Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σου μωράκι μου
Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν άντεξα άλλο μακριά σου.

Λοιπόν ένα Σάββατο μεσημέρι φόρεσα σκούρες κάλτσες με μαύρη δαντέλα, μια κοντή καφέ φούστα με ένα μικρό σκίσιμο στο αριστερό πόδι, που όταν κάθομαι φαίνεται η δαντέλα από την κάλτσα, ένα ασορτί σπορ ταγιεράκι από πάνω, μια μαύρη στενή μπλούζα και φυσικά τα γυαλιά του ηλίου μου.

Αποφάσισα να πάρω ένα λεωφορείο μακριά από την περιοχή μου. Έτσι πήγα με το αμάξι μου στον Πειραιά. Σε όλη την διαδρομή ένιωθα πολύ ερεθισμένη λόγω του ότι δεν φορούσα το εσώρουχο μου, και λόγω του το τι πήγαινα να κάνω.

Άφησα κάπου το αμάξι για να μπω σε ένα λεωφορείο στην πλατεία Καραϊσκάκη. Μπήκα σε ένα λεωφορείο που δεν είχε κόσμο και τελικά βρήκα το ''θύμα'' μου. Δεν έχει απέναντι του κανέναν και καθόταν και μόνος του. Ήταν γύρω στα 45 λίγο φαλακρός και φορούσε γυαλιά ηλίου, οπότε θα μπορούσε να με παρατηρεί άνετα. Με το που μπήκα, άρχισε να με κοιτάει και φαντάζομαι θα του άρεσε που κάθισα απέναντι του.

Ενώ εγώ κοίταγα αμέριμνα μπροστά τον έβλεπα μέσα από τα γυαλιά μου να κοιτάει συνεχώς προς το μέρος μου. Κάπου-κάπου άλλαζα θέση στα πόδια μου για να τον τρελάνω. Με ερέθιζε πολύ το όλο παιχνίδι και το απολάμβανα αρκετά.

Μετά από δέκα λεπτά ήρθε και κάθισε δίπλα μου λέγοντας μου ότι κάπου με ξέρει και για να μην τα πολυλογώ, αφού μιλήσαμε μέχρι το τέρμα της διαδρομής μου έδωσε το τηλέφωνο του για να το πάρω τηλέφωνο.

Δεν τον πήρα τηλέφωνο για κάνα-δυο μέρες . Ένα μεσημέρι δεν ήξερα τι να κάνω και τον πήρα τηλέφωνο. Τον έλεγαν Αριστείδη, έμενε κάπου στον Κολωνό και ήταν δημόσιος υπάλληλος και ανύπαντρος . Μετά από αυτήν την μέρα του τηλεφώνησα 5-6 φορές ακόμα.

Πολλές φορές οι συζητήσεις μας γύρναγαν γύρω από το σεξ και μου έλεγε για το πόσο τον είχα τρελάνει εκείνη την μέρα στο λεωφορείο, μια φορά μάλιστα (χωρίς να το καταλάβει), χάιδευα το μουνάκι μου μέχρι που έχυσα. Την τελευταία φορά μου είχε προτείνει όταν δεν είχα τι να κάνω, να πάω σπίτι του για να πιούμε κάνα ποτό.

Μια τετάρτη λοιπόν που ο άντρας μου θα πήγαινε με φίλους του στο γήπεδο (και θα γύρναγε γύρω στις 12 το βράδυ) το αποφάσισα. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι βαριόμουνα και ότι θα εμένα μόνη μου. Αυτός μου πρότεινε να πάω εκεί. Στην αρχή έκανα ότι το σκεφτόμουνα αλλά τελικά του είπα ότι θα πάω.

Είπα στον άντρα μου ότι θα πήγαινα σινεμά με την φίλη μου την Μάρθα και ότι και εγώ θα γύρναγα πίσω πριν της 12.

