Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η κολλητή μου η Λένα κι εγώ σπουδάζαμε τότε στο Μόναχο. Εγώ ζούσα μόνη μου σε μια μικρή γκαρσονιέρα, ενώ εκείνη μοιραζόταν ένα μεγάλο σπίτι με τρεις Γερμανίδες και έναν Γερμανό, τον Kevin. Όπως είναι φυσικό, την επισκεπτόμουν συχνά στο σπίτι της, όπως και εκείνη βέβαια, αλλά ομολογώ, ότι δεν έδινα ποτέ ιδιαίτερη σημασία σε καμία συγκάτοικό της, ούτε και στον Kevin. Ένα απλό «γεια» και ένα χαμόγελο ανταλλάσαμε. Αυτό ήταν όλο. Τον σχολιάζαμε βέβαια με την κολλητή μου και αναρωτιόμασταν πώς να γαμάνε οι Γερμανοί και ειδικά ο Kevin, που ήταν και ωραίο παιδί. Οι περισσότεροι άντρες νομίζουν, ότι εμείς οι γυναίκες δε μιλάμε για το σεξ. Λάθος! Ίσως και να μιλάμε πολύ περισσότερο απ’ ότι εσείς. O Kevin λοιπόν ήταν 30 χρονών, είχε ύψος 1.90, γαλανά τεράστια μάτια, ξυρισμένο κεφάλι με ένα πυκνό ξανθό χνούδι και πολύ γυμνασμένο σώμα.

Ένα βράδυ, ήμουν καλεσμένη στο πάρτι μιας συμφοιτήτριάς μου. Φόρεσα ένα μαύρο παντελόνι, ένα ασπρόμαυρο μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, από πάνω ένα μαύρο σακάκι και ψηλές μαύρες γόβες. Όταν έφτασα στο πάρτι ξενέρωσα τελείως, γιατί διαπίστωσα ότι ήταν κι αυτό ένα από εκείνα τα γερμανικά φοιτητικά πάρτι, που όλοι είναι ντυμένοι χύμα και κάθονται στο πάτωμα με μια μπύρα στο χέρι ακούγοντας γερμανικό ροκ. Ήμουν σαν τη μύγα μες στο γάλα εκεί μέσα και παρακαλούσα να μου δοθεί μια αφορμή να εξαφανιστώ και να γυρίσω σπίτι. Για καλή μου τύχη, χτύπησε το κινητό και ήταν η Λένα:

-    «Πού είσαι ρε βλαμμένο; Άντε έλα σπίτι μου, έχουμε μαζευτεί εδώ πέντε - έξι άτομα με μπουζούκι, κιθάρα και δυο μπουκάλια ούζο και σε περιμένουμε».

Δεν χρειάστηκε να μου το ξαναπεί. Σκαρφίστηκα ένα ψέμα, χαιρέτισα τη φίλη που με είχε καλέσει σ’ αυτό το «υπέροχο» πάρτι και εξαφανίστηκα. Την πόρτα του σπιτιού την άνοιξε ο Kevin, αφού στο δωμάτιο της Λένας γινόταν χαμός από τη δυνατή μουσική και δεν ακούστηκε το κουδούνι. Εκείνος μόλις με είδε, με κοίταξε από την κορυφή μέχρι τις γόβες και άφησε ένα χαμηλόφωνο «ουάου» να του ξεφύγει. Δεν έδωσα σημασία και κατευθύνθηκα στο δωμάτιο της Λένας. Έβγαλα κατευθείαν το σακάκι, θρονιάστηκα στο πάτωμα ανάμεσα στην κολλητή και τα άλλα παιδιά και άρπαξα το μπουκάλι με το ούζο ξεφυσώντας:

-    «Επιτέλους είμαι στο σωστό μέρος!»

