Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Προ καιρού είχα πάει με μερικούς φίλους σε ένα καλοκαιρινό μπαράκι παραλιακό, από αυτά που είναι υπαίθρια, για να πιούμε κανένα ποτάκι και να ξεδώσουμε λιγάκι λέγοντας τις συνηθισμένες βλακείες για το ποδόσφαιρο και τα λοιπά, κάτι που εμένα με εκνεύριζε διότι μπορεί να ασχολούμαι με τον αθλητισμό ως κορυφαίος παράγων, αλλά σιχαίνομαι το ποδόσφαιρο, και έτσι δεν τους παρακολουθούσα.

Κοντά μας καθόταν μια παρέα με κοριτσόπουλα, μάλλον φοιτήτριες, μεγαλούτσικες σχετικά, από αυτές που δείχνουν να είναι μόνιμες φοιτήτριες. Όταν ξαφνικά έρχεται στην παρέα τους μια ακόμα κοπελιά, πιθανόν γύρω στα τριάντα, ίσως και λιγότερο, από ότι έδειχνε, γυναικάρα πραγματική, αλλά ως απεδείχθη τελικά ήταν τριάντα ετών. Φορούσε ένα μπλουζάκι κίτρινο, από αυτά που δένουν πίσω στο λαιμό και αφήνουν την πλάτη ακάλυπτη, και μια φουστίτσα μαύρη κοντή, μίνι, που κουμπώνει με ένα κουμπί στη ζώνη και από επάνω μία κόκκινη της φωτιάς ζώνη. Φορούσε δε κάτι φανταστικά πέδιλα κόκκινα ψηλοτάκουνα με βαμμένα τα νύχια της κόκκινα και ένα μακιγιάζ, καταπληκτικό, με τα ξανθά μαλλιά της σε χτένισμα φλου. Έμοιαζε σαν κάτι φωτομοντέλα ξένων περιοδικών.

Έμεινα στήλη άλατος όταν την είδα. Κυριολεκτικά τρελάθηκα. Ο δε πούτσος μου κι αυτός τρελάθηκε μέσα στο παντελόνι μου και πήρε την ανηφόρα. Όπως καταλαβαίνετε καρφώθηκα, όσο και αν προσπαθούσα να το αποφεύγω, κάτι που και εκείνη το κατάλαβε και με κοίταζε με το πλάι των ματιών της. Ξέρετε πως κοιτάτε εσείς οι γυναίκες όταν θέλετε κάτι. Να τα γελάκια, να τα χάχανα τα κορίτσια, όταν σε μια στιγμή με πλησιάζει η Έλενα, όπως έμαθα αργότερα, και μου ζητάει την φωτιά για να ανάψει το τσιγάρο της διότι ο δικός της αναπτήρας δεν άναβε, όπως μου είπε, και μου λέει ψιθυριστά την στιγμή που άναβε το τσιγάρο της:

-    «Μετά το τσιγάρο, θα είμαι έξω».

Φεύγει ευχαριστώντας με δυνατά, να ακούσουν και οι άλλοι, με ευγένεια. Πριν τελειώσει το τσιγάρο της, προφασίζομαι κακοκεφιά και φεύγω από την παρέα μου, πάω στο πάρκινγκ, στο αυτοκίνητο μου και την περιμένω. Να την σε λίγο εμφανίζεται στην έξοδο μόνη της κοιτώντας τριγύρω. Της ανάβω στιγμιαία τα φώτα για να καταλάβει και έρχεται προς εμένα. Βγαίνω έξω και της ανοίγω την πόρτα να μπει μέσα. Ευγενής με τις γυναίκες ο πούστης που είμαι. Με το που μπαίνω κι εγώ μέσα, μου λέει:

-    «Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις πολύ! Κάτι μέσα μου έχει κάνει τικ. Θέλω να κάνουμε παρέα και γιατί όχι, να γίνουμε ζευγάρι καλοκαιρινό».

Σκύβει και με φιλάει στο στόμα με ένα γλωσσόφιλο άλλο πράγμα. Τρελάθηκα! Γυναίκα και μάλιστα τι γυναίκα. Να σου την πέφτει έτσι στα ίσια. Της το ανταποδίδω εξίσου και όπως την αγκαλιάζω, της χαϊδεύω την πλάτη και την σφίγγω επάνω μου. Τι πλάτη Θεέ μου! Τι δέρμα απαλό! Την νιώθω εκείνη τη στιγμή να τρέμει μέσα στην αγκαλιά μου.

