Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι μια παντρεμένη γυναίκα 42 χρονών που ζει σε μικρή επαρχιακή πόλη. Δεν έχω παράπονα από τη ζωή μου, ούτε από τον άντρα μου. Η σεξουαλική μας ζωή είναι πολύ έντονη και αυτός με ικανοποιεί πάντα μια και είναι και ιδιαίτερα προικισμένος, καταλαβαίνετε τι εννοώ… Κι εγώ διατηρούμαι καλά αφού προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι. Πάντως τα πιασίματά μου τα έχω και πάντα περηφανευόμουν για το στήθος μου.

Όμως έχω από μικρή ένα βίτσιο, έναν εθισμό στο ομαδικό σεξ και ιδιαίτερα στις παρτούζες όπου περισσότεροι άντρες με περιποιούνται και ικανοποιούν τις ατελείωτες ερωτικές επιθυμίες μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από του να ακούω τη φωνή μου να φωνάζει «γαμήστε με» όταν δύο τουλάχιστον σκληρές πούτσες μπήγονται στο κορμί μου…

Δεν μου λείπουν οι ευκαιρίες να ικανοποιώ το ανομολόγητο αυτό βίτσιο. Ότι και να πιστεύει κανείς για την επαρχία, τίποτε δεν είναι αδύνατον, ούτε δυσκολότερο από αυτά που γίνονται στην ανωνυμία μιας μεγάλης πόλης. Απλά πρέπει να προσαρμόζεται κανείς στα διαφορετικά δεδομένα.

Δεν θα σας μιλήσω λοιπόν για τον τρόπο που συνήθως χαίρομαι το εξωσυζυγικό σεξ γιατί ακόμη και αλλάζοντας ονόματα και τόπους ίσως να ήταν αρκετά προφανές το ποια είμαι και πού βρίσκομαι. Η ιστορία μου αφορά σε μια έκτακτη συνάντηση με τρεις νέους άντρες. Μια συνάντηση που κατέληξε σε πολύ πρόστυχα πηδήματα με τον τρόπο ακριβώς που μου αρέσει.
Ήταν Παρασκευή πρωί και όπως συνήθως είχα πάει στο σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της βδομάδας. Είχα γεμίσει υπερβολικά το καρότσι μου και σε μια στροφή χτύπησε τα ράφια και κάποια από τα ψώνια έπεσαν κάτω. Δύο άντρες που ήταν δίπλα βοήθησαν να τα μαζέψω και προσφέρθηκαν να φέρουν ένα δεύτερο καρότσι και να με βοηθήσουν να τα μεταφέρω.
Τελικά ήταν τρεις και πολύ ευγενικά μου τα μετέφεραν και τα τακτοποίησαν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου μου. Είχα καταλάβει πως ήταν μάγκες και καθόλου λιγούρηδες και ήδη είχα αρχίσει να φτιάχνομαι στη σκέψη πως θα μπορούσα να έκανα παιχνίδι μαζί τους. Το μουνί μου είχε υγρανθεί πολύ όταν έκαναν να με χαιρετίσουν στο πάρκινγκ. Τους είπα πως έπρεπε τουλάχιστον να τους κέρναγα έναν καφέ για να τους ευχαριστήσω, αλλά στη μικρή μας πόλη αυτό θα μπορούσε να παρεξηγηθεί…
Αυτό έφερε μια κουβέντα με κομπλιμέντα και σεξουαλικά υπονοούμενα που με έφτιαξαν ακόμη περισσότερο. Το κλίμα είχε φορτιστεί και η κουβέντα συνεχιζόταν αφού καθένας μας έβρισκε ευκαιρία να μην την αφήσει να τελειώσει. Τους κοίταζα με νόημα, πότε στα μάτια και πότε στα παντελόνια τους, μέχρι που ένας από αυτούς μου έπιασε το χέρι και μου είπε πως αν δεν σταματούσαμε σύντομα θα φτάναμε σε σημείο που δεν έχει επιστροφή…

Τους είπα πως δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, μέσα στον κόσμο και πως υπάρχουν ερημικά μέρη όπου δεν θα μας έβλεπε κανείς. Πήρα τον έναν τους στο αυτοκίνητό μου κι οι άλλοι θα ακολουθούσαν με το δικό τους.

Φορούσα ένα ριχτό μακρύ φόρεμα σε χρώμα σάπιου μήλου κι από μέσα μόνο μια κιλότα, όχι ιδιαίτερα προκλητικά μια και είχα βγεί μόνο για ψώνια. Άλλο το τι ψώνισα τελικά…

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, το σήκωσα παραπάνω από ότι χρειαζόταν για να καθίσω, δίνοντας στο συνεπιβάτη μου μια προκλητική θέα των ποδιών μου. Αυτός δεν άφησε την ευκαιρία λέγοντας πως πάω γυρεύοντας, κάτι που δεν αρνήθηκα χαρίζοντάς του ένα χαμόγελο. Το μουνί μου κατέβαζε κι άλλα υγρά ενώ μια ζεστασιά έκαιγε μέσα μου…

Τους πήγα σε μια ερημιά που ήξερα και πάρκαρα στη σκιά ενός πεύκου. Τα παιδιά ήταν ήδη έξω όταν βγήκα κι εγώ και με μία κίνηση έβγαλα το φόρεμά μου. Φορώντας μόνο την κιλότα και τα τσόκαρα μου τους προκάλεσα να μου δείξουν τις πούτσες τους.

