Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θέλω να γράψω μια ιστορία που μου συνέβη και που κράτησε για περίπου 8 μήνες. Αποτελεί ακόμα και σήμερα αγαπημένη μου φαντασίωση η κυριαρχία στο ερωτικό παιγνίδι. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό. Η κάθε σχέση με παρόμοιο περιεχόμενο είναι μοναδική αν και υπάρχουν κοινά σημεία. Ο πλέον κοινός τόπος των μακροχρόνιων σχέσεων με εξουσιαστικό περιεχόμενο αποτελεί σίγουρα ο αλληλοσεβασμός εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου. Είχα λοιπόν κάπου ένα μήνα σχέση με την Β.

Κάπου γνωριστήκαμε, περάσαμε καλά κάποια βράδια, κάποια στιγμή κάναμε έρωτα που δεν μπορώ να θυμηθώ καν πως ήταν. Όμως η σχέση βελτιωνόταν και ήμασταν και οι δυο αρκετά καλά ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλον. Είχε έρθει σπίτι μου μια Κυριακή απόγευμα και κουτσομπολεύαμε και κανονίζαμε τι θα κάναμε το βράδυ. Δεν είχα καμία όρεξη να βγούμε έξω και πρότεινα να παίξουμε κανένα παιγνίδι και να περάσουμε τη βραδιά οι δυο μας σπίτι. Η κουβέντα αφού περιστράφηκε σε διάφορα θέματα πήγε στα βιβλία μου για τα οποία είμαι πολύ περήφανος.
Κάνοντας μια ξενάγηση στα βιβλία μου πέσαμε πάνω στον Εμπειρίκο και το Μέγα Ανατολικό. Μου ήρθε τότε η ιδέα να διαβάσουμε λίγο από το βιβλίο. Αν κάποιος δεν το έχει διαβάσει χάνει. Αν όχι για άλλους λόγους επειδή είναι πολύ ερεθιστικό. Έλπιζα έτσι να βελτιώσω την ποιότητα της ερωτικής μας ζωής. Δεν τολμούσα όμως να ονειρευτώ το τι επακολούθησε.

Διάβαζα πότε εγώ και πότε η Β. και μετά από λίγη ώρα που ξεπεράσαμε την αμηχανία μπήκαμε στο ρόλο μας και διαβάζαμε χωρίς διακοπές, με θεατρικό στην αρχή μετά με φυσικό τόνο κρυφοκατασκοπεύοντας ο ένας τον άλλον συνειδητοποιούσαμε ότι καυλώναμε.

Η ατμόσφαιρα είχε γίνει καυτή αλλά το άσχημο ήταν ότι μας διέκοψε μια περίπου ωριαία επίσκεψη ενός φίλου μου κατά τη διάρκεια της οποίας ερωτοτροπούσαμε με ανυπομονησία. Όταν έφυγε ο φίλος μου επιτέλους, πήγαμε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα. Τότε άρχισα το παιγνίδι. Χαϊδευόμασταν, φιλιόμασταν και μιλούσαμε ταυτόχρονα για το βιβλίο και για ποιο περιστατικό ερεθιστήκαμε περισσότερο.
Η χαρά μου ήταν απίστευτη όταν συνειδητοποίησα ότι είχαμε τα ίδια γούστα στις φαντασιώσεις μας. Της άρεσε πολύ η σχέση απόλυτης υποταγής μιας νεαρής στο βιβλίο που δεν ξεκαθαρίζεται απόλυτα αν είναι αποτέλεσμα ή όχι ύπνωσης πάντως η ηρωίδα υποχρεώνεται από τον εραστή της να κάνει ότι πιο πρόστυχο περνάει από το μυαλό του αφέντη της. Αυτός συνειδητοποιημένος σαδιστής την υποβάλει σε δοκιμασίες που καταλήγουν σε ερωτικές σκηνές. Δεν είναι όμως οι ερωτικές σκηνές που μας ερέθισαν όσο η υποταγή της ηρωίδας και ο επιτακτικός τρόπος του αφέντη της. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξουμε άλλο την καύλα και κάναμε έρωτα.