-    «Τι έπαθες κορίτσι μου;» της λέω. «Κρυώνεις;»

Παράλληλα νιώθω κάτι σκληρό να μου πιέζει το στήθος. Είναι οι ρώγες της.

-    «Όχι, όχι! Και μη με παρεξηγήσεις, αλλά σε θέλω πολύ. Θέλω να κάνουμε έρωτα. Είμαι τρελή, αλλά θέλω πολύ - πολύ!»

-    «Πού να πάμε; Γιατί μένω σε ξενοδοχείο. Ναι μεν μόνος μου, αλλά όταν θα έρθουν οι άλλοι; Τι θα γίνει;» την ρωτάω.

-    «Όχι, δεν θα πάμε στο ξενοδοχείο σου, αλλά στο δικό μου σπίτι, μονοκατοικία που έχω νοικιάσει και μένω μόνη μου. Θα είναι καλύτερα, αγορίνα μου, άντρα μου!» απαντά.

Καθοδόν μαθαίνουμε τα ονόματα μας, και ότι είναι από την Σουηδία, από Έλληνες γονείς, μένει και εργάζεται στην Ελλάδα, εδώ και δέκα χρόνια, είναι χωρισμένη χωρίς παιδιά και η ηλικία της ήταν τριάντα ετών. Όση ώρα συζητούσαμε και οδηγούσα, με είχε αγκαλιά και το χεράκι της δεν άφηνε σε ησυχία τον ήδη καυλωμένο πούτσο μου.

-    «Αχ, τι ωραίο πράγμα έχεις εκεί στα σκέλια σου άντρα μου! Αυτό θα μου δώσεις να παίξω σε λιγάκι; Πόσο το γουστάρωωωωω!»

Την ώρα που πήγε να μου ξεκουμπώσει το φερμουάρ, ευτυχώς και φτάσαμε στο σπίτι της, διαφορετικά δεν ξέρω αν θα πηγαίναμε σπίτι της ή σε κανένα νοσοκομείο θα μας πήγαιναν. Με το μπαίνουμε στο σπίτι της, κάνει μία και βγάζει την μπλούζα της και εμφανίζονται τα βυζιά της, γιατί δεν φορούσε σουτιέν, με κάτι ρώγες, άλλο πράγμα. Στητά βυζιά, μεσαίου μεγέθους, που είχαν επάνω τους κάτι ρώγες μεγάλες περίπου 2 εκατοστά, σκούρες που περιτριγυρίζονταν από ένα ροζέ περιβάλλον.. σκέτη καύλα μόνο που τις έβλεπες. Μου δίνει μία και με πετάει πάνω στον καναπέ πριν προλάβω να πω κουβέντα. Μου τραβάει το παντελόνι και το βγάζει, οπότε μένω με το σλιπάκι που έχει ένα εξόγκωμα στο μέσο.

-    «Αχ, τι πράγμα είναι αυτόόό!» λέει λιγωμένη.

Ευτυχώς και πρόλαβα να βγάλω το πουκάμισο, γιατί από την καύλα της ίσως και να το έσκιζε. Χαλάλι της βέβαια, αν το έκανε αυτό. Στέκεται όρθια και βγάζει με μια κίνηση την φούστα που φορούσε και μένω έκθαμβος. Έμεινε σαν να μην φορούσε τίποτα από μέσα, χωρίς κιλότα. Όχι βέβαια, αλλά το στρινγκάκι της διάφανο στο χρώμα του δέρματος, έμοιαζε σαν να μην υπήρχε. Με πλησιάζει, όπως είμαι μισοξαπλωμένος στον καναπέ, έρχεται από επάνω μου και αρχίζει να με φιλάει, ενώ κλείνει τον καυλωμένο πούτσο μου ανάμεσα στα σκέλια της. Τρίβει τις ρώγες στης στο στήθος μου φιλώντας με και αρχίζει να κατεβαίνει σιγά - σιγά, να με γλείφει καυλιάρικα, ενώ τα χέρια της με χαϊδεύουν με τέτοιο τρόπο, που ούτε και οι επί πληρωμή γυναίκες του έρωτα δεν κάνουν. Η δε καύλα έχει χτυπήσει προ πολλού κόκκινο στα ύψη. Κατεβαίνοντας χαμηλότερα με τα χέρια της βγάζει και το σλιπάκι μου, οπότε πετάγεται ολόρθος ο κατακαυλωμένος πούτσος μου.