Εκεί που τραγουδούσαμε και κάναμε κέφι, παρατήρησα ότι η πόρτα του δωματίου της Λένας είχε ανοίξει περίπου μισό μέτρο και ο Kevin καθόταν μισός μέσα και μισός έξω από το δωμάτιο παρακολουθώντας το γλέντι μας. Με το που τον είδε η Λένα, τον κάλεσε αμέσως να περάσει μέσα και του έβαλε ποτό. Εκείνος φυσικά δέχτηκε και βολεύτηκε κι αυτός στο πάτωμα απέναντί μου. Η ώρα περνούσε και μου είχε πιαστεί η μέση, γιατί όπως σας είπα καθόμασταν όλοι στο πάτωμα. Έτσι αποφάσισα να καθίσω για λίγο στο κρεβάτι της Λένας να ισιώσω. Πριν προλάβω να βολευτώ καλά - καλά, να σου και ο Kevin δίπλα μου. Αρχίσαμε να μιλάμε στην αρχή περί ανέμων και υδάτων. Σιγά - σιγά η συζήτησή μας άρχισε να γίνεται πιο προσωπική μέχρι που πήρε τελικά το θάρρος να με ρωτήσει αν είχα πάει ποτέ με Γερμανό. «Όχι», του απάντησα και ήταν η αλήθεια.

-    «Ούτε κι εγώ με Ελληνίδα», μου λέει και με κοιτάει με νόημα.

Αρχίσανε να με ζώνουνε τα φίδια. Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι μου έκανε ανοιχτή πρόταση μέχρι που μου το είπε ξεκάθαρα ο ίδιος:

-    «Αυτό ήταν ανοιχτή πρόταση. Θέλω απλά μια νύχτα μαζί σου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Με έχεις τρελάνει τόσο καιρό που σε βλέπω να μπαινοβγαίνεις στο σπίτι και να μη μου δίνεις καθόλου σημασία. Δεν έχω δει ξανά τέτοιο θηλυκό σαν εσένα. Σε βρίσκω τρομερά σέξι και θέλω να μου δώσεις τώρα μια απάντηση. Ναι ή όχι;».

Κοκάλωσα. Είχα αρκετές εμπειρίες στη ζωή μου, δεν ήμουν άβγαλτη, αλλά η συγκεκριμένη φάση με ξάφνιασε πολύ, γιατί δεν την περίμενα και γιατί ήταν τόσο άμεση και απότομη που μου έφυγε η μαγκιά. Δεν μπορούσα να του πω κατευθείαν «ναι», γιατί σκεφτόμουν και το τί θα έλεγε η υπόλοιπη παρέα αν εξαφανιζόμουν με τον Kevin στο δωμάτιό του, αλλά δεν μπορούσα να του πω ούτε ένα ξεκάθαρο «όχι», γιατί ήταν κούκλος και η όλη φάση με ερέθιζε πολύ. Όση ώρα σκεφτόμουν την πρότασή του, εκείνος μου ψιθύριζε στο αυτί κάνοντάς με να ανατριχιάζω και να καυλώνω ακόμα πιο πολύ:

-    «Έλα μωρό μου, μη το σκέφτεσαι πολύ. Δεν θα πάρει κανένας χαμπάρι. Σε θέλω γυμνή στο κρεβάτι μου κι ας μη γαμηθούμε. Δεν θα κάνω κάτι που δε θέλεις. Θέλω μια νύχτα γυμνός στο κρεβάτι μαζί σου. Να χαϊδέψω όλο σου το κορμί. Να σου κάνω μασάζ, να σε γλείψω παντού. Κοίτα το παντελόνι μου, έχει φουσκώσει. Απάντησέ μου τώρα, γιατί δε μασάω να σε πετάξω πάνω στο κρεβάτι μπροστά σε όλους και να σε γδύσω...»

