Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτό που θα σας περιγράψω συνέβη πριν πολλά χρόνια (12), αλλά ακόμα διατηρώ μία ευχάριστη ανάμνηση. Ήμουν φοιτήτρια ακόμη 22 ετών, σε διακοπές σε μικρό νησί του Αιγαίου με φίλη. Μέναμε σε μικρή πανσιόν και κάθε ημέρα πηγαίναμε σε διάφορες παραλίες του νησιού που τις περισσότερες φορές ήσαν ερημικές. Έτσι βρίσκαμε την ευκαιρία να μαυρίζουμε topless, χωρίς να μας βλέπουν άλλα μάτια. Δυστυχώς η φίλη μου αναγκάστηκε, για οικογενειακούς λόγους, να φύγει ενωρίτερα για το σπίτι της. Με έπεισε όμως να μην την ακολουθήσω και να χαρώ τις λίγες ακόμα ημέρες που μου έμεναν.

Τον τελευταίο καιρό είχαμε γνωρίσει ένα ζευγάρι που έμενε δίπλα μας. Επειδή ήσαν ευχάριστοι και εκτός των άλλων, είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο, τους ακολουθούσαμε στις εξορμήσεις τους. Ο άντρας (Μάκης) ήταν 45αρης και η γυναίκα του 38-40. Έκανε και αυτή μπάνιο topless, αλλά εμείς προβληματιστήκαμε, επειδή ήταν μπροστά ο άντρας της. Από μόνη της όμως μας παρότρυνε να την μιμηθούμε. Και οι δύο τους, παρ' όλα τα χρόνια τους, ήσαν καλοσχηματισμένοι. Κάναμε ωραία παρέα, ήσαν πολύ άνετοι και μιλάγαμε σαν συνομήλικοι. Μας περιέγραψαν πως γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν (δεν είχαν παιδιά). Γενικά μας άφησαν την εντύπωση ότι είχαν μια ωραία σχέση.
Όταν έμεινα μόνη μου, συνέχισα να κάνω μαζί τους παρέα και τους ακολουθούσα στις εξορμήσεις σε παραλίες. Κάποιο βράδυ ξύπνησα και μέσα στην καλοκαιρινή βραδινή ησυχία, τους άκουσα που έκαναν έρωτα. Δεν κρατήθηκα και έπαιξα μόνη μου έχοντας τον Μάκη για παρτενέρ στην φαντασία μου. Την άλλη ημέρα με ερώτησε διακριτικά η Μίρκα αν με είχαν ενοχλήσει το βράδυ και δεν έκρυψα ότι τους άκουσα. Η ημέρα κύλησε φυσιολογικά και μάλιστα απόλαυσα ένα καταπληκτικό μασάζ που μου έκανε η Μίρκα στην παραλία, στην πλάτη και τα πόδια (ήταν γυμνάστρια). Χωρίς φανερό λόγο, αψυχολόγητα, ίσως από ζήλια (επειδή ήμουν μόνη μου ενώ αυτοί οι δύο βγάζανε τα μάτια τους το βράδυ), με έπιασε "γυναικεία πουτανιά", όπως θα 'λεγαν οι άνδρες.
Άρχισα λοιπόν διακριτικά να προκαλώ τον Μάκη, ιδιαίτερα όταν κολυμπούσε η Μίρκα. Φορούσα επίτηδες, ένα μικροσκοπικό μπικίνι, που στην παραλία γινόταν "μονοκίνι", άπλωνα αντηλιακό προκλητικά στα στήθη μου, έφτιαχνα συνέχεια το μαγιό μου και άνοιγα προκλητικά τα πόδια μου. Με την άκρη των ματιών μου και κάτω από τα σκούρα γυαλιά μπορούσα να τον παρατηρώ πως είχε καρφωθεί επάνω μου. Τον έπιασα δε να "τακτοποιεί το πράγμα του" δύο τρεις φορές κάτω από την βερμούδα του και ομολογώ ότι ένοιωσα ικανοποίηση παίζοντας αυτόν τον ρόλο.

