Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας διηγηθώ την ιστορία μου που ακούγεται ψεύτικη αλλά είναι αληθινή πριν αρχίσω την ιστορία μου θα ήθελα να σας πω μερικά στοιχεία για μένα καταρχήν το όνομα μου είναι Μαρία είμαι 33 χρόνων 1.65 ύψος και 48 κιλά παντρεμένη και τώρα έχω και δυο παιδιά. Η υπόθεση που θα σας εξιστορήσω συνέβη πριν έξι χρόνια. Και για να μην μακρηγορώ αρχίζω αμέσως. Όπως σας είπα είμαι παντρεμένη και ευτυχισμένη με τον άντρα μου.

Ήταν παρασκευή 1998 και γυρνώντας ο σύζυγος από την δουλειά μου λέει να Ετοιμαστώ για το βράδυ για να πηγαίναμε σε μια βουατ η δυο μας. [το συνηθίζουμε και σήμερα να πηγαίνουμε μόνοι μας στα μαγαζιά] oντως είχα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα να ετοιμάζομαι για το βράδυ έκανα μπάνιο φόρεσα μια μαύρη φούστα μίνι με σχίσιμο στο δεξί πόδι και μια μπλούζα με την πλάτη έξω σέξι ντύσιμο και από κάτω μαύρες ζαρτιέρες με μαύρο στρινγκ κιλοτακι.

Λοιπόν ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε για την μπουάτ δεν είχε και ιδιαίτερα και πολύ κόσμο στο μαγαζί καθίσαμε στο τραπέζι που ήταν στην άκρη του μαγαζιού. Να σας διευκρινίσω ότι στο τραπέζι που καθίσαμε ήταν πατάρι περίπου 1 μέτρο ύψος και ήταν μπροστά όλο το μαγαζί.

Καθίσαμε στην αρχή δεν πρόσεξα ότι ακριβώς από κάτω και μπροστά από εμάς καθότανε δυο φίλοι παρέα. Αφού πέρασε αρκετή ώρα και εμείς συνεχίσαμε να πίνουμε το ποτό μας και ο άντρας μου με έβαζε συνέχεια ήδη είχα αρχίσει να ψιλό έρχομαι στο κέφι παραγγέλνει και μερικά σφηνακια και εγώ είχα σχεδόν μεθύσει.

Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει ότι μπροστά από μας δυο φίλοι που καθόταν ο ένας με είχε φάει με τα μάτια του αυτός καθότανε διαγώνια από μένα είχαμε και την υψομετρική διαφορά γιατί εμείς ήμασταν στο πατάρι οπότε με έβλεπε ολόκληρη είχα καταλάβει από τις ματιές του ότι όλη την ώρα έβλεπε τα πόδια μου.

Στην αρχή ενοχλήθηκα και κάνα δυο φορές τον κοίταξα με άγριο βλέμμα αυτός όμως τίποτα αντιθέτως είχε πάρει καλύτερη θέση για να με βλέπει καλύτερα στην αρχή όπως σας είπα ενοχλήθηκα αλλά στην συνέχεια μόνο με την ιδέα ότι ένας ξένος άνδρας με έβλεπε άρχισε να μου αρέσει και βάλθηκα να τον τρελάνω και με επιδέξιες κινήσεις γυρίζω προς την μεριά του για να με έχει ακριβώς μπροστά του.

Και άρχισα να μεταφέρω πότε το ένα πόδι απο δώ και πότε απο κεί με αποτέλεσμα να φαίνεται το τελείωμα της κάλτσας και να φαίνονται οι ζαρτιέρες έπρεπε να δείτε το πως έκανε τα μάτια του δεν ξεκόλλησαν λεπτό μου άρεσε πολύ σε σημείο τέτοιο που άρχισε το μουνάκι μου να υγραίνεται και να πλημμυρίζω από καύλα τότε αποφάσισα να του τα δείξω όλα και του ανοίγω τα πόδια μου να μπορεί να με δει από κάτω άρχισε να του αποκαλύπτεται το μαύρο μου κιλοτακι έπρεπε να δείτε πως έκανε τον κυρίευσε μια δόση μεγάλης καύλας το ίδιο και σε εμένα και συνέχισα για αρκετή ώρα να του αποκαλύπτω όλο το από κάτω μου.

Εκείνη την στιγμή ήρθε ένας γνωστός του άντρα μου και αναγκάστηκα συμμαζεύτηκα έπιασε συζήτηση με τον άντρα μου και κάθισε στο τραπέζι εγώ ήμουνα όμως πολύ καυλωμένη και το μουνάκι μου είχε πλημμυρίσει από χυμούς σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα να σκουπίσω το βρεγμένο μου μουνάκι χωρίς να καταλάβω ότι με ακολούθησε στην τουαλέτα δεν είχε πολύ κόσμο την ώρα που πήγα ήταν δυο κοπέλες και μπήκα στην τουαλέτα.

Σήκωσα την φούστα μου και πάνω από το κυλοτακι χάιδεψα το μουνάκι μου ήταν τόσο υγρό που μούσκεψε το χέρι μου εκτόπισα λίγο το κιλοτακι και χάιδεψα την κλειτορίδα μου ήμουνα τόσο καυλωμένη που κόντεψα να λιποθυμήσω. Εκείνη την στιγμή ένοιωσα μια ώθηση στην πόρτα της τουαλέτας και όπως άνοιξε η πόρτα ήδη εγώ κατέβαζα την φούστα μου ήταν αυτός από το απέναντι τραπέζι ήταν ξαναμμένος μπήκε και έκλεισε την πόρτα.

