Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία διαδραματίστηκε πριν από λίγα χρόνια που ήμουν στην Αγγλία για μεταπτυχιακό.

Ήμουνα ψάρι, νέος, ορεξάτος και είχα την εντύπωση ότι, ότι πέσει μπροστά μου, θα το τσακίσω. Μαλακίες βέβαια γιατί εγώ το ήξερα. Ήταν βραδύ, ήταν αρχές ακόμη και στο πανεπιστήμιο είχαν οργανώσει γιορτή υποδοχής για τους καινούριους φοιτητές. Πάμε λέω στον κολλητό μου που είχαμε πάει μαζί στην Αγγλία.

Στο πάρτι ήταν πάρα πολύς κόσμος. Έχανε η μάνα το παιδί και... Βρήκαμε μια γωνία να ελέγχουμε (τι να ελέγχουμε δηλαδή, να κοιτάμε καλύτερα) Πάρα πολύς κόσμος, με τους περισσότερους Κινέζους. Βαρεμάρα, αηδία, η μπύρα νερωμένη μέχρι αηδίας, οπότε λέω στο τακίμι, «ουίσκι εδώ δεν έχουν, γιατί φημίζονται;» Έχουν μου λέει αλλά είναι “pay-to-play”.

Το νερό, η μπύρα δηλαδή ήταν τσάμπα, αλλά για το ουίσκι έπρεπε να πληρώσεις. Δε γαμιέται λέω να το πληρώσω που πίνω νερό τόση ώρα λες και θα κάνω εξετάσεις ούρων. Και κατευθύνθηκα στο bar που ήτανε δίπλα στην είσοδο. Βαβούρα, φασαρία, κόσμος, αλλά εγώ αποφασισμένος να πάρω ουίσκι.

Κάνανε τσιριμόνιες στην αρχή, θέλανε διαβατήριο, λες και δεν φαινόταν ότι ήμουνα πάνω από τα 18. Κοντά 25 ήμουνα, αλλά οι Άγγλοι είναι πολύ μαλάκες με τους κανόνες, τους τύπους και αυτά. Τέλος πάντων για να τελειώνουμε, δίνω διαβατήριο και παίρνω το ουίσκι.

Μια τύπισσα δίπλα μου, που παρακολουθούσε το όλο νταβαντούρι γέλαγε. Όταν τελειώνω τη βλέπω πιο χαλαρά,. Η γκόμενα ήταν μια μαύρη γκόμενα. Λίγο πιο κοντή από μένα, 1.86, με καλό βυζί, με πεταχτό κώλο και δύο χείλια, αστέρια για τσιμπούκια. Το όνομα σου, το όνομα μου, από που είσαι, από που είμαι, τι κάνεις και τα λοιπά. Εκεί βέβαια ξέχασα την πατρίδα μου, το όνομα μου βοήθαγε και έτσι το έπαιξα Ιταλός. Εκείνη ήταν από τη Νότια Αγγλία, (εμείς τότε ήμασταν στο Newcastle), τη έλεγαν Σούζαν (σπάνιο εκεί) και είχε έρθει με κάποια φίλη της να γραφτεί (η φίλη).

Να μην τα πολυλογώ θα ήπια 3-4 ουίσκι εγώ, η Σούζαν μάλλον τα ίδια, είχαμε αρχίσει τις διαχύσεις και αποφασίζουμε να την κάνουμε. Ούτε θυμάμαι πως φτάσαμε σπίτι. Ας είναι καλά ο Πακιστανός ταρίφας και το χαρτάκι με τη διεύθυνση που είχα (σα βλάχος κινούμουν τότε). Φτάσαμε, αλλά μέχρι τότε η γκόμενα με είχε τρελάνει. Το μπαζούκας μου είχε χάσει τον έλεγχο. Χτύπαγε τρελό συναγερμό, Όταν πια μπαίνουμε στο σπίτι αρχίζει το πανηγύρι. Πέφτει σχεδόν αμέσως στα γόνατα και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου για να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα

Αυτός που ασφυκτιούσε τόση ώρα μέσα στο παντελόνι, ήταν περήφανος κάγκελο. Συνήθως κρατιέμαι, αλλά ήταν τόσο καλή που δεν άντεξα πολύ και άδειασα όλο το φορτίο μου στο στόμα της. Και αυτή το ρούφηξε όλο και το κατάπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα (να μη με προσβάλει κιόλας!!!)

Συνήθως όταν τελειώσω, έχω τελειώσει για κάποια ώρα. Αλλά η Σούζαν ήταν τόσο καυτή με αποτέλεσμα να πιάσω δουλειά!!! αμέσως. Το στήθος της, το οποίο ήταν από την αρχή ο απαγορευμένος καρπός, κρυβόταν σε ένα σέξι μπεζ σουτιέν το οποίο έκανε τρελή αντίθεση με το μαύρο της δέρμα. Το τράβηξα και άρχισα να γλύφω και να δαγκώνω τις ρώγες της για κάνα πεντάλεπτο.

Βέβαια ο χρόνος τέτοια ώρα ήταν σχετικός μια και όπως ήμουν μόνο χρόνο δεν μπορούσα να υπολογίσω. Γυρίσαμε σε 69 και συνέχισε να μου τρομπάρει τον μισοπεσμένο πούτσο και εγώ είχα το μουνάκι της μπροστά μου. Έγλειφα και την γάμαγα με τη γλώσσα μου η οποία τιμούσε τη μαύρη δύναμη. Θα έκανα καλή δουλειά γιατί την άκουσα να βογκάει με ευχαρίστηση και καύλα.

Ο πούτσος μου είχε σκληρύνει και πάλι. Τη γύρισα για να τη βλέπω και της τον έσπρωξα από μπροστά στο μουνί της. Το έσπρωχνα όλο με γρήγορες και δυνατές κινήσεις, ενώ της δάγκωνα τις ρώγες. Σε λίγο τελείωσε. Πρέπει να έχυσε το Νιαγάρα και ταυτόχρονα κι εγώ άδειασα και πάλι.

Όλο το υπόλοιπο βράδυ το περάσαμε έτσι Φόρτωνα, άδειαζα. Για τον κώλο δεν έκανα κίνηση. Γιατί να το κρύψουμε; Αλλά αυτό το καλωσόρισμα στην Αγγλία μου έχει μείνει αξέχαστο. Και αν τίποτα δε μάθαμε συνεισφέραμε στις σχέσεις Αγγλίας Ελλάδας. Γιατί το Ιταλός το πρωί της είπα ότι δεν είμαι.

Τη Σούζαν την ξαναείδα άλλες δυο - τρεις φορές. Τη φίλη... την είδα, αλλά δεν άξιζε μία. Λευκή, χοντρή και άσχημη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).