Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά τις γιορτές, και λόγω της εξεταστικής που πλησιάζει, σταματήσαμε να βρισκόμαστε πολύ συχνά με το Μάκη μου, προκειμένου να διαβάσουμε και να προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα.

Αυτές τις μέρες όμως είχαμε κάπως εύκολο πρόγραμμα κι έτσι κανονίσαμε να κοιμηθούμε μαζί χθες το βράδυ. Είχαμε καιρό να το κάνουμε και οι δυο μας περιμέναμε πώς και πώς το βράδυ. Όλη την ημέρα ανταλλάσσαμε πρόστυχα μηνύματα, και δεν ξέρω για εκείνον, αλλά εμένα με ερέθισαν πολύ.

Το απόγευμα έκανα ένα μπάνιο και ξύρισα το μουνάκι μου για να τον ευχαριστήσω περισσότερο. Σκέφτηκα ότι ύστερα από τόσο καιρό θα έπρεπε να του κάνω και μια μικρή έκπληξη.Έτσι, πήγα και ψώνισα ζαρτιέρες κι ένα καινούριο σετ μαύρα εσώρουχα και δικτυωτές κάλτσες. Φόρεσα μια μαύρη φούστα μέχρι το γόνατο, μαύρο μπλουζάκι, και τα καινούρια μου εσώρουχα. Ήταν η πρώτη φορά που φορούσα ζαρτιέρες, όμως αισθανόμουν πολύ όμορφα, σκεπτόμενη το ότι θα του άρεσε πολύ.
Ήρθε ακριβώς στην ώρα του κι ήταν ασυγκράτητος, αφού πριν ακόμα κλείσω την πόρτα με είχε αγκαλιάσει και με φιλούσε. Πέρασε τα χέρια του γύρω απ’ τη μέση μου και με έσφιξε πάνω του, ψιθυρίζοντας στο αυτάκι μου ότι του είχα λείψει πολύ. Αυτό ήταν ολοφάνερο, αφού ο πούτσος του είχε κιόλας σκληρύνει κάτω απ’ το παντελόνι του και πιεζόταν πάνω στο στομάχι μου. Όταν έβαλε το χέρι του κάτω απ’ τη φούστα μου και κατάλαβε ότι φορούσα ζαρτιέρες, με κοίταξε και μου χαμογέλασε πονηρά. Χούφτωνε τα κωλομέρια μου πάνω απ’ το στρινγκ μου και δε χόρταινε να νιώθει με τα δάχτυλά του τις δικτυωτές μου κάλτσες και τις ζαρτιέρες μου.

Μου έβγαλε τη φούστα και το μπλουζάκι και δε χόρταινε να με κοιτάει με τα καινούρια μου μαύρα εσώρουχα. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και ξαπλώσαμε. Του έβγαλα την μπλούζα και τον φιλούσα στο λαιμό και το στήθος, κατεβαίνοντας με αργές κινήσεις προς τα κάτω. Όταν του έβγαλα το παντελόνι και του έπιασα τον πούτσο, νομίζω πως ήταν σκληρότερος από κάθε άλλη φορά. Τον πήρα στο στόμα μου και τον ρουφούσα σα λυσσασμένη. Μου είχε λείψει πολύ κι ήμουν χαρούμενη που οι αγορές μου είχαν πιάσει τόπο. Ο Μάκης μου έβγαλε το σουτιέν και μου έγλειφε τις ρώγες, τρίβοντας το μουνάκι μου πάνω απ’ το κιλοτάκι μου.

Έλυσε τις ζαρτιέρες μου, μου το έβγαλε κι ύστερα τις έδεσε ξανά. Κατάλαβα ότι τον είχαν τρελάνει κι ήθελε να τις φοράω όταν θα το κάναμε. Φίλησε το ξυρισμένο μουνάκι μου κι άρχισε να το γλείφει. Είχα πολύ καιρό να πάω μαζί του κι έτσι δεν άργησα να γίνω μούσκεμα, καθώς η γλώσσα του έπαιζε ανάμεσα στα πόδια μου. Πλησίασε στο πρόσωπό μου κι άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στα μάγουλα και το στόμα μου, αφήνοντάς με να τον γλείψω. Σε πολύ λίγο κατέβηκε προς τα κάτω και τον έτριβε πάνω στις ζαρτιέρες και τις κάλτσες μου.

Τον έχωσε στο μουσκεμένο μουνάκι μου κι άρχισε να με γαμάει. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή είχαμε καιρό να το κάνουμε, πάντως ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Κι όταν ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να τον καβαλήσω, το έκανα με τέτοια μανία που δεν μπορούσε ούτε κι εκείνος να πιστέψει. Κουνούσα τη λεκάνη μου πάνω – κάτω όσο πιο γρήγορα μπορούσα, αφήνοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη.

Εκείνος χούφτωνε τα βυζιά μου και με έβριζε, ξέροντας ότι αυτό με φτιάχνει περισσότερο. Κι όταν του γύρισα την πλάτη με έπιασε απ’ τη μέση και με έσπρωχνε πάνω του, μην μπορώντας να σταματήσει να πιάνει τα μπούτια μου και να νιώθει τις ζαρτιέρες μου. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα κι έγλειφε πάλι το μουνάκι μου για ώρα. Είχε περάσει τις παλάμες του κάτω απ’ τα κωλομέρια μου και τα πίεζε με δύναμη, καθώς η γλώσσα του μπαινόβγαινε στη μουσκεμένη τρυπούλα μου. Μου ζήτησε να στηθώ στα τέσσερα και το έκανα πρόθυμα.

Μου άνοιξε τα πόδια και συνέχισε να μου γλείφει το μουνάκι. Όταν ανέβηκε λίγο προς τα πάνω κι έφτασε στο κωλαράκι μου, πήγα να τρελαθώ. Χρησιμοποιούσε τη γλώσσα και τα δάχτυλά του με τέτοιο τρόπο που κόντεψα να χύσω επιτόπου. Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με γαμάει πισωκολλητά, χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να παίζει και με τον κώλο μου.

Πότε έτριβε το μουνάκι μου και πότε μου έβαζε κωλοδάχτυλο, ενώ εγώ έπιανα τα τριχωτά του αρχίδια και τα πίεζα μέσα στην παλάμη μου καθώς με γαμούσε. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα κι εκείνος τίναξε το καυτό του σπέρμα πάνω στα κωλομέρια, τα μπούτια μου και τις ζαρτιέρες που τόσο πολύ του είχαν αρέσει.

Καθάρισα την ψωλή του από κάθε ίχνος σπέρματος με τη γλώσσα μου κι ύστερα ξαπλώσαμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.