Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 29 χρονών και παντρεμένος 6 χρόνια. Με τη γυναίκα μου το σεξ ήταν πάντα (τα έχουμε από πολύ μικροί) χωρίς φαντασία.¨Έπρεπε πάντα εγώ να κάνω την αρχή και να παίρνω προτοβουλίες μήπως και αλλάξει η κατάσταση αλλά μάταια. Πάντα τα ίδια, τον τελευταίο καιρό είχε κόψει και την πίπα. Για κώλο δεν συζητάμε Τέλος πάντων μετά από τόσο καιρό παντρεμένοι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδί και έτσι έμεινε έγκυος αρκετά εύκολα. Η κατάσταση αυτή την έκανε να μην θέλει καθόλου να κάνει έρωτα κι εδώ που τα λέμε κι εμένα δεν μου πολυάρεσε να κάνω σεξ με έγκυο.

΄Οπως καταλαβαίνεις σιγά σιγά αρχισα να βλέπω εφίάλτες από την καύλα. Είναι και η δουλέιά μου τέτοια που συναναστρέφομαι με πολλές γυναίκες και αρκετές απο αυτές μουνάρες. Αυτή που ξεχόριζε ήταν η γραμματέας του διευθυντή μου. Μία μουνάρα 32 χρονών με τρομερούς στητούς βύζους, πολύ καυλιάρικο πρόσωπο και ντύσιμο να τη βλεέπεις και να χύνεις. ερχόταν στη δουλειά πάντα με κολλητά παντελόνια και μπλουζάκια που άφηναν να διαγράφονται τα στρινγκάκια και οι βυζάρες της.

Εγώ λόγω του ότι είμαι παντρεμένος και όχι και τόσο εντυπωσιακός, ποτε δεν της έδωσα πολύ σημασία αν και δουλεύαμε σε δίπλανα γραφεία, νομίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση τέτοιο μουνί να γυρίσει να με κοιτάξει. Άσε που κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν στο γραφείο μου συνάδελφοι και έλεγαν πως είναι η μεγαλύτερη καύλα που κυκλοφορεί στη δουλειά.

Με τον καιρό όμως άρχισε αυτή να μου πιάνει κουβέντα και σιγά σιγά να μου λέει για τα προβλήματά της και να με ρωτάει για μένα. Σιγά σιγά άρχισε να με πλησιάζει και περισσότερο, ερχόταν και καθότανε πάνω στο γραφείο μου και εμένα έτρεχαν τα σάλια μου από τη θέα αυτών των βυζόμπαλων και από τη μυρωδιά της. Ένα πρωί πάω στη δουλειά και την βλέπω σε κακά χάλια. Είχε πιέι και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Πάω να της κάνω καφέ σε ένα καμαράκι που έχουμε στη δουλειά και σε λίγο ακούω τα τακούνια της να έρχονται προς το μέρος μου. "Κάθησε κάτω της λέω σου φτιάχνω καφέ" Τότε έρχετε κοντά μου με αγκαλιάζει και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο, τόσο καυλιάρικο που μου έφυγε η μαγκιά. Την πήρα γρήγορα πριν μας πάρει κανένα μάτι και την έβαλα να κάτσει στο γραφείο της.
Έτσι πέρασαν σχεδόν 2 μήνες χωρίς άλλα απρόόπτα όσπου ένα σαββατοκύριακο, έφυγε η γυναίκα μου να πάει στην Αθήνα για κάποιες εξετάσεις.

Την Κυριακή λοιπόν το πρωί μου λέει ένας συνάδελφος "αφού σήμερα εισαι εργένης δεν έρχεσαι μαζί μας για ένα ποτάκι το βράδυ?", "γιατί όχι?" είπα " Έλα μου λέει θα είναι και η Βιβή (η γραμματέας)" " ε και?" είπα δήθεν αδιάφορος. " Καλά, καλά άσε τα ψόφια σε μάς, αφού σε γουστάρει" μου λέει και φεύγει και εγω έχω μείνει κάγκελο και σκέφτομαι το βράδυ και το γλωσσόφιλο που μου είχε δόσει.