Είχα καυλώσει πολύ.. ένιωθα το μουνί μου πλημμυρισμένο, αλλά ακόμα αντιστεκόμουν. Εκείνος αποφάσισε να αλλάξει τακτική. Καληνύχτισε όλα τα παιδιά και πήγε στο δωμάτιό του λέγοντάς μου για τελευταία φορά χαμηλόφωνα:

-    «Σε περιμένω…»

Μόλις έφυγε σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Ήταν ακριβώς απέναντι από την πόρτα του δωματίου του, η οποία τώρα ήταν μισάνοιχτη, αλλά δεν τόλμησα να κοιτάξω μέσα. Έκλεισα την πόρτα του μπάνιου πίσω μου και ακούμπησα στον τοίχο αφήνοντας μια βαθιά ανάσα να βγει από μέσα μου μαζί με όλη μου την καύλα. Άνοιξα τη βρύση, πήρα λίγο κρύο νερό στην παλάμη μου και έβρεξα το μέτωπό μου. Κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχό μου και με ένα χαρτί σκούπισα το ερεθισμένο μου μουνί. Το ροζ χαρτί που είχα στο χέρι μου γέμισε από άσπρα πηχτά υγρά. Πήρα άλλη μια βαθιά ανάσα, ντύθηκα, έπλυνα τα χέρια μου και κοιτάζοντας το είδωλό μου στον καθρέφτη μονολόγησα ανακουφισμένη: «Έλα, ηρέμησε, αυτή τη φορά του ξέφυγες».

Έσβησα το φως και άνοιξα την πόρτα του μπάνιου. Ξαφνιάστηκα που στο διάδρομο δεν άναβε τώρα κανένα φως, αλλά δεν έδωσα σημασία. Ακουμπώντας με τα ακροδάχτυλά μου τον τοίχο πήρα το δρόμο για το δωμάτιο της Λένας. Τινάχτηκα ολόκληρη και κοντοστάθηκα, όταν ένιωσα ένα εμπόδιο να μου κόβει το δρόμο και ένα χέρι να αγκαλιάζει τον αστράγαλό μου. Κοίταξα χαμηλά και μέσα στο σκοτάδι διέκρινα τη φιγούρα του Kevin. Είχε σβήσει το φως, είχε καθίσει στο πάτωμα στο σκοτεινό διάδρομο και με περίμενε.

-    «Λοιπόν;», με ρώτησε, ενώ το χέρι του είχε ανέβει μέσα από το παντελόνι ως τη γάμπα μου και με χάιδευε απαλά και πολύ ερεθιστικά.

Δεν έβγαλα λέξη. Είχα κοκαλώσει. Σηκώθηκε αργά χαϊδεύοντας παράλληλα τους μηρούς, τη μέση, την πλάτη, τους ώμους και τέλος το λαιμό μου. Ήταν πολύ ψηλός και όταν επιτέλους σηκώθηκε ολόκληρος είδα ότι είχε βγάλει τη μπλούζα του. Με έσφιξε πάνω του. Έλιωσα... Το πρόσωπό μου ακούμπησε πάνω στο γυμνό στήθος του και πήρα μια γερή δόση από τη μυρωδιά του. Μέθυσα... Μύριζε υπέροχα. Όχι κάποια ακριβή κολόνια. Ήταν η μυρωδιά ενός απλού αφρόλουτρου ανακατεμένη με τη μυρωδιά του αντρικού πόθου. Κάθε πόρος του κορμιού του μου έδειχνε ότι με ήθελε δική του. Έπιασε το σαγόνι μου με το χέρι του και σήκωσε το πρόσωπό μου για να συναντηθούν τα βλέμματά μας.

Τα μάτια του γυάλιζαν μέσα στο σκοτάδι. Κοιταχτήκαμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ενώθηκαν τα χείλια μας σε ένα υπέροχο αισθησιακό φιλί. Ποτάμια έτρεχαν από το μουνί μου. Δεν περίμενα ποτέ να ερεθιστώ έτσι από ένα απλό φιλί. Με κράτησε από τη μέση σφιχτά και με σήκωσε στον αέρα. Τα χέρια μου αγκάλιασαν το λαιμό του, τα πόδια μου τη μέση του και έτσι «κλειδωμένοι» μπήκαμε στο δωμάτιό του. Σε εκείνο το χώρο πρέπει να έκαιγαν καμιά πενηνταριά κεριά. Σε κάθε ράφι, σε κάθε τραπέζι, σε κάθε επίπεδη επιφάνεια άναβε και ένα κερί φτιάχνοντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Το δωμάτιο ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό της κολλητής μου και το τεράστιο κρεβάτι βρισκόταν στην άκρη του δωματίου, σε ένα βάθρο περίπου μισό μέτρο ψηλό και περικυκλωμένο από φυτά, τα οποία εκ των υστέρων έμαθα ότι ήταν χασίς. Από τα ηχεία ακουγόταν η ατμοσφαιρική μουσική των Massive Attack.