Φόρεσα λοιπόν μια κοντή δερμάτινη άσπρη φούστα και ένα κόκκινο δερμάτινο σακάκι και κραγιόν ασορτί με το σακάκι μου και χαιρέτησα τον άντρα μου ο οποίος μου ευχήθηκε μάλιστα και καλή διασκέδαση. Σε όλη την διαδρομή σκεφτόμουνα διάφορα ερεθιστικά πράγματα μιας και ο μόνος λόγος που πήγαινα ήταν το να πηδηχτώ. Θα ήταν καλύτερα από το να κάτσω στο σπίτι και να δω τηλεόραση.

Όταν με είδε ο Αριστείδης ενθουσιάστηκε (πρέπει να κατάλαβε και αυτός το σκοπό της επίσκεψης μου). Με έπιασε από την μέση και με οδήγησε στο σαλόνι του σπιτιού. Είχε χαμηλό φωτισμό και έπαιζε απαλή μουσική. Εγώ κάθισα στον καναπέ και μου πρόσφερε ένα ποτό. Στην αρχή καθόταν στην δίπλα πολυθρόνα. Μετά από λίγο κάθισε δίπλα μου.

Στην συζήτηση με ακουμπούσε στα πόδια. Στην αρχή δειλά αλλά όσο πέρναγε η ώρα και είδε ότι εγώ αντιδρούσα θετικά, άρχισε στην κυριολεξία να μου χουφτώνει τα πόδια. Πρέπει να είχε ερεθιστεί πάρα πολύ. (εδώ είχα ερεθιστεί εγώ).

Σε κάποια στιγμή πήγα προς το στερεοφωνικό για να επιλέξω μουσική. Αφού βρήκα ένα ρυθμικό ξένο τραγούδι (το sex bom) άρχισα να κουνάω πέρα δώθε τους γοφούς μου στο ρυθμό του τραγουδιού. Αυτός με πλησίασε έβαλε τα δυο του χέρια στη μέση μου και εγώ συνέχισα να λικνίζομαι πιο έντονα μέχρι που κόλλησε το σώμα του στην πλάτη μου και στο κωλαράκι μου.

Άφησε την μέση μου και άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος, το κωλαράκι, τα μπούτια μου, πέρασε τα χέρια του κάτω από την φούστα μου και άρχισε να με εξερευνεί ενώ βαριανάσαινε και μου φιλούσε το στήθος. Και εγώ με την σειρά μου τον χάιδευα ανάμεσα στα πόδια. Μέχρι να τελειώσει το τραγούδι ήμασταν στο να χαϊδεύει ο ένας τον άλλον. Πραγματικά άρχιζα να διασκεδάζω.

Με το τέλος του τραγουδιού με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί άναψε ένα κόκκινο διακριτικό φωτάκι. Το κόκκινο φως, ένας άγνωστος άντρας, μια κρεβατοκάμαρα που πρώτη φορά έβλεπα, ο λόγος που είχα έρθει πραγματικά ένοιωθα σαν πουτάνα.

Έβγαλα την φούστα μου και το άσπρο στρινγκ και έμεινα μόνο με τις άσπρες κάλτσες από κάτω. Από πάνω έβγαλα μόνο το σακάκι και έμεινα με το σουτιέν. Είναι το πιο σέξι σουτιέν που έχω. (είναι μαύρο δαντελωτό και κρύβει μόνο το μισό στήθος, οι ρώγες μου δηλαδή φαίνονται καθαρά. Ώσπου να βγάλω εγώ τα ρούχα μου αυτός είχε μείνει γυμνός.

Εγώ έπεσα στα γόνατα και αυτός κάθισε στο κρεβάτι. Είχε πραγματικά ένα όχι πολύ μεγάλο αλλά πολύ χοντρό εργαλείο. Αυτό θα με βοηθούσε να του το πάρω όλο μέσα στο στόμα μου.

