Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Αυτό είναι το δεύτερο μέρος της περιπέτειας με τους τρεις νεαρούς που γνώρισα όπως έγραψα στην ιστορία "Παρτούζα με τρεις άγνωστους". Τώρα βέβαια έχουν πάψει να είναι άγνωστοι.

Ήταν ξημέρωμα Τρίτης και σκεπτόμουν τα ξεσκίσματα που θα ακολουθούσαν αργότερα με τα τρία παιδιά. Δίπλα μου στο κρεβάτι ξυπνούσε ο άντρας μου. Είχε κοιμηθεί γυμνός όπως συνήθως τέτοια εποχή κι έβλεπα την πούτσα του να φουσκώνει. Έσκυψα και την πήρα στο στόμα μου. Μ' αρέσει να τον ξυπνώ με πίπα. Αλλά σήμερα σκεπτόμουν και άλλα. Επιδιώκω να έχω πηδηχτεί με τον άντρα μου, πριν πάω για παρτούζες. Τουλάχιστον όταν το έχω προγραμματισμένο.

Κατ' αρχήν, επειδή ξέρει να μου ανοίγει τον κώλο κι έτσι πηγαίνω προετοιμασμένη για ότι κι αν γίνει μετά. Έπειτα, θέλω να αποφεύγω να πηδιέμαι μαζί του μετά τις παρτούζες. Δεν υπάρχει λόγος να του γεννηθούν απορίες, για το πώς έγινε και με βρίσκει ανοιγμένη. Αν όμως έχουμε πηδηχτεί το πρωί σπάνια έχει όρεξη πάλι το βράδυ. Αλλά και σε τέτοια περίπτωση μπορώ να τον ξεπετάξω με μια πίπα.

Τον έγλειφα και τον αισθανόμουν να σκληραίνει και να μεγαλώνει. Κι όταν ήμουν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα σηκώθηκα κι έπεσα στα 4 ανοίγοντας τα κωλομάγουλά μου με τα χέρια. Αυτός ήλθε πίσω μου και με προετοίμασε με σάλιο και με τα δάχτυλά του ενώ εγώ είχα πέσει έτριβα το μουνί μου. Αισθανόμουν έτοιμη όταν η πούτσα του άρχισε να μπήγεται μέσα μου. Έχυσα τρίβοντας το μουνί μου και τον άφησα να τελειώσει μέσα μου. Ο κώλος μου ήταν τώρα έτοιμος για τη συνέχεια...

Η συνεννόηση με τα παιδιά είχε γίνει από την προηγούμενη μέρα. Τους είχα δώσει τη διεύθυνση της φίλης μου της Άννας. Ήταν χωρισμένη, λίγο μικρότερή μου, λίγο παχουλή και πολύ έκφυλη. Πολλές φορές είχαμε πέσει στο κρεβάτι με γκόμενους, αλλά και μόνες μας αφού μας άρεσε και το λεσβιακό. Δεν είχα πει στα παιδιά πως θα είμαστε δύο. Τους το κρατούσα για έκπληξη. Αυτή τη φορά είχα βάλει προκλητικά εσώρουχα από μαύρη και κόκκινη δαντέλα, ενώ η Άννα φορούσε μόνο ένα μαύρο στρινγκ. Με αυτή την αμφίεση πήγε να τους ανοίξει και γελάσαμε με το αποσβολωμένο ύφος τους, καθώς είδαν μιαν άγνωστη να τους ανοίγει γυμνόστηθη.

Τους είπε να περάσουν και μόλις με είδαν να τους χαμογελώ ηρέμησαν και γέλασαν κι αυτοί. Ήπιαμε καφεδάκι και μετά τους βάλαμε στον καναπέ και τους βγάλαμε τις πούτσες έξω για πίπες. Γονατίσαμε και τους πήραμε διαδοχικά. Γευτήκαμε τα χύσια ενός η καθεμία και μοιραστήκαμε του τρίτου.