Σταθήκαμε όρθιοι μπροστά στο κρεβάτι. Μου έβγαλε το μπλουζάκι και αμέσως μετά το σουτιέν. Τα στήθη μου τινάχτηκαν, απελευθερώθηκαν επιτέλους και εκείνος τα έκλεισε στις τεράστιες παλάμες του. Οι ρώγες μου ήταν μεγάλες και σκληρές σαν καραμέλες. Τις τσίμπησε και έπαιξε μαζί τους για αρκετή ώρα. Δεν μπορούσα να μείνω άπραγη. Χαϊδεύοντας το γυμνασμένο στήθος του θαύμαζα το υπέροχο τατουάζ-δράκο που στόλιζε το αριστερό του μπράτσο. Σηκώθηκα στις μύτες και άρχισα να του το γλείφω, κατέβηκα στον αγκώνα, στο εσωτερικό του χεριού του, μετά στην παλάμη του και τέλος άρχισα να πιπιλίζω τα υπέροχα δάχτυλά του ένα - ένα παίρνοντάς τα βαθιά μέσα στο στόμα μου. Άνοιξε το κουμπί και άφησε το παντελόνι μου να γλιστρήσει κάτω. Γονάτισε και μου το έβγαλε τελείως χωρίς να μου βγάλει τις γόβες. Τώρα φορούσα μόνο το στρινγκ και τα τακούνια μου.

Σηκώθηκε πάλι και τα χέρια του έγιναν επιτέλους πιο τολμηρά. Έπιασε τα γυμνά μου κωλομέρια και τα ζούλιξε με δύναμη. Άρχισε να τα ανοιγοκλείνει σε αργό ρυθμό και με τέτοιο τρόπο ώστε να ανοιγοκλείνει και η μουνότρυπα μου. Ελάχιστα βέβαια, αλλά ήμουν τόσο ερεθισμένη που ένιωθα και την παραμικρή κίνηση. Παρακαλούσα από μέσα μου να μου σκίσει το στρινγκ επιτέλους και να με γαμήσει, αλλά προτίμησα να τον αφήσω να συνεχίσει το παιχνίδι με τους δικούς του κανόνες. Συνέχισε λοιπόν κατεβάζοντας τα χέρια του πάνω στα μπούτια μου και χαμηλώνοντας ακόμα πιο πολύ, έφτασε στις γάμπες και τους αστραγάλους μου. Μετά πέρασε τα χέρια του στην εσωτερική πλευρά των ποδιών μου και άρχισε να ανεβαίνει. Η ανάσα μου κόπηκε όταν πέρασε από το εσωτερικό των μηρών μου και άρχισα πια να τρέμω όταν τα δάχτυλά του έφτασαν στο μουνί μου. Το στρινγκ είχε αλλάξει χρώμα καθώς ήταν μούσκεμα από τα υγρά μου.

-    «Μμμ… τι έχουμε εδώ;» με ρώτησε πονηρά και πίεσε τα δάχτυλά του περισσότερο για να φτάσει στην κλειτορίδα μου.