-    «Αχ, πως σε θέλω!» ψιθυρίζει και τον βάζει στο στόμα της.

Βγάζει το κεφάλι του έξω και αρχίζει να το πιπιλάει με μεγάλη μαεστρία. Εμένα τι με θέλεις τότε. Είδα τον ουρανό με τα αστέρια πάνω μου. Και πριν προλάβω να της πω κουβέντα, τα πρησμένα από ώρα αρχίδια μου, εκτοξεύουν το υγρό τους μέσα στο στόμα της. Η Έλενα έχει τρελαθεί από την ηδονή και την καύλα της. Τα πίνει όλα, μέχρι τέλους γλείφοντας τον και καθαρίζοντας τον. Μετά σηκώνεται επάνω, με φιλάει στο στόμα και μου λέει:

-    «Καύλα μου, αυτή ήταν μόνο η αρχή.. για να καταλάβεις πόσο σε θέλω και σε γουστάρω από την πρώτη στιγμή που σε είδα».

Καθόμαστε αγκαλιά να καπνίσουμε από ένα τσιγάρο, αλλά τα χέρια της δεν έχουν σταματημό. Χαϊδεύουν το στήθος μου, τα αρχίδια μου, μέχρι και την κωλότρυπα μου, χωρίς βέβαια κι εγώ να κάθομαι φρόνιμος. Της χάιδευα τις ρώγες, το στήθος, την κοιλίτσα, τα μπούτια της από μέσα, αλλά χωρίς να ακουμπάω το επίμαχο σημείο, το μουνάκι της, παρόλο ότι πρόσεξα πως το στρινγκάκι της ήταν ήδη υγρό. Όταν ο πούτσος μου πήρε τα πάνω του, την γύρισα ανάσκελα στον καναπέ κι αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Την φίλησα στο λαιμό, στη βάση του αφτιού και άρχισα να κατεβαίνω χαμηλότερα. Της πιπίλησα τις ρώγες που ήταν σαν κατάρτια καραβιού όρθιες και εξογκωμένες. Της έγλειψα την απαλή κοιλίτσα της και κατέβηκα ακόμα πιο χαμηλά, τραβώντας και βγάζοντας το στρινγκάκι της. Τότε είδα πλέον καθαρά ένα ξυρισμένο τέλεια μουνάκι γεμάτο υγρά, ενώ η Έλενα τόση ώρα έβγαζε φωνούλες καύλας και ηδονής, ενώ ένιωθα να συσπούνται οι μύες της κοιλιάς της, δείγμα ότι έρχεται ο οργασμός της, με ένα δερματάκι απαλό σαν του μωρού.

Το γλείψιμο συνεχίστηκε στην γύρω περιοχή, στα εσωτερικά των μηρών της χωρίς να ακουμπήσω στιγμή ούτε το μουνάκι της, ούτε τίποτα άλλο εκεί, και όπως της σηκώνω τα πόδια ψηλά για να έχω καλύτερο πεδίο δράσης, μου βουτάει το κεφάλι μου και το πιέζει πάνω στο μουνί της φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωωω! Καύλαμου. Φάτοοοοοοο! δικό σου είναι. Αχ. Αχ! Σκίσε μεεεε!»

Και όπως το στόμα μου είναι επάνω στο μουνάκι της το καυλιάρικο που στέλνει κύματα από τα υγρά της κι εγώ τα καταπίνω, βάζοντας και τη γλώσσα μου στη σχισμή του και γλείφοντας το και όχι μόνο αυτό, αλλά και την κλειτορίδα της.

-    «Φάτοοοο. Πούστη μου. Δικό σου είναι!»

