Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι με το μωρό ύστερα από ότι έγινε, τον ρώτησα κάποια στιγμή αν πεινάει. Μου χαμογέλασε και πήγαμε κι οι δυο στην κουζίνα για μια έφοδο στο ψυγείο. Εγώ είχα ρίξει πάνω μου μόνο ένα άσπρο μπλουζάκι κι εκείνος το σλιπάκι του. Πήγαμε στην κουζίνα κι άνοιξα το ψυγείο, ψάχνοντας για κάτι φαγώσιμο. Ήρθε και κόλλησε πίσω μου. Είχα ξεχάσει ότι ένας άντρας μπορεί να είναι ξανά έτοιμος για δράση τόσο γρήγορα, και το θυμήθηκα μόνο όταν ένιωσα το σκληρό του ανδρισμό να τρίβεται πάνω μου καθώς έσκυψα. Γύρισα και του χαμογέλασα απορημένη, αλλά και ενθουσιασμένη. Μου είχαν φύγει πια όλοι οι ενδοιασμοί κι ήμουν κι εγώ τόσο ερεθισμένη που ήθελα να το κάνουμε επιτόπου.

Γύρισα και έχωσα το χέρι μου μέσα στο σλιπάκι του. Έπιασα το σκληρό του πέος και το τράβηξα έξω, καθώς φιλιόμασταν με πάθος. Χαμήλωσα το κορμί μου και το πήρα στο στόμα μου. Φερόμουν σαν την τελευταία πόρνη του δρόμου, κι αυτό αντί να με περιορίζει όπως παλιότερα, αυτή τη φορά με ερέθιζε ακόμα περισσότερο και με ωθούσε να γίνω ακόμα χειρότερη. Ρουφούσα και φιλούσα το πέος του, το έγλειφα γύρω - γύρω και το σάλιωνα με τη γλώσσα μου, μέχρι που έγινε και πάλι πολύ σκληρό, ίσως σκληρότερο κι από πριν.
Εκείνος μου χάιδευε τα μαλλιά και με παρακολουθούσε να περιποιούμαι το σκληρό του όργανο με το στόμα μου για αρκετή ώρα ακόμα, βγάζοντας μουγκρητά ηδονής. Με βοήθησε να σηκωθώ και με πήρε στα μπράτσα του, φιλώντας με στο στόμα. Με άφησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας και μου έβγαλε το μπλουζάκι. Το γυμνό μου κορμί γινόταν πάλι έρμαιο στα χέρια του και με πασπάτευε παντού, επιμένοντας στα σημεία που ήξερε πως τρελαίνουν μια γυναίκα, στις ρώγες κι ανάμεσα στα πόδια μου. Χαμήλωσε το κεφάλι του και του το κρατούσα τρυφερά καθώς έγλειφε και πάλι τη μουσκεμένη τρυπούλα μου. Χρησιμοποιούσε τη γλώσσα του με τέτοια τέχνη που σε πολύ λίγο ήμουν κι εγώ έτοιμη για δράση και πάλι. Φαίνεται πως το είχε καταλάβει, γιατί σηκώθηκε και γεμάτος χαρά κατέβασε το σλιπάκι του.

Έτριψε το πέος του ανάμεσα στα πόδια μου και σε λίγο έμπαινε μέσα μου, καθώς εγώ καθόμουν στο τραπέζι και στηριζόμουν απ τους ώμους του. Οι τρίχες των γεννητικών μας οργάνων μπλεκόταν κι αυτό μου προκαλούσε ένα μικρό πόνο που όμως δε με δυσανασχετούσε, αντίθετα μου άρεσε πολύ. Οι σπρωξιές του γινόταν σίγουρες και δυνατές κι εγώ βρισκόμουν στον έβδομο ουρανό, αναστενάζοντας. Στηρίχτηκα στους αγκώνες μου και τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Εκείνος με κράτησε απ τη μέση και ενέτεινε το ρυθμό του. Τα χέρια του κινούνταν παντού πάνω στο κορμί μου ασταμάτητα, από το στήθος μέχρι τα γόνατά μου, και το χάδι του με τρέλαινε. Ο οργασμός μου ήταν θέμα χρόνου κι όταν ήρθε δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα βογκητά μου, αδιαφορώντας πλέον για το αν θα μας άκουγαν οι γείτονες ή όχι.

Κάθισα σε μια καρέκλα και πήρα το ορθωμένο του πέος στο στόμα μου. Τον κοιτούσα στα μάτια και τον έγλειφα τρυφερά, σαν να ήταν παγωτό, προσπαθώντας να τον καλύψω σε όλο του το μήκος. «Θέλω να χύσω στο στήθος σου » ψιθύρισε παρακλητικά. Δεν το είχα ξανακάνει στο παρελθόν και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίαζε η ιδέα. Όμως δεν ήταν και τίποτε τρομερό κι έτσι αποφάσισα να τον αφήσω. Σφήνωσα το σκληρό του όργανο στην παλάμη μου και το έπαιζα ακριβώς πάνω απ το στήθος μου. Εκείνος βλέποντας τη σκηνή, δεν άργησε να εκσπερματώσει πάνω στο στήθος μου, το οποίο προφανώς του άρεσε πολύ, και τα υγρά του κυλούσαν πάνω στο κορμί μου απ το λαιμό και κάτω.

Καθίσαμε για λίγο εκεί και συζητούσαμε καπνίζοντας. Ντύθηκε κι έφυγε, ζητώντας μου να του τηλεφωνήσω ξανά όποτε ήθελα. Δεν ξέρω αν θα τον ξαναδώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι πέρασα πολύ καλά και ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα στην κάπως ανιαρή κατά τα άλλα ζωή μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.