Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κάποτε, πριν έξι χρόνια, ήμουν 26 χρονών, γνώρισα σε μια καφετέρια μια κοπέλα ηλικίας 22 χρονών. Το όνομα της είναι Μαρία. Αφού γνωριστήκαμε, ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων.

Τελικά μετά από δυο μέρες τα φτιάξαμε. Είχαμε πάει βόλτα στην παραλιακή και σταματήσαμε στις καντίνες στο Καβούρι. Εκεί κατεβήκαμε από το αμάξι της και πήγαμε μια βολτούλα στην αμμουδιά. Πιασμένη χέρι, χέρι περπατάγαμε. Φορούσε ένα μίνι άλλο πράμα, κι από πάνω μια μπλουζίτσα που ίσα, ίσα κάλυπτε τα στήθη της. Δεν αργήσαμε να καθίσουμε στην αμμουδιά και να ξεκινήσουμε τα χάδια. Της έπιανα τα σφιχτά της στήθη και ένιωθα τις καυλωμένες τις ρώγες να πάνε να σκίσουν το μπλουζάκι.

Δυστυχώς αυτό ήταν και το τελείωμα της όλης φάσης κι αυτό γιατί ερχόταν κι άλλο ένα ζευγαράκι προς εμάς. Σαν αποτέλεσμα είχε να πάμε προς το αμάξι να φύγουμε, επειδή είχε κιόλας αργήσει. Έπρεπε να γυρίσει νωρίς στο σπίτι γιατί δεν είχε ελευθερία. Όπως περπατάγαμε, της έπιανα και χάιδευα το κωλαράκι της. Ήταν κι αυτό σφιχτό και υπέροχο σαν αχλαδάκι. Βλέπετε έχω πολύ μεγάλο πάθος με τα γυναικεία κωλαράκια.

Με το που φτάναμε στο αμάξι, την κολλάω στην πόρτα και έτσι όπως την γυρίζω, χωρίς πολλά περιθώρια για αντίδραση, την φιλάω και ξεκινάω να της χαϊδεύω τα στηθάκια της. Δεν κρατήθηκα και σηκώνω κατευθείαν την μπλούζα της και ορμάω με μιας να της δαγκώνω το σουτιέν και να πολεμάω με το στόμα μου να της το αφαιρέσω. Δυστυχώς όμως δεν με άφησε και με μια απότομη κίνηση κατεβάζει την μπλούζα της και ανοίγει και μπαίνει μέσα στο αμάξι. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο.

Τελικά μπήκα κι εγώ μέσα στο αμάξι και έβαλε μπροστά και φεύγαμε. Στο δρόμο για το σπίτι της (κοντά εκεί είχα παρκάρει κι εγώ το αμάξι μου) της χάιδευα συνέχεια το πόδι της. Ένιωθα το πόδι της αρκετά ζεστό. Την ένιωσα να χάνεται κάποια στιγμή και τότε προχώρησα προς τα πάνω το χέρι μου μέχρι που έφτασα στο κιλοτάκι της. Ένιωθα πως είχε πιάσει φωτιά, κι εγώ δεν έχασα χρόνο και της χάιδευα το μουνάκι της πάνω από το κιλοτάκι.

Κάποια στιγμή μου είπε να σταματήσω γιατί δεν άντεχε άλλο. Και έτσι όπως ήταν, μάλλον δεν θα φτάναμε ποτέ στον προορισμό μας. Της είπα ότι δεν γίνεται, ήθελα να την νιώσω. Τότε όπως πλησιάζαμε προς το σπίτι της, στο Βύρωνα, με πήγε σε ένα σχολείο από πίσω (μάλλον ήξερε πολύ καλά τα σημεία). Μόλις φτάσαμε εκεί, σταμάτησε έσβησε την μηχανή και γύρισε και με φίλησε όσο πιο παθιασμένα γινόταν. Μιλάμε για πολύ τέλειο γλωσσόφιλο.

Τότε κι εγώ ξεκίνησα να την χαϊδεύω σιγά, σιγά στα βυζάκια της που οι ρώγες της ήταν πολύ σηκωμένες.. Είχε κατακαυλώσει κι αυτό με τρέλαινε. Όλο το αυτοκίνητο μύριζε καταπληκτικά. Κατέβασα τα χέρια μου σαν μεθυσμένος στο μουνάκι της και της το χάιδευα. Τότε κι αυτή με την σειρά της μου έπιασε τον πούτσο πάνω από το τζιν μου. Έμεινε ενθουσιασμένη από αυτό που ένιωθε.

Μου τον ζούλαγε και μου έπιανε τα αρχίδια πάνω από το τζιν. Πολέμησε να το ανοίξει αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι κι εγώ έλυσα την ζώνη και το ξεκούμπωσα. Τότε με μιας χίμηξε και τον έβαλε με την μια μέσα στο στόμα της..