Προσπάθησα συνειδητά να είναι είμαι σιγά σιγά όλο και πιο βίαιος ρωτώντας της αν την ενοχλούσε όταν για παράδειγμα δάγκωνα λίγο παραπάνω τις ρόγες της. Δεν βιαζόμουν. Ήξερα ότι είχα βρει το δρόμο προς την ευτυχία. Τώρα έπρεπε να απολαύσω τη διαδρομή! Κάναμε έρωτα δεν ξέρω για πόση ώρα πάντως η ένταση ήταν μοναδική. Κοιμηθήκαμε ευτυχισμένοι ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Η ένταση της εργασίας του επόμενου διημέρου μας υποχρέωσε να μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο το βράδυ κυρίως για πολλές ώρες όπως κάνουν τα ζευγαράκια. Αφήναμε όμως υπονοούμενα για την βραδιά της Κυριακής και υποσχέσεις για να τα πούμε από κοντά για λεπτομέρειες που δεν λέγονται από το τηλέφωνο. Όταν την Τετάρτη επιτέλους που σχολάσαμε και οι δυο νωρίς συναντηθήκαμε δεν ρώτησα καν που θα πάμε και της ανακοίνωσα με απόλυτο τόνο ότι θα έπρεπε να είναι στο σπίτι μου στις επτά.

Έτσι και έγινε. Η κουβέντα δεν πρόλαβε καν να πάει στα καθημερινά μας και μου εξομολογήθηκε ότι την φόβιζε η όλη φάση. Δεν φοβόταν παρά τον εαυτό της, η ερωτική της εμπειρία ήταν σχετικά μικρή και όχι ιδιαίτερα συναρπαστική, έτσι τουλάχιστον έλεγε και δεν έχω κανένα λόγο να μην την πιστέψω αλλά και κανένα τρόπο να το ξέρω σίγουρα.
Ταυτόχρονα όμως παραδεχόταν ότι την καύλωνε πολύ η φάση «το παιχνίδι» όπως το λέγαμε τότε. Άλλο που δεν ήθελα. Ψάρευα ξεκινώντας από τα ρηχά και προχωρώντας γρήγορα στα βαθιά τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόταν προσδιορίζοντας με τη μέθοδο αρχικά αθώων και μετά πιο πονηρών ερωτήσεων τις απαντήσεις που ήθελα και που ανακάλυπτα με χαρά πως ήθελε και αυτή να δώσει αλλά ήθελε σπρώξιμο.

Ο τόνος μου στην αρχή έδειχνε ενδιαφέρον μετά έγινε ανυπόμονος και όταν το «παιχνίδι» σοβάρεψε επιτακτικός. Το σκηνικό άλλαξε και ήταν πλέον μια καυλωμένη σκλάβα προς εκπαίδευση. Μετά από το βράδυ εκείνο μετακόμισε στο σπίτι μου. Δουλεύαμε και οι δυο πολύ αλλά το βράδυ ήμασταν οπωσδήποτε μαζί και «παίζαμε». Η Β. ήταν σκλάβα στις επιθυμίες μου και εγώ έψαχνα όλες τις ώρες να σκεφτώ τι διαταγές θα της έδινα το βράδυ. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο. Η βία που ασκούσα δεν ήταν σοβαρή σωματικά, έτρωγε πότε πότε κανένα χαστούκι αλλά ήταν μάλλον για υπενθύμιση του ποιος είναι το αφεντικό.
Δεν χρειαζόταν άλλωστε παρά για να ανάβει τα αίματα όταν «το παιχνίδι» έκανε κοιλιά για να θυμηθούμε τους ρόλους μας. Η Β. ήταν υπάκουη και πειθήνια σε κάθε μου φαντασίωση είχε πολλές φορές βέβαια τις αντιρρήσεις της που όμως έβρισκε τον πιο ταπεινό και υποτακτικό τρόπο για να τις εκφράσει ήταν συνειδητά πλέον υποτακτικής φιλοσοφίας και ήξερε ότι αν επέμενα δε είχε άλλη επιλογή παρά να κάνει ότι της έλεγα. Η βία ήταν ψυχολογική και η όλη φάση στηριζόταν στο μυαλό. Το κάθε βράδυ είχε το δικό του «παιχνίδι» και δεν υπήρχε βράδυ που να μην κάναμε τρελό έρωτα, τα σαββατοκύριακα δε, γινόταν πάρτι…

