Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εγώ μόλις άκουσα την Μαρία να μου λέει για το Σαββατοκύριακο, έψαχνα να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο για να τον γνωρίσω στην Εβελην! Σημειώστε πως δεν ήξερα το τι ήταν η Έβελην!!! Με αποτέλεσμα να σκέφτομαι μην γνωρίσω κανένα μπάζο σε κανέναν φίλο μου και μου την πει κιόλας! Μετά σκέφτηκα τι λες ρε φίλε ούτος η άλλως καλή παρέα θα είμαστε! Οπότε την επόμενη μέρα (Τετάρτη) πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου τον Γιάννη και του το είπα (σημειώστε ότι ο Γιάννης ήταν κολλητός μου) και ήξερε για την παράλληλη σχέση μου που είχα με μία φίλη του!!! Αλλά όλα πηγαίνανε με ωραίο τρόπο και με κάλυπτε! Κανένας άλλος δεν ήξερε τίποτα! Ούτε και η Βούλα είχε καταλάβει τίποτα (σημειώστε ότι εγώ και η Βούλα θα κλείναμε 5 μήνες μαζί)

Συνεχίζω με τον Γιάννη ο οποίος επειδή ήξερε την Μαρία (το ότι ήταν ωραίο μουνάκι) δέχτηκε για να έρθει παρέα μας το Σ/Κ με μεγάλη ευχαρίστηση (πιστεύοντας ότι και η Έβελην θα είναι εξίσου ωραίο μουνί με την Μαρία)

Για να μην πολυλογώ πήρα τηλέφωνο την Μαρία και της είπα ΟΚ για το Σάββατο αρκεί βέβαια να βγούμε παρέα με την Έβελην και τον Γιάννη πριν φύγουμε για να γνωριστούν (και είπε και αυτή με την σειρά της ΟΚ)
Έτσι και κύλησαν οι μέρες, Εγώ την Τετάρτη το βράδυ ήμουν με την Βούλα παρέα! Την Πέμπτη το απόγευμα με την Μαρία και το βράδυ ως συνήθως πήγα στην Βούλα αλλά δυστυχώς ήταν η αδερφή της εκεί και έτσι ήμουν τυπικότατος! Η μικρή τώρα είχε ορεξούλες (η Βούλα ήταν 18 χρονών και η αδερφή της 20 στα 21) Βλέπετε η αδερφή της πολύ γατόνι με αποτέλεσμα μας έκανε κήρυγμα εγώ με την σειρά μου τσαντίστηκα με αποτέλεσμα είπα στην Βούλα να πάμε καμιά βολτούλα!

Έτσι και την κοπανήσαμε (πήγαμε στην ταράτσα να αράξουμε μέχρι να ηρεμήσω) Εκεί μείναμε αγκαλιασμένη μέχρι που ξεκίνησε ένα ΕΡΩΤΙΚΟΤΑΤΟ παιχνίδι! Με τον φόβο μην μας δει κάνει μπήκαμε μέσα στην πολυκατοικία πάλι. Εκεί καθίσαμε στα σκαλάκια και παίζαμε!

Τις σήκωσα την μπλουζίτσα και τις έγλυφα τις ρογουλες και τις χάιδευα το μουνάκι πάνω από το σορτσάκι της! Κάποια στιγμή μου πιάνει τον πούτσο μου και ξεκίνησε να μου τον χαϊδεύει

Κάποιος όμως μπήκε στην πολυκατοικία και εμείς με την σειρά μας σταματήσαμε τα παιχνίδια! Τελικά ο άνθρωπος που ερχότανε σταμάτησε περίπου στον τρίτο! Με αποτέλεσμα Έτσι όπως ήμασταν όρθιοι να την πιάνω από τα χέρια και να την κολλάω πάνω στα καγκελα της πολυκατοικίας! Ταυτόχρονα να την βάζω να σκύψει και αυτή σαν καλό κοριτσάκι πιάνεται από τα κάγκελα και σκύβει Της ανοίγω το φερμουάρ και το ξεκουμπώνω το σορτσάκι της και τότε μένω έκπληκτος επειδή δεν φορούσε καθόλου το στρινγκακι της! Αυτό με τρέλανε

Ξεκινησα να της γλείφω το μουνάκι της και αυτό να σιγομουρμουριζει μην τυχών και μας πάρουν χαμπάρι!