Έτσι όπως ήμουν στα γόνατα χάιδεψα το μουνάκι μου και χωρίς πολύ κόπο άρχισα να χύνω. Ενώ κουνούσα τους γοφούς μου μπρός-πίσω άρχισα να του τον ρουφάω μέχρι την βάση. Και αυτός με τα δυο του χέρια στο κεφάλι μου άρχισε να μου κουνάει το κεφάλι μου προς πίσω. Άρχισε να με αντιμετωπίζει σαν πουτάνα και αυτό ήταν που μου άρεσε.

Μετά μου είπε:

-    Η σειρά μου μωρό μου…

Και με έβαλε στο κρεβάτι στα τέσσερα. Ήρθε πίσω μου και άρχισε να με γλύφει. Το πρόσωπο του πρέπει να είχε γεμίσει υγρά μιας και ένιωθα πολύ μούσκεμα ενώ συγχρόνως με τα σάλια του άκουγα το στόμα του πραγματικά να πλατσουρίζει στο καλοξυρισμένο μουνάκι μου. Ένιωθα υγρά μέχρι τα μπούτια μου. Ενώ αυτός πότε με σάλιωνε, πότε με έγλυφε και πότε με έβαζε δάκτυλα.

Είχα πραγματικά τόσο πολύ χαλαρώσει από τόσα υγρά, που τα δάκτυλα του γλιστρούσαν τόσο απαλά στο μουνάκι μου, σαν να βάζεις το δάκτυλο σου σε γιαούρτι.

Μετά από λίγο ενώ εγώ συνέχιζα να είμαι στα τέσσερα, με γύρισε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού για να βλέπω σε ένα καθρέπτη που είχε στην κρεβατοκάμαρα. Και χωρίς προειδοποίηση με μια απότομη κίνηση μου τον έχωσε βαθιά μέσα μου και άρχισε να μου τον βάζει μέσα-έξω με απότομες κινήσεις στο χαλαρωμένο μου μουνάκι.

Όσο εγώ έβλεπα στον καθρέπτη εμένα γυμνή και έναν άλλο άντρα που δεν είναι ο σύζυγος μου να με πηδάει λες και είμαι καμιά πόρνη, τόσο καύλωνα και κουνιόμουνα και εγώ μπρός-πίσω και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου και να αναστενάζω άγαρμπα και να του μιλάω μόνο με προστυχόλογα πρόστυχα: «Σκίσε με αγόρι μου! Γάμα με την πουτάνα! Όλο… όλο μέσα!!!», και επιφωνήματα όπως: «Γουάου! Ολάλα!!!», όταν έκανε καμιά άτσαλη κίνηση.

Δεν άντεξα και έχυσα για δεύτερη φορά… πιο έντονα αυτή τη φορά.


Μόλις τελείωσα εγώ, γύρισα και του το πήρα ξανά στο στόμα μου για να τελειώσει μέσα μου, για να κάνω και εγώ ότι κάνουν οι γυναίκες που παίζουν σε τσόντες αλλά και γιατί πραγματικά σαν τέτοια ένιωθα εκείνη την ώρα με όλα αυτά που είχαν γίνει. Όταν εκείνος άρχιζε να χύνει εγώ ένιωθα τα υγρά του να ταλαντεύονται στα χείλια μου και να πλημμυρίζουν το στόμα μου.

Τον έσφιγγα με τα χείλη μου όση ώρα έχυνε και στο τέλος του τον στέγνωσα τελείως (τα υγρά του τελικά είχαν πιο ωραία γεύση από του άντρα μου).

Η ώρα είχε πάει 11 και έπρεπε να φύγω. Του είπα ότι όταν ξαναβρεθώ θα του ξανατηλεφωνήσω (μιας και δεν έχει το τηλέφωνο μου).

Το βράδυ ο άντρας μου με ρώτησε πως ήταν το έργο και εγώ του είπα ότι ήταν θαυμάσιο και ευχαρίστως θα το ξαναέβλεπα.

Μακάρι να πάει καλά η ομάδα του για να πηγαίνει πιο συχνά στο γήπεδο και εγώ να πάω... σινεμά

Γεια σου μωράκι μου
Φιλάκια Άντα

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.