Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από τότε που χώρισα με τον άντρα μου η ερωτική μου ζωή έγινε πολύ φτωχή, μιας και δεν μπορούσα, δεν είχα διάθεση να φλερτάρω και να γνωρίσω άλλους άντρες. Με πλησίαζαν αρκετοί, όμως τους έβρισκα όλους βαρετούς και κουραστικούς και προτιμούσα να κάθομαι μόνη σπίτι. Μερικές φορές έπαιζα μόνη, όμως δεν είναι το ίδιο, αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν μια παρηγοριά.

Το Σάββατο βγήκα με μια φίλη μου και πήγαμε σε ένα ήσυχο μπαράκι να πιούμε ένα ποτό. Ο σερβιτόρος ήταν κούκλος, όχι παραπάνω από 25, με κοντοκουρεμένα μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ψηλός και γυμνασμένος. Το σχολιάσαμε με τη Ρένα, και μετά αρχίσαμε να λέμε τα δικά μας. Κάθε φορά που κοιτούσα το χώρο, έβλεπα ότι ο μικρός κοιτούσε εμένα, ή τουλάχιστον κάθε φορά που τον έβλεπα τύχαινε να με κοιτάει κι εκείνος. Όταν η φίλη μου πήγε κάποια στιγμή στην τουαλέτα, ήρθε να μαζέψει τα ποτήρια.
«Είστε υπέροχη....» μου ψιθύρισε και πριν προλάβω να απαντήσω άφησε στο τραπέζι ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό του. Μου έκλεισε πονηρά το μάτι και συνέχισε τη δουλειά του. Τα είχα χάσει, καιρό είχαν να με φλερτάρουν, και μάλιστα ένας άντρας τόσο νεαρός και τόσο όμορφος, που σίγουρα δε θα είχε πρόβλημα στο να βρίσκει ερωμένες. Δεν είπα τίποτα στη φίλη μου κι η βραδιά συνεχίστηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Γυρίσαμε σπίτι και μπήκα να κάνω ένα ντους. Έφερα στο νου μου την εικόνα του άγνωστου σερβιτόρου και σχεδόν μηχανικά το χέρι μου πήγε χαμηλά. Με το που βγήκα, πήρα το χαρτάκι απ την τσάντα μου και του τηλεφώνησα. Ήταν πια αργά και δεν περίμενα να μου απαντήσει, όμως το σήκωσε.
«Χαίρετε, η Μαρία είμαι.... Μου δώσατε το τηλέφωνό σας πριν από μερικές ώρες....» είπα αμήχανα. «Ναι, θυμάμαι!» είπε γελώντας. «Δίσταζα να σας τηλεφωνήσω....». «Αφού το κάνατε όμως, πάει να πει ότι με θέλετε, τουλάχιστον όσο κι εγώ.» απάντησε, αφήνοντάς με σύξυλη. Τα επόμενα ήρθαν μόνα τους, με ρώτησε αν ήθελα να συναντηθούμε και του έδωσα τη διεύθυνσή μου. Σε μια ώρα ακριβώς μου χτυπούσε το κουδούνι. Δεν ήξερα τι να φορέσω, ένιωθα μεγάλο τρακ, κι έτσι αποφάσισα να βάλω το ίδιο φόρεμα που είχα κι όταν βγήκα και προφανώς του άρεσε αρκετά. Μάζεψα και τα μαλλιά μου ψηλά όπως και πριν, πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα.

Με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω. «Καλησπέρα» είπε χαμογελώντας. Μπήκαμε μέσα και καθίσαμε στον καναπέ του σαλονιού. Ξέραμε και οι δυο τι θέλαμε, όμως μου άρεσε που δεν πέσαμε κατευθείαν στο κρεβάτι. Έβαλα δυο ποτά και καθίσαμε δίπλα - δίπλα. Δε λέγαμε τίποτα, απλά ρίχναμε μερικές ματιές και πίναμε αμίλητοι. Σε κάποια φάση πέρασε το χέρι του πάνω απ τον καναπέ, πίσω απ το κεφάλι μου και μου χάιδεψε τρυφερά τα μαλλιά. «Είστε υπέροχη....» μου είπε, μόνο που αυτήν τη φορά μου το ψιθύρισε στο αυτάκι κι ένιωσα ρίγη να διαπερνούν ολόκληρο το κορμί μου. Κι όταν με φίλησε τρυφερά στο μάγουλο, ένιωσα ακόμα πιο όμορφα. Έγειρα λίγο το κεφάλι μου και φίλησα το χέρι του κοιτώντας τον στα μάτια. Με έπιασε απ τον ώμο και με τράβηξε πιο κοντά του. Φιληθήκαμε στα χείλη. Αυτό ήταν! Τα πράγματα είχαν αρχίσει να παίρνουν το δρόμο τους.

Έπιασε το στήθος μου πάνω απ το φόρεμα και με φίλησε με μεγαλύτερο πάθος. Φιλούσε τόσο υπέροχα και ήξερε πώς να με ερεθίσει όσο μπορούσε περισσότερο, αφού με αργές κινήσεις πέρασε το χέρι του μέσα στο ντεκολτέ μου και η παλάμη του χάιδευε τη γυμνή μου σάρκα. Σηκώθηκα όρθια, τον πήρα απ το χέρι και τον οδήγησα στην κρεβατοκάμαρα.

