Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εκείνη την ημέρα πήγαινα να συναντήσω τη γυναίκα μου στο μπαρ ενός ξενοδοχείου. Μπροστά μου στο δρόμο περπατούσε μια κοπέλα με παλτό, δικτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Μου τράβηξε αμέσως την προσοχή και παρ' όλο που δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό της, τα πόδια της ήταν τόσο καλλίγραμμα, που σκέφτηκα να την ακολουθήσω.

Την είδα να μπαίνει στο ίδιο ξενοδοχείο όπου πήγαινα κι εγώ. Δεν θα μπορούσα να βρω την ευκαιρία να την πλησιάσω γιατί θα ήταν και η γυναίκα μου εκεί. Άλλωστε είμαι ήδη σαράντα χρονών και δεν είναι σωστό να κυνηγάω τις γυναίκες στο δρόμο.

Η γυναίκα μου είναι τριάντα χρόνων, ψηλή και λεπτή, με μικρά στήθια. Είναι πολύ σέξι θηλυκό και φοράει πάντα στενές και κοντές φούστες, που ανάβουν τους άντρες γύρω της. Κάποτε ήμουν πολύ περήφανος γι' αυτήν, αλλά πριν λίγο καιρό τα πράγματα άλλαξαν. Πριν δεκαοκτώ μήνες περίπου κατάφερα να πείσω την Αλέκα να με παντρευτεί, παρ' όλο που ήξερα ότι δεν ήταν και τόσο φρόνιμη, αλλά πίστευα ότι μετά το γάμο θα έστρωνε.

Η Αλέκα είναι απίθανη στο κρεβάτι και τον πρώτο καιρό όλα πήγαιναν υπέροχα από σεξουαλική άποψη. Μετά τους πρώτους μήνες όμως, η στάση της άλλαξε και πριν λίγο καιρό έμαθα το λόγο αυτής της αλλαγής. Οι γονείς της Αλέκας μένουν διακόσια χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και εκείνη πήγαινε να τους δει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Εγώ δεν πήγαινα ποτέ γιατί μου φαινόταν πολύ βαρετό, αλλά εκείνη τη φορά αποφάσισα να πάω μαζί της.

Ένα μεσημέρι πήγαμε στην καφετέρια της περιοχής και εκεί η Αλέκα με άφησε μόνο μου και μίλαγε με τους παλιούς της φίλους και ειδικά με έναν αγριωπό τύπο. Μετά από λίγα λεπτά η Αλέκα εξαφανίστηκε στην τουαλέτα. Επειδή είχε περάσει αρκετή ώρα και δεν είχε γυρίσει ακόμα, έστειλα μια κοπέλα να δει τι είχε γίνει. Η κοπέλα γύρισε και μου είπε ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στην τουαλέτα. Βγήκα έξω και άρχισα να ψάχνω όταν είδα ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο έξω, πίσω από την καφετέρια. Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν.

Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και τους είδα. Η Αλέκα ήταν γυμνή και γονατιστή κι ο τύπος την κρατούσε από τον πισινό και μπαινόβγαινε μέσα της με ορμή. Όταν συνειδητοποίησα ότι στεκόμουν εκεί και τους κοιτούσα δεν ενοχλήθηκαν καθόλου. Η Αλέκα δεν σταμάτησε να γλιστράει πάνω στο ορθωμένο πέος του άντρα και θα πρέπει να τους έπιασα στο πιο καλό, γιατί σε λίγο εκείνος άρχισε να βογκάει και να τεντώνεται, αρπάζοντας την από τους γοφούς, ενώ εκείνη άφησε μια κραυγή και έγειρε πάνω του.

Έκλεισα την πόρτα κι έφυγα, γιατί δεν ήθελα να γίνει σκηνή και να το μάθει όλος ο κόσμος. Αργότερα η Αλέκα μου τα είπε όλα. Μου είπε ότι αγαπούσε αυτόν τον άντρα πολλά χρόνια, αλλά εκείνος κάποτε την άφησε για μια άλλη κι εκείνη νια να τον εκδικηθεί παντρεύτηκε εμένα. Μου είπε ακόμα ότι της αρέσουν οι σκληροί άντρες και ειδικά όταν είναι και λίγο βρώμικοι. Μου είπε ακόμα ότι κάθε φορά που κάναμε έρωτα φανταζόταν ότι ήταν αυτός που την είχε στην αγκαλιά του.

