Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια φίλη μου είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου με έναν τύπο, ο οποίος την κερατώνει συστηματικά και την αγνοεί εντελώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της κι έχουνε και δυο κοριτσάκια.

Βγαίνουμε αρκετές φορές μαζί και τα λέμε. Της είπα για την αδελφή της - ένα φανταστικό γκομενάκι, μόλις δεκαεννιά ετών, μελαχρινό με τέλειο κορμί και μου είπε πως θα κανονίσει κατάσταση στο σπίτι της. Όταν η φίλη μου με τον άντρα της και τα παιδιά, θα έλειπαν. Τότε θα την συναντούσα.

Έτσι κι έγινε. Βρεθήκαμε σπίτι της, μαζί με την φίλη μου και την αδελφή της. Η φίλη μου κανόνισε, δήθεν τυχαία, πως έπρεπε να πάνε στην μάνα της και παρακάλεσε την αδελφούλα της να μου κάνει παρέα ώσπου να επιστρέψουν. Όταν έφυγαν, η μικρή με ρώτησε εάν θέλω καφέ. Της είπα ναι και σηκώθηκε να μου φτιάξει. Φόραγε ένα μαύρο φόρεμα, κοντό και φαρδύ στο κάτω μέρος. Σκέτος πειρασμός.

Όπως στεκόταν όρθια στην κουζίνα, αφοσιωμένη στον καφέ, εγώ την πλησίασα, της κόλλησα από πίσω κι αυτή με ένα χαμόγελο αμηχανίας μου είπε:

-    «Τι κάνεις;»

-    «Σου κολλάω. Σαν τι φαίνεται;» της είπα εγώ.

-    «Έλα σε παρακαλώ, σταμάτα τώρα!» μου είπε και κάνει να γυρίσει να με διώξει.

Τότε εγώ την πιάνω και την φιλάω στα σαρκώδη παχιά της χείλη. Αυτή μου παραδόθηκε αμέσως. Άρχισα να την χαϊδεύω κάτω απ’ τη φούστα, αυτές τις υπέροχες μπουτάρες και το ξυρισμένο μουνί που σε χρόνο μηδέν είχε γίνει μούσκεμα (ή μήπως ήταν από πριν;). Έχωσα μέσα στην μούνα της, ένα δάχτυλο και μετά τρία και τέσσερα. Τα πήρε όλα το μουνάκι της και άρχισε να φωνάζει ξαφνικά:

-    «Ααααχχχχ!!! Χύνω, χύνω! Είμαι γαμιόλα! Θέλω να χύνω. Να γαμιέμαι, να χύνω! Να με σκίζουνε καυλιά! Αααχχχ! Χύνω σου λέω ρε μαλάκα! Χύνω ρε πούστη! Ααααχχχχ! Το μουνί μου, η μουνάρα μου!»

Έσκυψα κι άρχισα να ρουφάω ότι προλάβαινα από το πλούσιο και πηχτό μουνόχυμα. Έχυσε κι άλλη μια φορά απανωτά με το γλειφομούνι που της έκανα, καθώς την γαμούσα και με τα δάχτυλα και μετά σηκώθηκα και την γύρισα πλάτη σε μένα. Στηρίχτηκε στον πάγκο της κουζίνας με τα χέρια κι άρχισα να γαμάω σαν τρελός αυτό το τροφαντό, φρέσκο, ξεσκισμένο μουνί, που μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα, το είδα να χύνει σαν τρελό. Ο κώλος ήτανε κάτι φανταστικό. Την ώρα που την ξέσκιζα με μανία αυτή φώναζε:

-    «Γάμα με ρε πούστη! Ξέσκισμα θέλω άχρηστε! Ανίκανε. Γάμα μου την μάνα! Ξέσκισέ μου τα βάρδουλα! Βίασε με!»

Ταυτόχρονα με μια στροφή του κεφαλιού της με φίλαγε. Από το στόμα της έτρεχαν τα σάλια της σαν να έχυνε κι από εκεί. Μόλις ένιωθα πως ήταν η ώρα να την χορτάσω ψωλόχυμα, βγάζω έξω τον πούτσο μου και της τον καρφώνω από πίσω στο κωλάντερο.

-    «Ααααααχχχχχχ!!! Ξεκώλιασε με άντρα μου! Έτσι μπράβο μωρό μου! Κάνεις φανταστικό ξεκώλιασμα! Έτσι να με γαμάς. Έτσι θέλω να με βιάζουν όλες οι ψωλές, όλοι οι ψωλαράδες, οι γαμιάδες μου!»

Σ’ αυτό το σημείο αφήνιασα εντελώς. Άρχισα να χύνω και να την χτυπάω με τέτοια λύσσα, που όταν αργότερα καθίσαμε στον καναπέ και χαϊδευόμασταν για τον δεύτερο γύρο, διαπίστωσα ότι της είχα κάνει μελανιές. Αυτή μου είπε:

-    «Έτσι τον καταλαβαίνω εγώ τον άντρα!»

Μετά από λίγη ώρα, μπήκε μέσα η αδελφή της. Είδε την μικρή να μου παίρνει πίπα κι εγώ να γαμάω το μουνί της αδελφής της κι αυτή να χύνει. Η μικρή συνέχισε κανονικά την πίπα και η φίλη μου ατάραχη την σταμάτησε, σήκωσε την φούστα της, κατέβασε το κιλοτάκι της και κάθισε επάνω στην πούτσα μου.

Με φίλαγε και μετά, έβγαλε έξω τις βυζάρες της. Εγώ είχα αυτό το υπέροχο πουτανάκι να την χουφτώνω από τα κωλομέρια την ώρα που την γαμάω και να ρουφάω τις βυζάρες της και την αδερφή της να μου γλείφει τα αρχίδια. Μετά από αυτό το παρτάκι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να γαμιόμαστε, αλλά όχι όλοι μαζί. Εμένα δεν με πειράζει καθόλου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).