Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή και τα όσα αναφέρω συνέβησαν πριν λίγα χρόνια όταν εγκατασταθήκαμε μόνιμα στην Καβάλα.

Το διαμέρισμα που νοικιάσαμε, είχε ένα μπαλκόνι, που έβλεπε σ έναν ακάλυπτο χώρο, στον οποίο είχαν μπαλκόνια άλλες τέσσερις πολυκατοικίες, σε πολύ κοντινή απόσταση, και είχαν οπτική επαφή με το δικό μας.

Στη μέση του μπαλκονιού μας ήταν η μπαλκονόπορτα της κουζίνας, αριστερά του σαλονιού και δεξιά του δωματίου της χαράς, του υπνοδωματίου δηλαδή. Αφού τακτοποιήθηκαν τα έπιπλα στη θέση τους, ήρθε η ώρα για το κρέμασμα των κουρτινών.

Το συνηθισμένο μου ντύσιμο μέσα στο σπίτι είναι άνετο και ελαφρύ, περιορίζεται δε σε ένα φανελάκι σχετικά φαρδύ και κοντό, χωρίς μανίκια, με αποτέλεσμα από τα πλάγια να φαίνεται μεγάλο μέρος από το πλούσιο στήθος μου, ενώ στο μάκρος μόλις που καλύπτει την ήβη μου. Το ντύσιμο συμπληρώνει ένα πολύ μικρό κιλοτάκι, συνήθως στρινγκ κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα τσόκαρα.

Η καθημερινή μου αυτή περιβολή μέσα στο σπίτι, είναι και η αιτία της έντονης ερωτικής μας ζωής με τον άνδρα μου, τον Αλέξη, στα 23 χρόνια του γάμου μας. Θα μου πείτε βέβαια τι γίνεται αν ξαφνικά χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας. Απολύτως τίποτε. Πάω και ανοίγω... Γι’ αυτές τις περιπτώσεις όμως θα σας γράψω την επόμενη φορά.

Ένα απόγευμα λοιπόν που ο Αλέξης ήταν στο σπίτι, τον παρακάλεσα να με βοηθήσει να κρεμάσω τις κουρτίνες. Πήρα την σκάλα, ανέβηκα τρία σκαλιά ενώ ο Αλέξης από κάτω κρατούσε την κουρτίνα για να μην σύρεται στο πάτωμα. Αφού έβαλα τις κουρτίνες του σαλονιού, ήρθε η σειρά της κρεβατοκάμαρας. Η ίδια βέβαια διαδικασία, ανέβασμα στη σκάλα, ο Αλέξης από κάτω, μόνο που έχοντας τόση ώρα λίγο πάνω από τα μάτια του τον υπέροχο κώλο μου, άρχισε να έχει τις... ανησυχίες του.

Ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά προς τα έξω, διαπιστώνω ότι οι κουρτίνες από τις γειτονικές πολυκατοικίες κινούνται και η σκέψη ότι, αρκετά ζευγάρια μάτια, πίσω απ’ αυτές ήταν καρφωμένα στη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου μας και κάποιοι που μας παρακολουθούσαν είχαν στα χέρια τους τα ορθωμένα τους καυλιά από αυτό που έβλεπαν... μου φέρνει το πρώτο ρίγος.

Την ίδια στιγμή αισθάνομαι ανάμεσα στα πόδια μου το χέρι του Αλέξη να ανεβαίνει από τα γόνατα προς τα επάνω. Γυρίζω να τον δω και βλέπω το πέος του να έχει πεταχτεί έξω από το μποξεράκι του... τεράστιο, επιβλητικό και υπερήφανο όπως είναι κάθε φορά που ερεθίζεται. Τα βλέμματα μας συναντιούνται και τον ακούω να μου λέει:

-    «Μουνάρα μου, τα κατάφερες πάλι να καυλώσεις όλο τον κόσμο!»

Τα λόγια του, ήταν αρκετά για να νιώσω τα καυτά μου υγρά να τρέχουν στο μέσα μέρος των μηρών μου, να καταλήγουν στο χέρι του Αλέξη, του οποίου ο αντίχειρας ήταν ήδη χωμένος βαθιά μέσα στο πλημμυρισμένο μου μουνάκι.