Ας γυρίσουμε όμως σε κείνη τη μέρα στο μπαρ του ξενοδοχείου.
Όταν μπήκα, βρήκα τη γυναίκα μου να κάθεται στο μπαρ και να φλερτάρει με τους γύρω της, ως συνήθως. Διασχίσαμε την αίθουσα για να πάμε να καθίσουμε σ' ένα τραπέζι. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε η γυναίκα που είχα δει στο δρόμο. Περνώντας από δίπλα μου με σκούντησε λίγο, μου ζήτησε συγνώμη και μας έπιασε την κουβέντα. Ήταν μεγαλύτερη απ' ότι είχα φανταστεί, περίπου στην ηλικία μου, αλλά ήταν πολύ ελκυστική, με μεγάλα καστανά μάτια και τεράστια προκλητικά στήθη. Καλέσαμε την άγνωστη να καθίσει στο τραπέζι μας μιας και δεν υπήρχε άλλο, αν και η Αλέκα έδειχνε κάπως δυσαρεστημένη απ' όλα αυτά.

Εκείνο το βράδυ φύγαμε χωρίς ν' ανταλλάξουμε ονόματα, αλλά δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου αυτήν τη γυναίκα. Όταν φτάσαμε σπίτι, η Αλέκα άρχισε να κάνει κάποια ειρωνικά σχόλια για τον τρόπο που κοίταζα την άγνωστη και ότι τάχα της έκανα καμάκι. Εκείνο το βράδυ η γυναίκα μου είχε μεγαλύτερη όρεξη απ' ό,τι συνήθως. Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ανέβηκε πάνω μου σε στάση 69, με τα χείλη του μουνιού της μόλις λίγους πόντους απ' το στόμα μου. Δεν μίλησα, παρ' όλο που ένιωθα το πέος μου να σκληραίνει μόλις ακούμπησε τα χείλια της πάνω του.

Δεν μπόρεσα να μην ανταποκριθώ όταν το στόμα της σφίχτηκε στο καυλί μου και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, ενώ τα χέρια της χάιδευαν απαλά τα μπαλάκια μου. Με ρουφούσε και η άκρη του εργαλείου μου έφτανε μέχρι το λαιμό της, διεγείροντας όλες τις αισθήσεις μου. Τα χέρια μου έσφιξαν τα στήθη της κι εκείνη τη στιγμή φανταζόμουν ότι κρατούσα τα πλούσια στήθη της γυναίκας που είχαμε συναντήσει στο μπαρ. Ερεθίστηκα τόσο πολύ μ' αυτή τη σκέψη που κόντευα να φτάσω σε οργασμό, αλλά η Αλέκα σταμάτησε να με γλύφει κι εγώ την κοίταξα απορημένος. Τότε εκείνη σηκώθηκε, γονάτισε πάνω στο κρεβάτι με τα πόδια ορθάνοιχτα και μου ζήτησε να μπω μέσα της.

-    «Το ξέρω ότι σ' αρέσει αυτή η στάση…», μου είπε προκλητικά.

Πήγα από πίσω της και γλίστρησα το πέος μου μέσα στην υγρή τρύπα της. Την ώρα που κάναμε έρωτα εκείνη μου φώναζε:

-    «Πιο βαθιά, πιο βαθιά. Έλα, πιο γρήγορα!»

Κι εγώ είχα μπει τόσο βαθιά της, που τα μπαλάκια μου ακουμπούσαν στον πισινό της. Την έπιασα από τους γοφούς και την τράβηξα πάνω μου, ενώ εκείνη ακριβώς τη στιγμή άρχισα να χύνω το καυτό σπέρμα μου μέσα της.

-    «Λοιπόν, δεν είμαι πολύ καλύτερη από εκείνη;», με ρώτησε.

