Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πολλές φορές ριψοκινδύνευσα σε αυτό που λέμε ερωτικό παιχνίδι. Παράνομος δεσμός. Πάθος στη λεωφόρο του αγκαθωτού πόθου. Του ανομολόγητου πόθου. Ποτέ δεν κατάλαβα αν το κορμί χορταίνει τελικά. Πια είναι τα όρια. Ανάμεσα στο ηθικό και το ανήθικο. Ανάμεσα στο πρέπει και το έτσι πρέπει. Που αρχίζει ο χορτασμός και που ο ακόρεστη διάθεση για πήδημα. Ίσως το μάθω. Ίσως ποτέ.

Αυτό που κείνο το καλοκαίρι στο χωριό έμαθα είναι ότι ο έρωτας είναι ύπουλος εχθρός. Λανθασμένος σύμβουλος. Ένας φακίρης που όταν παίζει τον αυλό σε κοιμίζει. Αν πετάξεις ψηλά και σταματήσει απότομα θα σε τσακίσει. Εν τέλει θα γελάσει και μαζί σου. Έτσι ένα απόγευμα που η Κυριακή έφυγε για το σπίτι μας στην πρωτεύουσα, εγώ και η αδελφή της μείναμε μόνοι και αμίλητοι τουλάχιστον για μία ώρα. Δήθεν ασχολίες βοήθησαν σε αυτό.

Μέχρι τώρα το παιχνίδι εξελισσόταν εκ του ασφαλούς. Στο υπερπέραν της φαντασίας μας. Μπορεί και πιο κάτω. Πολλές φορές στο κρεβάτι το καυλί μου πηδούσε την χείρα με τα πέντε ορφανά, σε ένα ιδιότυπο όργιο μαλακίας, με θέα το υποσυνείδητο μου, που το είχε καταλάβει χωρίς καμιά μάχη η αδελφή της γυναίκας μου. Εκείνη πάλι έχωνε (όπως αργότερα μου είπε ) τον αγαπημένο της Γουίλι –ναι, από το ομώνυμο έργο- τον μεγάλο και κόκκινο δονητή της, φαντασιούμενη το καυλί μου, και όχι μόνο. Η φαντασία της μικρής κρυφής μου αγάπης προχώρησε πιο πολύ. Ανάμεσά μας να ήταν και η αδελφή της. –Ναι, Αγγελέ μου, να μας πηδάς και τις δύο. Τις δύο αγαπημένες αδελφές. Να είμαστε οι πόρνες σου και συ ο νταβατζής μας. Να αισθάνεσαι τις δύο τρυπούλες μας σαν μία. Τώρα ήταν η ώρα να φύγω από την χώρα του ιδεατού και ζήσω το ηδονικό παρών μου. Με δόξα και τιμή.
Οι σκέψεις μου εξαφανίστηκαν όταν την απόλυτη σιγή του σπιτιού διατάραξε η βρύση του ντους. Η πόρτα ήταν ανοιχτή. Επιτέλους μια ακόμα πόρτα ερμητικά κλειστή είχε ανοίξει. Το νερό κυλούσε, λες και ανέβλυσε από τα μακριά μαλλιά της. Έτρεχε σαν χείμαρρος στα μικρά της στήθη, γλείφοντας τα. Περνούσε από τη δασύτριχη φωλίτσα της αφήνοντας μια απαλή ικμάδα και κατέληγε στο πάτωμα. Στάθηκα να θαυμάσω τι φτιάχνει η φύση. Καρδιοχτύπι. Την αγαπώ. Την λατρεύω. Την θέλω. Την θέλω δική μου. Μόνο δική μου. Με κοίταξε. Τα λευκά δοντάκια της φάνηκαν όταν μου κρυφογέλασε. Σαπούνισε το μουνάκι της. Οι τριχούλες άσπρισαν. Χιόνι παντού. Το νερό έτρεχε επίμονα. Η πούτσα μου στάθηκε όρθια. Το εξόγκωμα στο σορτς έκδηλο επιβράβευε το κάλος που ήταν αντίκρυ μου. Πλησίασα. Γδύθηκα. Πήρα το σφουγκάρι από τα χέρια της. Έτριψα τα βυζιά της με αργές ρυθμικές κινήσεις. –Σ΄αγπώ. Σε θέλω. Επιτέλους δεν ονειρεύομαι. Εκείνη αμίλητη. Απλά κοίταζε. Απολάμβανε. Τα χέρια μου έτριψαν τη φωλίτσα της. Ήθελα κυριολεκτικά να το καταβροχθίσω. Τη γύρισα να κοιτά τον τοίχο. Σαπούνισα τις καμπύλες τις, την παρθένα κωλοτρυπίδα της.