Η ώρα πέρασε γρήγορα και κατά τις 11 έφτασα έξω από το μπαράκι. Ήταν λίγα τα αυτοκίνητα και κατάλαβα πως είχα φτάσει πρώτος. Έτσι κάθησα στο αμάξι και περίμενα. Σε λίγο χτυπάει το τηλέφωνό μου. ¨ηταν η Βιβή. "Έλα πού είσαστε και περιμένω ?" Τότε την είδα στην άλλη άκρη του πάρκινγκ. Βγήκα και πήγα κοντά της. Το άρωμά της και η θέα των βυζιών της να προσπαθούν να σκίσουν το κόκκινο κολλητό μπλουζάκι, αλλά και το μίνι που φόραγε με το δυχτυωτό καλσόν έκαναν το καυλί μου να θυμηθεί την ύπαρξή του και να προσπαθεί να σκίσει το παντελόνι.

Μπήκαμε οι δυό μας στο Μπαρ να περιμένουμε και καθίσαμε δίπλα δίπλα. Κάθε τόσο μου ακούμπαγε το μπούτι όταν μου μίλαγε ή μου χάιδευε το χέρι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μπορεί αυτή η μουνάρα να με γουστάρει.

Με τα πολλά ήρθαν και οι άλλοι, ηπιαμε από 3-4 ποτά και ήρθε η ώρα να φύγουμε. Εγώ σκέφτηκα με τη βοήθεια και του ποτού, ότι έπρεπε να τα παίξω όλα για όλα. Έλα όμως που την ώρα που πήγα να της μιλήσω πετάγετε μια κοπέλα από την παρέα : "Βιβή θα με πάς σπίτι γιατί ο Νίκος πρέπει να πάει από το γραφείο?" "Φτού!!! " σκέφτηκα. Καληνυχτίζω, μπάινω στο αμάξι και αποφασίζω να παίξω το τελευταιο μου χαρτί. Στελνω μύνημα " Θέλω να σε δώ να μιλήσουμε" και πέρνει τηλέφωνο μετά από 2 λεπτά που μου φάνηκαν ώρες . "δεν πρέπει να βρεθούμε, είσαι παντρεμένος" μου λέει. "Δεν θα σου κάνω τίποτα΄" της λέω, " να μιλήσουμε μόνο". "Τέλος πάντων, καλά" και μου δίνει ραντεβού σε 10 λεπτά σε ένα σκοτεινό σημείο. Πήγα και σε λίγο ήρθε κι εκείνη. Μπήκε στο αμάξι μου και ξεκίνησα δήθεν για βόλτα να μιλήσουμε, ενώ είχα στο μυαλό μου τις βυζάρες της. Σε λίγο φτάσαμε στην παραλία και σταμάτησα. "γιατί σταματάς?" " θέλω να σε βλέπω" "μα δεν πρέπει" "σε θέλω" της λέω και την πιάνω από το κεφάλι και βάζω τη γλώσσα μου στο καυλιάρικο στόμα της που άνοιξε πρόθυμα και ξεκινήσαμε ένα παιχνίδι με τις γλώσσες μας, όσπου έβαλα το χέρι μου πάνω στο στήθος της και ένιωσα τον πούτσο μου να τρέμει. Πήγε να με απομακρύνει αλλά την έσφιξα και έβαλα το χέρι μου μέσα από την μπλούζα και χούφτωσα την πιό απαλή επιδερμίδα που έχω νιώσει.Της τράβηξα την μπλόυζα ενώ το χέρι της έπιασε το καυλί μου πάνω από το παντελόνι. ¨εβγαλα την μπλούζα της και το σουτιέν και απελευθέρωσα τις βυζάρες της που είχαν γίνει η μεγαλύτερή μου φαντασίωση. Δύο τεράστια στητά βυζιά με μικρές καυλιάρικες θηλες. Όρμηξα και άρχισα να τα ρουφάω ενώ εκείνη βογκούσε και προσπαθούσε να ελευθερώσει τον πούτσο μου από τα δεσμά του παντελονιού.