Την έτριβε με αργό αλλά σταθερό ρυθμό και εγώ έχυνα ποτάμια. Ήμουν λίγο πριν τον οργασμό και το κατάλαβε, γι' αυτό απομάκρυνε τα χέρια του από την «επικίνδυνη» περιοχή και ασχολήθηκε με το στήθος μου. Ήταν η ώρα να ανακαλύψω τι έκρυβε μέσα στο παντελόνι του. Φορούσε μια φόρμα αθλητική, από εκείνες που έχουν στο πλάι αριστερά και δεξιά κουμπιά και ανοίγουν πολύ εύκολα. Ο πούτσος του διαγραφόταν τέλεια πάνω στο μαλακό ύφασμα. Πέρασα το χέρι μου απαλά πάνω από τη φόρμα και θαύμασα το μέγεθός του ενώ ο Kevin έκλεισε τα μάτια και άφησε έναν αναστεναγμό να του ξεφύγει:

-    «Μμμ... Θέλω να σε κάνω δική μου. Να γαμήσω το μουνί σου όπως δεν το έχει γαμήσει ποτέ κανένας πούτσος ως τώρα».

Ο πούτσος του ήταν αρκετά χοντρός και αρκετά μεγάλος επίσης, αλλά είχα σκοπό να τον τρελάνω τόσο πολύ ώστε να γίνει ακόμα μεγαλύτερος. Άνοιξα όλα τα κουμπιά και ξεφορτώθηκα τη φόρμα του. Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι δεν φορούσε εσώρουχο. Δε με χάλασε καθόλου. Γονάτισα χωρίς να τον αγγίξω καθόλου. Το πρόσωπό μου ήταν μόλις ελάχιστα χιλιοστά μακριά από τον πούτσο του. Εισέπνεα και φυσούσα τον αέρα απαλά πάνω στα αρχίδια του.

-    «Έλα, μη με τυραννάς άλλο. Πάρ’ τον στο στόμα σου», με παρακαλούσε και πίεζε το πρόσωπό μου πάνω του.

Με μια γρήγορη κίνηση πήρα τον πούτσο του ολόκληρο στο στόμα μέχρι τ’ αρχίδια. Ήταν η σειρά του να του κοπεί η ανάσα. Με τα νύχια μου χάιδευα τα πρησμένα του αρχίδια και έγλειφα αχόρταγα τον κατακόκκινο πουτσοκέφαλο του, ο οποίος τιναζόταν ατίθασα μέσα στο στόμα μου και ήταν έτοιμος να σκάσει. Η ανάσα του Kevin είχε γίνει πολύ γρήγορη το ίδιο και ο ρυθμός με τον οποίο γαμούσε το στόμα μου κι έτσι κατάλαβα ότι ήταν ώρα να σταματήσω λίγο πριν το αποκορύφωμα της καύλας του, για να τον εκδικηθώ γιατί μου είχε κάνει το ίδιο πριν από λίγα λεπτά.

Με ένα ελαφρύ σπρώξιμο με έριξε στο κρεβάτι και μου έβγαλε το στρινγκ. Θαυμάζοντας το καλοξυρισμένο μου μουνί, μου ζήτησε να κλείσω τα μάτια. Υπάκουσα χωρίς κανένα ενδοιασμό. Σε λίγο ένιωσα τα χέρια του πάνω στο στήθος μου να γλιστράνε με τη βοήθεια ενός λαδιού με πολύ διακριτική μυρωδιά, καθόλου ενοχλητική. Απόλαυσα το μασάζ και χαλάρωσα τόσο πολύ που ένιωσα ότι είχα γίνει ένα με το κρεβάτι. Συνέχισε αλείφοντας όλο μου το κορμί με το αρωματικό αυτό λάδι αφήνοντας τελευταία την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου.

-    «Αυτό το σημείο θέλω να το περιποιηθώ ιδιαίτερα» μου είπε.

Μου άνοιξε τα πόδια και πήρε μια βολική θέση ανάμεσά τους. Εξακολουθούσα να έχω τα μάτια μου κλειστά και ένιωσα να πασαλείβει με λάδι αργά και βασανιστικά τα πρησμένα και ξυρισμένα μου μουνόχειλα. Άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου και να τρίβομαι στο στρώμα. Εκείνος απολάμβανε τις αντιδράσεις του κορμιού μου.