Και να το γλείψιμο και να οι σπασμοί της και να τα χύσιματά της. Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσε εκείνη τη στιγμή, απλά το μόνο που γνωρίζω είναι, ότι πάνω στο σκέπασμα του καναπέ είχε σχηματισθεί ένας μεγάλος κύκλος από υγρά χυσίματος και πολύ πιθανόν και από σάλια δικά μου. Κατεβαίνω λίγο πιο χαμηλά αρχίζω και γλείφω την ροδαλή κωλοτρυπούλα της κι αυτή συμμετέχει στην καύλα της Έλενας, κάνοντας συσπάσεις και ανοιγοκλείνοντας, σαν να σου έλεγε: «Τι θα γίνει; Εμένα έτσι θα με αφήσεις; Δεν θα με γλείψεις;». Πράγματι αρχίζω και την γλείφω γύρω - γύρω και μετά προσπαθώ να βάλω τη γλώσσα μέσα της χαρίζοντας στην Έλενα κι άλλη καύλα. Όπως ανοιγοκλείνει αποφασίζω και βάζω ένα δαχτυλάκι μέσα της. Γουργουρίζει από καύλα. Βάζω και το δεύτερο. Βάζω και το τρίτο μέσα. Η καύλα μεγαλώνει.. οι σπασμοί συνεχίζονται και ακούω βραχνά.

-    «Τι περιμένεις; Βάλ’ τον μέσα και ξέσκισε μου τον κώλοοοοοο! Σκίσε με την πουτάνα! Έτσι θέλω να γαμιέμαι… από τον κώλο. Σκίσ’ τον! Μάτωσε τον!»

Ανασηκώνομαι λίγο και αφού τον ύγρανα με τα υγρά που έτρεχαν από το μουνί της, τον σπρώχνω και μπαίνει το κεφάλι του μέσα. Τα πόδια της τα έχει φέρει επάνω στους ώμους της, ενώ τα χέρια της με κρατάνε ελαφριά από την μέση, όσο μπορούσε. Η ανάσα της ακούγεται γρήγορη και τα μάτια της μαρτυρούν ότι βρίσκεται σε άλλους κόσμους. Με τραβάει ξαφνικά και με μια κίνηση μπαίνει όλος μέσα της, μέχρι τη ρίζα του. Τα αρχίδια μου έχουν γίνει ένα με τα κωλομάγουλα της. Αρχίζω να μπαινοβγαίνω σιγά στην αρχή και όσο πάει γρηγορότερα. Η Έλενα έχει πλέον παραδώσει το πνεύμα από την καύλα, την ηδονή, μπορεί και από τον πόνο γιατί βλέπω να τρέχουν δάκρυα στα ματάκια της, χωρίς να βγάζει άχνα, απλά μόνο μονολογεί:

«Αχ, τι καύλα είναι αυτή! Πως θέλω να μου ξεσκίζουν τον κώλο. Έτσι γάμα με την πουτάνα. Μάτωσε με. Κάνε με να μην μπορώ να καθίσω. Γλύκα μου εσύ. Άντρα μου. Γλυκέ μου άντρα. Τα δε υγρά από το μουνί της έχουν πλέον πλημμυρίσει τον τόπο. Οι σπασμοί της δεν έχουν σταματήσει στιγμή από την ώρα που μπήκα μέσα στο κώλο της. Εγώ όμως δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ και φωνάζοντας:

-    «Χύνωωωωωω!»

Αφήνω τα χύσια μέσα στο κωλαράκι της. Πέφτω επάνω της και αγκαλιαζόμαστε σφιχτά, για να συνέλθουμε από την ένταση της καύλας και της ηδονής. Όση ώρα ξεκουραζόμαστε πίνοντας ποτό και κάνοντας τσιγάρο θαύμαζα την κορμοστασιά της, το στήθος της, τα πόδια της… Δεν είμαι ποδολάτρης, αλλά μου αρέσουν πολύ. Είναι το φετίχ μου αυτό να βλέπω τα καλλίγραμμα πόδια με τα βαμμένα νύχια στα ψηλοτάκουνα πέδιλα της, χάρμα οφθαλμών. Όταν ξαφνικά βλέπω τον πούτσο μου να παίρνει τα πάνω του και να ψιλοσηκώνεται.. κάτι που δεν ξέφυγε της προσοχής της Έλενας.

-    «Ρε συ Γιώργο, βλέπω ότι σου ξανασηκώνεται ο γλύκας μου, ο πούτσος σου. ΤΙ λες, θα πάμε και για άλλο γύρο;»

-    «Ότι θέλεις εσύ μανάρι μου. Καυλίτσα μου!» της λέω.

