Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Νίκος και η Στέλλα ένιωθαν, αυτό το Σαββατόβραδο, μεγάλη ανία. Ήταν χρόνια παντρεμένοι κι είχαν κάνει τα πάντα μαζί. Τον τελευταίο καιρό, η Στέλλα ήταν μελαγχολική κι απέφευγε την επαφή με τον Νίκο.

Εκείνο το βράδυ, αποφάσισαν να βγουν και να πάνε σ’ ένα καινούργιο κέντρο, που τους είχαν συστήσει, για φαγητό και χορό. Μπαίνοντας στο κέντρο, διάβασαν πάνω απ’ την είσοδο μια επιγραφή που έλεγε: «Σερβίρουμε τα πάντα. Ζητείστε ότι τραβάει η όρεξη σας». Γέλασαν. Η Στέλλα είπε:

-    «Για να δούμε. Κέφι σερβίρουν, αν το ζητήσεις;»

-    «Πού ξέρεις;», απάντησε ο Γιώργος, «Μπορεί το μενού να ‘χει κάτι που σου φτιάχνει το κέφι».

Προχώρησαν και κάθισαν σ’ ένα απόμερο τραπέζι. Μόλις κάθισαν, τους πλησίασε το γκαρσόνι, ένας ψηλός και σφριγηλός νέος όλο ζωντάνια, για να πάρει παραγγελία. Καθώς παράγγελναν, η Στέλλα περιεργάσθηκε μ’ ενδιαφέρον το νέο άντρα. Ήταν πολύ ελκυστικός, φαινόταν δεμένος και αθλητικός και σίγουρα θα είχε επιτυχίες στις γυναίκες. «Να κάποιος να σου φτιάξει το κέφι!», αναλογίστηκε. «Αν απόψε, μετά το φαγητό, γύριζα στο σπίτι μ’ αυτόν τον παίδαρο, αντί για τον Νίκο, μόνο άκεφη δεν θα ‘μουν σίγουρα. Κοίταξέ τον πόσο ωραίο παλικάρι είναι. Σαν αρχαίος θεός του πολέμου!».

Όταν ο νεαρός ξανάλθε να τους σερβίρει κι έσκυψε πάνω απ’ τη Στέλλα, η αναπνοή του χάιδεψε το γυμνό ώμο της κι αυτή αισθάνθηκε ένα περίεργο κύμα ανατριχίλας να διατρέχει το κορμί της. Ο άντρας της διαισθάνθηκε την ταραχή της και, παρατηρώντας το νεαρό, είδε τα μάτια του να καρφώνονται από πάνω στο ανοιχτό ντεκολτέ της. Όταν αυτός απομακρύνθηκε κι άρχισαν να τρώνε, ο Νίκος σχολίασε πειρακτικά:

-    «Σ’ ερέθισε ο νεαρός; Να στον προσφέρω γι’ απόψε;»

-    «Αχ, μακάρι να γινόταν», απάντησε προκλητικά η Στέλλα, «Δες τον πόσο ωραίος και αγέρωχος είναι. Σαν θεός του πολέμου!»

Οπότε, εκείνος πειράχτηκε και συνέχισε αμίλητος το φαγητό του. Όταν τέλειωσαν, σηκώθηκαν να χορέψουν. Όσο χόρευαν, ο Νίκος παρατηρούσε τη γυναίκα του να στριφογυρνά το κεφάλι και να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του νεαρού σερβιτόρου, μέσα στην αίθουσα. Το βλέμμα της είχε κολλήσει πάνω στο νέο άντρα, σαν να ‘ταν μαγνήτης. Γύρισαν στο τραπέζι κι ο Νίκος προσπάθησε να την ευθυμήσει με αστειάκια, αλλά αυτή χάζευε απαθής και θλιμμένη. Την λυπήθηκε. Σκέφτηκε πως είναι πραγματικά αδικία, αυτός να ‘χει την γκαρσονιέρα του και να μπορεί οποτεδήποτε να διασκεδάζει με όποια γυναίκα τον τραβάει, και η γυναίκα του να είναι καταδικασμένη σε μια υποτονική μονογαμία που είχε στερέψει τις ορμές της.