-    «Θα σε κάνω να χύνεις όλη νύχτα», μου είπε και με τα δυο του χέρια άνοιξε τα μουνόχειλα μου. «Σαν τριαντάφυλλο άνοιξε το μουνάκι σου μωρό μου και θα το κάνω να σπαρταρήσει».

Έβγαλε τη γλώσσα του και την πέρασε αργά από όλο το μήκος του μουνιού μου καταλήγοντας στην κλειτορίδα μου.

-    «Μμμ...δεν έχω γευτεί πιο νόστιμο μουνί», ψιθύρισε όλο λαιμαργία και συνέχισε το έργο του.

Τέτοια καύλα δεν την είχα ξανανιώσει και ούτε ήξερα ότι το μουνί μου μπορούσε να χύσει τόσα πολλά υγρά.

-    «Πήδα με επιτέλους!», φώναζα.

Βογκούσα κι εκείνος έβαλε αργά ένα δάχτυλο μέσα μου.

-    «Κι άλλο! Βάλε κι άλλο. Με τρελαίνεις!» είπα και ένα ακόμα δάχτυλο χάθηκε μέσα στο μουνί μου.

Έβαλε και το τρίτο δάχτυλο κι εγώ ακόμα παρακαλούσα. Τα έβγαλε και τη θέση τους πήρε ένα αντικείμενο το οποίο βύθισε με προσοχή μέσα μου. Μη με ρωτάτε τι ήταν. Πάντως σίγουρα δεν ήταν ο πούτσος του, γιατί αυτό που μου έβαλε ήταν κρύο. Πρέπει να ήταν το μπουκάλι από το λάδι, αλλά δεν είμαι σίγουρη ούτε και με ενδιαφέρει. Αφού με γάμησε με διάφορα αντικείμενα που βρήκε γύρω του, αποφάσισε επιτέλους να μου χαρίσει τον πούτσο του. Έγειρε πάνω μου και αφού έτριψε στην κλειτορίδα μου τον πουτσοκέφαλο του, βυθίστηκε με δύναμη μέσα μου. Άνοιξα τα μάτια μου και η καύλα που διάβασα στο πρόσωπό του με ερέθισε ακόμα πιο πολύ.

-    «Θέλω να με γαμάς όλη νύχτα μέχρι να στερέψουν τ' αρχίδια σου και να λιώσει ο πούτσος σου μέσα στο μουνί μου» του είπα.

-    «Θα δεις μωρό μου πως γαμάνε οι Γερμανοί» και συνέχισε να με καρφώνει αυξάνοντας το ρυθμό και την ένταση.

Έσφιγγα με τους μύες του μουνιού μου τον πούτσο του και τον ένιωθα να γίνεται ακόμα πιο σκληρός και πιο μεγάλος. Το αποκορύφωμα πλησίαζε και για τους δυο μας.

-    «Σφίξε τον πούτσο μου, μωρό μου. Κι εκείνος για να σε ανταμείψει θα σε ξεσκίζει όλη νύχτα», είπε και αύξησε ακόμα περισσότερο το ρυθμό που με γαμούσε, ενώ ο ιδρώτας του έσταζε από το μέτωπό του στο στήθος μου.

Με κάρφωνε με δύναμη και αυτός ο γλυκός πόνος που ένιωθα μαζί με τον ήχο από τα αρχίδια του, που χτυπούσαν επάνω μου με έκαναν να πλησιάζω ακόμα πιο κοντά στον οργασμό.

-    «Έλα... Ναι! Θα χύσωωω! Αχχχ... Ναι! Πήδα με. Πιο γρήγορα!», φώναζα.

-    «Κι εγώ... Ναι! Αχχχχ... Σε χύνω μουνάρα μου!»