Το βράδυ κάθισα μαζί τους στην βεράντα με ελαφρύ φαγητό και κρύο κρασί. Η ώρα πέρασε με κουβεντούλα που κάποια στιγμή η Μίρκα το γύρισε έξυπνα στο sex. Η συζήτηση ζεσταινόταν και είχα αρχίσει να αισθάνομαι άβολα γιατί οι δύο τους έμπαιναν πλέον σε λεπτομέρειες της ερωτικής τους ζωής. Μου ομολόγησαν ότι είχαν ανοικτή ερωτική ζωή, αρκεί να μην γινόταν κρυφά. Μου διηγήθηκαν πως η Μίρκα έκανε έρωτα με έναν πελάτη του Μάκη που της άρεσε, παρουσία του, καθώς και την πρώτη φορά που συμμετείχαν σε όργιο. Προχώρησαν σε περιγραφές για παρτούζα με δύο αγνώστους, με τον Μάκη παρόντα και πως αυτή έριξε στην αγκαλιά του Μάκη την καλύτερή της φίλη (που μάλιστα ήταν παντρεμένη), κλπ. Γενικά κατάλαβα ότι είχαν ελεύθερη ερωτική ζωή. Αυτός μάλιστα παραδέχτηκε ότι του άρεσε να βλέπει να πηδάνε άλλοι την γυναίκα του.

Όταν μου ζητήθηκε να αναφερθώ στην ερωτική μου ζωή, δεν είχα και πολλά να πω. Βλέποντας ότι δίσταζα, με ερώτησαν αν με πρόσβαλαν οι ερωτήσεις τους και σε αρνητική μου απάντηση, μου έκαναν αυτοί τις ερωτήσεις, όπως αν έχω φίλους-εραστές, πόσες φορές το κάνουμε την εβδομάδα, τι μου αρέσει περισσότερο, αν παίζω μόνη μου, αν μου αρέσει να παίρνω κάποιον στο στόμα κλπ. Δεν είμαι ο τύπος που νοιώθει άνετα σε τέτοιες καταστάσεις αλλά η ζέστη, η παρέα και το κρασί με έκαναν να νοιώθω πιο ελεύθερη και απάντησα με φυσικότητα και άνεση που με ξάφνιασε, χωρίς να τους λεω πάντα την αλήθεια.
Ξαφνικά η Μίρκα με ερώτησε κοιτώντας με στα μάτια αν χθες το βράδυ που τους άκουσα έπαιξα μόνη μου. Ξαφνιάστηκα, και χωρίς να πω λέξη κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου. Τότε μου ομολόγησαν ότι ήλπιζαν ότι θα τους άκουγα (δηλαδή το έκαναν επίτηδες δυνατά) και όσο έκαναν έρωτα οι δύο τους φανταζόντουσαν ότι ήμουν και εγώ μαζί τους στο κρεβάτι και περιέγραφε ο ένας στον άλλο τι θα ήθελε να κάνουν μαζί μου. Με τις περιγραφές αυτές που έκανε ο ένας στον άλλον ήρθαν και οι δύο σε οργασμό! Η ατμόσφαιρα είχε γίνει πολύ ερωτική και η Μίρκα μου δήλωσε ότι άρεσα πολύ στον Μάκη.
