Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν σαράντα πέντε και είχα δημιουργήσει μια εξωσυζυγική σχέση με μια γυναίκα τριάντα πέντε χρονών που ήταν κι αυτή παντρεμένη. Είχαμε γνωριστεί μέσω ενός γραφείου και γρήγορα είχαμε συνάψει ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις, πάντοτε όμως σκαστοί και βιαστικοί, γιατί έπρεπε να γυρίσουμε γρήγορα στη συζυγική στέγη.

Την έλεγαν Μαρία. Ήταν πολύ λεπτή και με χαρακτηριστικά γυναίκας που μίλαγε με τα μάτια και την τσαχπινιά της, και μπορούσε να ξεσηκώσει κάθε αρσενικό με τη θηλυκότητα και τη λαγνεία της.

Πλησίαζε η μέρα της πρωτομαγιάς και η Μαρία μου ανακοίνωσε μια ευχάριστη έκπληξη. Είχε πει στον άντρα της ότι θα πήγαινε στο εξοχικό μιας φίλης της κάπου στην Εύβοια. Εγώ βρισκόμουν μόνος στην Αθήνα κι έτσι θα μπορούσαμε να περάσουμε την πρώτη νύχτα της ζωής μας μαζί. Πετούσα από τη χαρά μου με τη σκέψη του τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για ένα 24ωρο που θα ‘μαστε μόνοι μας.

Ήρθε στο σπίτι μου αεράτη όπως πάντα. Με γέμισε φιλιά και χάδια και δεν αργήσαμε να έχουμε την πρώτη ερωτική περίπτυξη. Μετά από καυτά και ρουφηχτά φιλιά γδυθήκαμε αμοιβαία και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι ξεκινώντας από ένα παθιασμένο 69. Το μουνάκι της ήταν μοναδικό. Ξυρισμένο σ’ όλο το άνοιγμά του, μόνο μια μικρή φουντίτσα από πυκνές καστανές τριχούλες σκέπαζε το εξόγκωμα της ήβης της.

Τα μικρά της μουνόχειλα ήταν πολύ ανεπτυγμένα και κρεμόντουσαν έξω από το μουνί της. Όταν την έγλυφα τα άνοιγα με τη γλώσσα μου σαν δυο ροδοπέταλα που ήταν χάρμα οφθαλμών και ύστερα τα έπαιρνα μέσα στο στόμα μου και τα πιπιλούσα με τα χείλη μου ενώ η γλώσσα μου σκάλιζε επίμονα την καυλωμένη κλειτορίδα της.

Η Μαρία ήταν πολύ καυλιάρα, τρελή για κάθε τι που είχε σχέση με σεξ και τα ‘δινε όλα στο γαμήσι. Της άρεσαν τα ερωτικά παιχνίδια και ήθελε να της αφιερώνουν πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά. Οι ερωτογενείς της ζώνες ήταν πίσω από τ’ αφτιά της, στο πάνω μέρος των ώμων της, οι ρώγες των βυζιών της και κάθε μία από τις πλαϊνές πλευρές της μέσης της που ήταν πολύ λεπτή.

Μπορούσα σχεδόν να την κλείσω μέσα στις δυο παλάμες μου. Αφού την άναβα με τα γλυψίματά μου, την ίδια στιγμή που εκείνη μου έπαιρνε τσιμπούκι τον πούτσο μου, τη γαμούσα σε όλες τις πιθανές στάσεις. Εμένα μ’ άρεσε η συνηθισμένη πρόσωπο με πρόσωπο για να μπορώ να την φιλώ στο στόμα και στις ρώγες των βυζιών της. Εκείνη προτιμούσε να κάθεται πάνω στον πούτσο μου ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος και να γέρνει προς τα πίσω για να κοντράρει ο πούτσος μου με τη φορά του κόλπου της.

Είναι αλήθεια ότι έτσι άγγιζα τη μήτρα της πράγμα που την ηλέκτριζε και την καύλωνε πολύ. Μα πάντα ήθελε στο τέλος να την παίρνω πισωκολλητά, όχι όμως γονατιστή στα τέσσερα, αλλά ξαπλωμένη μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι ενώ εγώ ήμουνα από πάνω της και της τον έχωνα στο μουνί της την ίδια στιγμή που εκείνη χάιδευε την κλειτορίδα της.