Τα υγρά του τινάχτηκαν μέσα μου και έγιναν ένα με τα δικά μου. Ευτυχώς που δεν είχα σταματήσει τα αντισυλληπτικά. Έπεσε πάνω μου σαν πληγωμένο ζώο και μείναμε εκεί για λίγα λεπτά λαχανιασμένοι και αποκαμωμένοι. Τον έσπρωξα απαλά να ξαπλώσει δίπλα μου, πήρα μια πετσέτα και μπήκα στο μπάνιο να πλυθώ. Ήμουν γεμάτη λάδια, σάλια, ιδρώτα και σπέρματα που έτρεχαν απ’ το μουνί μου. Την ώρα που ήμουν κάτω από το ντους χτύπησε η πόρτα. Ήταν η Λένα, η οποία φυσικά είχε καταλάβει τί γινόταν και ήθελε να μάθει αν ήμουν καλά. Της είπα πως όλα ήταν οκ, πως μάλλον θα έμενα τη νύχτα εκεί και την παρακάλεσα να βρει μια καλή δικαιολογία να «πλασάρει» στους υπόλοιπους για να μην καταλάβουν τίποτα. Σ’ αυτά η Λένα ήταν «μανούλα».

-    «Καλά να περάσεις μωρή ψωλίτσα και αύριο το πρωί θέλω λεπτομέρειες», μου είπε και έφυγε πάλι για το δωμάτιό της.

Έκανε και ο Kevin ένα ντουζάκι και πέσαμε και οι δύο πάλι στο κρεβάτι. Ήταν ολόγυμνος δίπλα μου, είχε κλείσει τα μάτια και χαλάρωνε. Εγώ γύρισα στο πλάι, στηρίχτηκα στον αγκώνα μου και τον παρατηρούσα. Είχε υπέροχο σώμα, όχι υπερβολικά γυμνασμένο, αλλά αρκετά γραμμωμένο με τέλειες αναλογίες και το τατουάζ στο φουσκωμένο μπράτσο του τον έκανε να δείχνει ακόμα πιο σέξι. Το βλέμμα μου κατέβηκε στο πούτσο του και σταμάτησε εκεί. Ήταν μαλακός κι έτσι ξυρισμένος και φρεσκοπλυμένος που ήταν, δεν μπόρεσα να αντέξω στον πειρασμό και αποφάσισα να του κάνω το καλύτερο τσιμπούκι που του είχαν κάνει ποτέ. Του άνοιξα λίγο τα πόδια για να μπορέσω να βολευτώ ανάμεσά τους και άρχισα να του δαγκώνω τις γάμπες, ενώ είχα τεντώσει τα χέρια μου και σιγά - σιγά χάιδευα τον πούτσο του. Έγλειψα τις παλάμες μου και τον πασάλειψα με το σάλιο μου. Ανέβηκα με τη γλώσσα μου λίγο πιο πάνω στο εσωτερικό των μηρών του και μοίρασα σε όλο το μήκος τους μικρές δαγκωνιές. Συνέχισα να του τον παίζω κι εκείνος στα χέρια μου μεγάλωνε και γινόταν όλο και πιο σκληρός. Του άνοιξα λίγο περισσότερο τα πόδια και έχωσα το πρόσωπό μου ανάμεσά τους παίρνοντας τα αρχίδια του στο στόμα μου. Τα έγλειφα και τα ρουφούσα και ο Kevin είχε αρχίσει να παραμιλάει:

-    «Έτσι μουνάρα μου, ρούφηξε τα αρχίδια μου, είναι γεμάτα χύσια για σένα».

Εγώ συνέχιζα απτόητη και απολάμβανα τη δύναμη και την υπεροχή που είχα εκείνη τη στιγμή επάνω του. Είχε παραδοθεί και μπορούσα να τον κάνω ότι ήθελα. Ο πούτσος του είχε κοκκινίσει και είχε πρηστεί πάρα πολύ. Τον έπιασα από τη βάση τραβώντας το δέρμα πίσω. Ο πουτσοκέφαλός του μου είχε αποκαλυφθεί και έμοιαζε με γλειφιτζούρι που ήθελα να το πάρω στο στόμα μου να το λιώσω. Δίνοντάς του το πρώτο φιλί τινάχτηκε σαν να τον είχε χτυπήσει ηλεκτρικό ρεύμα. Πόσο με τρέλαινε αυτό! Σχημάτισα με τα χείλια μου ένα δαχτυλίδι και φορώντας το στην κορυφή του πούτσου του άρχισα να τον πιπιλίζω και να τον ρουφάω. Ο Kevin έμπλεξε τα χέρια του στα μαλλιά μου, βογκούσε, σπαρταρούσε και ο πούτσος του τιναζόταν τώρα πιο έντονα μέσα στο στόμα μου.