Ακολούθησε σιωπή από αμηχανία και ο Μάκης παίρνοντας την πρωτοβουλία μου είπε πως είμαι πολύ όμορφη και sexy και δεν αισθανόταν ντροπή να πει ότι τον ερέθιζα πολύ. Σηκώθηκε πήρε το χέρι μου και το φίλησε σαν ιππότης. Όσο αυτός ήταν όρθιος μπροστά μου κρατώντας μου το χέρι και εγώ να έχω μείνει άφωνη με την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη, η Μίρκα άπλωσε το χέρι της και χάιδεψε το εμφανώς πρησμένο όργανό του πάνω από την βερμούδα. Αυτός τότε έσκυψε και την φίλησε στο στόμα. Είχα μείνει μαρμαρωμένη να τους κοιτάζω να φιλιούνται και να βάζει ο ένας χέρι στον άλλο. Όταν διέκοψαν το φιλί τους, ο Μάκης γύρισε προς το μέρος μου, έσκυψε και πολύ απαλά με φίλησε στα χείλη. Βλέποντας ότι δεν αντέδρασα με φίλησε κανονικά στο στόμα, παίζοντας με την γλώσσα του. Άπλωσε το χέρι του και έπαιξε με το στήθος μου και τότε ανταπέδωσα και εγώ με τον ίδιο τρόπο το παθητικό φιλί του. Ήξερα πλέον ότι δεν υπήρχε επιστροφή από εκείνο το σημείο, αν και δεν ήμουν εντελώς σίγουρη για το τι έκανα.

Με την άκρη του ματιού μου είδα ότι η άλλη είχε βγάλει το πουκάμισό της και έμεινε γυμνή από την μέση και πάνω. Αυτός πολύ απαλά, σήκωσε την μπλούζα μου, ξεκούμπωσε το σουτιέν μου, απελευθέρωσε τα στήθη μου και άρχισε να παίζει με τις σκληρές θηλές μου. Η άλλη μας χώρισε και αφού κατέβασε την βερμούδα του έπαιξε λίγο με το χέρι της τον πούτσο του που ήταν ερεθισμένος και κοιτώντας με στα μάτια τον έπαιξε στα στήθη της και κατόπιν τον πήρε στο στόμα. Αυτός με τράβηξε όρθια, με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει με πολύ πάθος.
Η Μίρκα τότε μου πήρε το χέρι και ενώ συνέχιζε να τον παίρνει τσιμπούκι με έβαλε να τον χαϊδεύω και εγώ. Ήταν πολύ ζεστό και υγρό από το στόμα της. Αυτός έσκυψε και φίλαγε τα στήθη μου δαγκώνοντας τις σκληρές θηλές μου (κάτι που με τρελαίνει) και με βοήθησε να μείνω εντελώς γυμνή από την μέση και πάνω. Μετά από λίγο με έσπρωξε κάτω και βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με την άλλη, που μου προσέφερε τον πούτσο του. Θυμάμαι ότι μου άρεσε φοβερά η αίσθησή του και έβαλα τον καλύτερο εαυτό μου.
Οι δύο τους είχαν ήδη μείνει εντελώς γυμνοί και σε αντίθεση με εμένα που έχω αφήσει λίγο τρίχωμα ανάμεσα στα πόδια μου, αυτή ήταν εντελώς ξυρισμένη. Με διέκοψε και αφού έμεινα και εγώ εντελώς γυμνή πλέον, με οδήγησαν στο κρεβάτι. Αυτός έσκυψε πάνω μου και άρχισε να φιλάει παντού, μα όταν βρέθηκε με το στόμα του ανάμεσα στα πόδια μου να γλύφει με επιδεξιότητα τα υγρά μου χείλη, τότε θυμάμαι δάγκωσα το χέρι μου για να μην ουρλιάξω από την ηδονή, αφού είχα ήδη τον πρώτο μου οργασμό. Η Μίρκα όλη αυτήν την ώρα τον έπαιρνε τσιμπούκι και ταυτόχρονα έπαιζε μόνη της.

Όταν ξεθόλωσε το μυαλό μου, τον τράβηξα επάνω και πήρα εγώ την θέση της άλλης. Μετά από λίγα λεπτά ευγενικά με ξάπλωσε και αφού άνοιξε διάπλατα τα πόδια μου, οδήγησε τον πούτσο του ανάμεσα στα πόδια μου και σιγά μπήκε με δόσεις όλος μέσα. Προηγουμένως είχε φροντίσει να φορέσει προφυλακτικό. Για πρώτη φορά στην ζωή μου, είχα ερεθιστεί πάλι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, (όχι μεγαλύτερο των δέκα περίπου λεπτών) και άρχισα να συντονίζομαι με τις κινήσεις του.