Εγώ από την τρομάρα που πήρα του λέω που πας θα βάλω της φωνές. Αυτός με μια κίνηση με πιάνει από τον ώμο προσπαθώντας να μου κλίσει το στόμα και ψιθυρίζοντας να μου λέει με έχεις τρελάνει πουτάνα θα σε ψοφήσω στο γαμήσι.

Με το ένα χέρι με έκλεισε το στόμα και με το άλλο με σήκωσε την φούστα και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνί μέχρι εκείνη την στιγμή έκανα διάφορες κινήσεις για να τον αποφύγω αλλά ήταν πολύ δυνατός και δεν μπόρεσα να τον αποφύγω αυτός με χάιδευε το μουνάκι και με μια κινήσει με κόβει το κιλοτακι ήδη είχε βάλει και το ένα του το δάκτυλο μέσα στο μουνί μου και να με ψιθυρίζει στο αυτί το μουνί σου είναι ξαναμμένο θα στο ξεσχίσω στο γαμήσι θέλεις δεν θέλεις οπότε κάτσε να το απολαύσεις.

Ήδη εμένα άρχισε να με κυριεύει μεγάλη καύλα και άρχισα να μην του αντιστέκομαι αυτός το εκμεταλλεύτηκε ήδη αυτός είχε βγάλει τον πούτσο του και μου έβαλε να του το πιάσω ήταν υπερβολικά μεγάλος και χοντρός περίπου 25 πόντους και το λέω αυτό γιατί του άντρα μου μετρημένο είναι 21 πόντους και όχι τόσο χοντρό ήδη όπως με κρατούσε από τον ώμο με το ένα χέρι με κατέβασε κάτω για να τον βάλει στο στόμα μου ήταν πολύ μεγάλος και άρχισα να του κάνω πίπα.

Αυτός με το άλλο χέρι ήδη είχε βάλει δυο δάκτυλα στο μουνί μου και τα και με γαμούσε με τα δυο του δάκτυλα και μου ψιθύριζε να τον βάλω όλο τον πούτσο στο στόμα μου και αν ο άντρα σου έχει τέτοιο πούτσο και σε γαμάει όπως θα σε ξεσχίσω εγώ με σηκώνει όρθια με γυρίζει πίσω και μου σηκώνει το ένα πόδι πάνω στην λεκάνη και με σκύβει μπροστά νιώθω ήδη τον πούτσο του να τριβή το μουνί μου και να μου χτυπάει τα μουνοχειλα και να μου τριβή με τον πούτσο του την κλειτορίδα ήταν πολύ μεγάλος ο πούτσος του και χοντρός και να μου λέει: τώρα θα σε ξεσκίσω πουτάνα μου!

Έτριβε αρκετή ώρα το μουνί με τον πούτσο του και του είπα ότι πρέπει να φύγω με μια κινήσει του νιώθω τα μουνοχιλα μου να ανοίγουν και να μου βάζει το κεφάλι του πούτσου του τα μουνοχιλα μου είχαν ανοίξει διάπλατα και αυτός μου έβαζε και μου έβγαζε το πουτσοκεφαλο στο μουνί αρκετές φορές ήταν πολύ χοντρός και είχε βάλει μόνο το κεφάλι με το χέρι του με κατεβάζει πιο χαμηλά το κεφάλι και με μια βιαία κίνηση μου χώνει όλο τον πούτσο.

Ένιωσα το μουνί μου να ξεσχίζεται και να βγάζω από το στόμα κραυγή πόνου και άρχισε να με γαμάει δυνατά με γαμούσε τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να κρατήσω της κραυγές ένιωθα το μουνί μου να ξεσχίζεται ο πόνος ήταν τόσο δυνατός λες και με ξεπαρθενιαζε από την δύναμη που έμπαινε μεσ το μουνί μου με χτυπούσε την μήτρα από τον πόνο δάκρυσαν τα μάτια μου και αυτός όλο και με γαμούσε πιο δυνατά έμπαινε τόσο δυνατά μέσα στο μουνί μου λες και είχε να γαμήσι χρόνια το μουνί μου ήταν μούσκεμα κατέβαζε τόσα υγρά και ακόμα δεν είχα χύσει αλλά πρέπει να ήταν υγρά από το ξέσκισμα που με έφτιαχνε ο πούτσος ήταν τόσο μεγάλος που δεν μου άρεσε στην αρχή καθόλου και συνέχισε να με γαμάει σε κάθε χώσιμο που έκανε στο μουνί ένιωθα τον πούτσο του να ξεσχίζει και την κάθε άκρη του μουνιού μου.

Από την δύναμη που με γαμούσε ο πούτσος του κατάλαβα ότι έφτανε η στιγμή να χύση ένιωθα τον πούτσο του να φουσκώνει και έτσι σε πολύ λίγο βγήκε από το μουνί και αισθάνθηκα τα χυσια του να περιλούζουν την κωλοτρυπίδα μου έχυνε τόσο πολύ που δεν άργησαν να φτάσουν και στο μουνί μου σηκώθηκε με φίλησε και έφυγε εγώ δεν μπορούσα ακόμη να σηκωθώ.

Μετά από πέντε λεπτά σηκώθηκα πλύθηκα και πήγα στο τραπέζι χωρίς κιλοτακι γιατί μου το είχε σχίσει και το κιλοτακι αλλά και το μουνί ο άνδρας μου με ρώτησε που ήμουν και του είπα ψέματα ότι είχα βρει μια φίλη μου από την δουλειά και συζητούσαμε αυτός ήταν απέναντι γύρισε με είδε και μου χαμογέλασε παρόλο που είχαν περάσει 20 λεπτά περίπου το μουνί μου ήταν ακόμη ανοικτό αφού όταν πήγαμε στο σπίτι και με γαμούσε ο άντρας μου σήμερα είσαι πολύ καυλιάρα το μουνί σου είναι ανοικτό...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.