Παρατηρώντας την να χαζεύει άκεφα, την φαντάστηκε γυμνή στην αγκαλιά του στιβαρού σερβιτόρου κι ερεθίστηκε. Αλήθεια, θα ‘θελε πραγματικά απόψε να δει τη Στέλλα γυμνή στην αγκαλιά ενός ξένου άντρα; Θα ήταν και γι’ αυτόν μια ποικιλία και - πού ξέρεις; - ίσως ξαναζωντάνευε το ενδιαφέρον του γι’ αυτήν. Σηκώθηκε, δήθεν πως πάει στην τουαλέτα, και επιστρέφοντας σταμάτησε το νεαρό και κάτι κουβέντιασε μαζί του στα όρθια. Γυρνώντας πίσω, η γυναίκα του τον ρώτησε με περιέργεια:

-    «Παρήγγειλες τίποτα στο σερβιτόρο;»

-    «Ναι…», απάντησε ο Νίκος. «Σου παρήγγειλα τον ίδιο. Είναι όλος δικός σου γι’ απόψε!»

-    «Με δουλεύεις;», ρώτησε εκείνη.

-    «Κάθε άλλο!», συνέχισε αυτός. «Ρώτησα το νεαρό, αν θα ήθελε να περάσει τη νύχτα μαζί σου κι αν μπορεί να πάρει άδεια και να φύγει. Του είπα πως θα του δώσω διπλά όσα θα έβγαζε απόψε και δέχτηκε. Σε λίγο, θα είναι κοντά μας…»

Η απορημένη γυναίκα ταράχτηκε. Η χειρονομία του άντρα της την είχε ξαφνιάσει. Ούτε που μπορούσε να τον φαντασθεί ν’ αντιδρά έτσι μοντέρνα. Η ιδέα της άρεσε πολύ, αλλά ο πουριτανισμός της την συγκράτησε.

-    «Άσε τις τρέλες…», είπε στον Νίκο. «Αυτό δεν γίνεται. Δεν μπορώ ξαφνικά να ξαπλώσω μ’ έναν άγνωστο, ούτε να σε πικράνω…»

-    «Σαχλαμάρες…», της απάντησε εκείνος. «Αφού κατάλαβα πως τον κάνεις πολύ κέφι. Περιπέτεια μιας νύχτας θα ‘ναι, δεν θα γίνει εραστής σου. Και να σου πω την αλήθεια, μ’ ερεθίζει κι εμένα η ιδέα. Εξάλλου, τώρα πια έκλεισα συμφωνία και σε λίγο θα ‘ναι στο τραπέζι μας».

Η Στέλλα έμεινε άφωνη. Αισθάνθηκε τη θηλυκότητά της να διεγείρεται και τις ρώγες της να φουσκώνουν. Και πριν καλά - καλά συνειδητοποιήσει την εξέλιξη, ο νεαρός σερβιτόρος, ντυμένος μ’ ένα στενό παντελόνι κι ένα σπορτίβ μπλουζάκι, τους πλησίασε.

-    «Κυρία μου, με λένε Άρη και είμαι στη διάθεσή σας. Είστε πολύ όμορφη!», είπε στη Στέλλα και κάθισε δίπλα της.

-    «Χαίρω πολύ!», απάντησε αμήχανα η Στέλλα κι αισθάνθηκε το σφιχτό μπούτι του άγνωστου άντρα να πιέζει το γλουτό της και να την ανατριχιάζει.

