Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλη την εβδομάδα είχα φοβερές καύλες. Όποτε πήγαινα τουαλέτα το μουνί μου ήταν υγρό και τα βράδια μετά τη δουλειά πήγαινα σπίτι, έβαζα ένα καθρέφτη μπροστά στα πόδια μου, τα άνοιγα και πότε έπαιζα με την υγρή ροζ κλειτορίδα μου και πότε έβαζα μέσα στη μουνότρυπα ότι έβρισκα που θα μπορούσε να μου το ευχαριστήσει.  

Κάποια στιγμή αφού τα μεγάλα αγγούρια μου σώθηκαν, σκέφτηκα το καπάκι από το μιξεράκι που φτιάχνω καφέ, είναι μακρύ και χοντρό. Τέλειο! Το έντυσα με ένα προφυλακτικό και μου το έχωσα βαθιά-βαθιά μέσα-έξω στο μουνάκι μου. Με πονούσε λιγάκι το μουνάκι μου στην αρχή, αλλά μετά αφού ξεχείλωσε το απολάμβανα καλύτερα.  

Ήταν Σάββατο πρωί και ήμουν μόνη μετά το χωρισμό της μακροχρόνιας σχέσης μου με το Κώστα, αλλά συνάμα τόσο υγρή. Είχα κανονίσει με τις φίλες μου τη Μαρία και τη Νατάσσα να βγούμε σε κανένα μπαράκι το βράδυ να τα πιούμε. Οι φίλες μου ήταν και οι δυο εμφανίσιμες αλλά χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, οι άνδρες πάντα έδειχναν ενδιαφέρον σε μένα, σε σημείο οι φίλες μου να μειονεκτούν απέναντι μου. Ακόμα και ο Κώστας, πάντα με ζήλευε παθολογικά καθώς αυτός ήταν και ο λόγος που με χώρισε. Εγώ ήμουν πάντα τύπος και υπογραμμών αλλά αρκετά! Είχα αποφασίσει να ξεδώσω και να κάνω οτιδήποτε θα μπορούσε να με χαλαρώσει μετά την συναισθηματικά εξαντλητική σχέση με το Κώστα.  

Έκανα ένα χαλαρωτικό μπανάκι, με τα αφρόλουτρα μου, ξύρισα το μουνάκι μου, έβαλα τα αρώματα μου και βγήκα με της φίλες μου το βράδυ όπως είχαμε προγραμματίσει.  Ήμασταν και οι τρεις κούκλες κυριολεκτικά με τα κοντά φορεματάκια μας, πίναμε και σχολιάζαμε της γυναίκες, τους άντρες, όλους γύρω μας καθώς το μπαράκι ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Μια παρέα τριών νεαρών μας κερνούσε σφηνάκια συνέχεια και τα κορίτσια γούσταραν την κατάσταση αυτή καθώς στη κάθε μια μας άρεσε ένας διαφορετικός από την παρέα τους.  

Μας πλησίασαν, μας συστήθηκαν: Κώστας, Αντώνης και Νάσος και προς έκπληξη των κοριτσιών, τα τρία αγόρια περιτριγύρισαν εμένα, και παραμέλησαν εντελώς τις φίλες μου. Με χόρευαν και οι τρεις μαζί, άγγιζαν τα πόδια μου όταν καθόμασταν, ήθελαν εμένα.  Ένιωσα λίγο αμήχανα για τα κορίτσια όμως ήμουν αποφασισμένη να σταματήσω να αναλώνομαι για τους άλλους συνέχεια έτσι ώστε όταν τα αγόρια μου πρότειναν να την βρούμε οι τέσσερις μας και ενώ ήδη το μουνάκι μου έσταζε στη κυριολεξία,  δέχτηκα την πρόσκληση και πρόκληση... Βρήκα μια φτηνή δικαιολογία να πω στα κορίτσια και έφυγα μόνη με τους άντρες.  

Με οδήγησαν σε ένα λευκό van, και ξεκινήσαμε τη βόλτα μας. Άναψα ένα τσιγάρο ενώ ο Κώστας φανερά ερεθισμένος φίλαγε το λαιμό μου και ο Νάσος σήκωσε το φόρεμα μου και χάιδευε τα μπούτια μου καθώς ο Αντώνης έτρεχε, δε ξέρω με πόσα,  αφού ανησύχησα σε μια στιγμή. Ο Κώστας το κατάλαβε και του ζήτησε να χαλαρώσει ενώ μου έδωσε ένα παθιασμένο γαλλικό φιλί το οποίο με χαλάρωσε και ο Νάσος ανέλαβε να με ηρεμήσει πιο πολύ αφού μου έβγαλε το μαύρο στρινγκάκι μου και άρχισε να μου γλύφει το υγρό μουνάκι μου. Τρέλα! Για πότε ξέχασα την ταχύτητα και τα πάντα γύρω μου…!  

Μου άρεσε ο τρόπος που μοίραζα το κορμί μου σ’ αυτούς τους δυο άντρες. Ο Νάσος επέμενε ανάμεσα στα πόδια μου ενώ ο Κώστας έπαιζε με τα μεγάλα βυζιά μου και της ρώγες μου και μου έβγαλε ολότελα το φόρεμα, ενώ συνέχισε να μου γλύφει πότε τα βυζιά και πότε τηγλώσσα μου.  