Στάθηκα ακουμπώντας στο αυτοκίνητο και τους κάλεσα να κάνουν ημικύκλιο μπροστά μου. Ξεκουμπωμένοι και κρατώντας τις πούτσες τους. Έσκυψα και διαδοχικά τις πήρα στο στόμα μου. Καύλωσα κι άλλο καθώς τις αισθανόμουν να σκληραίνουν και να μεγαλώνουν πάνω στη γλώσσα μου. Ικανοποιημένη που τους είχα φτιάξει, σηκώθηκα κι έδειξα το έναν από αυτούς.
Στάθηκα μπροστά στο αυτοκίνητο κι έσκυψα στο καπό. Τον αισθάνθηκα να μου κατεβάζει την κιλότα που έπεσε στους αστραγάλους μου και έβγαλα ένα μου πόδι έξω για να τα ανοίξω. Κοίταζα τους άλλους δύο να μαλάζουν τις ψωλές τους όταν ο άλλος μου την έμπηξε στο μουνί που έσταζε από καύλα. Με το δάχτυλο άρχισε να μου ανοίγει τον κώλο ενώ συνέχιζε να με γαμά.
Όταν κατάλαβα πως θα έχυνε του είπα πως τα θέλω στο πρόσωπο και γύρισα, τον πήρα λίγο στο στόμα και πήρα τα χύσια του εκεί και στο πρόσωπο. Ο επόμενος με πήρε λίγο πισωκολλητά και μετά τραβήχτηκε και μπήκε στον κώλο μου απότομα που ούρλιαξα. Τον ενθάρρυνα όμως γιατί το σκληρό πήδημα μου αρέσει κι αυτός μπαινόβγαινε και με έδινε μπάτσες στα κωλομάγουλα.
Έχυσε στο άντερο μου και μετά ήλθε ο τρίτος που μου έμπηγε την πούτσα του εναλλάξ στις δύο τρύπες μου. Έτριβα το μουνί μου και έχυνα ασταμάτητα. Πήρα κι αυτού τα ψωλοχύματα στο στόμα. Μ’ αρέσει να παίρνω στο στόμα το πρώτο χύσιμο, που είναι πολύ και δυνατό.

Στο μεταξύ οι άλλοι δύο είχαν στρώσει ένα μουσαμά κι ο ένας ήταν ανάσκελα ξαπλωμένος κρατώντας την πούτσα του. Έσκυψα και την πήρα στο στόμα κι όταν ικανοποιήθηκα πως ήταν έτοιμη τον καβάλησα και κάθισα πάνω της. Ο άλλος μου την έδωσε στο στόμα για λίγο και μετά γονάτισε πίσω μου. Μου την έμπηξε στον κώλο κάνοντάς με να τους φωνάζω να με γαμήσουν δυνατά.

Ξεσκιζόμουν έτσι αρκετή ώρα κι έχυνα ασταμάτητα, σαν πολυοργασμική που είμαι. Με σήκωσαν και με γύρισαν να καθίσω με τον κώλο στην ψωλή αυτού που ήταν ξαπλωμένος κι ο άλλος ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου, μου τα άνοιξε και τα σήκωσε και μπήκε στο μουνί μου. Συνέχισαν έτσι να με γαμούν μέχρι που ο ένας έχυσε στον κώλο μου κι ο άλλος βγήκε κι ήρθε να με χύσει πάλι στο πρόσωπο.

Είχε μείνει ένας παραπονεμένος κι ήταν η σειρά του να με πάρει. Έβλεπα την πούτσα του πανέτοιμη και τον ρώτησα πως γουστάριζε να με γαμήσει. Με ξάπλωσε και μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους του. Ενώ με πηδούσε οι άλλοι δύο μου έφεραν τις ψωλές τους να τις γλύφω. Αισθανόμουν απέραντη ηδονή στη σκέψη πως δεν είχα ρωτήσει ούτε τα ονόματά τους.

Μετά βγήκε και με καβάλησε φέρνοντας την πούτσα του στα βυζιά μου. Τα έπιασα και την έσφιξα ανάμεσά τους λέγοντάς του να μου τα γαμήσει. Έσκυβα και την ακουμπούσα και με τη γλώσσα μου μέχρι που τον κατάλαβα πως ήταν έτοιμος. Τον άφησα να μου χύσει τα βυζιά και πασαλείφτηκα με τα υγρά του. Σηκωθήκαμε και χωρίς να ντυθώ ακόμη έτεινα το χέρι μου σ’ αυτόν που ήταν πιο κοντά μου.

- Είμαι η Ελπίδα, χάρηκα πολύ, του είπα.
- Κι εγώ, είμαι ο Πάνος.
- Νίκος είπε ο δεύτερος.
- Μιχάλης.

Τα παιδιά πήγαιναν σε μια δουλειά και θα ξαναπερνούσαν από την πόλη μας την Τρίτη. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε πάλι στο σούπερ μάρκετ, αλλά κράτησα ένα τηλέφωνο μήπως και αλλάξει κάτι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.