Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που σας γράφω είναι αληθινή και συνέβη πριν έξι χρόνια όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών. Οι γονείς μου έκαναν παρέα με ένα άλλο ζευγάρι το οποίο είχε μια κόρη την Κατερίνα.

Ήξερα πως η Κατερίνα με γούσταρε αφού πολλές φορές το είχε πει η μάνα της στην δικιά μου, εγώ όμως ήμουν κολλημένος αλλού. Η Κατερίνα ήταν όμορφη καλογυμνασμένη κοπέλα γύρω στο 1.73 με μακριά καστανά μαλλιά, μεγάλα βυζιά και πεταχτό κώλο.

Ένα μεσημέρι, καλοκαίρι ήταν, χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν η μάνα της και με κάλεσε να πάμε στην θάλασσα όλοι μαζί εγώ εκείνη και η Κατερίνα. Σε μισή ώρα ήρθαν και με πήραν από το σπίτι μου. Στην παραλία η Κατερίνα φορούσε ένα φούξια μπικίνι που καθώς βράχηκε, μου αποκάλυψε τις δυο ροζ ρώγες της και το λιγοστό τρίχωμα που είχε το μουνάκι της. Εκεί διαπίστωσα τι λάθος έκανα τόσο καιρό που δεν είχα γαμήσει την Κατερίνα και αποφάσισα να διορθώσω το λάθος μου. Στην θάλασσα παίζαμε διάφορα παιχνίδια και προσπαθούσα συνεχώς δήθεν κατά λάθος να πιάνω τις βυζάρες της και την κωλάρα της ενώ η μάνα της έκανε ηλιοθεραπεία.

Όταν φύγαμε από την παραλία κάλεσα την Κατερίνα σπίτι μου για να περάσουμε το απόγευμα παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά στο μυαλό μου είχα μόνο το πως θα την γαμήσω εκείνη την ημέρα. Εκείνη δέχτηκε και πήγαμε σπίτι μου κατευθείαν από την θάλασσα. Αφού είδαμε λίγο τηλεόραση έβαλα σε εφαρμογή το πονηρό σχέδιο μου.

Έφερα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και γνωρίζοντας ότι δεν ήθελε ποτέ να χάνει, βάλαμε στοίχημα όποιος χάνει να βγάζει και ένα από τα ρούχα του. Σε λίγη ώρα κέρδιζα (κλέβοντας λίγο) και φτάσαμε στην ώρα που περίμενα έπρεπε να βγάλει το σουτιέν της. Με λίγο δισταγμό έβγαλε το σουτιέν της και τότε πετάχτηκαν έξω δυο μεγάλες άσπρες βυζάρες με μεγάλες ροζ ρώγες. Ύστερα από λίγο έφτασε η στιγμή να βγάλει το κάτω μέρος από το μπικίνι της.

Την έβλεπα να διστάζει και της είπα πως αν δεν το βγάλει τότε δεν θα παίξω άλλο. Σηκώθηκε, το έβγαλε, και τότε αντίκρισα ένα καταπληκτικό ξυρισμένο μουνάκι με μια μαύρη λουριδίτσα στην κορυφή του. Έπειτα έβγαλα και εγώ το μαγιό μου και φάνηκε ο πούτσος μου καυλωμένος. Τότε μου είπε πως δεν είχε πάει ποτέ με άντρα και πως για πρώτη φορά έβλεπε μπροστά της έναν αληθινό πούτσο. Την παρότρυνα να τον αγγίξει.

Έπαιξε αρκετή ώρα τραβώντας μου μαλακία ενώ εγώ έγλυφα τις ρώγες της. Τότε σταμάτησα, ξαπλώσαμε και της έγλυψα το μουνάκι της. Εκείνη σπαρταρούσε από καύλα και όταν έχυσε, την έβαλα να μου πάρει πίπα. Εκείνη χωρίς δισταγμό άρπαξε το καυλί μου και το έβαλε στο στόμα της. Έκανε την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ! Έγλυφε τα αρχίδια μου και το καυλί μου ασταμάτητα σαν την μεγαλύτερη πουτάνα.

Τότε της άνοιξα τα πόδια και με μεγάλη δύναμη βύθισα τον πούτσο μου μέσα της. Εκείνη πονούσε αλλά δεν ήθελε να σταματήσω. Μου είπε πως από κάποια τσόντα που είχε δει ήξερε και άλλες στάσεις. Έτσι σηκώθηκε και μου τούρλωσε την υπέροχη κωλάρα της. Εγώ πάλι άρχισα να της γαμάω το μουνί ενώ εκείνη μου είπε πως θα ήθελε να νιώσει τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της εγώ τρελάθηκα από την χαρά μου και την τον έχωσα στον κώλο αμέσως.

Ούρλιαξε από τον πόνο αλλά σιγά-σιγά της άρεσε όλο και περισσότερο. Στο αποκορύφωμα μου ζήτησε και χύσω στο στόμα της και το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Εκείνη κατάπιε όλα μου τα χύσια..

Την επόμενη ημέρα η μάνα της (η οποία ήταν γύρω στα σαράντα πέντε) μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω από το σπίτι της. Όταν έφτασα εκείνη μου άνοιξε φορώντας ένα κόκκινο διαφανές νυχτικό και από μέσα φαινόντουσαν τα δυο τεράστια βυζιά της και το στρινγκάκι που φόραγε.

Μου είπε πως η κόρη της την ενημέρωσε για ότι έγινε χτες και μου ζήτησε να κάνω τα ίδια και με εκείνη αφού ο άντρας της (που ήταν είκοσι χρόνια μεγαλύτερος της) δεν την ικανοποιούσε. Εγώ έκανα να φύγω και με απείλησε πως θα τα έλεγε όλα στον άντρα της. Με πλησίασε, έσκυψε, μου κατέβασε το παντελόνι και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Έπειτα με ξάπλωσε στον καναπέ και αφού τράβηξε στην άκρη την κιλότα της καβάλησε τον πούτσο μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει απάνω του δυνατά.

Εγώ χούφτωνα τις βυζάρες της προσπαθώντας να καταλάβω τι μου συμβαίνει Σηκώθηκε και άνοιξε την μεγάλη της κωλάρα, διατάζοντάς με να της χώσω μέσα τον πούτσο μου. Αφού χωρίς αντίρρηση της γάμησα τον κώλο, γύρισα και έχυσα πάνω στην άτριχη μουνάρα της. Από τότε έχουμε συναντηθεί και έχω γαμήσει μάνα και κόρη πολλές φορές χωρίς να μάθει ποτέ κανείς τίποτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.