Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν φαντάρος σε άδεια τότε και ήταν Ανοιξη. Ούτε κρύο είχε αλλά ούτε ζέστη. Με την Κ την κοπελιά μου ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και πειραματιζόμασταν αρκετά στον έρωτα Είπαμε να πάμε προς το Σούνιο και να κάνουμε πικ νικ σε καμία παραλία .

Πηγαίνοντας προς τα κάτω δεν βρίσκαμε κάποιο μέρος να μας αρέσει. Πλησιάζοντας στο Σούνιο σταμάτησα το αμάξι σε ένα πάρκινκ και έριξα μια ματιά σε μια πλαγιά που ήταν καταπράσινη και δεν είχε μεγάλη κλίση προς την θάλασσα. Είπαμε να κάτσουμε εκεί. Κατεβάσαμε τα φαγητά μας τα στρωσίδια μας και κάτσαμε σε ένα σημείο όπου τα δέντρα μας έκρυβαν από το δρόμο και είχαμε όλη την θάλασσα μπροστά μας.

Αφού φάγαμε και ήπιαμε το κρασάκι μας η Κ ήρθε πιο κοντά μου και ξάπλωσε το κεφάλι της στο στέρνο μου. Εγώ άρχισα να την χαϊδεύω στα χέρια στην κοιλίτσα της πολύ τρυφερά. Μετά από αρκετή ώρα άρχισα να της χαϊδεύω το στήθος και να παίζω πολύ τρυφερά με τις ρώγες της δεν είχε μεγάλο στήθος αλλά είχε κάτι ρόγες…. Σαν πετροκέρασα !!! Οι ρώγες της όλο και σκλήρυναν και άρχισε να κουνά από καύλα την λεκάνη της .

Η Κ μου έκανε όλα τα γούστα το ίδιο και εγώ ήξερε λοιπόν ότι τρελαίνομαι να με τσιμπουκώνει ακουμπώντας το κεφάλι της στην κοιλιά μου και να κρατά το πούτσο μου σαν μπιμπερό στο στόμα της και να πιπονει ατελείωτα .Έτσι και έγινε κατέβασα την φόρμα που φορούσα και σήκωσα την μπλούζα μου ακούμπησε το κεφαλάκι της στην κοιλιά μου και άρχισε το ρούφηγμα, πιπωνε και πιπωνε. Με είχε ανεβάσει στον ουρανό. Τρυφερό τσιμπούκι μπρος στην θάλασσα με ένα ήλιο να μας χαϊδεύει σε όλο μας το σώμα…
Όταν άρχισα να θέλω να χύσω τότε άρχισε τα δικά της που με ξετρελαίνουν. Σηκώθηκε από πάνω μου και ήρθε μπρούμυτα μπροστά μου. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να τον τρώει λαίμαργα! Της άρεσε να γεμίζει μέχρι το λαρύγγι κρέας. Τον έβαλε όλο μέσα της. Έφτασε μέχρι την βάση και κουνούσε το κεφάλι της πολύ ρυθμικά .Βογκούσαμε σαν ζώα σε έξαρση. Αρχισα να την χύνω και η Κ άρχισε να καταπίνει. Αφού με έγλυψε από άκρη σε άκρη ήρθε και ξανά έκατσε στο στέρνο μου και περίμενε τα χάδια της σαν βραβείο. Συνέχιζα να την χαϊδεύω όταν άρχισε να κατεβάζει την δικιά της φόρμα .Μου χάιδευε τον πούτσο που δεν ήθελε και πολύ να ξανασηκωθεί. Με καβάλησε και άρχισε να γαμιέται γλυκά και τρυφερά ανταλλάζαμε πολύ υγρά φιλιά και μου έτρωγε και της έτρωγα την γλώσσα και τα χείλη.
Εγώ μόλις είχα χύσει και έτσι η Κ γαμιόταν και γαμιόταν ατελείωτα ,τι ωραία που ήταν είχαμε όλη την φύση δικιά μας φωνάζαμε βογκούσαμε της έλεγα βρομόλογα που την καύλωναν. Μετά από κανα μεσάωρο άρχισε να χύνει τα μουνοχειλά της σφίξανε και άρχισαν να έχουν σπασμούς οι ρώγες της είχαν γίνει ονειρεμένες τεράστιες και ροδοκόκκινες! Με έσφιξε δυνατά και έμεινε πάνω μου για 2-3 αφού έχυσε. Όταν πήγα να σηκωθώ έπιασα με το χέρι μου ένα αγγούρι που δεν κόψαμε για την σαλάτα από λάθος.

Έτυχε η Κ να κοιτά το χέρι μου και μου λέει Τι πας να κάνεις; Ε τότε μου έβαλε ιδέες. Της λέω εσύ τι λες ότι τελειώσαμε καυλίτσα μου; Την στήνω στα 4 και άρχισα να την γαμάω πισοκολλητά. Με το μυαλό της έπλεκε ιστορίες τι θα της έκανα και καύλωνε και καύλωνε….Ενώ την γαμούσα της σαλιώνω την κωλοτρυπίδα της με τον αντίχειρα και της φέρνω το αγγούρι στην τρυπούλα της είχε ξετρελαθεί από καύλα το μουνί της είχε ξαναγεμίσει υγρά και γαμιόμασταν πολύ ρυθμικά άρχισα σιγά σιγά να της το χώνω πιο βαθιά το αγγούρι μέχρι που της το έβαλα σχεδόν όλο! Το παρατώ με το χέρι μου και το σπρώχνω με το κορμί μου μέσα της.

Σαν να είχα 2 πούτσες. Με το που το έκανα έτσι άρχισε να χύνει εγώ εκεί πολύ καυλωμένος μεν αλλά να τελειώσω ούτε σκέψη. Συνέχιζα να την γαμάω έτσι όταν μετά από Κανά τέταρτο η Κ ξαναέχυσε.

Αρχισα να της χαστουκίζω τα κωλομέρια να την βρίζω της τράβαγα τα μαλλιά της όταν της έχυσα την μουνάρα της. Μείναμε αγκαλιασμένοι για πολύ ώρα και όταν άρχισε να πέφτει ο ήλιος φύγαμε. Ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχαμε κάνει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.