Ο Νίκος, παριστάνοντας τον αδιάφορο και το μοντέρνο, σερβίρισε ποτό και στους τρεις και σχολίασε αστειευόμενος προς τη γυναίκα του:

-    «Τι σύμπτωση! Τον θεό του πολέμου δεν ζήτησες; Νάτος λοιπόν ο Άρης, όλος δικός σου!», και στρεφόμενος προς το νέο φίλο τους, πρόσθεσε: «Άντε, εις υγίαν του φίλου μας που θα μουρνταρέψει απόψε τη γυναίκα μου. Μόνο, όπως είπαμε: Όχι πρωτοβουλίες. Εγώ θα παραγγέλνω κι εσύ θα εκτελείς. Σύμφωνοι;»

-    «Σύμφωνοι!», απάντησε ο νεαρός.

Η Στέλλα παρακολουθούσε απορημένη τους δυο άντρες να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να κλείνουν συμφωνία κυριολεκτικά πάνω στο κορμί της...

-    «Λοιπόν…», συμπλήρωσε ο Νίκος προς το νεαρό. «Ας αρχίσουμε. Βάλε το χέρι σου κάτω απ’ το φουστάνι της και χάιδεψε της απαλά τα πόδια».

Η Στέλλα, που δεν φανταζόταν ότι θ’ άρχιζαν απ’ το κέντρο, ντράπηκε και τα ‘χασε. Μέχρι να καλοσκεφτεί τι της συμβαίνει, αισθάνθηκε το χέρι του Άρη να της τρίβει απαλά τη γάμπα και ν’ ανεβαίνει αργόσυρτα προς τα πάνω. Αναστατώθηκε. Το αντρικό χέρι ταξίδευε τελετουργικά πάνω στην επιδερμίδα της και την ανατρίχιασε. Της χάιδεψε για λίγο το γόνατο και μετά προχώρησε πιο μέσα, προς το μπούτι της. Την έτριψε αρκετή ώρα και μετά, βάζοντας το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια της, της τα έσφιξε δυνατά, αναστατώνοντάς την.

Σε λίγο, ένιωσε το χέρι του νεαρού άντρα να προχωρεί ανάμεσα στα σκέλια της και να παίζει με το τριχωτό του μουνιού της, που ξεχείλιζε απ’ το κιλοτάκι. Νιώθοντας το χέρι του άγνωστου άντρα να βρίσκεται τόσο κοντά στο μουνί της, ερεθίστηκε υπερβολικά κι αισθάνθηκε τον κόλπο της να πλημμυρίζει από υγρά και τις ρώγες της να φουσκώνουν. Την ώρα που ο Άρης σήκωνε την άκρη της κιλότας της, για να βάλει το δάχτυλό του στο μουνί της, ο Νίκος τους έκοψε και είπε:

-    «Παιδιά, αρκετά. Τι λέτε; Πηγαίνουμε;»

Πράγματι, βγήκαν απ’ το κέντρο και μπήκαν στο αυτοκίνητο. Η Στέλλα κάθισε κανονικά, δίπλα στον άντρα της που οδηγούσε, και ο Άρης ακριβώς πίσω της. Ξαφνικά, μέσα στα σκοτεινά, ο Νίκος είπε στον Άρη:

-    «Τι λες, νεαρέ; Δεν της φιλάς λίγο το λαιμό, να την ζεστάνεις;»

Εκείνος έσκυψε μπροστά και, αφού πέρασε τα χέρια του μπροστά και την κόλλησε στην πλάτη του καθίσματος, χουφτώνοντάς την απ’ τα βυζιά, πλησίασε το πρόσωπό του στο γυμνό της σβέρκο κι άρχισε να τον δαγκώνει ελαφρά. Η Στέλλα, νιώθοντας τα δόντια του αρσενικού να ξύνουν το σβέρκο της και τους ώμους της και τη ζεστή ανάσα του να της καίει το λαιμό, τεντώθηκε απ’ την καύλα. Αυτός, γλείφοντας ηδονικά το λαιμό της και ανεβαίνοντας αργά - αργά προς το αφτί της, βύθισε τη γλώσσα του μέσα στο εσωτερικό του αυτιού της και την έπαιξε γύρω - γύρω.