Ένα Σάββατο πρωί έπρεπε να πάω σε μια δουλειά οπωσδήποτε κατά τις έντεκα και έτσι ενώ ξεκινήσαμε το πρωί έπρεπε να σταματήσουμε. Την διέταξα να κάνει ένα καυτό μπάνιο, να με σκέφτεται και να χαϊδεύεται όχι όμως να έρθει σε οργασμό. Έπρεπε όμως να έχει τελειώσει όταν θα έφτανα και να είναι γονατιστή μπροστά στο κρεβάτι μόνο με τα εσώρουχα και τις ζαρτιέρες της γιατί αλλιώς θα υπήρχε τιμωρία. Η τιμωρία σπάνια ήταν ξύλο όπως είπα πριν, τις περισσότερες φορές που την τιμώρησα μάλιστα θα μπορούσα να πω ότι επιζητούσε την τιμωρία.
Ήταν συνήθως διαταγές που είχα δεχτεί να μην τις εκτελέσει, αφού με είχε παρακαλέσει και με υποτακτικό τόνο είχε εκφράσει τα επιχειρήματά της, τα οποία για να γίνουν δεκτά ως τα τέτοια έπρεπε να ξεκινούν, καθένα ξεχωριστά, με την δήλωση ότι αν η απόφασή μου ήταν διαφορετική θα εκτελούσε έτσι κι αλλιώς.

Εγώ αποφάσιζα αν τελικά θα έκανε ότι ήθελα τελικά ανάλογα με το πόσο το ήθελα να το κάνει. Αν αργούσε λοιπόν το μπάνιο και δεν ήταν την ώρα που θα γύριζα γονατιστή και υποταγμένη με την ερωτική της περιβολή θα την τιμωρούσα πολύ αυστηρά. Θα ήταν υποχρεωμένη να ομολογήσει μπροστά σε πρόσωπο που θα επέλεγα εγώ την σχέση της μαζί μου. Ότι την έκανα ότι ήθελα και κατόπιν διαταγής μου επειδή έτσι καυλώνω ρε αδερφέ το ομολογούσε για να δείξει τι υπάκουη σκλάβα είναι γιατί της αρέσει να την εξευτελίζουν.
Μην φαντασθείτε ότι υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο σε κάποιον φίλο ή έστω γνωστό. Το πιο πιθανό θα ήταν να την έβαζα να πάρει το 141 και ενώ το μαγνητοφωνημένο μήνυμα είναι πχ. Η ώρα είναι … να μιλάει ή στην χειρότερη να πάρει μια κάρτα από το περίπτερο για καρτοκινητό και να πάρει κάποιον μαλάκα, που δεν την ήξερε, αλλά τον ήξερα εγώ (χε χε!) τηλέφωνο αλλά που δεν θα έλεγε ποιος είμαι και ούτε υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να καταλάβει με ποιον μιλάει.

Ήξερε πως ήμασταν ζευγάρι και την σεβόμουν απόλυτα οπουδήποτε εκτός από την κρεβατοκάμαρα. Όμως η τιμωρία είναι τιμωρία και πρέπει να επιβάλλεται είναι μέρος του «παιχνιδιού» απαράβατος όρος. Και είχε δεχτεί με χαρά τους όρους. Πάντως εκείνο το Σάββατο η τιμωρία αυτή περιόριζε τον χρόνο της. Ήξερε ότι μπορεί να επέστρεφα ανά πάσα στιγμή ούτε εγώ δεν ήξερα τι ώρα θα γύριζα, μπορεί να ήταν σε μια ώρα μπορεί και σε πέντε.
Το άργησα μάλιστα επίτηδες κατά μισή ώρα (δεν άντεξα παραπάνω) γύρισα λοιπόν κατά τις δύο. Ήταν όπως την είχα διατάξει δεν έδειξα όμως κανένα ενδιαφέρον μπήκα στο δωμάτιο και την τιμώρησα με ένα συμβολικό χαστούκι επειδή γύρισε να με κοιτάξει και δεν κοίταζε όπου της είπα. Πήγα στο καθιστικό βάζοντας δυνατά την τηλεόραση. Ήξερα ότι δεν είχε κουνηθεί από την θέση της.

Μετά από μερικά λεπτά μπήκα στο δωμάτιο και της ανακοίνωσα ότι είμαι ευχαριστημένος και δεν θα την τιμωρούσα για την στάση της αλλά θα έπρεπε να μου περιγράψει με λεπτομέρειες τι σκεφτόταν όταν έκανε μπάνιο για να είμαι σίγουρος ότι εκτέλεσε όλες τις εντολές μου. Στο μεταξύ θα έπρεπε να με γδύνει και να με γλύφει όπου της λέω και όπως της λέω. Και επειδή βαριόμουν να κάθομαι και να την ακούω να έρθει στο καθιστικό για να παρακολουθώ και τηλεόραση στα τέσσερα. Έτσι και έγινε. Η Β. ήρθε στα τέσσερα μέχρι το δίπλα δωμάτιο και άρχισε να με γδύνει. Ξεκινώντας από τα παπούτσια μου έβγαλε το παντελόνι με τα ανάλογα υποτιμητικά σχόλια από μεριά μου όποτε δεν έπαιζα με το τηλεκοντρόλ.