Όταν προς στιγμή σταμάτησε τον παρακάλεσα να συνεχίσει. Η Μίρκα άρχισε να παίζει με τα στήθη μου και κατέληξε να τα φιλάει και να τα δαγκώνει με πάθος. Τότε ήταν που άρχισε να μιλάει στον Μάκη και να του λεει πόσο πολύ της αρέσει να τον βλέπει να με ξεσκίζει, ότι θέλει να τον δει να με γαμάει και από τον κώλο και ότι αργότερα θέλει να γλύψει τα χύσια του από την μουνάρα μου κλπ. Εκείνη την στιγμή όλα αυτά αύξησαν τον ερεθισμό μου στα ουράνια και θυμάμαι ότι μούγκριζα σαν αγελάδα.
Η συνέχεια όμως εξελίχθηκε λίγο περίεργα. Ενώ ο Μάκης είχε αυξήσει τον ρυθμό του και εγώ άρχισα να ζουλάω τις θηλές μου για να αυξήσω τον ερεθισμό μου, η άλλη άρχισε να μου βάζει τα δάκτυλά της στο στόμα μου να τα γλύφω που ήταν γεμάτα από τα υγρά του μουνιού της. Ήταν τέτοια η τρέλα μου που με ευχαρίστηση το έκανα. Τότε όμως, όπως ήμουν ανάσκελα, ανέβηκε πάνω μου κάνοντάς μου κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια της και έχωσε μουνί της στο πρόσωπό μου, προστάζοντάς με να το γλύψω.
Δεν είχα περιθώριο να κουνηθώ. Τριβόταν στο πρόσωπό μου ψάχνοντας για το στόμα μου και μετά από λίγο έχυσε πρώτη με δυνατούς σπασμούς. Αμέσως μετά ήρθε και ο Μάκης τόσο δυνατά που κουνήθηκε όλο το κρεβάτι και τραβήχτηκε χωρίς να έχω προλάβει να έρθω για δεύτερη φορά, ενώ βρισκόμουν στο παρά πέντε. Η Μίρκα τραβήχτηκε, χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με φιλάει. Με την σειρά μου της έπιασα το κεφάλι και την έσπρωξα πάνω μου με μικρή κραυγή αφού η γλώσσα της με έκανε να έρθω επιτέλους. Κάναμε περίπου μισή ώρα να βρούμε την λαλιά μας. Τους είπα ότι τέτοιο πράγμα δεν το φανταζόμουν ότι θα μου συνέβαινε ποτέ. Η Μίρκα τότε μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν αμφί και ότι περιστασιακά είχε λεσβιακές σχέσεις, αλλά δεν μου το είπε από την αρχή, μήπως και αντιδρούσα.

Το βράδυ κοιμήθηκα στο δωμάτιό μου. Το πρωί όμως αφού πήραμε τον καφέ μας ανεβήκαμε πάλι στο δωμάτιο. Ήθελα και έναν δεύτερο γύρο, γιατί ήταν η πρώτη φορά που είχα αφήσει τον εαυτό μου εντελώς ελεύθερο και είχα νοιώσει τέτοια ολοκλήρωση σαν γυναίκα. Αφού γδυθήκαμε, αφοσιώθηκα στο φίλο μας και σύντομα με το στόμα μου τον είχα κάνει σκληρό. Η Μίρκα έπαιζε με τα στήθη μου, αργότερα γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να με γλύφει ανάμεσα στα πόδια μου.