Τους γδύσαμε, και μεις ξαπλώσαμε στο πάτωμα μπροστά στον καναπέ. Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και να φιλιόμαστε γδύνοντας η μία την άλλη από τα λιγοστά μας εσώρουχα.

Έτσι χυμένες στο πρόσωπο γλειφόμασταν και φιλιόμασταν ενώ ακουμπούσαμε και τρίβαμε τις ρώγες μας, η μια στης άλλης. Μετά γυρίσαμε σε 69 για να γλείψουμε τα μουνιά μας και να γαμηθούμε με τα δάχτυλά μας. Ρίχναμε και κλεφτές ματιές στα παιδιά που φτιαχνόντουσαν πάλι κι είχαν αρχίσει να παίζουν τις ψωλές τους και συνεχίζαμε την παράσταση που τους δίναμε.

Η Άννα με άφησε ξαπλωμένη στο πάτωμα να χαϊδεύομαι κοιτάζοντάς τους προκλητικά. Επέστρεψε κρατώντας ένα από τα παιχνίδια μας. Μια χοντρή διπλή πλαστική πούτσα. Μου έδωσε να γλείψω τη μία της άκρη και μετά ξάπλωσε αντίθετα από μένα για καβαληθούμε και να τρίψουμε τα μουνόχειλά μας, η μία στης άλλης. Εκεί, δύο από τα παιδιά ήλθαν και μας μπούκωσαν με τις ψωλές τους ενώ ο τρίτος μας χάιδευε τα μουνιά και μας τσιμπούσε τις ρώγες.

Φτιαγμένες τρελά από το πλακομούνι σηκωθήκαμε και πέσαμε στα 4, κώλο - κώλο. Με την καθοδήγησή μου, μας έχωσαν στα μουνιά την πλαστική πούτσα κι ο ένας την κρατούσε και την κούναγε με το χέρι του ενώ οι άλλοι δύο μας πίπωναν. Αφού πέρασαν κι οι τρεις απ' όλες τις θέσεις κι εμείς τρέμαμε από τους αλλεπάλληλους οργασμούς, μας χώρισαν και μας έβαλαν να ξαπλώσουμε ανάσκελα.

Ένας ανέλαβε την Άννα κι άρχισε να γλείφει το μουνί της. Ο δεύτερος ανέλαβε το δικό μου κι τρίτος μας έδινε εναλλάξ να γλείφουμε την ψωλή του. Μετά από λίγο, αυτός ξάπλωσε ανάμεσά μας κι έφερε την Άννα να καθίσει πάνω του με τον κώλο που τον είχε προετοιμάσει με το δάχτυλό του αυτός που την έγλειφε. Κι αυτός σηκώθηκε κι ήρθε να της μπήξει την πούτσα του από μπροστά.
Οι κραυγές από την καύλα της φίλης μου με φούντωναν τρελά κι άρχισα πάλι να χύνω. Ο δικός μου σηκώθηκε με καβάλησε κι έβαλε την ψωλή του στα βυζιά μου και μετά την έσπρωξε στο στόμα μου. Του την έγλειφα καθώς μου γαμούσε το στόμα κοιτάζοντας και την Άννα που την ξέσκιζαν οι άλλοι δύο. Έβλεπα τα χέρια αυτού που της γαμούσε τον κώλο να τσιμπούν τις ρώγες της και να χουφτώνουν τα βυζιά της. Κατάλαβα πως σύντομα ο από πάνω θα έχυνε το μουνί της. Και δεν άργησε να το κάνει.
Τραβήχτηκε και η φίλη μου έμεινε ανάσκελα να κουνάει τη λεκάνη της πάνω στην πούτσα που είχε στον κώλο της. Γονάτισε δίπλα στο κεφάλι της και της έδωσε την ψωλή του στο στόμα. Ένευσα στον δικό μου να σηκωθεί και πήγα ανάμεσα στα μπούτια τους. Μ' αρέσει να γλείφω χύσια ανακατεμένα τα υγρά της. Γονάτισα κι έσκυψα αρχίζοντας να γλείφω το μουνί της και τα αρχίδια του γαμιά της, ενώ έκανα νόημα στο δικό μου να έλθει πίσω μου. Αισθάνθηκα την πούτσα του να μπήγεται στο μουνί μου και το δάχτυλό του στον κώλο μου.
Μ' ένα επιφώνημα είπε πως η τρύπα μου είναι λασκαρισμένη και πως θα μου την σκίσει. Σε λίγο τραβήχτηκε από το μουνί μου, έφτυσε στην κωλότρυπά μου και τη δοκίμασε με τα δάχτυλά του. Μετά μου έμπηξε την ψωλή του. Η Άννα έχυνε πάνω στη γλώσσα μου ενώ έσκουζα κι εγώ από καύλα και ηδονή. Μόλις γύρισε στο πλάι κατάλαβα πως ο δικός της την είχε χύσει μέσα στον κώλο, δεν ξέρω πόσην ώρα πριν.