Καθώς της έγλειφε και της δάγκωνε τα αυτιά κι εκείνη αισθανόταν να έχει και πάλι φουντώσει πολύ, αισθάνθηκε το χέρι του να εισχωρεί μέσα στο μπούστο της και να της τσιμπάει τις ρώγες. Μια ανυπομονησία την κυρίευσε, πότε να φτάσουν στο σπίτι, για ν’ απολαύσει με κάθε τρόπο τον παίδαρο που της έκανε δώρο ο άντρας της απόψε. Η αποφασιστικότητα και το πάθος, που την κρατούσε ο νεαρός μέσα στο αυτοκίνητο, υποσχόταν μεγάλες απολαύσεις για όταν σε λίγο θα την κρατούσε γυμνή στο κρεβάτι.

Μόλις έφτασαν στο σπίτι, κατευθύνθηκαν και οι τρεις στην κρεβατοκάμαρα κι ο Νίκος ζήτησε απ’ τον Άρη να γυμνωθεί τελείως. Εκείνος γδύθηκε κι αποκάλυψε στην εκστατική γυναίκα ένα, θεϊκό πραγματικά, σφριγηλό κορμί κι ένα τεράστιο μακρύ πέος. Τότε, ο Νίκος πήρε τη Στέλλα απ’ το χέρι, την έβαλε να γονατίσει μπροστά στο γυμνό άντρα και της ζήτησε να του τον πάρει τσιμπούκι. Αυτή, απλώνοντας το χέρι της και πιάνοντας το γυμνό πούτσο, ένιωσε τη σκληράδα του κι ερεθίστηκε πολύ.

Τον έχωσε βιαστικά μέσα στο στόμα της κι άρχισε να τον ρουφάει σφιχτά. Αισθάνθηκε τον ερεθισμένο άντρα να πλημμυρίζει από καύλα και το μουνί της να πλημμυρίζει από υγρά. Καθώς αυτός καύλωνε πολύ και η Στέλλα έκανε επί ώρα με όρεξη το πιο απίθανο τσιμπούκι που είχε κάνει ποτέ, ήρθε ο Νίκος και την αποτράβηξε, βάζοντάς την να καθίσει στο κρεβάτι.

-    «Έλα…», είπε στον Άρη, «Ξεκούμπωσέ της το φόρεμα, να παίξεις όσο θέλεις με τα στήθια της».

Ο καυλωμένος άντρας την πλησίασε, ξεκούμπωσε βιαστικά το φόρεμά της, έλυσε το σουτιέν και πέταξε έξω τα δυο χυμώδη λευκά βυζιά της, με τις ολοστρόγγυλες φουσκωτές ρώγες. Τα χάιδεψε τρυφερά και σιγά - σιγά άρχισε να τα σφίγγει δυνατά. Η φουντωμένη γυναίκα ερεθίστηκε. Το αρσενικό ζώο την πονούσε κι αυτή ευχαριστιόταν. Άφησε μια παρατεταμένη κραυγή πόνου κι εκείνος, τότε, έβγαλε τη γλώσσα του και της έγλειψε τα βυζιά απαλά και στοργικά. Κάποιες στιγμές ρουφούσε επίμονα τη ρώγα της, μέσα στο στόμα του, όπως ρουφάει το μωρό την πιπίλα, κι εκείνη του χάιδευε τρυφερά τα μαλλιά.

Αλλά παρενέβη ο Νίκος και ζήτησε απ’ το νεαρό να της γλείψει τα πόδια. Ο Άρης υπάκουσε κι αφού τράβηξε το φόρεμά της και την άφησε μόνο με την κιλότα, έσκυψε κι άρχισε να πιπιλάει με μακριές διαδρομές τα μπούτια της απ’ το γόνατο μέχρι το τρίγωνο της αμαρτίας, ενώ τα χέρια του της χάιδευαν σφιχτά τις γάμπες. Όταν το στόμα του κι η καυτή αναπνοή του πλησίασαν στο μουνί της, η Στέλλα ανατρίχιασε και ψιθύρισε στον Νίκο:

-    «Πες του να μου γλείψει το μουνί, σε παρακαλώ. Πες του, μη με βασανίζεις».