Τότε ξεκίνησα να πιπιλάω την κλειτορίδα της είχε σκληρύνει παρά πολύ! Την έγλυφα και σιγά σιγά της την δάγκωνα ! αυτό την έκανε να ανασκιρτιζει συνεχεία! Να με παρακαλάει πως θέλει τον πούτσο μου! Να τον νιώσει μέσα στο μουνάκι της! Εγώ όμως δεν ήθελα! ήμουν αποφασισμένος εκείνη την ημέρα να της ξεσκίσω το κολαρακι που τόσο πολύ ήθελα και αυτή δεν με άφηνε και καλά ότι θα πονέσει αφού και καλά πονάει όταν στις γαμάω το μουνάκι της! Παρολες της φορές που πήγαινα να της τον ξεσκίσω τον κολαρακο της Τελικά δεν μπορούσα! Ήταν πολύ σφιχτή αλλά εκείνη την στιγμή Ήταν το μόνο που ήθελα!

Την έπιασα από τα χέρια και σιγά σιγά ξάπλωσα έξω από το δώμα της πολυκατοικίας της είπα να κάτσει απάνω στον πούτσο μου, αυτή με προθυμία έπιασε τον πούτσο μου και σιγά σιγά ξεκίνησε να τον βάζει στην μουνοτρυπουλα της! Τότε την πιάνω από την μέση της και την τραβάω με δύναμη προς τα κάτω! Αυτό Ήταν ένα ατελείωτο ουρλιαχτό! Μας άκουσε όλη η πολυκατοικία! Την είχα κατασκισει!

Αυτή Ήταν και η ευκαιρία που περίμενα! Την σηκώνω με την μια! Την ξαναστηνω στα κάγκελα Και Τότε σαν μανιασμένος ξεκινάω να την χτυπάω στα κωλομέρια της!

Παρόλο που Ήταν σκοτάδι έβλεπα της κοκκινίλες και ένιωθα τα κωλομέρια της απόλυτα καυτά! Αυτό Ήταν λέω Την πιάνω από τα μαλλιά της Την γυρίζω προς εμένα! Και τις λέω να γονατίσει μπροστά μου! αφού γονατίζει Τότε πιάνω τον πούτσο μου με το ένα χέρι και με το άλλο να την τραβάω από τα μαλλιά της της χώνω τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της! μπήκε τόσο βαθιά που την έκανα να ψιλοπνιχτει! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει με σάλια τον πούτσο μου!

Εγώ Τότε και καλά τσαντισμένος της ρίχνω ένα χαστούκι και την σηκώνω όρθια η Βούλα είχε ξεκινήσει να κλαίει! Και αφού μένει σκυμμένη πάνω στα κάγκελα της τον χώνω βαθιά και πάλι μέσα στο μουνί της! Όσο δυνατά την γάμαγα τόσο της πείραζα με το δάχτυλο μου την κωλοτρυπίδα της! Κάποια στιγμή το εξαφάνισα μέσα στην κωλοτρυπίδα της και αυτή με αναφιλητά και σιγά κιόλας για να μην μας ακούσουν μου έλεγε να σταματήσω γιατί την πονάω! Τότε Εγώ ξεκινάω να την τραβάω από τα μαλλιά της και να της λέω Μωρή καριόλα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα πάθεις!

Τότε η Βούλα Ήταν που κατάλαβε τις προϋπόθεσης μου! Και έκανε να αποτραβηχτεί! Αυτό με τρέλανε! Την έπιασα από τα μαλλιά (το ήξερα ότι την πόναγα) αλλά παρόλα αυτά Εγώ είχα θολώσει! είχα καρφωμένο βαθιά μέσα στο μουνί της που έσταζε συνεχεία τον πούτσο μου και να την τραβάω από τα μαλλιά της τόσο που έβλεπα την πλατουλα της να κάνει τόξο!

Τότε έβγαλα τον πούτσο μου μέσα από την μουνοτριπα της τον είδα Έτσι όπως γυάλιζε από το μουνοχιμα της και τον ακουμπάω στην κολοτρυπιδουλα της αυτό την έκανα να πεταχτεί αλλά Τότε την ξανατραβάω ακόμα πιο πολύ από τα μαλλιά που ο πόνος όπως κατάλαβα Ήταν ακόμα πιο πολύ γιατί πάνω στις κινήσεις τις για να φυγή από κοντά μου και με το τράβηγμα που τις έκανα από τα μαλλιά την έκανε να κάνει προς τα πίσω και Έτσι το πουτσοκεφαλο μου μόλις εισχώρησε ελάχιστα μέσα στην κωλοτρυπίδα της! Ξαφνικά ένιωσα το πουτσοκεφαλο μου να αιχμαλωτίζεται να το σφίγγει η κωλοτρυπίδα της! Και εμένα να με στέλνει στα ουράνια! Να ψιλοσπρωχνω αλλά ο πούτσος μου να μην μπαίνει.