Για να την κάνω να χύσει όμως έπρεπε να της χώσω το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Σ’ αυτή τη στάση την ένιωθα πρώτα να σφίγγεται κι ύστερα ν’ αναπνέει διακεκομμένα και γρήγορα και ξαφνικά να τινάζεται με απότομες κινήσεις τέτοιες που κινδύνευε η σωματική της ακεραιότητα από τον τρόπο που χτυπιόταν και φώναζε από την ηδονή και την καύλα των δυνατών εσωτερικών σπασμών του οργασμού της.

Συνήθως εκείνη τη στιγμή έχυνα κι εγώ μέσα στο μουνί της γιατί δεν είχε πρόβλημα γονιμότητας κι έτσι την απολάμβανα με ευπαρεύνεια (ταυτόχρονο οργασμό).

Εκείνο το απόγευμα λοιπόν αφού απολαύσαμε ένα τέτοιο υπέροχο γαμήσι ξεκουραστήκαμε λίγο αγκαλιασμένοι πριν ετοιμαστούμε να βγούμε για βραδινό φαγητό. Γύρω στις έντεκα το βράδυ είχαμε επιστρέψει και ντυμένοι ελαφρά (ο καιρός ήταν πολύ ζεστός) καθόμαστε σε αναπαυτικές πολυθρόνες στη βεράντα και κοιτάζαμε τον σκοτεινό ουρανό της Αθήνας. Εκείνη φορούσε μόνο ένα ροζ μπέιμπι ντολ σατέν χωρίς σουτιέν και κιλότα από μέσα ,ενώ εγώ ένα σκέτο κοντομάνικο πιτζαμάκι με μποξεράκι.

Αγκαλιαστήκαμε ρομαντικά και φιλιόμαστε με τρυφερότητα και πάθος ενώ η λίμπιντό μας ανέβαινε προοδευτικά σε σημείο χωρίς επιστροφή. Το μεγάλο ντεκολτέ της μου επέτρεπε να βγάλω έξω το ένα βυζί της και να πάρω τη ρώγα της στο στόμα μου ενώ το άλλο μου χέρι σκάλιζε το μουνί της. Η Μαρία είχε βγάλει έξω τον σηκωμένο πούτσο μου και μου τον χάιδευε με τέχνη.

Το μουνί της έσταζε από τα προερωτικά υγρά της κι έτσι τα δάχτυλά μου γλιστρούσαν ανάμεσα στα μουνόχειλα της και σκάλιζαν εναλλάξ την κλειτορίδα της και τον υγρό της κόλπο. Ένιωθα την καύλα της να πλημμυρίζει το κορμί της σε σημείο που μετά από λίγο έσφιξε τα μπούτια της κι άρχισε να τρέμει από τους σπασμούς ενός υπέροχου και γλυκού οργασμού.

Η ρομαντική ατμόσφαιρα είχε ανεβάσει πολύ το επίπεδο της καύλας της. Αφού ηρέμησε λίγο μου ομολόγησε ότι της άρεσε πολύ να τον παίρνει μέσα στον κώλο της. Ήξερα πόσο της άρεσε να της χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα με το δάχτυλο αλλά δεν ήξερα ότι ήθελε να της εκπορθήσω την πίσω τρύπα της με τον πούτσο μου.

Μπήκαμε λοιπόν στο δωμάτιο και αφού την έγδυσα τελείως την ξάπλωσα μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι. Τα πόδια της κρεμόντουσαν έξω από το στρώμα κι έτσι γονατίζοντας στο πάτωμα είχα μπροστά στο στόμα μου το άνοιγμα του κώλου της ανάμεσα σε δυο υπέροχα κωλομάγουλα.

Άρχισα να της τα γλύφω πλησιάζοντας προοδευτικά στη χαράδρα της και της έχωσα τη γλώσσα μου μέσα στη σούφρα της. Ρίγησε μ’ ευχαρίστηση και κούνησε τον κώλο της για ν’ απολαύσει το γλύψιμο μου. Πίεζα την μυτερή μου γλώσσα πάνω στη σφιχτή τρυπούλα της και την σάλιωνα για να τη μαλακώσω και να προετοιμάσω το πέρασμα του πούτσου μου.

Μετά από λίγο δοκίμασα το αποτέλεσμα της λίπανσης του κώλου της χώνοντας ένα δάχτυλο στη αρχή και ύστερα δύο. Πρόσθεσα και λίγη ενυδατική κρέμα ΚY που είναι ότι πρέπει γι’ αυτή τη δουλειά. Αφού διαπίστωσα την μεγάλη ελαστικότητα ακούμπησα τη σηκωμένη πούτσα μου πάνω στην λιπασμένη κωλοτρυπίδα της.

