Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μπήκα στο αμφιθέατρο 2 λεπτά πριν αρχίσουν οι εξετάσεις. έτρεχα σαν τρελός από το φωτοτυπικό να προλάβω να φέρω τα θέματα. ήταν και καλοκαίρι, η ζέστη με είχε ξεθεώσει. και βαριόμουνα όσο τίποτα να κάτσω 3 ώρες μέχρι να τελειώσουν το γράψιμο. να δίνω κόλλες. να τρέχω από εδώ και εκεί για απορίες. αυτή είναι η δουλειά μου όμως.

Σε λίγα λεπτά όλοι είχαν πάρει θέματα και κάθισα επιτέλους να απολαύσω τον καφέ μου και να περιμένω υπομονετικά να τελειώσουν. Μετά από λίγα λεπτά σε κατάλαβα. Σε θυμόμουν και από τα μαθήματα, όταν ερχόσουν πάντα τελευταία να παρακολουθήσεις. και με παρακαλούσες να σε αφήσω να μπείς. δεν θυμάμαι ποτέ να είπα όχι. πως να πείς άλλοστε σε μια τέτοια κοπέλα. κάθε φορά ερχόσουν με φουστανάκια που θα κόλαζαν και άγιο. είχα φαντασθεί πολλές φορές να σου σκίζω τη μικροσκοπική φουστίτσα και το, συνήθως, άσπρο στριγκάκι σου πάνω στην έδρα και να σε παίρνω απότομα και με μανία λές και θα ήταν η τελευταία φορά που θα έκανα κάτι τέτοιο!.. είχα αρχίσει να καυλώνω μέσα στο αμφιθέατρο φανταζόμενος αυτή τη σκηνή μέχρι που παρατήρησα κάτι που δεν μου άρεσε. είχες κάτσει όχι πολύ ψηλά με 2 φίλους δεξιά σου και 2 αριστερά σου. αυτό που είδα είναι ότι ανταλλάσσατε κόλλες. μου τη βάρεσε γιατί σα μαλάκας έκανα ένα εξάμηνο μάθημα και μόνο τα θέματα δεν σας είχα πεί!!! Σε κοίταξα άγρια και εσύ έσκασες ένα χαμογελάκι τόσο καυλωτικό που κόντεψα να φανώ σε όλα τα παιδιά. δεν σου είπα τίποτα και έκανα ότι δεν κατάλαβα τίποτα. μετά από κανά δεκάλεπτο τα ίδια. ξανακοίταξα και με περίμενε πάλι εκείνο το χαμόγελο. μόνο που τώρα πρόσεξα και κάτι άλλο. είχες μισοανοίξει τα πόδια και φαινόταν το (και πάλι) άσπρο στριγκάκι σου. αμέσως σκέφτηκα : "το πουτανάκι πάει να με ξεγελάσει. μα δεν ξέρει τι την περιμένει.." Για τις επόμενες 2 ώρες περίπου έκανα ότι ξέχασα το σκηνικό και περίμενα να τελείωσεις. Κάποια στιγμή σας είδα και τους 5 να κατεβαίνετε με γελάκια να μου δώσετε τις κόλλες σας. σε άφησα τελευταία επίτηδες. όταν μου έδωσες την κόλλα σου είπα "σε μία ώρα να είσαι στο γραφείο μου".. απάντησες αγχωμένη καταφατικά και έφυγες ξαφνιασμένη από την αντίδρασή μου.

Σε λιγότερο από μία ώρα ήμουν στο γραφείο μου. Τακτοποίησα τις κόλλες τους αφού πρώτα σημείωσα και τους 5 που μου την κάναν. εκείνη την ώρα χτύπησες την πόρτα. "Κύριε Γιάννη. είστε μέσα?. η Βίκυ είμαι.". "Πέρνα παιδί μου. σε περιμένω".. εμφανίστηκες τότε με ένα βλέμμα ταραχής και ανυπομονησίας. σου είπα να κάτσεις. "Βίκυ. δεν το περίμενα αυτό από σένα .. ούτε και από τους άλλους βέβαια. αλλά εσύ δεν είχες χάσει κανένα μάθημα. δεν φανταζόμουν ότι θα αντέγραφες τόσο αισχρά. έχασα όλη την καλή εντύπωση που είχα σχηματίσει για σένα." .