Το φορτηγάκι σταμάτησε και εγώ ήμουν τελείως τρελαμένη από καύλα! Μου άρεσε ο Κώστας, σκέφτηκα και θα τον έπαιρνα και μαζί και τους φίλους του. Δε με ενδιέφερε τίποτα όμως ας με γαμήσει κάποιος σκεφτόμουν και η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε! Ο Νάσος που είχε αναλάβει από την αρχή το μουνί μου, κατέβασε το σλιπάκι του και άρχισε πρώτος να μου το περιποιείται..  

Με γάμαγε δυνατά με τον μεγάλο πούτσο του καθώς ο Κώστας συνέχιζε να μου γλύφει πότε τη μια ρώγα και πότε την άλλη και γούσταρα! Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη με τους δυο άντρες από πάνω μου, βλέπω την πόρτα να ανοίγει. Ήταν ο Αντώνης με ένα καφάσι μπύρες στο χέρι, φανερά ερεθισμένος από το θέαμα. Αντικρίζοντας τον να γλύφεται, έχυσα στο πούτσο του Νάσου και ο Νάσος στο μουνί μου και τον διαδέχτηκε ο Κώστας, ενώ ο Αντώνης πρόβαλε μπροστά μου με το πούτσο του στο πρόσωπο μου, δίνοντας μου τον στο στόμα.  Ο Αντώνης άνοιξε μια μπύρα και παρακολουθούσε το μουνί μου να γαμιέται πότε από τον Κώστα και πότε από το Νάσο.  

Εγώ παρότι είχα χύσει πάνω από τρεις φορές, δε χόρταινα, καύλωνα συνέχεια.  Κάναμε διάλειμμα για μια μπύρα σε ένα πάγκο, αλλά πριν προλάβω να τελειώσω την μπύρα μου, με σήκωσε ο Αντώνης από τον πάγκο και με ξάπλωσε πάνω του, και εγώ άρπαξα τον πούτσο του και τον έχωσα πάλι στο μουνί μου. Ενώ γαργαλιόμουν πήδαγα σα τρελή πάνω στο πούτσο του και κοίταγα το Κώστα που με παρακολουθούσε ενώ είχα χάσει το Νάσο από τα μάτια μου. Μα φυσικά ήταν πίσω μου! Με ξάπλωσε πάνω στον Αντώνη και ένιωσα το πούτσο του να καρφώνεται στο κώλο μου. Ααααα…!!! Άρχισα να ψελλίζω όμως εκείνος δε σταματούσε να μου τον καρφώνει πίσω στη κωλοτρυπίδα μου καθώς ο Αντώνης ήταν ακόμα μέσα στο μουνί μου ακίνητος, για να εισέλθει ο φίλος του στο κώλο μου.  

Γύρισα να αντικρύσω το θέαμα και κόλλησα! Ο μισός πούτσος του Νάσου είχε χαθεί μέσα στο κώλο μου, και σιγά-σιγά χάθηκε όλος. Οπότε τώρα με γαμούσαν ταυτόχρονα και στις δυο τρύπες μου. Όταν έμπαινε ο Αντώνης στο μουνί μου, έβγαινε ο Νάσος απ’ το κώλο με ένα φοβερό ρυθμό συγχρονισμού με γάμαγαν εναλλακτικά. Μπαινόβγαιναν γρήγορα στο μουνί μου και την κωλάρα μου, και με ξέσκιζαν και εγώ γούσταρα. Ο Νάσος μου έλεγε συνέχεια «σου σκίζω το κώλο» και ο Αντώνης το συνέχιζε «και εγώ τη μουνάρα». Έχυνα ασταμάτητα,  «ναι, ναι σκίστε με» τους έλεγα.  

Ένιωσα το Νάσο να με χύνει στο έντερο, και βγήκε ενώ τον διαδέχτηκε ο Κώστας με την ψωλή του που την ένιωσα στην κυριολεξία να μου ξεσκίζει τον κώλο καθώς ήταν η μεγαλύτερη εκεί μέσα.  

Έτσι όλο το βράδυ εναλλακτικά με παίρνανε. Οι τρύπες μου ήταν γεμάτες συνέχεια και πότε έβγαινε ο ένας για να γαμήσει ο άλλος, μέχρι που ζήτησα ένα τσιγάρο και το καπνίζαμε πότε εγώ και πότε ο Κώστας αφού ήμασταν αντιμέτωποι καθώς μου ξέσκιζε το μουνί. Μετά από τόσα γαμήσια που μου δώσανε ένιωσα της τρύπες μου ξεχειλωμένες και ο Κώστας κάλεσε τους φίλους του να δουν τι δουλειά που μου είχαν κάνει όλο το βράδυ… «Μαλάκα κοίτα μια κωλότρυπα! Χωράει ένα ποτήρι εδώ μέσα!», σχολίασε ο Νάσος.  

Έτσι με πήγαν σπίτι μου τα χαράματα της Κυριακής, και κοιμήθηκα για πάνω από δώδεκα ώρες.  

Σήμερα, έπειτα από ένα χρόνο,  έχω δεσμό με τον Κώστα, και πότε-πότε έρχονται και οι φίλοι του μαζί μας. Περνάμε τέλεια! Ίσως κάποια μέρα τον Κώστα τον παντρευτώ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.