Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

-    «Τώρα θα σε χύσω πουτανάκι μου, αλλά θα το κάνουμε με τον δικό μου τρόπο», ήταν τα λόγια του Θοδωρή, που ενώ μου γαμούσε το μουνί, βγήκε απότομα και με τράβηξε μέχρι τη μπαλκονόπορτα.

-    «Τι κάνεις;», τόλμησα να ψελλίσω και δέχτηκα ένα χαστούκι για απάντηση.

-    «Σκάσε καριόλα! Θέλω να δουν όλοι στη γειτονιά πόσο μεγάλη ψώλα είσαι!»

Ο τόνος του με φόβισε αρκετά. Με έπιασε και με ανάγκασε να τουρλώσω τον γυμνό μου κώλο στο μπαλκόνι και να σκύψω έτσι ώστε να παίρνω πίπα σε αυτόν που ήταν από τη μέσα μεριά του δωματίου. Αναγκάστηκα λοιπόν να του πάρω πίπα και κάθε τόσο μου έριχνε σφαλιάρες στα κωλομέρια. Εντάξει, μεγάλη πόλη η Θεσσαλονίκη, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος που περνούσε έξω από το σπίτι μου να μην καταλάβει τι συμβαίνει. Και αφηρημένος να περπατούσε, θα άκουγε το θόρυβο από τις σφαλιάρες.

Παραδόξως αυτό με καύλωσε πολύ και αποφάσισα να του κάνω ένα τέλειο τσιμπούκι. Έγλειφα το καυλί του κατά μήκος και μετά το έχωνα όλο μέσα στο στόμα μου. Δεν άργησε πολύ να χύσει, οπότε με έπιασε με τα δυο του χέρια από τα μαλλιά και μου τον έμπηξε με δύναμη μέχρι το λαρύγγι. Τα καυτά του χύσια άρχισαν να τρέχουν μέσα στο στόμα μου και όσα δεν κατάφερνα να καταπιώ, έτρεχαν στο σαγόνι μου.

-    «Τώρα θα με καθαρίσεις καλά σκύλα και πρόσεξε να μην αφήσεις τίποτα, γιατί θα τιμωρηθείς πολύ σκληρά!»

Έκανα ότι μου είπε και όταν θεώρησε ότι όλα είναι όπως τα θέλει, με τράβηξε μέσα, ντύθηκε και έφυγε αφήνοντάς με μόνη. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Με ταπείνωσε, αλλά ήταν εμφανές ότι μου άρεσε…

Την επόμενη μέρα την πέρασα στο σπίτι, με ένα διάλειμμα που κατέβηκα στο ψιλικατζίδικο για να πάρω χυμούς. Ο κύριος Στέλιος, ο ψιλικατζής μας, με κοιτούσε περίεργα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Χρόνια τώρα, όλη η γειτονιά τον είχε μάθει τι κουτσομπόλης που ήταν!

Ανέβηκα λοιπόν στο σπίτι, έκανα ένα μπανάκι και ξάπλωσα στον καναπέ. Κάποια στιγμή, αργά το απόγευμα, χτύπησε το κουδούνι. Σηκώθηκα με βαριές κινήσεις και άνοιξα, για να αντικρύσω τον κυρ-Στέλιο.

-    «Μήπως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα σου, γιατί δεν προλαβαίνω να πάω στο σπίτι;»

Δεν περίμενα κάτι τέτοιο, αλλά επειδή όλοι έχουμε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, του έδειξα το μπάνιο και ξαναγύρισα στο σαλόνι.

-    «Έρχεσαι λίγο ένα λεπτό;» ήταν η φωνή του.

Βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή και πήγα. Πάλι θα έπρεπε να δείξω πως λειτουργεί το καζανάκι που μια φορά να χαλάσει μετά είναι αιωνίως χαλασμένο! Μπήκα λοιπόν στο μπάνιο, χωρίς να είμαι προετοιμασμένη γι’ αυτό που θα έβλεπα. Ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω και κρατούσε την ψωλή του, έχοντας ένα θριαμβευτικό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Πριν προλάβω να αντιδράσω, μου έδωσε το κινητό του.

-    «Για ρίξε μια ματιά εδώ…» μου είπε και με φρίκη διαπίστωσα ότι ο κώλος που κουνιόταν και έτρωγε σφαλιάρες ανήκε σε μένα.

Και για του λόγου το αληθές ο παλιομαλάκας έκανε ζουμ μέσα στο διαμέρισμα, στο πρόσωπό μου. Τι να σκεφτώ και τι  να κάνω; Να νευριάσω που αφέθηκα τόσο και έγινα ρεζίλι; Να θυμώσω που κάποιος με τράβηξε βιντεάκι; Να πετάξω έξω τον βλάκα που μου καθόταν με την ψωλή στο χέρι; Η λύση την έδωσε ο κυρ-Στέλιος και με έκανε να ανατριχιάσω.

-    «Θα μου κάτσεις, αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει».

Και δεν ήταν ερώτηση. Ήταν δήλωση. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο και με πέταξε με δύναμη στο κρεβάτι. Ανασήκωσα το φόρεμα μου και στήθηκα με τα χέρια πάνω στο κρεβάτι και τουρλώνοντας τον κώλο μου, όπως μου ζήτησε.

-    «Αυτή την κωλάρα, καιρό θέλω να τη γαμήσω!» είπε και μου φάνηκε ότι περισσότερο μιλούσε στον εαυτό του, παρά σε μένα.

Άρχισε να μου βάζει δάχτυλο και να το στριφογυρνάει στον κώλο μου, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να φτιαχτώ.

-    «Δεν πειράζει μανάρι. Θα σε δουλέψω έτσι που και θα τον φας και θα ζητάς τον πούτσο μου μετά».

Έχωσε απότομα δυο δάχτυλα του στο μουνί μου και άρχισε να τα βάζει και να τα βγάζει. Είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτή την προσέγγιση και… τα πρώτα υγρά έκαναν την εμφάνισή τους. Με τη βοήθειά τους έχωσε ξανά το δάχτυλο στον κώλο μου και έπειτα από λίγη ώρα θεώρησε ότι ήμουν έτοιμη. Φόρεσε λοιπόν προφυλακτικό και ακούμπησε την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα μου. Δεν ήμουν αρκετά χαλαρωμένη, αλλά είχα αποφασίσει να μην κάνω τίποτα για να τον διευκολύνω.

Χωρίς προειδοποίηση, μου τον κάρφωσε με τη μια. Ο πόνος ήταν αφόρητος και η κραυγή που μου ξέφυγε αναμενόμενη. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά έπεσε με όλο το βάρος του πάνω μου και άρχισε να με γαμάει με ξέφρενους ρυθμούς. Λίγο πριν τελειώσει βγήκε από τον κώλο μου, με έβαλε να γονατίσω και με έχυσε σε όλο μου το πρόσωπο.

-    «Ήσουν καλό πουτανάκι και θα περάσουμε καλά μαζί!» ήταν τα τελευταία λόγια που μου είπε πριν φύγει και κλείσει πίσω του την εξώπορτα.

Αμέσως μετά σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο, πλύθηκα και τηλεφώνησα στον Θοδωρή να μην περάσει από το σπίτι, γιατί δεν αισθανόμουν πολύ καλά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.