Έβγαλα το φόρεμά μου και τον άφησα να με χαϊδέψει όσο ήθελε. Ο ανδρισμός του είχε φουσκώσει κάτω απ το παντελόνι του και πιεζόταν πάνω στο κορμί μου. Ήταν φανερό ότι τα μαύρα μου εσώρουχα τον είχαν ερεθίσει και σιγά - σιγά πήρα κι εγώ θάρρος κι άρχισα να τον αγγίζω. Του έβγαλα την μπλούζα και φιλούσα το τριχωτό του στήθος, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα του. Το χέρι μου κατέβηκε χαμηλότερα και του έλυσα τη ζώνη. Κατέβασα το φερμουάρ του και έτριψα το σκληρό του όργανο πάνω απ το σλιπάκι του. Μου έλυσε το σουτιέν και το γυμνό μου στήθος τριβόταν πάνω στο δικό του, καθώς το χέρι μου έμπαινε μέσα στο εσώρουχό του. Το πέος του είχε σκληρύνει πολύ και ήταν τόσο μακρύ που προσπαθούσα να το φανταστώ κιόλας μέσα μου. Σε λίγο ήμασταν και οι δυο ολόγυμνοι και κυλιόμασταν αγκαλιασμένοι στα σεντόνια.

Έβαλε το κεφάλι του στο στήθος μου και μου έγλειψε τις ρώγες. Καιρό είχα να νιώσω τόσο όμορφα, κι όταν χαμήλωσε, φτάνοντας στο στομάχι μου κι ακόμα πιο κάτω, δε χόρταινα να νιώθω τη γλώσσα του πάνω μου. Μου χάιδευε τα πόδια και με έγλειφε για ώρα, ώσπου έγινα εντελώς μούσκεμα. Ανοιξα τα πόδια μου, καθώς εκείνος έπαιρνε τη θέση του πάνω μου. Όταν μπήκε μέσα μου, μια δυνατή κραυγή ανακούφισης αλλά κι ερεθισμού βγήκε απ τα χείλη μου. Ήταν τρυφερός και προσεκτικός, και καθώς περνούσε η ώρα οι κινήσεις του γινόταν λίγο πιο γρήγορες.

Βγήκε από μέσα μου και ξάπλωσε ανάσκελα. Ανοιξα τα πόδια μου πάνω του και άφησα το σκληρό του όργανο να βυθιστεί μέσα μου. Μου άρεσε πολύ που τώρα είχα εγώ τον έλεγχο κι απολάμβανα κάθε στιγμή μαζί του. Έβαλε τα χέρια του στο στήθος μου και το ζούλιξε καθώς εγώ συνέχιζα να κουνιέμαι πάνω του. Με έπιασε απ τη μέση και με έσπρωχνε πιο δυνατά πάνω του, ενώ εγώ είχα χαμηλώσει και το στήθος μου τριβόταν πάνω στο δικό του. «Είσαι φοβερή....» μου ψιθύρισε και μου δάγκωσε τρυφερά το λοβό. Αυτό ήταν αρκετό για να με τρελάνει και να με κάνει να ανεβάσω κι άλλο το ρυθμό μου.

Η συνέχεια έμελλε να είναι ακόμα καλύτερη. Με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα και γονάτισε πίσω μου. Το πισωκολλητό ήταν πάντα η αγαπημένη μου στάση, και με έναν άντρα τόσο προικισμένο όσο αυτός, ήταν ακόμα καλύτερο. Μπήκε μέσα μου κι άρχισε να με σφυροκοπάει με τέτοια λύσσα που κάποια στιγμή νόμιζα πως θα λιποθυμήσω. Κόλλησα το πρόσωπό μου στο μαξιλάρι για να πνίξω τις δυνατές κραυγές μου και να μη σηκώσω στο πόδι όλη την πολυκατοικία. Εκείνος συνέχιζε να μου κάνει έρωτα και τα χέρια του πασπάτευαν όλο το κορμί μου, από το στήθος και τους ώμους μου μέχρι τη μέση και τα οπίσθιά μου. Ο οργασμός που είχα ήταν τόσο έντονος που αναγκάστηκα να δαγκώσω τα χείλια μου για να μην ουρλιάξω.

Θέλοντας να τον ανταμείψω και να τον ευχαριστήσω, τον έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα κι έπιασα το όργανό του, που ήταν ακόμα σκληρό. Το έπαιζα πάνω - κάτω με το χέρι μου κι ακούμπησα τη γλώσσα μου στην άκρη του. Το κάλυψε ολόκληρο με τη γλώσσα μου, κουνώντας τη γύρω - γύρω, συνεχίζοντας να τον παίζω. Ανοιξα τα χείλη μου και τον πήρα για λίγο στο στόμα μου. Αυτό τον έκανε να μουγκρίσει ηδονικά και κατάλαβα ότι δε θα αργούσε να τελειώσει. Έβγαλε μια δυνατή κραυγή κι εκσπερμάτωσε πάνω στα σεντόνια. Το καυτό του υγρό γέμισε τα σεντόνια και κυλούσε μέσα στην παλάμη μου.

Τον φίλησα και ξάπλωσα πλάι του. Με αγκάλιασε τρυφερά, προσπαθώντας να συνέλθει κι εκείνος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.