Παραλίγο να βάλεις τα κλάματα. τα μάτια σου είχαν βουρκώσει.. "κ.Γιάννη. σας παρακαλώ. μην το αναφέρετε. δεν θέλω να χάσω χρονιά.. δεν θα μπορω να γυρίσω σπίτι από ντροπή.. ξέρω ότι έκανα μαλακία. τί να κάνω να το ξεχάσετε?".. αυτό που άκουσα μου άρεσε. ήξερα πολύ καλά τί έπρεπε να κάνει. σηκώθηκα από το γραφείο και την πλησίασα. της σκούπισα τα μάτια και της είπα "Βίκυ. δεν θα αναφέρω πουθενά τίποτα. απλά με στενοχώρησες πολύ. ήταν κάτι που δεν περίμενα από σένα".. χωρίς κουβέντα σηκώθηκες και με κοίταξες στα μάτια. έφερες τα χείλη σου πάνω στα δικά μου και μου έδωσες ένα από τα πιο παθιασμένα φιλιά που είχα δεχτεί ποτέ. αφέθηκα σ'αυτό το φιλί να το απολαύσω.

Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησες, με κοίταξες με πάθος και άρχισες να κατεβαίνεις αργά ξεκουμπώνοντας το πουκάμισό μου και φιλώντας με στο στήθος και την κοιλιά. μου έβγαλες το πουκάμισο και μετά από λίγο και τη ζώνη. κατέβασες το παντελόνι μου και βλέποντας τα φανερά σημάδια της καύλας μου κατέβασες το σλιπάκι μου και τον έβαλες στο στόμα σου. κόντεψα να εκραγώ από τον τρόπο που τον ρουφούσες και του έκανες τα παιχνίδια με τη γλώσσα σου.

Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα που σκέφτηκα. "Γιάννη, η μικρή σου έχει πάρει το παιχνίδι. πρέπει να αντιδράσεις.".. σε σταμάτησα και σε κοίταξα άγρια. χωρίς δισταγμό σου έδωσα ένα χαστούκι. "πάς να ρίξεις τον καθηγητή σου Βίκυ??? θα τιμωρηθείς γιαυτό!". η αντίδρασή σου ήταν κάτι το μη αναμενόμενο. "ότι πείτε κ.Γιάννη. είμαι έτοιμη να υποστώ την τιμωρία σας!". από εδώ και πέρα ήμουν πια σε θέση να πραγματοποιήσω τη χρόνια φαντασίωσή μου. σου έβγαλα το ρόζ πουκαμισάκι και τη μάυρη φουστίτσα σου. όπως περίμενα δεν φορούσες σουτιέν. είχα δεί από πριν τις καυλωμένες ρώγες σου που ήταν έτοιμες να τρυπήσουν το πουκάμισο. Χάιδεψα απαλά τα βυζάκια σου ενώ το άλλο χέρι μου κρύφτηκε μέσα στο στριγκάκι σου.. τα μάτια μου γούρλωσαν. δεν συνάντησα τριχούλες. καύλωσα ακόμα περισσότερο και τότε σε γύρισα με μανία και σε πέταξα στο γραφείο. όπως ήσουν μπρούμητα παρατήρησα τα υπέροχα κωλομέρια σου που στη μέση χωρίζονταν από το στριγκάκι.

Χωρίς δισταγμό έπιασα το πρώτο μακρύ αντικείμενο που βρήκα κοντά μου. ένα χάρακα αλλά όχι επίπεδο. από τους χοντρούς τετράγωνους. σε πλησίασα και σου είπα. "τώρα αρχίζει η τιμωρία σου". δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα όταν ο χάρακας προσγειώθηκε με αρκετή δύναμη πάνω στα κωλομέρια σου. μια δυνατή κραυγή ακούστηκε στο δωμάτιο. το πρώτο σημάδι τιμωρίας είχε αποτυπωθεί πάνω σου. "ναι κ. Γιάννη. ήμουν κακή μαζί σας. τιμωρείστε με".. είπες με μια φωνή ηδονής και πόνου. εκστασιάστηκα από αυτό. "μη ξαναμιλήσεις". σου είπα και ο χάρακας προσγειώθηκε για δεύτερη φορά πάνω σου. η κραυγή σου δυνάμωσε. Συνέχισα να σε χτυπώ για λίγα λεπτά ακόμα απολαμβάνοντας τις κραυγές ηδονής και πόνου σου. Μετά, σταμάτησα απότομα. Πλησίασα και κατέβασα το στριγκάκι που μου έκρυβε τη θέα του μουνιού σου. Ήταν υπέροχο αυτό που αντίκρυσα. ένα τελείως ξυρισμένο μουνάκι. αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως δεν υπήρχε ίχνος τρίχας ακόμα και πιο πίσω. στη δεύτερη υπέροχη τρυπούλα σου. πλησίασα και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να γλείφω όλη την ξυρισμένη περιοχή μαγεμένος από τη θέα και τη γεύση της.

