμένες τις φλέβες της και πρησμένη σαν πέτρα, και την ακουμπάω πάνω στα φρέσκα νεανικά και υγρά της μουνόχειλα. Το μουνάκι της έκαιγε.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω Κωνσταντίνα. Ετοιμάσου να φας τον πρώτο σου πούτσο που θα θυμάσαι για όλη τη ζωή σου!»

-    «Γάμησε με αγόρι μου γρήγορα! Είμαι έτοιμη...»

Πιέζω λιγάκι το πουτσοκέφαλο μου μέσα στη μουνότρυπα της και η Κωνσταντίνα ούρλιαξε από τον πόνο. Πρώτη φορά έμπαινε κάτι τόσο χοντρό μέσα της. Που και που έβαζε το δαχτυλάκι της μέσα της αλλά ήταν πολύ μικρό σε σχέση με το καυλί μου. Αμέσως τώρα έπρεπε να κάνω την τελειωτική μου κίνηση. Βάζω δύναμη και εξαφανίζω τον πούτσο μου μέσα της.

-    «Αααααχχχ, ααααααχχ πονάωωωω. Αααχ! Μμμμ.... μμμμ.... πονάω μωρό μου. Συνέχισε, έτσι, συνέχισε μη σταματάς. Μη με λυπάσαι την πουτάνα. Γάμα με!!!»

-    «Σε γαμάω μωρό μου. Σου αρέσει;»

-    «Μη σταματάς. Κάνε με γυναίκα μανάρι μου...»

Πόναγε αλλά της άρεσε ταυτόχρονα πολύ. Όσο περνούσε η ώρα… Η Κωνσταντίνα συνήθιζε και πλέον το μουνί της άρχιζε να στάζει. Έσταζε το μωρό μου. Ξεχείλιζε από καύλα και την έβλεπα συνεχώς με ανοιχτό το στόμα να φωνάζει, να ουρλιάζει και να βγάζει λέξεις από το στόμα της που δεν την είχα ξανακούσει να λέει!

Της είχα πιάσει τις ρώγες οι οποίες ήταν πολύ σκληρές έτοιμες να σπάσουν από την καύλα. Το μωρό μου επιτέλους το γαμούσα. Πριν προλάβω να χύσω βγαίνω από μέσα της και την βάζω να ξαπλώσει σαν βασίλισσα πάνω στο κρεβάτι μου με ανοιχτά τα πόδια. Είχε έρθει πλέον η ώρα να της το ανταποδώσω…

Άρχισα να της γλύφω τα πόδια μέσα από τα μπούτια της. Το δωμάτιο μου ξεχείλιζε από καυλωμένες μυρωδιές. Το μουνάκι της ήταν καλά ξυρισμένο έχοντας αφήσει μια μικρή γραμμούλα στο πάνω μέρος. Δεν άργησα να φτάσω στο ναό του κορμιού της και με το που ακουμπάω τη γλώσσα μου απάνω στην κλειτορίδα της πιάνοντας με το ένα χέρι μου τον κόλπο της, έβγαλε ένα ουρλιαχτό τόσο καυλωμένο…

Άρχισε να έχει σπασμούς. Δε μπορούσα να την ελέγξω καθόλου. Τρελαινότανε η πουτάνα. Είχε γραπώσει με τα χέρια της το κρεβάτι μου και βόγκαγε τρελά. Έχυνε η κοπελίτσα μου για τα καλά. Τα υγρά της στάξανε και βρέξανε το σεντόνι μου. Με το που συνήλθε σηκώνεται δίπλα μου και μου λέει:

-    «Τώρα ήρθε η σειρά σου αγορίνα μου. Θα σε τρελάνω τώρα!»

Κι έτσι όπως καθόμουνα μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει. Ακόμα δεν είχα χύσει. Μύριζε όλο το δωμάτιο καύλα. Εγώ πλέον ήμουνα εκστασιασμένος. Δε καταλάβαινα Χριστό από το γύρω περιβάλλον. Μόνο ένιωθα την κοπέλα μου να μου παίζει τον πούτσο μου και να με κοιτάζει με αυτά τα υπέροχα καυλωμένα καταπράσινα μάτια!

Τον ξαναβάζει μέσα στο στόμα της και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει. Τον έπαιζε με την γλώσσα της, τον ρούφαγε καλά και βόγκαγε.

-    «Μμμμμ... τι πούτσα είναι αυτή αγόρι μου! Μμμμμ… Πόσο καλά με γάμησες πριν. Έλα, χύσε μωρό μου, χύσε!!!»

-    «Χύνω μωρή καριόλα. Πάρτα χύσια μου!»

Κι αρχίζω να χύνω και να βγάζω τόσα πολλά χύσια. Τα άδειασα όλα πάνω στο στήθος της το οποίο χάιδευε και τα άλειφε παντού.

-    «Από δω και στο εξής είμαι η πουτάνα σου. Θέλω να με γαμάς κάθε φορά που συναντιόμαστε. Έλα τώρα, μη μου πεις ότι θα σταματήσουμε εδώ; Θέλω να με ξαναγαμήσεις λίγο να το ξανανιώσω…»

Μη μπορώντας να την γαμήσω αμέσως την κράτησα λίγο αγκαλιά και άρχισα να της τρίβω το θεσπέσιο υγρό μουνάκι της με ένα πολύ ωραίο τρόπο. Είχε ξανανεβεί στα ουράνια.