Ο άντρας της όμως, με απάθεια και σαδισμό, την διέταξε να γυρίσει μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι κι έδωσε εντολή στον επιβήτορα της γυναίκας του να της βγάλει το βρακί και να της φιλήσει τον κώλο και την πλάτη. Ο Άρης, κατεβάζοντας την κιλότα της κι αποκαλύπτοντας τον ωραιότατο πισινό της, αισθάνθηκε το καυλί του να τσιτώνει μέχρι να σπάσει. Άρχισε να της χαϊδεύει τον κώλο και να της τον φιλάει, σκαλίζοντας που και που την κωλοτρυπίδα της με τη γλώσσα του, ενώ τα χέρια του έσφιγγαν και έτριβαν δυνατά τα τροφαντά της μπούτια. Μετά, αφού έγλειψε κυκλικά και απαλά τα κωλομέρια της, έβαλε τη γλώσσα του στη μέση της κι άρχισε να τη σέρνει αργά προς τα πάνω, διαγράφοντας τη σπονδυλική της στήλη. Ταυτόχρονα, ο άντρας της, της ψιθύριζε:

-    «Αχ! Πόσο καυλώνω, να βλέπω τη γλώσσα του γαμιά σου να σέρνεται αργά πάνω στην πλάτη σου και να γεύεται τη σάρκα σου. Την αισθάνεσαι;»

-    «Ναι, την αισθάνομαι…», απάντησε εκείνη, «Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη».

Ώσπου ο Άρης, γαργαλώντας με τη γλώσσα του τη ράχη της, έφτασε πάνω - πάνω κι άρχισε να της γλείφει και να της δαγκώνει τους ώμους, ενώ είχε πέσει ολόκληρος επάνω της και ο πούτσος του τριβόταν με δύναμη ανάμεσα στα κωλομέρια της και τα χέρια του χούφτωναν με δύναμη τα βυζιά της. Νιώθοντας η Στέλλα το πεινασμένο αρσενικό να την έχει ακινητοποιήσει και να τη δαγκώνει με βουλιμία, σαν να θέλει να την κατασπαράξει, και το σκληρό του καυλί να χαϊδεύει τη σχισμή του κώλου της, ερεθίστηκε πάλι πολύ και ούρλιαζε όλο καύλα.

Οπότε, μπήκε ξαφνικά στη μέση ο Νίκος και, χωρίζοντάς τους, άρπαξε τη γυναίκα του, τη γύρισε ανάσκελα και ανοίγοντάς της τα πόδια, έδωσε εντολή στον Άρη να σκύψει και να της πιπιλίσει το μουνί. Καθώς η γλώσσα του νέου άντρα άγγιξε την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της, η Στέλλα εκτινάχθηκε απ’ την ηδονή κι άφησε άναρθρες κραυγές ικανοποίησης. Αισθάνθηκε την πυρωμένη γλώσσα να εισχωρεί ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου της και να βυθίζεται μέσα στον κόλπο της και λιγώθηκε τελείως.

-    «Αχ!», βόγκηξε. «Τι γλυκός, που είσαι! Χώσε μου τη μυτερή σου γλώσσα. Γλείψ’ το, το μουνί μου. Θέλω να με γαμήσεις με κάθε τρόπο απόψε. Να μου κάνεις όλα τα ερωτικά κόλπα που ξέρεις».

Και η παιχνιδιάρα γλώσσα, μυτερή σαν πούτσα εφήβου, συνέχισε για ώρα τα παιχνίδια με την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα της μεθυσμένης από καύλα γυναίκας, ώσπου αυτή άρχισε να του ζητάει εναγωνίως να τη γαμήσει ολοκληρωτικά. Τότε, ο Νίκος αποτράβηξε το νεαρό σαδιστικά και του ζήτησε να σταθεί όρθιος, μακριά από τη γυναίκα του, και να παίξει την ψωλή του. Πράγματι, ο Άρης απομακρύνθηκε και, κοιτάζοντας τη γυμνή γυναίκα που περίμενε ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι, άρχισε ν’ αυνανίζεται. Βλέποντας η Στέλλα το γυμνό άντρα να την κοιτάζει από μακριά με λαιμαργία και να παίζει μανιωδώς τον τεντωμένο του πούτσο μέσα - έξω, φούντωσε κι άνοιξε τελείως τα σκέλια της, δείχνοντάς του το φουσκωμένο μουνί της και προκαλώντας τον να τη γαμήσει.

