Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτό που θα σας περιγράψω συνέβη το Φθινόπωρο. Είχα ξεμείνει από αυτοκίνητο και απαιτήθηκε να πάρω ταξί για να πάω στο εξοχικό. Η περιοχή είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από κάποια επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα. Ο οδηγός του τοπικού ταξί που με πήρε από το πρακτορείο, ήταν ένας νέος, όχι μεγαλύτερος από τα εικοσιπέντε, πολύ όμορφος με καλογυμνασμένο σώμα, καθαρός και από την σχετική κουβεντούλα που κάναμε, καλλιεργημένος.

Ατυχώς πριν φθάσουμε στον προορισμό μας μείναμε από βλάβη στην ανάρτηση του αυτοκινήτου (συγκεκριμένα έσπασε η πίσω σούστα). Με το κινητό μου ειδοποιήσαμε οδική βοήθεια που δεν άργησε να έρθει. Παιδεύτηκαν και οι δύο για λίγη ώρα και αποφασίστηκε να ανεβάσουν το σαράβαλο στην καρότσα του φορτηγού για να το μεταφέρουν στο συνεργείο. Επειδή όμως ήμασταν πολύ κοντά στο εξοχικό προθυμοποιήθηκαν να με μεταφέρουν πρώτα εκεί.

Όταν φθάσαμε, πλύθηκαν από τις μουντζούρες και πήραν τηλέφωνα για να ενημερώσουν τις εταιρείες, το συνεργείο κλπ. Εκείνη την ημέρα είχα ντυθεί πολύ άνετα, με μία πολύ μακριά φούστα( μέχρι τον αστράγαλο), με μεγάλο πλαϊνό άνοιγμα και άσπρο πουκάμισο. Ενωρίτερα, όταν προσπαθούσαν να εκτιμήσουν την ζημιά, έπιασα το βλέμμα τους να προσπαθεί να εισχωρήσει βαθύτερα κάτω από το πουκάμισό μου ενώ έσκυβα, ή όπως ήσαν ξαπλωμένοι κάτω από το αυτοκίνητο, να κοιτούν ανάμεσα στα πόδια. Αντιλήφθηκα μάλιστα μερικά πονηρά νοήματα που έκαναν μεταξύ τους.

Ενώ αρχικά δεν είχα σκεφτεί τίποτα το πονηρό, η όλη στάση τους όμως με είχε κάνει να αλλάζω γνώμη. Εκείνη η γυναικεία πουτανιά που λέγαμε .......
Ήταν η περίοδος αμέσως μετά τον χωρισμό και είχα την ψυχολογική ανάγκη να αρχίσω να ζω πάλι. Θα έπρεπε όμως αυτοί να κάνουν την πρώτη κίνηση. Στο σπίτι τους προσέφερα αναψυκτικά και ενώ καθόμασταν άνετα στον καναπέ και συζητούσαμε, φρόντισα να δείχνω, όσο γινόταν πιο διακριτικά, το μεγαλύτερο μέρος των ποδιών μου.

Μετά από λίγο, αφού είχαμε αρχίσει να γνωριζόμαστε κάπως, πιάσαμε και το θέμα του εξοχικού σπιτιού. Ο οδηγός της οδικής βοήθειας (που ήταν και ο πιο ζωηρός) μου ζήτησε να του δείξω και το υπόλοιπο σπίτι. Όταν με την σειρά φτάσαμε στην κρεβατοκάμαρα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πόσο ωραίο δωμάτιο ήταν και γελώντας πέταξε με πονηρό υπονοούμενο το τι θα γινόταν σε αυτό το κρεβάτι. Χαμογέλασα και είπα ντροπαλά ο καθένας, όπως μπορεί. Τότε εντελώς ξαφνικά, πραγματικά χωρίς να το περιμένω, με πλησίασε, έσπρωξε με το πόδι του και έκλεισε την πόρτα πίσω του, με αγκάλιασε από την μέση και με πολύ πάθος μου είπε ότι τον είχα ξετρελάνει και ότι με ήθελε τρελά.