Η Μαρία βογκούσε ηδονικά κι αναζητούσε την επαφή του κώλου της με την πούτσα μου. Μόνη της έσπρωχνε τον κώλο της πάνω στην πούτσα μου μέχρι που ένοιωσα ότι είχε εισχωρήσει άνετα το πουτσοκέφαλο μου. Ήταν εύκολο τώρα να σπρώξω όλο το μήκος της πούτσας μου μέσα από το στενό σφικτήρα της στο βάθος του απαλού και καυτού εντέρου της.

Τελικά το γαμήσι του κώλου δίνει μια άλλη αίσθηση. Υπάρχει καταρχήν ένα μεγαλύτερο σφίξιμο αλλά και περισσότερη ζέστη μέσα στο κωλάντερο. Από την άλλη η αντίδραση μιας γυναίκας που έχει μάθει να τον παίρνει από πίσω και της αρέσει είναι το κάτι άλλο.

Η Μαρία ήτανε μία απ’ αυτές. Κουνιότανε με καύλα και πάθος επιδιώκοντας να νοιώσει όλη την πούτσα μου να γεμίζει την πίσω τρύπα της. Προσπαθούσε να τη ρουφήξει με το κωλάντερό της την ίδια στιγμή που σκάλιζε με τα δάχτυλά της το μουνί της παίζοντας κυρίως με την κλειτορίδα της. Εγώ κουνιόμουνα μπρος πίσω σε παλινδρομικές κινήσεις απολαμβάνοντας αυτή τη μοναδική ηδονή ενός καυλωμένου κώλου.

Ξαφνικά ακούω τη Μαρία να φωνάζει:

-     «Χύυυνω! Αχ! Χύυυυυυυνω! Θεέ μου τι γλύκα! Τι καύλα που νιώθω. Χύυυυυυυυυυυυυυνω. Ναι! Χύυυυυυυυυυυυυυυνω.

Την ίδια στιγμή, σε επιβεβαίωση των λεγόμενών της η σούφρα της σφιγγότανε ρυθμικά σε σπασμούς γύρω από την πούτσα μου, πράγμα που μετά τον τρίτο σφυγμό της έκανε την πούτσα μου να ξεσπάσει κι εκείνη σε σπασμούς εκτοξεύοντας το σπέρμα μου στο βάθος του εντέρου της κάνοντας καμιά δεκαριά δυνατές κι απολαυστικές συσπάσεις, γιατί το φούσκωμα της πούτσας μου για να περάσει το σπέρμα μου κοντραριζότανε από το σφίξιμο της σούφρας της Μαρίας που με άρμεγε ρυθμικά.

Είναι όντως μοναδική η εμπειρία του να χύνεις μέσα σ’ ένα καυλωμένο κώλο, ειδικά όταν ξέρεις ότι αυτό αρέσει πραγματικά στη σύντροφό σου και της προσφέρει κι εκείνης αληθινή ηδονή. Η Μαρία ήταν τελικά ένας πρωκτικός τύπος κι έδινε τα πάντα για να την γαμάω απ’ τον κώλο.

Περιττό να σας πως τη γάμησα άλλες δύο φορές εκείνο το βράδυ γιατί κοιμηθήκαμε μόνο όταν κόντευε πια να ξημερώσει. Χαϊδευόμαστε, γλυφόμαστε, της έχωνα τα δάχτυλα στο μουνί και στον κώλο της κι εκείνη μου είχε συνέχεια την πούτσα στο στόμα της ή την έπαιζε με τα χέρια της.

Εγώ της έγλυφα τις ρώγες της, το μουνί της και την κωλοτρυπίδα της και την έκανα να χύσει αρκετές φορές χώνοντας είτε τα δάχτυλά μου και στις δύο της τρύπες είτε την πούτσα μου όταν γινότανε αρκετά σκληρή για να εκπορθήσει τη σφιχτή της τρύπα.

Την άλλη μέρα μετά το μεσημέρι ξανακάναμε ένα από εκείνα τα πολύ παθιασμένα γαμήσια μας κι όταν αργότερα την γύριζα στο σπίτι της μου ψιθύρισε πως είχε περάσει μία από τις πιο ωραίες νύχτες της ζωής της που δεν θα ξεχνούσε ποτέ.

Ούτε κι εγώ ξέχασα ποτέ τη Μαρία, την πιο καυλιάρα και έκφυλη γυναίκα που ήξερε να ζει και ν’ απολαμβάνει το σεξ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).