Αυτός όμως, αν και αισθανόταν σαν πύραυλος που τον είχαν ήδη πυροδοτήσει και ήταν έτοιμος να ορμήσει επάνω της και να την ξεσκίσει, κρατιόταν με το ζόρι, περιμένοντας το σύνθημα του άντρα της. Αλλά εκείνος, αφού τους είχε πυρώσει και τους δυο, διασκέδαζε σαδιστικά, κρατώντας τους σε απόσταση βολής μεταξύ τους. Δεν βιαζόταν καθόλου, αλλά αντίθετα, το απολάμβανε και το φουμάριζε. Αφού τους άφησε αρκετά να βλέπονται γεμάτοι βουλιμία και να ζουν με την προσδοκία της ολοκληρωτικής επαφής τους, αναπάντεχα, σε στιγμή που δεν το περίμεναν, έδωσε επιτέλους το σύνθημα, λέγοντας προς τον Άρη:

-    «Τώρα είσαι ελεύθερος. Μπορείς να της κάνεις ότι γουστάρεις. Είναι όλη δική σου!»

Η Στέλλα ανατρίχιασε. Είδε το ολόγυμνο αντρικό κορμί με το τεντωμένο καυλί να έρχεται με φόρα κατά πάνω της κι άνοιξε τελείως τα πόδια της. Αυτός, μ’ έναν πήδο, έπεσε πάνω της με όλο του το βάρος και βύθισε με μιας το τεράστιο καυλί του μέσα στον κόλπο της. Εκείνη, νιώθοντας το νεανικό αντρικό όργανο να εισχωρεί βαθιά μέσα στα σπλάχνα της, ούρλιαξε από τον πόνο και την ηδονή, τύλιξε τα μπράτσα της γύρω του και του φώναξε:

-    «Πλάκωσέ με, πηδηχταρά μου. Γάμα με. Χώσου όσο πιο βαθιά μπορείς μέσα μου!»

Ο Άρης πέρασε τα χέρια του κάτω από τα μπράτσα της και, κολλώντας την επάνω του, έχωσε τον πούτσο του ως το τέρμα, όσο πιο μέσα μπορούσε. Ενώ η γαμημένη γυναίκα, τύλιγε τα πόδια της γύρω απ’ τον κώλο του, λες και ήθελε να τον πιέσει προς τα κάτω για να χωθεί ακόμα πιο πολύ μέσα της. Ο Νίκος, βλέποντας τη γυναίκα του να επιζητεί το βαθύ γαμήσι, ανέβηκε στο κρεβάτι και ξάπλωσε με τα ρούχα πάνω στο γυμνό άντρα, προσθέτοντας και το δικό του βάρος, οπότε η ηδονή των δυο σφιχταγκαλιασμένων εραστών αποκορυφώθηκε.

Έτσι, για πολλή ώρα, η Στέλλα έπαιρνε μέσα της το χοντρό πούτσο με όλο το βάρος των δυο αντρικών κορμιών, ο Άρης αισθανόταν να κάνει το πιο βαθύ γαμήσι της ζωής του και είχε χώσει το κεφάλι του στα βυζιά της, δαγκώνοντάς τα με μανία, κι ο Νίκος φίλαγε απανωτά το πρόσωπο και τα χείλη της γυναίκας του, φωνάζοντάς της:

-    «Πάρ’ τον, μωρή καριόλα. Ξεσκίσου. Δώσ’ τα όλα. Να δούμε, θα αισθάνεσαι τώρα ανία;»

-    «Αχ, άντρα μου…», του απαντούσε εκείνη. «Σ’ ευχαριστώ. Είναι καταπληκτικός ο γαμιάς που μου βρήκες. Θέλω να με γαμάει όλη νύχτα. Αυτό το γαμήσι θα μου μείνει αξέχαστο!»