Ένας ηδονικός αναστεναγμός βγήκε από το στόμα μου, ενώ ασυναίσθητα άνοιξα τα πόδια μου όσο το πλάτος της σκάλας που ήμουν ακόμη ανεβασμένη το επέτρεπε. Άφησα την κουρτίνα μισοκρεμασμένη και κατέβασα το μουσκεμένο απ’ τα πλούσια υγρά στρινγκάκι μου λίγο κάτω από τα γόνατα.

Η καύλα μας είχε κυριεύσει και τους δύο, αλλά και αρκετούς περίοικους «θεατές» μας, που άλλοι έπαιζαν τα πέη τους, άλλοι πηδούσαν τις γυναίκες τους πίσω από τις κουρτίνες βλέποντας μας και άλλοι φυσικά θα μας έβριζαν. Κατέβηκα ένα σκαλοπάτι έτσι ώστε το μουνάκι μου να είναι στο πρόσωπο του Αλέξη.

Αμέσως ένιωσα τα χείλη και τη γλώσσα του στα μουνόχειλα μου ενώ τα χέρια του χάιδευαν τα μπούτια και τους γλουτούς μου. Η καύλα μου εντάθηκε ακόμη περισσότερο όταν η γλώσσα του στριφογύρισε γύρω από την κωλοτρυπίδα μου υποχρεώνοντας με να τουρλώσω τον κώλο μου, σε σημείο που το σώμα μου σχημάτισε ένα γάμα. Ήταν πλέον αδύνατο να μείνω πάνω στη σκάλα. Η ηδονή ήταν τόση που άρχισα να ουρλιάζω στον Αλέξη να πάμε στο κρεβάτι που ήταν δίπλα μας.

Με πήρε στα χέρια του, με έβαλε ανάσκελα στο κρεβάτι με τα πόδια προς την μπαλκονόπορτα, μαζεμένα αλλά ορθάνοιχτα, έβγαλε το μποξεράκι του, πήρε ένα σκαμπό και κάθισε σε μια γωνία του δωματίου ώστε να μην φαίνεται από τους «θεατές» μας και άρχισε να μου λέει:

-    «Έλα μουνάρα μου, δείξε τους τι κρύβεις ανάμεσα στα πόδια σου... Σήκωσε τα πόδια σου ψηλά κι άνοιξε τα έτσι όπως σου αρέσει να γαμιέσαι... Έλα καυλιάρα μου γυναίκα... Κάνε τους να χύσουν βλέποντας την καινούργια τους γειτόνισσα…»

Στο άκουσμα όλων αυτών και με τη σκέψη ότι αρκετά ζευγάρια μάτια έχουν τρυπώσει μέσα στην κρεβατοκάμαρα μου και «χαϊδεύουν» με τα έκπληκτα μάτια τους το γυμνό κορμί μου - πράγμα που έτσι κι αλλιώς με καυλώνει αφάνταστα - ενώ ταυτόχρονα έχουν στα χέρια τους τα πέη τους έτοιμα να εισχωρήσουν βαθιά μέσα στο καυλωμένο μου μουνί, δεν αργώ να βγάλω μια κραυγή ηδονής.

-    «Χύνωωωωωωωω! Καύλα μου, χύνωωωω! Χύνωωωωωωω η μoυνάρααααα! Χύνωωωωω η καριόλααααααα! Χύνω η γαμημένηηηηηη!!!»

Την ίδια στιγμή γυρίζοντας το κεφάλι μου, βλέπω τον Αλέξη να έχει τυλιγμένο το καυλί του με το μουσκεμένο μου στρινγκάκι, να βρίσκεται κι αυτός λίγο πριν την δική του εκτόνωση. Γυρίζω μπρούμυτα, τον παίρνω στο στόμα και σχεδόν αμέσως νιώθω να με πλημμυρίζει το καυτό του σπέρμα. Η κουρτίνα ήταν μισοκρεμασμένη και δεν είχα καμία διάθεση να ξανανεβώ στη σκάλα εκείνο το απόγευμα. «Κι αύριο μέρα είναι...», σκέφτηκα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).