Έμοιαζε να το χαίρετε. Αναστέναξε ζωηρά. Σκεφτόταν τη συνέχεια. Είμαι σίγουρος γι αυτό. Τόσο καιρό περίμενε καρτερικά. Περίμενε σιωπηρά. Όταν κάποτε το χέρι μου έπιασε το κωλαράκι της πάνω από το ανοιχτόχρωμο τζιν, εκείνη απλά με κοίταξε τραβώντας με απαλά. Όταν τη φίλησα στο μάγουλα γλύφοντάς την απαλά εκείνη με φίλησε ψιθυρίζοντας είσαι αλητάκι και όταν στο Χολ του σπιτιού μου στην πρωτεύουσα την στρίμωξα χούφτωσε με δύναμη τ΄ αρχίδια τον πούτσο και μου που είχε σηκωθεί με το που την είδα.

Όταν τη σκούπισα την έπιασα στα χέρια. Φιληθήκαμε παθιάρικα. Την ξάπλωσα στο μπλε καναπέ που κοιτάζει στην θάλασσα. Έβαλα ποτό. Τίποτα δεν έδειχνε να μας βιάζει. Το ήπιε μονορούφι. Στο στέρεο έβαλα τη «γαρδένια» του Τερλέγκα Αυτός θα τραγουδούσε όσα ήθελα να της πω. Οι γλώσσες μας ψηλάφιζαν η μία την άλλη τουλάχιστον ένα τέταρτο. – Είμαι βίαιος, τής είπα. – Το ξέρω, μου απάντησε. –Είμαι πρόστυχος. – Το ξέρω. Απόρησα μα δε ρώτησα. Σηκώθηκα και της πρόσφερα το καυλί απλόχερα. Έγλυψε τα αρχίδια μου και μου είπε, δες με σαν πουτάνα. Πήρε το καυλί μου στο στόμα.

-Επιτέλους, φώναξα. Αρχισα να την πηδάω από το στόμα. Σιγά στην αρχή γρήγορα μετά. Είσαι πιο πουτάνα και από την αδελφή σου αγάπη μου. Θα σε κάνω να μην μπορείς να γαμηθείς για μήνα ξεδιάντροπο πορνίδιο. Σε σκίζω, σε σκίζω, σε σκίζω, σε σκίζω, σε σκίζω. Το παρθένο στόμα σου κι κώλος πρέπει να δαμαστούν. Κι όλο της το έχωνα, ενώ αυτή έσφιγγε τα πόδια μου μέχρι που έχωσε τα νύχια της και μάτωσα. Στο παραλήρημα μου ούτε που το κατάλαβα.

Τελικά τα χύσια μου δεν άργησαν να δώσουν την πρώτη χαρά και στην γλυκιά μου Γιώτα.. Πασαλείφτηκε μόνης της. Σαν μάσκα προσώπου. Πασάλειψε το πρόσωπό της. Έγλειψε τα ακροδάχτυλά της. Ήθελε να τα γευτεί. -Διψώ μου είπε. Διψώ από εσένα Αγγελε. Πήγε ξανά στο μπάνιο και πλύθηκε. Έφτιαξα καφέ και περίμενα τον γυρισμό της σαν ελάφι που είχε μέρες να πιει νερό. Μετά από δέκα λεπτά με φώναξε. Πήγα στο μπάνιο. Το καυλί μου περήφανο στητό, έτοιμο να τις γαμήσει κάθε τρύπα του κορμιού της.

Μου έδωσε το ξυράφι της αδελφής της και μου είπε να της ξυρίσω το μουνάκι. Το πήρα και άρχισα να της ξυρίζω τις μαύρες τις τριχούλες. Με χάιδευε απαλά στα μαλιά. Το κωλοδάχτυλό της μπήκε να εξερευνήσει το στόμα μου. Εγώ την ξύριζα απαλά. Όταν τελείωσα την έπλυνα και έγλυψα το ζουμερό τρυπαλάκι της. Εκείνη άρχισε να κουνάει ρυθμικά Την τρέλαινε. Έχυσε σε λίγα λεπτά. Βγήκε και πήγε στο δωμάτιο. Έβαλε τις ζαρτιέρες της γυναίκας μου. Θέλω να με γαμήσεις πρόστυχα. Με τα εσώρουχα της τσούλας σου. Θέλω να την κερατώσεις. Έσκυψα και την ξανάγλυψα τρελαμένα. Το μυαλό μου είχε σαλέψει.