Μετά ξεκίνησε μια πίπα έτσι η διήγηση ήταν με διακοπές αλλά πολύ παραστατική. Το νερό ήταν καυτό και το έκανε όσο καυτό μ' αρέσει εμένα αν και αυτή το θέλει λίγο πιο κρύο. Ήταν όμως υποχρεωμένη να σκεφτεί πως ήμουν εκεί. Σκεφτόταν το προηγούμενο βράδυ που την είχα βάλει να χαϊδεύεται μπροστά στον καθρέφτη ενώ παρακολουθούσε το είδωλό της. Πότε πότε έμπαινα στο σκηνικό και της τον έδινα στο στόμα ενώ της μιλούσα εξευτελιστικά:
-    «Κοίτα τσούλα πως είναι να στον βάζουν βαθιά στο στόμα, ρούφα τον όλο μέσα σαν καλή πουτάνα».
Μετά την έβαλα να πέσει στα τέσσερα και να βάλει βαζελίνη στην τρύπα της και αφού με γλείψει να με παρακαλέσει να την γαμήσω. Το γλείψιμο ξεκίναγε πάντα από την πούτσα αλλά ανάλογα το νόημα που της έκανα πήγαινε κι αλλού. Αφού μου έκανε τσιμπούκι μέχρι να τη διατάξω να σταματήσει με ρώταγε πως ήθελα να συνεχίσει. Μπορούσα να τη ρωτήσω τι ξέρει να κάνει ή να τη διατάξω να κάνει ότι της έλεγα. Το μενού ήταν διαμορφωμένο και το ήξερε απ’ έξω.

Στο μπάνιο το σκεφτόταν και το επαναλάμβανε δυνατά Την έβαλα να το επαναλάβει:
1. Συνεχίζω το τσιμπούκι ώσπου να χύσεις στο στόμα μου αφέντη αν θες ή στα βυζιά μου ή στην κωλοτρυπίδα μου ή όπου αλλού θες αφέντη.
2. Σου γλείφω τα αρχίδια όπου μπορώ να κατευθυνθώ σιγά σιγά πιο κάτω ή πιο πάνω, όπου θες Αφέντη.
3. Κάθομαι στα πόδια σου για να με τιμωρήσεις με χαστούκια στον κώλο ή όπου αλλού θες Αφέντη.
4. Πέφτω στα τέσσερα και περιμένω διαταγή αν και παρακαλάω να μου τον βάλεις σε όποια τρύπα έχεις όρεξη αφέντη.

Ισχυρίστηκε ότι της ήταν πολύ δύσκολο να μην χύσει και βιάζεται να την αφήσω γιατί είναι τρελά καυλωμένη. Την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα και να τουρλώνει το κωλαράκι της προς τα πάνω και να χαϊδεύεται. Τρέμαμε και οι δύο από την καύλα. Της άπλωσα βαζελίνη στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να την γαμάω πότε από μπροστά και πότε από πίσω. Η Β. σφάδαζε και με το χέρι της έτριβε πότε το μουνάκι της και πότε χάιδευε τα αρχίδια μου. Δεν μπορούσα να κρατηθώ και πολύ μετά από όλο το σκηνικό άλλωστε γιατί να το κάνω είχαμε όλη τη μέρα μπροστά μας να «παίζουμε». Όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν η ώρα να χύσω την έπιασα απ’ τα μαλλιά και την υποχρέωσα να γονατίσει ξανά μπροστά μου.

Με έγλειφε και προσπαθούσε να καταλάβει που ήθελα να την χύσω. Συνήθως έχυνα στο στόμα της αλλά εκείνη τη μέρα ήθελα τα βυζιά της. Της τα έδειξα και άρχισε να τα χαϊδεύει και να γλύφεται μουγκρίζοντας από την καύλα. Τίναξα τα χύσια μου στα βυζιά της και παραλίγο να πάθω συγκοπή όταν την είδα να τα τρίβει πάνω τους, να τα μαζεύει με προσοχή και να τα γλύφει καταπίνοντας τα, δεν την είχα εκπαιδεύσει για κάτι τέτοιο. Και να σκεφτείτε ότι όταν άρχισαν όλα δεν ήθελε να χύνω στο στόμα της.

Την μέρα εκείνη την περάσαμε με συνεχές «παιχνίδι».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.