Έτριβα το μουνί μου καθώς συνέχιζα να πηδιέμαι από πίσω δεχόμενη και σκαμπίλια στα κωλομάγουλα. Η Άννα έμενε ξαπλωμένη μπροστά μου και τα άλλα δυο παιδιά είχαν ανακαθήσει. Φούντωνα καθώς με κοιτούσαν. Ο δικός μου συνέχιζε να με γαμά και αφού είχα πάλι απανωτούς οργασμούς, τραβήχτηκα και ήρθε να χύσει στα βυζιά μου.
Κάναμε ντους και ήπιαμε πάλι καφεδάκια για να συνέλθουμε απ' την ένταση. Η Άννα χαϊδευόταν με ένα από τα παιδιά κι εγώ καθόμουν στον καναπέ ανάμεσα στους άλλους δύο. Είχα αφεθεί στα χάδια τους και σε μια στιγμή βρέθηκα να μου γλείφουν ο καθένας ένα βυζί ενώ είχα τα χέρια μου ανάμεσα στα μπούτια τους κι αισθανόμουν τις πούτσες και τα' αρχίδια τους. Άρχιζε ο δεύτερος γύρος κι ήταν σειρά μου να με κάνουν σάντουιτς.

Η Άννα στο μεταξύ είχε ξαπλώσει στο τραπέζι με το κεφάλι ριγμένο πίσω και έπαιρνε στο στόμα την πούτσα αυτού που μου είχε γαμήσει τον κώλο προηγουμένως. Εγώ κάθησα στο πάτωμα με την πλάτη στον καναπέ και πήρα στο στόμα τις πούτσες τους. Σε λίγο είχα καβαλήσει τον έναν παίρνοντας την πούτσα του στο μουνί μου κι έσκυβα περιμένοντας τον άλλον να μου τη μπήξει από πίσω. Η Άννα ήταν ξαπλωμένη στο τραπέζι με τα πόδια ψηλά και γαμιόταν γλείφοντας τα δάχτυλα του εραστή της που της τα έδινε στο στόμα.

Είχαν χύσει από δύο φορές και ήξερα πως τώρα θα κρατούσαν πολύ. Οι ψωλές που μπαινόβγαιναν μέσα μου και τα ουρλιαχτά της Άννας με έκαναν να έχω νέους οργασμούς, μέχρι που έμεινα εξουθενωμένη και σχεδόν παθητικά δεχόμουν το διπλό πήδημα. Σε κάποια στιγμή η Άννα ήλθε και με φίλησε στο στόμα ψιθυρίζοντας ένα ευχαριστώ. Λίγο μετά τελειώναμε τους γαμιάδες μας με πίπες. Δεν τους ξαναείδα, αλλά δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).