Θα της το πείς πως με γάμησες? είπε μέσα στο παραλήρημα. Θα μας γαμήσεις και τις δυό? Μήπως γάμησες και την Ρίτα την χοντρή? Είναι κι αυτή αδελφή μας. Της Ρίτας όμως είχα πηδήξει την κόρη. Την ανιψιά μου με το καυλιάρικο βλέμμα. Σηκώθηκα. Θα σε γαμήσω όπως γαμάω την αδελφή σου. Έχωσα το καυλί μου στη τρυπούλα της και σκλήρηξε. Μπαινόβγαινα σαν ταύρος. Την έβριζα ασύστολα. Φώναζε δυνατά, πήδα με γαμιά μου, πήδα με καριόλη, πήδα με πουσταρά μου, είμαι πουτάνα, όλο το νησί με χει ξεκωλώσει, είμαι πουτάνα, πιο δυνατά γαμημένε κερατά, είσαι κερατάς ρουφιάνε. Πιο δυνατά γαμώ τον κώλο σου πιο δυνατά.

Εγώ της τον έχωνα όλο και πιο γρήγορα αλλά αυτή ήθελε όλο και πιο πολύ, είμαι αχόρταγο μουνί, είμαι αχόρταγο τσουλί, κιάλο κιάλο μη σταματάς, ωραία αχου ωραία μη σταματάς έτσι, ναι ωραία, χυ, χυ, χύ, χύ, χύνω μωρό μου, χύνω. Η λεκάνη της συσπάστηκε βγήκα γρήγορα γρήγορα και της έχυσα στα βυζάκια, εκεί που αρέσει να χύνω και στην γυναίκα μου. Έπεσα ξερός. Εκείνη είχε κλειστά τα μάτια και πασάλειβε τα χύσια μου σε όλο το κορμί της.

Γέλασε χαρούμενα. Είμαι τελικά πολύ πουτάνα μου είπε. Μου αρέσουν πολύ οι πουτάνες της απάντησα Και η αδελφή σου πουτάνα είναι στο κρεβάτι. Φωτιά σαν και σένα. Μοιάζετε πολύ. Την φίλησα. Σ΄ αγαπώ της είπα. Αγαπώ και την αδελφή σου. Σας θέλω και τις δυό σαν κολασμένος. Μου έπιασε το καυλί. Το έπαιξε για λίγο και έκυψε να το ρουφήξει. Έγλυψε τα αρχίδια μου καμπόση ώρα. Μετά σιάλωσε καλά την πούτσα μου και την κωλοτρυπίδα της. Με φίλησε. Κάπου κάπου θα βρισκόμαστε Αγγελε. Γύρισε την πλάτη της.

Γύρισα και γω πλάι. Τρίψε μου τα βυζιά να ανοίξει μου είπε. Τουλάχιστον το ξεπαρθένιασμα του κώλου μου σου ανήκει. Της έγλυψα το αυτί και την γύρω περιοχή ενώ τα χέρια μου έτριβαν τις ρόγες τις. Το καυλί μου απαλά απαλά πολιορκούσε την πιο στενή τρυπούλα του κορμιού της. Με αργές κινήσεις έμπαινε λίγο λίγο. Ένα αχ πόνου αιωρήθηκε στην ατμόσφαιρα. Προφυλακτικό δεν φορούσα γιατί δεν είχα, αλλά και δεν ήθελα να χάσω αυτή την χαρά. Τρίβε τα μωρό μου τρίβε τα να ανοίξει ψιθύρισε, θέλω να με σκίσεις το καταλαβαίνεις? Το καυλί μου μπήκε σχεδόν όλο. Σιγά, σιγά πονάω. μου είπε.

Συνέχισα με πολύ αργές κινήσεις μέχρι που το συνήθισε. Οι κινήσεις έγιναν πιο γρήγορες. Πήδα με γαμιά μου, βρίσε με μωρό μου, βρίσε με. Πουτάνα πάρτο γαμώ το μουνί της μάνας σου, πάρτον καριόλα, ναι ναι μου απάντησε είμαι είμαι πουτάνα, σκί, σκί, σκίσε με.

Οι κινήσεις αγρίεψαν, είναι πολύ ωραίο μη σταματάς, μ΄αρέσει τσίριξε και τράβηξα το καυλί μου χύνοντας τα πόδια της τα σεντόνια μέχρι και το πάτωμα.. Χύσε μωρό μου χύσε μου είπε και γύρισε να φιληθούμε. Την χάιδεψα και εκείνη τρυφερά, τόσο τρυφερά που ένοισα τόσο ευτυχισμένος όσο νομίζω ποτέ,. μου είπε μου αρέσει να χύνεις. Κάναμε μπάνιο μαζί και πήγαμε να ντυθούμε. Βγήκαμε έξω για φαγητό το απόγευμα και το βράδυ μου έλιωσε το καυλί με μια πανέμορφη πίπα και κοιμηθήκαμε στα δωμάτιά μας χωριστά για παν ενδεχόμενο.

Από τότε τρις φορές το επαναλάβαμε μέχρι σήμερα αφήνοντας το χρόνο να κάνει την δουλειά όπως αυτός ξέρει. Να αναζωογονεί και να φουντώνει το ακόλαστο πάθος μας

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).