Πλέων η Βούλα είχε εντελώς παραδοθεί και μούγκριζε συνεχεία! Πιο πολύ βέβαια από πόνο αλλά όπως ένιωθα η καύλα της Ήταν απίστευτη έπιασα το μουνί της το οποίο όχι απλά έσταζε άφθονο μουνοχιμα αλλά έκαιγε παρά πολύ! Τις έπιασα τις ρόγες και Ήταν τόσο πολύ τσιτωμένες που έλεγα πως θα εκτοξευτούν σαν τορπίλες! Τότε ξεκίνησα να τις τσιμπάω με δύναμη! Και αυτή να θέλει ακόμα πιο δυνατά!

Πλέον είχε παραδοθεί εντελώς Ήταν η καυλιτσα μου το τσουλάκι μου! Ήταν έρμαιο των διαθέσεων μου! Έτσι όπως Ήταν ο πούτσος μου ελάχιστα μέσα στην κωλοτρυπίδα της, τον σπρώχνω πιο δυνατά και Πλέον όπως Ήταν εισχώρησε ακόμα πιο πολύ! Πλέον το μικρό μου πουτανακι ξεκίνησε από μόνο του να θέλει και άλλο πιο βαθιά μέσα στον κολαρακο της τον πούτσο μου και Έτσι κουνιόταν σιγά σιγά προς τα πίσω για να μπαίνει ακόμα πιο πολύ! Κάπου Κάπου τις ξέφευγαν Κάποια μακρόσυρτα αχχχ και άλλο! Βάλτων και κάτι τέτοια!

Στο τέλος με μια απότομη κίνηση της τον κάρφωσα όλον μέχρι τον πάτο της τα αρχίδια μου ακούμπησαν πάνω στο μουνί της! Το οποίο Ήταν συνεχεία σαν ένας καταρράχτης! Κάποια στιγμή όπως γαμιόμασταν σαν σκυλιά την ένιωσα να πιάνει τα αρχίδια μου με το χέρι της από κάτω από το μουνί της και αφού μου τα ζούλαγε μου τα τράβαγε με δύναμη πάνω στο μουνί της! Όπως καταλαβαίνετε και ο δικός μου ο πόνος έγινε αφόρητος! Της σκάω ένα κολοσκαμπιλο και βγαίνω από μέσα της. Τότε αυτή γυρίζει και μου λέει > Τότε ξαπλώνω κάτω και της λέω να έρθει να κάτσει πάνω μου! Τότε έρχεται η Βούλα και μου πιάνει τον πούτσο μου γυρίζει την πλάτη της και τον χώνει βαθιά μέσα στο μουνί της

Μου ψιθύριζε δες πως έχεις κάνει την μουναρα μου διψάει για τα χισια σου Χύσε με αγάπη μου θέλω το μουνί μου να σε γευτεί θέλω να μπερδευτούν οι χυμοί μας! Αυτό με τρέλανε! Το μικρό μου χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο μου και άξαφνα βγάζει τον πούτσο μου σκύβει τον παίρνει στο στόμα της και τον γλύφει! Να με κοιτάζει να τον βγάζει και να μου ξανάλεει χύσε με μωρό μου!

Σηκώνετε και πάλι! Και τον ξαναπιάνει μόνο που αυτήν την φορά αντί να τον βάλει στο μουνάκι της τον χώνει στον κώλο της που μπήκε με σχετική ευκολία! Εγώ έβλεπα να χάνετε ο πούτσος μου βαθιά μέσα στο κολαρακι της! Αυτό με τρέλαινε! Κάποια στιγμή και ενώ είχε πιάσει πάτο ο πούτσος μου άρχισε να κινείτε κυκλικά ! μου ζούπαγε τα αρχίδια μου με το μουνί της και τα ένιωθα να είναι πρησμένα ! Ήταν γεμάτα ψωλοχυμα που ήθελε να βγει

Μην μπορώντας να αντέξω άλλο της λέω πως ήμουν έτοιμος να χύσω

Τότε η Βούλα άρχισε με ακόμα πιο πολύ δύναμη να χοροπηδάει κυριολεκτικά πάνω στον πούτσο μου! Και Εγώ Τότε ξεκίνησα να βογκάω και να χύνω ασταμάτητα μέσα στο κολαρακι της! Χωρίς να βγάλει τον πούτσο μου από τον κώλο της ήρθε και ξάπλωσε απάνω μου! Μου είπε ότι Ήταν ότι πιο τέλειο έζησε και θέλει να το ζει συνεχεία! Όταν μαζευτήκαμε και πήγαμε κάτω στο σπίτι (Παρόλο που πολεμούσαμε για να στεγνώσουμε) η αδερφή της τα κατάλαβε όλα και μας πέταγε συνεχεία υπονοούμενα!

Το ίδιο βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί αλλά ο πούτσος μου Ήταν σφηνωμένος μέσα στον κώλο της! μέχρι που ξυπνήσαμε τα ξημερώματα από την φωνή της αδερφής της!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.