-    «Εμ βέβαια. Τι θα μείνω η πουτάνα, μισογαμημένη; Μόνο τον κώλο θα μου έχεις ξεσκίσει. Το μουνί μου θα μείνει αγάμητο;»

Με πλησιάζει όπως κάθομαι στο καναπέ. Χώνεται στην αγκαλιά μου και αρχίζει να παίζει με τον πούτσο μου για να τον σηκώσει καλά. Τον χαϊδεύει, τον παίζει σαν να τραβάει μαλακία, και ξαφνικά κατεβαίνει χαμηλά και τον βάζει στο στόμα της αρχίζοντας να τον πιπιλάει τρυφερά, λες και είναι κανένα γλυκό γλειφιτζούρι, που φοβάται μην τελειώσει και μείνει με την γλύκα. Όπως τον έχει υγράνει καλά - καλά και είναι σηκωμένος, δίνει μία και κάθεται επάνω του, βάζοντας τον όλο μέσα στο κάθυγρο μουνάκι της, πιάνοντας πάτο με την μία.

-    «Αχ, τι καυλί είναι αυτό που έχεις!»

Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει επάνω του.

-    «Μάγκα μου και τώρα θα σε γαμήσω εγώ!» μου λέει με ναζιάρικο υφάκι.

Της χαϊδεύω το στήθος. Της φυλακίζω τις ρώγες της που έχουν πεταχτεί έξω ορθωμένες ανάμεσα στα δάχτυλα μου και αρχίζω να τις σφίγγω λίγο στην αρχή και περισσότερο όσο περνάει ο χρόνος. Η Έλενα από την καύλα έχει τρελαθεί κυριολεκτικά. Βγάζει άναρθρες φωνούλες καύλας.

-    «Πως μ’ αρέσει να γαμιέμαι. Πως μ’ αρέσει και έχω ένα τέτοιο καυλί στο μουνί μου μέσαααα!»

Αρχίζουν οι σπασμοί της και τα πρώτα υγρά μας πλημμυρίζουν. Ξαφνικά εκεί που ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου, ανασηκώνεται και κάθεται με τον κώλο πάνω στο πούτσο μου, βάζοντας τον μέσα της με μια φωνή που θα πρέπει να μας άκουσαν οι γείτονες. Βάζει τα πόδια της πάνω στους ώμους μου και τα χέρια της στα γόνατα μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει, γαμώντας τον κώλο της πάλι.

-    «Έτσι μ’ αρέσει πουτσαρά μου να μου ξεσκίζουν τον κώλο. Έτσι να γαμιέμαι μαζί σου».

Για πόση ώρα μία τον έβαζε στο μουνί της και μία στο κώλο της δεν κατάλαβα. Από τα χυσίματα που είχαν προηγηθεί ως γνωστόν αργούσα να χύσω, παρόλη την καύλα που επικρατούσε τόση ώρα. Και να μία μέσα στο μουνί της, και να μία μέσα στον κώλο της.. και να συσπάται η κοιλιά της διαρκώς που μάλλον υποδήλωνε οργασμούς συνεχόμενους. Πόσους; Άγνωστος αριθμός. Μέχρι του σημείου που δεν άντεχα άλλο και όπως τον είχε μέσα στο μουνί της, την σφίγγω επάνω μου και φωνάζω:

-    «Χύνωωωω. Χύνωωωωω!!!»

-    «Χύσε αγορίνα μου μέσα στο μουνί μου. Δώστα μου όλα γλυκέ μου. Έτσι σε θέλω!»

Και χωρίς να βγω από μέσα της αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε. Όταν ηρεμήσαμε για καλά διαπιστώσαμε ότι ξημέρωσε κι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Αφού κάναμε ένα ντουζάκι μαζί, καθίσαμε και πήραμε ένα ωραίο πρωινό κουβεντιάζοντας διάφορα. Φεύγοντας μετά από ώρα ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το απογευματάκι για να πάμε για μπάνιο σε μια έρημη περιοχή που γνώριζε για να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα πλέον γυμνοί όπως της άρεσε και ότι ακολουθήσει πλέον εκεί, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.