-    «Γάμησε με μωρό μου. Χώστη μου ξανά! Σε θέλω. Έλα.... μμμ…»

-    «Πάρτον παλιοτσούλα που σου αρέσει να γαμιέσαι. Πάρτον πουτάνα!!!»

Και την γαμούσα καθιστός αυτή τη φορά. Ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο και το μωρό μου ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί μου.

-    «Αααααα, αααααα, αααααα, αααααα, αααααα! Έτσι, ααααα. Είμαι η πουτάνα σου αγόρι μου. Μη σταματάς, γάμησε με μόνο, την παλιοτσούλα!»

Ο πούτσος μου έμπαινε τώρα μέχρι τον πάτο της. Ήθελα να την πονέσω, να την κάνω να νιώσει το καυλί μου να την ξεσκίζει και να την τυραννάει τρελά. Ήθελα να την σκίσω στα δύο για να της δείξω τι κρατάω μέσα μου τόσο καιρό. Η Κωνσταντίνα πόναγε.

-    «Πονάω μωρό μου. Πιο σιγά λίγο σε παρακαλώ…»

-    «Όχι παλιοπουτάνα. Τώρα θα πληρώσεις τις καύλες μου. Θα σε σκίσω. Θα σε πεθάνω με το καυλί μου. Ήθελες πούτσες κι από άλλα αγοράκια εεε; Τώρα έχεις τη δική μου. Θα σε φτιάξω παλιοκαριόλα που ήθελες πούτσες να σε θερίζουν. Πάρτα! Ααααχ..!!!»

-    «Αααααα! Μου αρέσουν τα καυλιά πουτανιάρη μου. Ηρέμησε όμως λίγο...»

Βγαίνω από μέσα της, ξαπλώνω, έρχεται από πάνω μου και τον βάζει μέσα στο στόμα της χαϊδεύοντας ταυτόχρονα το ξεσκισμένο νεανικό μουνάκι της. Με το που νιώθω τη ζεστασιά του στόματος της δεν άντεξα. Βγαίνει και πετάω για άλλη μια φορά τα χύσια μου τα οποία περιλούσανε και τους δυο μας.

-    «Ααααααχχχχχ!»

-    «Μμμμμμμ…. Ααααααα! Μωρό μου έχυσες! Δε τελειώσαμε ακόμα όμως…», μου κάνει

Και βγάζει από το συρτάρι μου ένα πλυμένο καρότο (η πουτανίτσα το είχε φυλάξει από πριν).

-    «Θέλω να χύσω. Κάτσε στην άκρη και κοίτα με αγόρι μου…»

Κάθεται αναπαυτικά, ανοίγει τα πόδια της, απλώνει το χεράκι της και με το άλλο κρατώντας το καρότο αρχίζει να το τρίβει κατά μήκος του μουνιού της.

-    «Αααααααααχχχχχ μωρό μου. Είναι τόσο δροσερό. Είναι υπέροχο. Σου αρέσω;»

-    «Συνέχισε παλιοπουτάνα και πες μου τι σκέφτεσαι…»

-    «Σκέφτομαι ότι με γαμάτε εσύ κι ο Αλέξης!»

-    «Ταυτόχρονα;»

-    «Όχι! Πρώτα ο ένας και μετά ο άλλος. Ξέρω ότι σου αρέσει. Δε πιστεύω να σε πειράζει;»

-    «Συνέχισε και πες μου πως σε γαμάει μωρή καριολιτσα;»

-    «Με γαμάει καλά. Αλλά... ξενερώνω λίγο. Θέλω εσένα μόνο!»

-    «Συνέχισε μωρό μου…»

Έχοντας πιάσει την πούτσα μου έτοιμος να χύσω για τρίτη φορά πράγμα το οποίο δεν ξέρω πως μου συνέβη…

-    «Ααααχχχχ! Πάντα ήθελα να με δεις να αυνανίζομαι. Θα χύσω μωρό μου μόνο για σένα τώρα. Ααααααχχχχ. Τρελαίνομαι!»

-    «Χύσε μωρή! Θα χύσω κι εγώ παρέα να χύσουμε μαζί!»

-    «Χύνω, χύνω, χυνωωω μωρό μουυυυυυυυυυ!!! Ααααααααααααααααχχχ! Ααααααχ!»

Περιττό να σας πω πως ξαναέχυσα για τα καλά. Το γαμήσι μας ήταν υπέροχο. Να είμαστε καλά να γαμιόμαστε για πάντα.

Ύστερα αφού ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι μας πήρε ο ύπνος γυμνούς και γεμάτους από τα υγρά μας μέσα σε ένα δωμάτιο που μύριζε σκέτη καύλα από τους πολλούς χυμούς.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Με έχει κυριεύσει μια απίστευτη καύλα γιατί τώρα που έγραφα ξαναθυμόμουνα λεπτό προς λεπτό ότι συνέβη εκείνη την υπέροχη μέρα. Ελπίζω όσοι διαβάσατε την ιστορία να σας καύλωσε αρκετά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).