Τρόμαξα από το πόσο απότομα έκανε αυτή την κίνηση και προσπάθησα να τον απωθήσω, ενώ αυτός μου έδινε ένα τόσο βαθύ φιλί στο στόμα, που νόμιζα προς στιγμή ότι είχε γλώσσα φιδιού. Ταυτόχρονα έχωσε το ένα του πόδι ανάμεσα στα δικά μου. Δεν μου έδωσε καμία ευκαιρία έστω και έντιμης αντίδρασης με το σφίξιμο που μου έκανε, ενώ το δεξί του χέρι ανασήκωνε την φούστα μου και με βία άρχιζε να με αισθάνεται πάνω από το εσώρουχο. Με έσπρωξε μαζί του πάνω στο στρώμα και ξεκουμπώνοντας ταχύτατα το πουκάμισό μου, φίλαγε τα στήθη μου πάνω από το σουτιέν αρχικά, που σύντομα, με την βοήθειά μου πλέον, βγήκε εντελώς. Κατά τον ίδιο τρόπο ακολούθησε και η φούστα μου μένοντας μόνο με το μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο. Ακολούθησε και αυτός δευτερόλεπτα μετά, βγάζοντας τα ρούχα του.

Το πρώτο που έκανε, ήταν να προτάξει το ερεθισμένο και καλοσχηματισμένο όργανό του στο πρόσωπό μου, και με το χέρι του να παίζει άγρια ανάμεσα στα πόδια μου. Εντύπωση μου έκανε ότι το σώμα του ήταν γενικά άτριχο, το ίδιο και τα αρχίδια του, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο μεγάλα.

Μετά από λίγο, με την άκρη του ματιού μου είδα την πόρτα να ανοίγει και τον ταξιτζή να χώνει κεφάλι μέσα. Ήμουν πολύ απασχολημένη με αυτό που έκανα και δεν έδωσα άλλη σημασία, αλλά αμέσως βρέθηκε και αυτός γυμνός και γονατισμένος στο κρεβάτι να παίζει με το χέρι του ένα όργανο που παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να σταθεί ίσιο αλλά έκανε καμπύλη και όπως το χούφτωνε με την παλάμη του, ό,τι περίσσευε, ήταν όλο το μήκος του άλλου που είχα στο στόμα. Όπως προανέφερα, δεν είχα πρόβλημα με τον "πρώην μου", (το αντίθετο μάλιστα), εκείνη την στιγμή όμως αισθάνθηκα μία ιδιαίτερη έντονη ερωτική επιθυμία, που είχα πάρα πολλά χρόνια να νοιώσω.

Θυμάμαι καλά ότι έχοντας τον άλλο βαθιά στο λαρύγγι, μου ξέφυγε μία πνιχτή κραυγή. Αμέσως τον έσπρωξα χαμηλά για να μου φιλήσει τα στήθη, άπλωσα το χέρι μου, χούφτωσα τον νεοφερμένο και θυμάμαι ότι τεντώθηκα από ανυπομονησία για να το χώσω στο στόμα μου. Η εικόνα που έχω ακόμα στο μυαλό μου, να τον έχω όσο μπορώ μέσα στο στόμα μου και το μισό τουλάχιστον να είναι έξω, με τα χέρια μου να του πιάνω τα αρχίδια και τον άλλο να μου δίνει ένα φανταστικό γλείψιμο ανάμεσα στα πόδια μου, ακόμα και τώρα που το θυμάμαι με ερεθίζει.

Ενώ είχα τον μεγάλο στο στόμα, ο άλλος σήκωσε τα πόδια μου και άρχισε να με πηδάει. Ήταν τέτοια η ένταση και η ροή των γεγονότων που δεν χώραγε συζήτηση για προφυλακτικό κλπ. Αυτός όμως λίγο πριν έρθει, είχε την ευγένεια να με ρωτήσει που να χύσει. Θυμάμαι ότι όλο καύλα του φώναξα, "όλα μέσα", ενώ συνέχιζα αυτό που έκανα.

Είχα σχεδόν τρελαθεί, βρισκόμουν εκτός εαυτού. Ίσως να ήταν ένα ψυχολογικό ξέσπασμα από το stress του χωρισμού. Όταν τελείωσε αλλάξανε θέση και τον έγλυψα καθαρό γευόμενη το σπέρμα του ανακατεμένο με τα υγρά μου. Θυμάμαι ότι ήρθα με σπασμούς, σχεδόν με το που ο νεοφερμένος τον έχωσε βαθιά μέσα μου. Ακόμα απορώ πως χώρεσε όλος και μέχρι να τελειώσει και αυτός, βρισκόμουν σε συνεχή οργασμό. Είναι το καλύτερο πήδημα που είχα ποτέ.

Και οι δύο φύγανε μετά από λίγο, ενώ ο ταξιτζής δεν δέχθηκε να πληρωθεί. Αυτός θυμόταν όμως τον αριθμό και με πήρε τηλέφωνο το βράδυ ενώ έβλεπα τηλεόραση. Ήταν κοντά στο σπίτι και με ρώτησε αν ήθελα παρέα. Αυθόρμητα απάντησα ότι θα ήταν ευπρόσδεκτος και ήρθε σχεδόν αμέσως.