Όταν κατάλαβα ότι ήμουν έτοιμη, έσπρωξα τον Μάκη στο κρεβάτι και κάθισα επάνω του μπαίνοντας με μία κίνηση όλος μέσα μου χωρίς προφυλακτικό αυτή την φορά. Άρχισα να κουνιέμαι και ταυτόχρονα έπαιζα με τις θηλές μου. Η Μίρκα μετά από λίγο ανέβηκε στο κρεβάτι όρθια, έσπρωξε το πρόσωπό μου ανάμεσα στα πόδια της και μου ζήτησε να της ανταποδώσω την εξυπηρέτηση. Προσπάθησα με την γλώσσα μου, ενώ πήδαγα τον άλλο, να της γλύψω τα ορθάνοικτα και υγραμένα χείλη της αλλά ήταν δύσκολο να το κάνω ταυτόχρονα. Ενώ είχε αρχίσει να έρχεται το πρώτο κύμα του οργασμού μου, αισθάνθηκα το χέρι της άλλης που είχε φύγει, να με χαϊδεύει στην πλάτη και να με σπρώχνει κάτω προς το στήθος του Μάκη. Ένα γλιστερό δάκτυλο άρχισε να μπαίνει σιγά στην στενή μου τρύπα.
Έβγαλα μικρό βογκητό και χωρίς να γυρίσω, συνέχισα, γιατί αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμη να χύσω. Ο Μάκης από κάτω με παρότρυνε να τον πηδήξω πιο δυνατά γιατί προφανώς ήταν και αυτός σχεδόν έτοιμος. Ακολούθως αυτή έβαλε και δεύτερο δάκτυλο που μου προξένησε μικρό πόνο, αλλά δεν μπορούσα πλέον να σταματήσω στην φάση που βρισκόμασταν. Την ώρα που ο Μάκης μου φώναζε ότι έχυνε και αισθανόμουν ότι είχα αρχίσει να έχω και εγώ τον πρώτο σπασμό, αισθάνθηκα κάτι σκληρό να χώνεται στον κώλο μου και το σώμα της Μίρκας να πέφτει πάνω μου. Μου κόπηκε η ανάσα από το μικτό αίσθημα της ηδονής και του πόνου. Η Μίρκα είχε φορέσει ένα μαύρο πλαστικό πούτσο και άρχισε να με πηδάει από πίσω εκστομίζοντας αισχρολογίες. Μεταξύ των άλλων θυμάμαι έλεγε, ότι με πηδάει από πίσω για τιμωρία που πηδάω τον άντρα της. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος παραβίαζε τα οπίσθιά μου.

Όταν ξαπλώσαμε αποκαμωμένοι και οι τρεις, της ζήτησα να με γλύψει καθαρή ανάμεσα στα πόδια μου και ήταν ερεθιστικό να βλέπω την γλώσσα της να χώνεται βαθιά ανάμεσα στα χείλη μου και να βγαίνει γεμάτη υγρά που με ιδιαίτερη ικανοποίηση κατάπινε. Μετά από ώρα μου ζήτησε μια χάρη. Ήθελε να την πηδήξω και εγώ με την σειρά μου, χρησιμοποιώντας το πλαστικό όργανο. Με βοήθησε να το φορέσω και άρχισα να την πηδάω κανονικά σαν άντρας, ενώ αυτή έπαιρνε τσιμπούκι τον Μάκη. Όταν ερεθίστηκε αρκετά με έδιωξε και ζήτησε από τον άλλο να την πηδήξει. Έκαναν έρωτα μπροστά μου για ένα μόνο τέταρτο πριν τελειώσει, αυτή μόνο, με τις συνηθισμένες βρισιές της.
Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα συμμετείχα σε όργιο και ότι θα είχα κάποια λεσβιακή εμπειρία. Μέχρι τότε είχα πολύ λίγες (για την ηλικία μου) ερωτικές εμπειρίες. Εκείνο το απόγευμα έφευγα και παρ' όλο που μου έδωσαν το τηλέφωνό τους για να ξαναβρεθούμε, δεν τους ξαναείδα. Τέτοιες εμπειρίες έχουν αξία όταν γίνονται την κατάλληλη στιγμή και κάτω από σπάνιες ιδανικές συνθήκες και όχι συνέχεια. Όταν στην φίλη μου διηγήθηκα μερικά μόνο, από τα όσα είχαν συμβεί μετά την αναχώρησή της, δυσκολεύτηκα πολύ να την πείσω ότι δεν της έλεγα παραμύθια

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.