Όταν μου τον έβγαλε έσκυψε και ένιωσα τα καυτά της χείλια να τον καταβροχθίζουν με μαεστρία πουτάνας. Η κάυλα μου ληταν απερίγραπτη αλλά δεν ήθελα να χύσω αμέσως και να την απογοητεύσω. Της σήκωσα το κεφάλι και έβαλα το χέρι μου κάτω από τη φουστίτσα της και της έτριβα το μουνί πάνω από το καλσόν. Τότε σηκώθηκα όσο μπορούσα και πήγα κοντά της , της έσκισα το καλσόν και παραμέρισα ένα καυλιάρικο μόβ στρινγκάκι για να βρεθώ μπροστά τη θέα ενός καλοξυρισμένου και ζουμερού μουνιού. Προσπάθησα να κατέβω πιό χαμηλά και να το πάρω στο στόμα μου, όμως λίγο η στενότητα χώρου και λίγο η φωνή της με σταμάτησας, " Ελα βάλ'το μου δεν αντέχω, γάμησέ με". Δεν έχασα χρόνο, ανέβηκα πάνω της και τον κάρφωσα στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα. Ένας αναστεναγμός ικανοποίησης και ανακούφισης ξέφυγε από τα καυλιάρικα χείλια της μόλις μπήκα μέσα της και με τρέλανε. Τη γαμούσα με μανίσ, της έγλυφα τις ρόγες της και σε λίγο έβαλα ένα δαχτυλο στον κώλο της. Τότε έχυσε τρέμοντας και ένιωσα τα υγρά της να πέφτουν στα δάχτυλά μου. Εγώ δεν άντεξα άλλο και τον έβγαλα και έχυσα στην κοιλιά της . 'Επεσα π'ανω της βαριανασαίνοντας κι άρχισε να με φιλάει και να μου λέι πόσο με ήθελε και φοβόταν να μου το πεί επειδή είμαι παντρεμένος. Μετα από λίγο φύγαμε γιατί είχε πάει 5 η ώρα και η γυναίκα μου επέστρεφε με το πρωινό αεροπλάνο.

Την άλλη μέρα στο γραφείο, έρχετε κοντά μου με ένα καυλιάρικο ύφος και μου λέει: " Μην νομίζεις ότι έτσι κάνω έρωτα, απλά ήταν η πρώτη φορά και το αυτοκίνητο δεν βολέυει" " Μην ανυσηχείς κούκλα μου και θα έχεις την ευκαιρία να μου το αποδείξεις" της λέω και γύρισε να φύγει κουνόντας το κωλαράκι της προκλητικά.

Την επόμενη μέρα προφασίστικα απογευματινή εργασία για να ξεφύγω από τη γυναίκα μου και πήγα στο σπίτι της.

Με περίμενε φορώντας ένα προκλητικό μαύρο κοντό διαφανές νυχτικό, όπου έβλεπα άνετα τις γυμνές τις βυζάρες και ένα κόκκινο στρινγκακι. Μόλις την είδα κάύλωσα τόσο πολύ που δεν πρόλαβα ούτα καλησπέρα να πω, την άρπαξα και άρχισα να την φιλάω με μανία και να την χουφτώνω σε όλο της το σώμα.Την γύρισα να βλέπει τον τοίχο με τουρλομένο τον κώλο , έκανα στην άκρη το κυλοτάκι της και έχωσα τη γλώσσα μου στη μουνάρα της που ήταν ήδη μούσκεμα. την έγλυψα μέχρι που άρχισε να τρέμει και να φωνάζει ενώ τ απόδια της δεν την κράταγαν από την ένταση. Τότε έπεσε στ γόνατα και μου τον πήρε στο στόμα της.