Φόραγα μόνο ένα κοντό μπουρνούζι, με τα μαλλιά μου τυλιγμένα σε πετσέτα, αφού μόλις είχα βγει από το μπάνιο. Ήταν και εκείνος ντροπαλός, κάθισε απέναντί μου και πιάσαμε κουβέντα. Έβλεπα το τζιν παντελόνι απέναντί μου και απορούσα που χώραγε ο εξοπλισμός που είχε. Μόνο και μόνο με την ανάμνηση του πρωινού, είχα αρχίσει να ερεθίζομαι. Θυμήθηκα την ταινία "Βασικό Ένστικτο" με την Σάρον Στόουν και δύο τρεις φορές σταύρωσα τα πόδια μου, αφήνοντας αρκετό χρόνο για να καρφώσει το βλέμμα του ανάμεσά τους.

Σηκώθηκα και είπα ότι πήγαινα στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξω και εκεί με κλειστά τα φώτα περίμενα. Μπήκε πίσω μου και με αγκάλιασε. Δεν έχασα καιρό γιατί είχα μία αγωνία να πιάσω πάλι αυτό το απίθανο εργαλείο και αμέσως γονάτισα και αφού ξεκούμπωσα το παντελόνι του το τράβηξα έξω. Χωρίς υπερβολή τράβαγα, τράβαγα και δεν έβγαινε. Μου φάνηκε ακόμα μεγαλύτερο από το πρωί. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μετά από λίγο το γυρίσαμε σε 69.

Θυμάμαι ότι ενώ είχα ανάμεσα στις παλάμες μου τα "μπαλάκια του" και τα έβαζα στο στόμα μου, το όργανό του μου έφθανε μέχρι χαμηλά, κάτω από τα στήθη μου! Δεν ήταν και τόσο πολύ εξπέρ σε αυτό που έκανε, αλλά χαλάλι, γιατί τον ήθελα αλλιώς. Τον γύρισα ανάσκελα και κάθισα επάνω του. Κατόρθωσα να τον πάρω όλον μέσα μου πάλι. Θυμάμαι μόνο, ότι όπως και την πρώτη φορά δεν ήταν πολύ σκληρός, αλλά όταν έμπαινε τόσο βαθιά, έφτανε σε σημεία που ποτέ προηγούμενα τίποτα δεν είχε ξαναμπεί, δίνοντας μία αίσθηση πληρότητας.

Έβαλα το χέρι από πίσω, για να τον εμποδίζω να βγαίνει εντελώς και ανεβοκατέβαινα σιγά σιγά για να αισθάνομαι αυτήν την πληρότητα. Ήμουν έτοιμη να έρθω όταν μου ζήτησε να αλλάξουμε στάση και με έβαλε στα τέσσερα. Βρήκα την ευκαιρία πάλι και για λίγο, τον ξαναπήρα στο στόμα μου, γλύφοντάς τον καθαρό. Είχα πάθει ένα φετίχ με το όργανο αυτό. Άρχισε να με πηδάει γονατιστός πίσω μου και θυμάμαι ότι έσπρωχνα και εγώ κόντρα προσπαθώντας να τον πάρω όλον μέσα μου. Είχα τόσο πολύ καυλώσει, που θυμάμαι, ότι τον παρακάλαγα να μου χύσει το σπέρμα του όλο μέσα και πότε προσπαθούσα με την παλάμη μου να του χαϊδέψω τους όρχεις και άλλοτε έπαιζα με τις θηλές μου.

Είχα παραδοθεί εντελώς και "έβγαζα έναν εαυτό" που αγνοούσα ότι υπήρχε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο και ήρθα με τόση ένταση που μου κόπηκε η ανάσα και κατέρρευσα πάνω στα σεντόνια χωρίς αυτός όμως να τελειώσει.

Μετά από λίγα λεπτά ηρεμίας ξάπλωσε δίπλα μου. Τον ρώτησα αν έφταιγε τίποτα που αυτός δεν ήρθε τελικά και μου είπε το εξής εκπληκτικό. Ήθελε να έρθω πρώτα εγώ για να απολαύσει τον οργασμό μου! Τον ρώτησα τι μπορούσα να κάνω για να τον ευχαριστήσω και μου ζήτησε αρχικά να τον πάρω πάλι στο στόμα και μετά εάν δεν είχα αντίρρηση να με πάρει από την στενή μου τρύπα.

