Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Στο γραφείο που εργάζομαι υπήρχε ένας νεαρός πολύ όμορφος και αρκετά σοβαρός. Έβαλα στοίχημα με την γραμματέα ότι κάποια από εμάς τις δύο έπρεπε να τον οδηγήσει στο κρεβάτι της αφού αυτός ούτε το βλέμμα δεν σήκωνε να μας κοιτάξει ότι κόλπο και αν σκραφιστίκαμε.

Δεν ήταν παντρεμένος, δεν έχε αναφέρει ποτέ για κοπέλα και τα σχετικά και έδειχνε παθιασμένος με τη δουλειά του. Ήταν όντως πολύ καλός.

Ναι αλλά η περιέργεια έτρωγε εμένα και τη Ζετα.

Μια μέρα που οργανώσαμε ένα τσιμπούσι από αυτά που οργανώνουμε για η σύσφιξη των σχέσεων βαλθήκαμε να μάθουμε όσο ποιο πολλά μπορούσαμε για το Χρήστο ( έτσι τον λέγανε). Μια εγώ μια η Ζετα, βρε από εδώ τον είχαμε βρε από εδώ τον πιάναμε τίποτα. Ευχάριστος, ανοιχτόκαρδος, αλλά και ψυχρός στα καλέσματα. Μας έσκασε. Όταν το διαλύαμε αποφάσισα να του προτείνω να με πάει σπίτι προφασιζόμενη ότι το αμάξι μου χάλασε. Ευγενικά δέχτηκε αλλά πολύ τυπικά. Και εδώ η επιχείρηση αποπλάνηση ξεκίνησε. Στο δρόμο του είπα ότι δεν θα είχα αντίρρηση να πηγαίναμε μια μεγάλη βόλτα και τον είδα πρόθυμο. Επίσης στη επιθυμία μου να ποιούμε ένα ποτό οι δύο μας δεν αντέδρασε αρνητικά. Για να μην σας πρήζω, η κατάληξη ήταν να πάμε σπίτι μου αφού ο σύζυγος ήταν απών.
Και εκεί ξεκίνησαν οι εκπλήξεις.

Δεν άντεξα και όπως ήταν φτιαγμένος από τα πολλά ποτά τον άρπαξα και τον φίλησα. Ομολογώ ότι φιλούσε υπέροχα (όπως όλοι οι άνδρες που γνώρισα μέχρι σήμερα, ακόμη και ο άντρας μου).

Αφού το έγδυσα και εκείνος εμένα το πρώτο σοκ ήταν όταν αντίκρισα το όργανο του, θεόχοντρο αλλά σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο του ενός εκατοστού.

Μετά από έντεχνο γλείψιμο βάζοντας όλη τη μαεστρία μου στο γλείψιμο μιας πούτσας κατάφερα να τον καυλώσω αλλά το μέγεθος δεν ξεπέρασε τους 8 πόντους. Με άρπαξε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να με γλύφει σαν τρελός. Έγλυφε το μουνί μου με τέτοιο υπέροχο τρόπο που κανένας δεν με είχε γλύψει έως τώρα. Δάγκωνε την κλειτορίδα μου βάζοντας μου ούτε και ξέρω πόσα δάχτυλα στο μουνί μου. Έγλυφε μια την μουνάρα μου και μια την κωλότρυπα μου. Μου έβαζε δάχτυλο και μπρος και πίσω ταυτόχρονα.

Όταν άρχισε να παίζει με την σούφρα μου βάζοντας και τα δύο του δάχτυλα δεν άντεξα και έχυσα. Έχυσα ουρλιάζοντας από μια ανικανοποίητη καύλα. Δεν πρόλαβα να ηρεμήσω και αισθάνθηκα καυτή την ανάσα του ξανά κοντά στο μουνί μου που ακόμη έτρεμε. Τότε του πρότεινα ένα 69 για να τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Να τον κάνω να χύσει στο στόμα μου, αφού και εγώ λατρεύω τη γεύση του ανδρικού σπέρματος, και απολαμβάνω τις συσπάσεις της πούτσας όταν χύνει. Σκεπτόμουνα ότι θέλω να τον κάνω να αδειάσει τα αρχίδια του μέσα στο στόμα μου και μετά να τον πάρω από το κωλαράκι μου μια και είχε τόσο μικρό αλλά χοντρό πούτσο.