Ομολογώ οτι ποτέ δεν φανταζόμουν οτι θα μου έκαναν ποτέ τέτοια πίπα. Τραβήχτηκα για να μη χύσω και την σήκωσα πάλι στον τοίχο. Της σήκωσα τα κωλομάγουλα και της τον κάρφωσα με μία στο μουνί της που έκαιγε. "Ναι, ναι, δυνατά ξέσκισέ το γάμα το σκίσε με" φώναζε και ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί μου, ενώ της χούφτονα τα βυζόμπαλα και η θέα από το στρινγκάκι της και το καυλιάρικο νυχτικό που ακόμα φόραγε με έκαναν να χάνω το μυαλό μου. Πρέπει να έχυσε ξανά γιατί έχασε πάλι την ισσοροπία της, τότε την πήρα , έκατσα στον καναπέ και ήρθε και έκατσε πανω μου πέρνοντας όλο το καυλι μου στη μουνάρα της. Τα χύσια της ήταν τόσα πολλά που έιχε πλυμμηρίσει το μουνί της και σε κάθε της κίνηση ακουγόταν σαν παφλασμός ανάμεσα στα μπούτια της. Με πήδαγε στην κυριολεξία με μανία και εγώ της ρούφαγα της ρόγες της όσπου ξανάχυσε. Είχα απορήσει με τον εαυτό μου, τόση ώρα να μην έχω χύσει με αυτή την καυλιάρα να γαμιέτε σαν πόρνη, 'ομως ήθελα άλλα πράγματα που δεν είχα κάνει μέχρι τότε. Την γύρισα λοιπόν και την έστησα στα 4 έχωσα το καυλί μου στη μουνάρα της, όμως μετά από λίγο το τράβηξα και το ακούμπησα στην μέχρι τότε παρθένα τρυπα του κώλου της.

Τραβήχτηκε λίγο και μου λέει "δεν με έχουν ξαναγαμήσει από εκει" "Φοβάσαι?" της λέω." Οχι απλά δεν μου το ζήτησε κανείς ώς τώρα και δεν ξερω πως θα είναι" " Ούτε γω ξέρω" της λέω και με αυτά τα λόγια άρχισα να τον σπρώχνω σιγά σιγά μέσα. Πόναγε και δάγκωνε το χέρι της για να μην φωνάξει . τον έβγαλα και μετά από λίγο επανήλθα αλλά αυτή τη φορά τον κάρφωσα με όλη μου τη δύναμη. ΑΑΑΑΑΑαα όύρλιαξε και κόντεψε να μου τον βγάλει έξω αλλά την έσφιξα και συνέχισα να της τον καρφών ω άγρια μέχρι που τα ουρλιαχτά της έγιναν μουγκριτά καύλας. Μούγκριζε και με το ένα χέρι έτριβε την μουνάρα της και φώναζε "έλα καύλα μου χύσε μαζί μου, χύσε με στον κώλο αααααααααχχχχ" τότε ένιωσα να τρέμει ξανα, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξε και έπεσε στον καναπέ. "Εσύ έχυσες?" μπόρεσε να ψελλίσει, "Οχι μωρό μου , αλλά δεν πειράζει" της λέω και πραγματικά αυτό πυ μου συνέβαινε δεν το είχα ξανανιώσει. Χωρίς να χύσω ένιωθα την μεγαλύτερη ικανοποίηση που είχα νιώσει μέχρι τότε.

"Δεν πρόκειται να σε αφήσω να φύγεις έτσι" μου λέει και πιάνει το καυλί μου και άρχισε πάλι αυτή την τρομερή πίπα. Αυτή τη φορά όμως ήθελα να της τα δώσω όλα. Σε λίγα δευτερόλεπτα έχυνα 'οπως δεν είχα χύσει ποτέ ώς τότε, άκουγα να τα καταπίνει και σκεφτόμουν πόσα χρόνια έπρεπε να περιμένω για να μάθω τι θα πει αληθινό γαμήσι.

Από τότε και για 1.5 χρόνο περίπου πηδιόμασταν σχεδόν κάθε μέρα σαν να ήταν η πρώτη φορά.

Τέτοιες καυλιάρες πρέπει να μένουν ελέυθερες όπως η Βιβή για να τις χαίρετε ο κόσμος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.