Αυτό που με καύλωνε περισσότερο ήταν η θέα από τα κοκκινισμένα κωλομέρια σου που τα έβλεπα καθώς σε έγλυφα. Μετά από λίγο σηκώθηκα λέγοντάς σου. "μην τολμήσεις και αλλάξεις στάση". σε δάγκωσα στην πλάτη με μανία ενώ 4 δάχτυλά μου είχαν διεισδύσει ήδη στις τρυπούλες σου. ήταν τόσο υγρές που λές και ήθελαν να μου ρουφήξουν τα δάχτυλα και να τα κρατήσουν για πάντα μέσα τους.

Αμέσως τότε σκέφτηκα τον πούτσο μου. κόντευε να εκραγεί από την καύλα. γιαυτό δεν άργησε να πάρει τη θέση των 2 κάτω δαχτύλων μου. μπήκε με δύναμη μέσα σου ενώ αυτή τη φορά τη θέση των κραυγών σου πήρε ένας αναστεναγμός ηδονής και ευχαρίστησης. κουνιόμουν με μανία πάνω σου όταν σκέφτηκα πως είχα παρατήσει για λίγα λεπτά το χάρακα. ανασηκώθηκα λίγο, πήρα το χάρακα και καθώς κινιόμουν μέσα σου κατέβασα με δύναμη το χάρακα στα κωλομέρια σου. ο συνδιασμός των αναστεναγμών σου με των κραυγών σου με καύλωνε αφάνταστα. αλλά δεν ήθελα να τελειώσω αμέσως. έκοψα λίγο ταχύτητα ενώ συνέχιζα να σου αφήνω χαρακιές. μετά από κάποιο σημείο τα σημάδια πάνω στα κωλομέρια σου ήταν πολύ πιο έντονα. εκεί σταμάτησα γιατί σε είχα σχεδόν λυπηθεί. αλλά χρειαζόσουν και άλλη τιμωρία. έπιασα το πορτοφόλι μου και πήρα ένα προφυλακτικό. το φόρεσα στο χάρακα.. όλα αυτά ενώ συνέχιζα να εισβάλω μέσα σου. σε λίγη ώρα ο χάρακας είχε πάρει τη θέση των 2 πάνω δαχτύλων μου.

Δεν αντέδρασες αρνητικά. μα ούτε και που μίλησες. ήσουν υποταγμένη στα γούστα μου. σε εμβόλιζα και από τις δύο τρυπούλες σου και εσύ μόνο αναστέναζες δυνατά. δεν πέρασαν πολλά λεπτά μέχρι που τελείωσες στον πούτσο μου. εγώ όμως δεν είχα τελειώσει ακόμα.

Σκέφτηκα πως είναι κρίμα να σε τιμωρούν από πίσω άψυχα αντικείμενα. με μία απότομη κίνηση πήρα τη θέση του χάρακα. η στενή σου τρυπούλα ανέβασε την καύλα μου στα ύψη. ταυτόχρονα εσύ έπαιζες με την κλειτορίδα σου θέλωντας να τελειώσεις για δεύτερη φορά. αυτή όμως μαζί μου. το κατάλαβα και επιτάχυνα τις κινήσεις μου διεισδύοντας πιο βαθιά μέσα σου. ταυτόχρονα έσκυψα και σε δάγκωσα στην πλάτη ενώ τα χέρια μου τραβούσαν με μανία τα μαλλιά σου. μετά από λίγα λεπτά τελειώσαμε μαζί μέσα σε δυνατούς αναστεναγμούς. η "τιμωρία" σου είχε τελειώσει.. προς στιγμήν..

Ντύθηκες και έφυγες μετά από λίγα λεπτά. εγώ τις επόμενες μέρες δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου για την εμπειρία που είχα ζήσει μαζί σου. το ανταπόδωσα σε σένα με το 10 που πήρες. η τιμωρία σου όμως συνεχίστηκε. οι φίλοι σου όλοι πήραν 0.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).