Το είχα κάνει την πρώτη φορά με την Μίρκα σε εκείνη την λεσβιακή εμπειρία πριν 12 χρόνια στο νησί και άλλη μία μόνον φορά με τον "πρώην". Δεν διανοήθηκα να του χαλάσω το χατίρι. Επειδή δεν είχα στο σπίτι βαζελίνη του έδωσα κρέμα Nivea. Τον πήρα πάλι στο στόμα (δεν χόρταινα να παίρνω έτσι) και όταν ήταν σχετικά σκληρός (ποτέ δεν γινόταν πέτρα) γύρισα στα τέσσερα.

Αρχικά μπήκε κανονικά και με ξαναπήδηξε για μερικά λεπτά ενώ με το χέρι του μου άπλωνε την κρέμα. Τραβήχτηκε και σιγά σιγά το ζόρισε στην στενή τρύπα. Χούφτωσα το σεντόνι και δάγκωσα τα χείλη μου από τον πόνο και δεν μπόρεσα να πνίξω μία κραυγή. Ευτυχώς που δεν ήταν τόσο παχύ όσο μακρύ ήταν. Μπήκε τελικά και έμπαινε και τελειωμό δεν είχε. Νόμιζα ότι θα μου έβγαινε από το στόμα. Άρχισε να αγριεύει ο ρυθμός και πλέον τον έπαιρνα όλον μέσα και ο πόνος είχε σχεδόν μηδενιστεί. Ενώ το πρωί και μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ιδιαίτερα λεπτός και ευγενικός, τώρα είχε αλλάξει χαρακτήρα. Έγινε απότομος, με τράβαγε από τα μαλλιά και μου έλεγε προστυχόλογα. Μία αλλαγή δηλαδή 100%. Μετά από λίγο, πριν έρθει με μία απότομη κίνηση με γύρισε ανάσκελα, ανέβηκε επάνω μου και με βία το έσπρωξε στο στόμα μου.

Ήρθε αμέσως το μισό μέσα στο στόμα μου ενώ το υπόλοιπο μου το πασάλειψε στο πρόσωπό μου. Ξαφνιάστηκα αλλά δεν αντέδρασα. Στο κάτω κάτω της γραφής του το χρωστούσα για τους υπέροχους οργασμούς που είχα εκείνη την ημέρα.

Όταν ηρέμησαν τα πράγματα, αφού καθαρίστηκα, έγινε πάλι ο σεμνός άντρας που είχα γνωρίσει. Τον ρώτησα τι τον είχε πιάσει και μου είπε μάλλον συνεσταλμένα ότι το είχε σαν απωθημένο να παίρνει τις γυναίκες και από πίσω και ανάλογα, εάν η περίσταση το επιτρέπει, να φέρεται κάπως βίαια. Έφυγε και το επόμενο μεσημέρι επειδή γύρναγα πίσω, του ζήτησα να έρθει να με πάρει για τον σταθμό των λεωφορείων. Περιττό να πω ότι με βρήκε να τον περιμένω με ανοικτά τα πόδια στο κρεβάτι, όπου για μία ώρα τουλάχιστον μου έβγαλε πάλι τα μάτια έξω.

Αρχίσαμε με το κλασσικό, δηλαδή να τον παίρνω στο στόμα και ακολούθως με πήδηξε κανονικά μέχρι που τον παρακάλεσα να σταματήσει. Είχα φροντίσει να έχω δίπλα μου την κρέμα αυτήν την φορά και χωρίς να χάσει χρόνο ή να μου αφήσει χρόνο να συνέλθω, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και αφού λίπανε την μικρή μου τρύπα, σχεδόν με κακία μπήκε όλος μέσα. Αυτή την φορά άργησε λίγο, αλλά τραβήχτηκε πάλι και έχυσε πάνω στην κοιλιά μου και στο στήθος μου.

Μετά το διαζύγιο, δεν είχα κάνει έρωτα. Οι δύο αυτές ημέρες,, που αφέθηκα χωρίς καμμία δέσμευση και περιορισμούς, λειτούργησαν σαν αποδέσμευση από το παρελθόν και αρχή ενός καινούργιου ξεκινήματος. Επέστρεψα στην Αθήνα με περισσότερη αυτοπεποίθηση, χωρίς έκτοτε να χρειαστεί να επαναλάβω τις όποιες ακρότητες έλαβαν χώρα στο εξοχικό και προσπαθώ να ξαναφτιάξω την ζωή μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).