Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βούλιαξα στο αρωματικό νερό της μπανιέρας και έκλεισα τα μάτια μου. Ήμουν τόσο κουρασμένη! Σήμερα ήταν μια από τις δυσκολότερες μέρες στη σχολή, και δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στο σπίτι, να πετάξω τα παπούτσια μου και να χωθώ στο ζεστό νερό της μπανιέρας, απολαμβάνοντας αυτή την ώρα την εντελώς προσωπική μου. Είχα αποφασίσει να περάσω την βραδιά μόνη μου, και να την αφιερώσω αποκλειστικά στην προσωπική μου περιποίηση. Έβγαλα το τηλέφωνο απ' την πρίζα, γέμισα ένα ποτήρι ουίσκι με πάγο και το πήρα μαζί μου στο μπάνιο, παρέα με το αγαπημένο μου περιοδικό. Οι αρωματικές φούσκες του αφρού έσκαζαν με υπόκωφους ήχους γύρω μου καθώς ρουφούσα αργά το ποτό μου ξεφυλλίζοντας τα τελευταία ρεπορτάζ μόδας.

Η κούραση έφευγε σε κύματα απ' το κορμί μου, το ένιωθα να ζωντανεύει, να γίνεται απαλό και πρόθυμο να ζήσει τις χαρές αυτού του κόσμου: να επιθυμεί να ντυθεί με μεταξωτά λεπτά υφάσματα για να αντιδείξει την ερωτική του διάσταση, να αρωματιστεί με μυρωδάτες πούδρες που να το κάνουν ποθητό στο άγγιγμα του άντρα... Χαλάρωσα και έκλεισα τα μάτια μου. Το περιοδικό γλίστρησε στο πάτωμα του μπάνιου και το ποτό μου, κρύωνε ακουμπισμένο δίπλα μου. Το χέρι μου, χάιδεψε το απαλό δέρμα της κοιλιάς. Όλο το κορμί μου ανατρίχιασε μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας. Απολάμβανα το χάδι μου με κλειστά μάτια. Το αριστερό μου χέρι ανέβηκε αργά στο στήθος μου. Χάϊδεψα απαλά τις ρώγες μου και τις ένιωσα να ανατριχιάζουν και να σκληραίνουν κάτω απ' το άγγιγμα μου. Το αριστερό μου χέρι αργοπόρησε λίγο, ερεθίζοντας πότε το ένα μου στήθος και πότε το άλλο, ενώ το δεξί, χώθηκε ανυπόμονο ανάμεσα στα πόδια μου. .

Ένας βαθύς αναστεναγμός ξέφυγε απ' τα χείλη μου καθώς τα δάχτυλα μου άγγιξαν τρυφερά την κλειτορίδα μου. Ερωτευμένη με τον εαυτό μου και το χαλαρωμένο μου κορμί, χαϊδευόμουν με απόλαυση. Ποιος άλλος, ήξερε καλύτερα από μένα τα θαύματα αυτού του σώματος, ποιος άλλος ήξερε τις κρυφές επιθυμίες, τους απόκρυφους ρυθμούς, τα σημεία που μου προκαλούσαν βαθύ πόθο, ανυπομονησία και ηδονή; Και ποιος άλλος μπορούσε να μου προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση; Μισάνοιξα τα μάτια μου και ο καθρέφτης απέναντι μου μου έστειλε θολό το χαμόγελο μου. Το κορμί μου αναδεύτηκε αναστατωμένο. Τα χέρια μου τώρα το διέτρεχαν ολόκληρο, αργά, ερωτικά, προκαλώντας μου διαρκείς ανατριχίλες. Αλλά, το ερεθιστικό αυτό παιχνίδι μου άρεσε, ήθελα να το καθυστερήσω και να το χαρώ! Άνοιξα το ντους και ρύθμισα την ένταση και τη θερμοκρασία του νερού. Μετά, κρατώντας το στο δεξί μου χέρι το οδήγησα αργά ανάμεσα στα πόδια μου, σέρνοντας το πρώτα σε όλο μου το σώμα. Το ζεστό νερό έφευγε με πίεση μέσα από τη συσκευή, πέφτοντας σε κύματα στην ερεθισμένη μου κλειτορίδα. Άρχισα να το κουνάω αργά πάνω-κάτω δημιουργώντας ρυθμικούς κυματισμούς που με τρέλαιναν.

Η αναπνοή μου άρχισε να βγαίνει βαριά απ' τα χείλη μου, ένιωθα το σώμα μου να λιώνει και την ηδονή μου όλο να μεγαλώνει. Άφησα λίγο το ντους ανάμεσα στα μπούτια μου και μετά το τράβηξα φέρνοντας το κοντά στις ρώγες μου, παρατείνοντας για λίγο ακόμα το γλυκό αυτό μαρτύριο. Τώρα πια, ερεθισμένες στο έπακρο οι ρώγες μου ανταποκρίθηκαν στα ζεστά κύματα νερού που έπεφταν ρυθμικά επάνω τους, στέλνοντας απεγνωσμένα μηνύματα στο υπόλοιπο κορμί μου... Παρόλο που ήμουν ήδη βουτηγμένη στο νερό, ένιωσα τα υγρά του κόλπου μου... Το δάχτυλο μου χώθηκε ανυπόμονο ανάμεσα στα πόδια μου. Αχ! Τι ηδονή ήταν αυτή που ήξερα να δίνω στον εαυτό μου...

Ο κόλπος μου ήταν πια τόσο υγρός, που τα δάχτυλα μου χώθηκαν μέσα του. Ακολούθησα τον εσωτερικό μου ρυθμό. Το ίδιο μου το σώμα οδηγούσε τις κινήσεις μου, σαν γίνονταν όλο και πιο γρήγορες καθώς η ηδονή πλησίαζε στο αποκορύφωμα της. Δεν περίμενα την ένταση του οργασμού που με συντάραξε, και μια κραυγή ξέφυγε απ' τα χείλη μου καθώς ένιωθα στα δάχτυλα μου τους ηδονικούς σπασμούς του κόλπου μου κι όλο το κορμί μου τεντωνόταν σαν τόξο. Έμεινα λίγα λεπτά στην ίδια θέση για να ξαναβρεί η αναπνοή μου το ρυθμό της. Άνοιξα τα μάτια μου, και κοίταξα το κορμί μου. Μέσα από το ελαφρά γαλάζιο νερό της μπανιέρας έμοιαζε τόσο όμορφο! Το στήθος μου στρογγυλό, με ακόμα ερεθισμένες ρώγες, σφιχτή, νεανική σάρκα με απαλές καμπύλες...

Άπλωσα νωχελικά το χέρι μου και πήρα το μυρωδάτο αφρόλουτρο. Ήθελα να περιποιηθώ αυτό το όμορφο δώρο που μου χάρισε η φύση, αυτό που χάριζε και σε μένα τόση ευχαρίστηση και ηδονή... Ξεβγάλθηκα με χλιαρό νερό και τυλίχτηκα στη χνουδωτή μου πετσέτα. Τώρα έμενε να απλώσω στο δέρμα μου την αρωματική μου πούδρα και να ντυθώ με τα νταντελένια μου εσώρουχα. Σκόπευα να ετοιμάσω το δεύτερο ποτό μου και να ξαπλώσω καθαρή και αρωματισμένη στα δροσερά μου σεντόνια για να συνεχίσω το διάβασμα από κει που το άφησα στο μπάνιο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.