Δεν μπορούσα να πιστέψω στ’ αυτιά μου. Η Αλέκα ζήλευε! Εκείνο το βράδυ με έγλυφε και κάναμε έρωτα μέχρι που με πήρε ο ύπνος από την εξάντληση. Την επόμενη μέρα, παρά τα όσα είχαν συμβεί, η άγνωστη γυναίκα τριγυρνούσε συνεχώς στη σκέψη μου. Ξαναπήγα μόνος μου στο μπαρ του ξενοδοχείου με την ελπίδα να τη συναντήσω. Η καρδιά μου χοροπήδησε από χαρά όταν την είδα να μπαίνει από την πόρτα του ξενοδοχείου. Ήρθε κατευθείαν και κάθισε στο τραπέζι μου και μου είπε ότι είχε έρθει με την ελπίδα να με συναντήσει μόνο μου. Το όνομα της ήταν Τζένη και χωρίζοντας εκείνο το βράδυ κανονίσαμε να συναντηθούμε την άλλη μέρα σε ένα άλλο ξενοδοχείο.

Είπα στην Αλέκα ότι θα έλειπα για δουλειές, η Τζένη βρήκε μια δικαιολογία για τον άντρα της κι έτσι περάσαμε τη νύχτα μαζί. Τι νύχτα ήταν αυτή! Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο η Τζένη μου έδωσε ένα θερμό φιλί και αμέσως αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας. Την παρατηρούσα καθώς γδυνόταν και είδα ότι για την ηλικία της είχε πολύ αισθησιακό σώμα. Ξάπλωσα δίπλα της και καθώς εκείνη τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, μπορούσα να νιώσω το απαλό δέρμα της που ακουμπούσε πάνω στο σκληρό πέος μου, που είχε ήδη αρχίσει ν' ανυπομονεί. Χάιδευα τα κάτασπρα μπούτια της και όταν το χέρι μου έφτασε ανάμεσα τους αισθάνθηκα πόσο υγρό ήταν το μουνάκι της. Εκείνη άρχισε να με φιλάει στο στήθος και στο στομάχι και σε λίγα λεπτά βρισκόταν από κάτω μου με τα τεράστια στήθη της γύρω από το πέος μου.

Με κοίταξε διστακτικά και τότε κατάλαβα. Ήθελε να το κάνουμε σε ισπανικό στιλ. Ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ, αλλά τα στήθη της Αλέκας ήταν τόσο μικρά που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω μαζί της. Τα τεράστια, πλούσια στήθη της Τζένης με τις μεγάλες και σκληρές ρώγες ήταν τέλεια για κάτι τέτοιο. Έβαλα το πέος μου ανάμεσα τους κι εκείνη τα έσφιξε με τα χέρια της για να αγκαλιάσουν καλά το σκληρό όργανο μου. Σε λίγα μόνο λεπτά αισθάνθηκα ότι ήθελα να τελειώσω.

-    «Σε πειράζει αν τελειώσω έτσι;», τη ρώτησα.

-    «Αυτό θέλω κι εγώ», αναστέναξε εκείνη.

Ο ρυθμός μου έγινε πιο γρήγορος, ενώ η Τζένη έγλυφε τα χείλη της και μπορούσα να νιώσω όλους τους μυς του κορμιού της που ήταν σε ένταση. Άνοιξε τα πόδια της και ταυτόχρονα τα νύχια της χώθηκαν μέσα στη σάρκα μου.

-    «Χύνω. Έλα σε παρακαλώ!», ούρλιαξε.

Το σπέρμα μου ξεχύθηκε στα βυζιά, το λαιμό και στο πρόσωπο της, ενώ εκείνη έτριβε μανιασμένα την κλειτορίδα της. Εκείνη την νύχτα δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Η Τζένη είναι πολύ έμπειρη γυναίκα και ξέρει πως να με ικανοποιήσει. Η Αλέκα από την άλλη μεριά έχει καταλάβει ότι βλεπόμαστε και κάνει ό,τι μπορεί για να μου αποδείξει άτι είναι καλύτερη στο κρεβάτι από την Τζένη.

Έτσι, η σεξουαλική ζωή μου έχει γίνει πραγματικά συναρπαστική. Μερικές φορές μάλιστα δυσκολεύομαι να ικανοποιώ και τις δυο τους. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί έχω μια νεαρή και σέξι σύζυγο και μια ώριμη και έμπειρη ερωμένη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.