-    «Ναι... Έτσι... Αχχχχ.. .Ναι! Μ’ έχεις τρελάνει πουτάνα! Κάνε με να χύσωωωω!!!» φώναζε.

Εγώ συνέχιζα αργά και βασανιστικά τη δουλειά μου χωρίς να δίνω σημασία στα παρακάλια του. Μόλις κατάλαβα ότι ο πούτσος του ήταν έτοιμος να εκραγεί, τον παράτησα και άρχισα πάλι να περιποιούμαι τ’ αρχίδια του. Τεντώθηκα να φτάσω το μπουκάλι με το λάδι – εκείνο με το οποίο πριν από λίγη ώρα με γαμούσε ο Kevin – και έσταξα λίγο λάδι στο χέρι μου. Ενώ συνέχισα να του γλείφω τα αρχίδια, βύθισα σιγά - σιγά ένα καλά λαδωμένο δάχτυλό μου στον κώλο του. Στην αρχή τραβήχτηκε, αλλά εγώ επέμεινα και τελικά άρχισε να του αρέσει. Ήμουν πολύ προσεχτική, γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τον πονέσω. Άλλωστε και εκείνος μου είχε φερθεί άψογα.

Το δάχτυλό μου συνέχισε να παίζει τρυφερά με την τρύπα του και τα χείλια μου είχαν αφοσιωθεί στον πουτσοκέφαλο του, που γυμνός και κατακόκκινος περίμενε με λαχτάρα τα ρουφήγματά μου. Τον βύζαινα περίπου δέκα λεπτά. Λατρεύω τη βάλανο. Θα μπορούσα να το κάνω όλη νύχτα αυτό, αλλά ο Kevin δεν άντεχε άλλο. Η γλώσσα μου άρχισε τα γρήγορα παιχνίδια και ο πούτσος του άρχισε με μικρούς σπασμούς να με προειδοποιεί, ότι το τέλος πλησίαζε.

-    «Ναι! Ναι! Τέτοιο τσιμπούκι δεν μου έχουν ξανακάνει! Αχχχ... Ναι! Πιο γρήγοραααα! Ναι!»

Συνέχισα λοιπόν πιο γρήγορα, ενώ το δάχτυλό μου εξακολουθούσε να παραβιάζει την «πίσω πόρτα» του. Με μια δυνατή κραυγή ηδονής και μέσα σε κύματα σπασμών και εκρήξεων, έχυσε το υπέροχο πηχτό του σπέρμα πάνω στη γλώσσα μου. Συνέχισα βυζαίνοντας πολύ αργά και απαλά, καθαρίζοντας καλά - καλά τον πούτσο του. Όταν πια είχε ηρεμήσει εντελώς, τον άφησα και ξάπλωσα δίπλα του. Δεν άργησε να αποκοιμηθεί. Κατάλαβα, ότι το «θα σε ξεσκίζω όλη νύχτα», ήταν δυστυχώς απλά «τρόπος του λέγειν». Του γύρισα την πλάτη και κοιμήθηκα κι εγώ.

Το άλλο πρωί εκείνος σάπισε στον ύπνο κι εγώ, πίνοντας τον πρωινό μου καφέ στην κουζίνα, περιέγραφα με λεπτομέρειες στη Λένα το πώς γαμάνε οι Γερμανοί. Λέτε εκείνος να σχημάτισε καλή εντύπωση για μας τις Ελληνίδες;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).