Ένα υπέροχο άρωμα γέμιζε τα ρουθούνια μου όσο τον έγλυφα και με ανέβαζε στους ουρανούς με την γλώσσα του. Ξαφνικά μου ζήτησε να του γλύψω τον κώλο. Οφείλω να ομολογήσω ότι είχε υπέροχα καπούλια και ένα όμορφο κώλο.

Με το που άρχισα να χώνω την γλωσσίτσα ου στην τρυπούλα του κώλου του άρχισε να βογκά από καύλα. Έχω διάφορες εμπειρίες στη ζωή μου αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φορά μου συνέβαινε. Με παρακάλεσε να μην σταματήσω να χαϊδεύω τη ψωλή του που είχε πρηστεί και μου ζήτησε να του βάλω το δάχτυλο μου στον κώλο του. Δεν πρόλαβα να παίξω λίγο το δάχτυλο μου στο κωλαράκι του και αισθάνθηκα μια πλημμύρα από καυτά χύσια να με πνίγουν τόσα που δεν άντεχα να καταπιώ. Τέτοια καύλα σε άνδρα δεν έχω ξαναδεί. Ποτέ δεν πίστευα ότι όσα δεν κατάφερε η μουνάρα μου και το κωλαράκι μου θα πετύχαινα με το δάχτυλο μου σε έναν ανδρικό κώλο.

Έμεινα έκπληκτη και καυλωμένη. Πριν καν του ζητήσω να του το ξανακάνω σκληρό και δυνατό για να μου τον βάλει στο κωλαράκι μου, μου γύρισε τα καπούλια του και μου είπε ότι ήθελε να τον πάρω από πίσω με ότι διέθετα και έμοιαζε με ανδρικό όργανο. Δεν δυσκολεύτηκα να βρω τον καλό μου φίλο ( τον υπέροχο δονητή που μου είχε χαρίσει η Ζετα) και συνέχισα γλύφοντας του τη ροδαλή τρύπα του και παίζοντας την με τα δάχτυλα μου. Η καύλα μου και η δική του έφτασαν στο ζενίθ όταν άρχισα να τον γαμάω με το δονητή μου.

Πρώτη φορά άκουγα τόσα βογκητά καύλας από στόμα ανδρικό. Η σούφρα του τον έπαιρνε καλύτερα και από της δική μου. Του ζήτησα να γυρίσει ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια του έτσι ώστε να του γαμάω το κώλο και να του γλείφω τη πούτσα του που είχε καυλώσει. Εντελώς ξαφνικά έβγαλε το δονητή από το κωλαράκι του με άρπαξε βάζοντας με μπρούμυτα και αφού μου έγλυψε και μου δάγκωσε τα καπούλια άρχισε να παίζει με τι δική μου τρυπούλα έως ότου με ανάγκασε να τον παρακαλέσω να μου πηδήξει το κωλαράκι.

Τότε άρπαξε το δονητή μου και μου τον κάρφωσε στο υγρό μουνί μου λέγοντας μου να το χρησιμοποιήσω όσο ποιο βασανιστικά μπορούσα, και εκείνος μπήκε από πίσω μου. Δεν άντεξα παραπάνω από δυο λεπτά και άρχισα να χύνω ουρλιάζοντας αισθανόμενη τα καυτά χύσια του να πλημμυρίζουν την ξεσχισμένη κωλότρυπα μου.

Όταν επιτέλους ηρεμήσαμε μου εξομολογήθηκε, και μου έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα μαρτυρήσω τίποτα στη Ζετα, ότι είχε σχέσεις με μια τρανσέξουαλ εδώ και καιρό, διότι οι κοπέλες τον είχαν απογοητεύσει ερωτικά. Μου είπε ότι ίσως ήμουνα η μόνη γυναίκα με πλήρη απελευθέρωση στο σεξ και ότι ήθελε να συνεχίσει μαζί μου. Φυσικά είναι περιττό να σας πω ότι το πρώτο πράγμα που του ζήτησα ήταν να κάνουμε έρωτα μαζί με τη φίλη του. Δεν μου το αρνήθηκε αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που θα σας διηγηθώ επόμενη φορά.

Ένα μόνο έχω να σας πω, ειδικά στις κοπέλες, οι άνδρες γουστάρουν να παίζουμε με το κωλαράκι τους όσο και εμείς. Σας μιλάω εκ πείρας, διότι μετά την εμπειρία μου το δοκίμασα σε αρκετούς , ακόμα και στον άνδρα μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.