-    «Μμμμμμμμ… Μωρό μου, το θέλωωωω!!!» αυτά ήταν τα λόγια της την στιγμή που όρμαγε.

Συνέχισε να με γλείφει σκυμμένη από το κάθισμα του οδηγού. Κι εγώ τότε ξεκίνησα να ψάχνω να βρω το μουνάκι της. Παραμέρισα το κιλοτάκι της και ένιωσα τα υπέροχα μουνοχειλάκια της. Ήταν πολύ περιποιημένο. Λίγες τριχούλες στα μουνοχειλάκια και γενικά πολύ καυτό και υγρό. Το χάιδευα συνέχεια κι αυτή τότε μου κατέβασε απότομα το κάθισμα μου και το δικό της. Με αυτή την αλλαγή έχασα το μουνάκι της που τελικά μετά από πολύ κόπο το βρήκα επειδή ο πούτσος μου ήταν χαμένος μέσα στο στοματάκι της.

Τον ρούφαγε σιγά, σιγά, όσο πιο βαθιά μπορούσε να τον βάλει. Μου χάιδευε τα μπαλάκια μου λες και ήταν πολύ ευαίσθητα και στο τέλος μου άφησε τον πούτσο μου και ξεκίνησε να μου τα πιπιλάει. Όσο μου τα πιπιλούσε, μου τρόμπαρε όσο πιο γρήγορα γινόταν τον πούτσο μου. Ένιωθα υπέροχα. Ήταν το τέλειο. Της ζήτησα να με ρουφήξει ολόκληρο και τελικά σαν υπάκουο κοριτσάκι ξεκίνησε και πάλι να μου τον παίρνει στα υπέροχα χειλάκια της.

Εγώ καθόμουν και χάζευα το κεφαλάκι της όπως ξεκίνησε να αγκαλιάζει με τα χειλάκια της το πουτσοκέφαλο μου. Τότε εγώ, μην μπορώντας να κάνω πολλά, έπιασα το μουνάκι της. Το χάιδευα και ένιωθα το πόσο υγρό ήταν. Ξεκίνησα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της που ήταν ήδη πρησμένη πολύ. Ήθελα να την γλείψω κι εγώ. Το μόνο που μου είπε είναι πως αυτή τη φορά θα κάνει αυτή, ότι, μα ότι θέλει. Και έτσι συμφώνησα.

Κάποια στιγμή ανασηκώθηκε, ήρθε πάνω μου, έπιασε τον πούτσο μου με τα μικροσκοπικά της χεράκια, τον οριζοντίωσε με την μουνοτρυπούλα της και αφού τον χάιδεψε πάνω στα μουνοχειλάκια της, ξεκίνησε να αιχμαλωτίζει το πουτσοκέφαλο μου μέσα στην καυτή της μουνότρυπα. Ήταν τόσο μα τόσο υγρή, που αμέσως το πουτσοκέφαλο μου χώθηκε μέσα της. Αυτή με τη σειρά της πολεμούσε να κάτσει όσο πιο πολύ μπορούσε πάνω μου.

-    «Το ήθελα! Το θέλω! Σκίσε μεε!!!» αυτά ήταν τα λόγια της.

Κι εγώ με τον τρόπο μου και αγκομαχώντας, πολεμούσα να της τον καρφώσω μέσα της. Της έβγαλα ταυτόχρονα την μπλουζίτσα της και σήκωσα τα βυζάκια της για να αποκαλυφθούν από το σουτιέν της. Τότε δάγκωσα την ρώγα της και έβγαλε μια κραυγή τόσο πόνου όσο και καύλας και αμέσως κάθισε όσο πιο πολύ μπορούσε πάνω στον πούτσο μου.

-    «Μωρή καυλιάρα, θέλω να μου τα ρουφήξεις όλα!» αυτά ήταν και τα δικά μου λόγια.

Και έτσι όπως ήμουν ανασηκώθηκα και της έπιασα το κεφάλι. Έχωσα με δύναμη το πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Αυτή έπιασε τον πούτσο μου και εκείνη τη στιγμή αμέσως ξεκίνησα να χύνω. Ήταν τόσο πολύ το ψωλόχυμα μου που την ένιωθα να πνίγεται, αλλά παρόλα αυτά μου γράπωνε τον πούτσο λες και ήταν φλασκί με νερό και δίψαγε όσο ποτέ άλλοτε. Με το που ένιωσε και την τελευταία σταγόνα του σπέρματος μου, μου τον έγλειψε λιγάκι ακόμα και τότε με φίλησε στα χείλη. Ένιωσα κι εγώ την αλμύρα του σπέρματος μου και τότε είπα πως την θέλω ακόμα. Η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Μου είπε πως ήρθε η ώρα να γυρίσει να πάει σπίτι της και αν είναι να κανονίσουμε να πάμε σαββατοκύριακο στο εξοχικό μου, αρκεί να έρθει η φίλη της η Έβελιν που εμπιστεύονται οι δικοί της και κανένας φίλος μου για την Έβελιν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.