Και ενώ ο Νίκος χαμογελούσε ικανοποιημένος, η Στέλλα αγκάλιασε το λαχανιασμένο πρόσωπο του Άρη που ξεφυσούσε επάνω της, του φίλησε με πάθος τα χείλη και του φώναξε:

-    «Πήδα με, άντρακλα. Σου ανήκω απόψε. Τέτοιο πούτσο δεν έχω γευτεί ποτέ μου. Μου ‘χεις ξετινάξει τα σπλάχνα. Διάλυσέ με!»

Τότε, ο Άρης καύλωσε πολύ, τίναξε το κορμί του προς τα κάτω και βύθισε τον πούτσο του μέχρι την καρδιά της καυλωμένης γυναίκας, που άρχισε να τρέμει υστερικά απ’ τον οργασμό και να φωνάζει μονότονα:

-    «Αχ, χύνω, χύνω, χύνω, χύνω...»

Και καθώς τέλειωνε γεμάτη ηδονή, συμπλήρωσε:

-    «Με ξέσκισες, παλιόπαιδο. Με διέλυσες!»

Την ίδια στιγμή, ο νεαρός άντρας εκσπερμάτωνε μουγκρίζοντας μέσα στο μουνί της κι ο άντρας της έχυνε κι αυτός, ερεθισμένος, μέσα στο παντελόνι του. Ενώ ο Νίκος πήγε στο μπάνιο για να πλυθεί, η Στέλλα άρπαξε το υγρό καυλί του Άρη και ήπιε μανιωδώς όλα του τα χύσια που είχαν περισσέψει. Μέχρι που ξανακαύλωσαν και κόλλησαν και πάλι τα κορμιά τους, συνεχίζοντας το ορμητικό τους γαμήσι. Όταν γύρισε στο δωμάτιο ο άντρας της, βρήκε τον εραστή της γυναίκας του να της χώνει το καυλί του περιοδικά, μια στο μουνί της και μία στην κωλοτρυπίδα της, και να της έχει διαλύσει κυριολεκτικά τις τρύπες. Η Στέλλα έχυνε και ξανακαύλωνε συνεχώς, ενώ ο νεαρός επιβήτορας που την πηδούσε μπαινόβγαινε στα σωθικά της ασταμάτητα σαν ταχεία ατμομηχανή.

Προς το πρωί, αποκοιμήθηκαν και οι τρεις αποκαμωμένοι και ήρεμοι. Το απόγευμα της Κυριακής, όταν ξύπνησαν, η Στέλλα που αισθανόταν να έχουν ξυπνήσει μέσα της τα ένστικτα του θηλυκού, τους πήρε από ένα γλυκό τσιμπούκι, τους καύλωσε και τους έβαλε να τη γαμάνε από λίγο, πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Όταν ερεθίστηκε πολύ, ίππευσε τον Άρη, κάθισε πάνω στο όρθιο καυλί του και, χοροπηδώντας με το καυλί του μέσα της, ηδονίστηκε και ξανάχυσε με όλη της την όρεξη και τη δύναμη.

Έτσι, το Σαββατοκύριακο της Στέλλας, αντί για ανιαρό, εξελίχθηκε σε πρωτοφανές σεξουαλικό γλέντι, που της έμεινε αξέχαστο. Ευχαρίστησε τον άντρα της για την πρωτοβουλία του και συμφώνησαν να το επαναλαμβάνουν πότε - πότε, για ν’ ανανεώνεται και να αναζωογονείται κι η δική τους συζυγική - σεξουαλική ζωή.

Κι έζησαν αυτοί καυλωτικά, κι εμείς καυλωτικότερα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.