Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν δεκαοκτώ ετών, καλό σώμα πάνω στα ντουζένια μου. Η μαλακία πήγαινε σύννεφο. Όπου βρισκόμουν χτύπαγα και μία να ξεχαρμανιάσω. Μια έπαιρνα μάτι τα μαστάρια της αδερφής μου, πότε χούφτωνα τα κωλομεράκια της μικρούλας μου ξαδέρφης (γι’ αυτό δεν ξανάρθανε τελικά) πότε άκουγα του δικούς μου να πηδιούνται. Τέλος πάντων η μαλακία σύννεφο.

Η μάνα μου είχε μια φίλη, γύρω στα 35, που ο άντρας της ήταν ναυτικός. Αυτή πρέπει να ψιλοπηδιόταν γενικώς γι’ αυτό δεν την άφηνε να έρχεται συχνά σπίτι, για τον πατέρα μου. Βρεθήκαμε τελικά όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη, εμείς κι αυτή, γιατί θα ερχόταν το καράβι του άντρα της και ήταν ευκαιρία να συναντηθούν και να τον δούμε κι εμείς, μιας που και με αυτόν υπήρχε μια μακρινή συγγένεια. Μετά από τρεις ημέρες τελικά η οικογένεια μου θα έφευγε και αποφασίστηκε να με αφήσουν στο ξενοδοχείο μαζί της για να γυρίσουμε μαζί στην Αθήνα μιας και εμένα μου άρεσε πολύ η Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο βράδυ λοιπόν κοιμηθήκαμε μαζί στο ξενοδοχείο, σε άλλα δωμάτια αυτοί αλλά μας χώριζε μια πόρτα. Το γαμήσι πήγαινε σύννεφο. Αυτός ήταν στη θάλασσα μήνες και την πήδαγε όλο το βράδυ. Η κυρία Ελένη, έτσι την έλεγαν, είχε πολύ καλό σφιχτό σώμα και τρομερό στήθος. Από άλλες φορές την είχα πάρει μάτι με το νυχτικό να στέκεται στητό το στήθος της. Το ήξερε, γι’ αυτό καμάρωνε και κυκλοφορούσε κορδωτή όποτε ήθελε να προκαλέσει, αλλά το προκλητικότερο ήταν οι τεράστιες ρώγες της. Όταν ερεθιζόταν, ακόμη και με το κρύο, φαινόταν να καρφώνουν τα ρούχα σαν να θέλουν να πεταχτούν έξω. Ήταν γενικά μικροκαμωμένη, μελαψή και παιχνιδιάρα.

Τα βογκητά, πνιχτά στην αρχή, με προκαλούσαν. Άρχισα να την παίζω αργά - αργά συμμετέχοντας νοερά στο γαμήσι της διπλανής πόρτας. Άκουγα που την τσιμπούκωνε και της γάμαγε στο στόμα:

-    «Πάρτα μωρή γαμιόλα, να ‘χεις να με θυμάσαι τώρα που θα λείπω. Ρούφα τα τσιμπουκλού! Όλα μέσα. Τίποτα μην αφήσεις!»

Εκείνη μούγκριζε από την καύλα και με την πούτσα στο στόμα μόνο κάτι: «Μμμμμμμμ… Μμμμ… Μμμ…» ακουγόταν. Εγώ είχα καυλώσει και την έπαιζα κανονικά. Πλησίασα στην πόρτα που ήταν μισάνοιχτη και παρόλο που ήταν σκοτάδι, είδα τι γινόταν. Την είχε γδύσει τελείως. Τα μαστάρια της χάσκανε δεξιά κι αριστερά. Την είχε βάλει κόντρα στον τοίχο καθιστή στο κρεβάτι και έμπηγε με δύναμη την ψωλή του στο στόμα της. Τα πόδια της ήταν ανοιχτά και έβλεπα το μαλλιαρό μουνί της. Ακόμα και τα μουνόχειλα ανάμεσα από τις τρίχες έβλεπα.

Με το ένα χέρι της μάλαζε τα μαστάρια της και με το άλλο κράταγε το κεφάλι καρφωμένο στην πούτσα του. Φαίνεται ότι αρκετές φορές κόντευε να την πνίξει από το σπρώξιμο. Τότε μπήκε φως από το παράθυρο και φάνηκε ξεκάθαρα το πρόσωπο της. Για μια στιγμή αυτή πήγε να μιλήσει αλλά αυτός συνέχισε να την τσιμπουκώνει με μανία. Μόνο εκείνη μπορούσε να με βλέπει.  Ο άντρας της συνέχισε να μπαινοβγαίνει στο στόμα της φτάνοντας όσο πιο βαθιά γινόταν. Εκείνη συνέχισε να με κοιτάει στα μάτια αλλά τώρα κατάλαβα ότι το ήθελε και της άρεσε να την παίρνω μάτι που γαμιόταν.

Άρχισε να χαϊδεύει το μουνί της και να μαλακίζεται μπροστά μου. Πια με κοίταζε συνέχεια λες και το έκανε για μένα, να το βλέπω. Φαινόμουν ότι μαλακιζόμουν κι αυτό μάλλον την ερέθιζε κι άλλο. Με το άλλο χέρι της άρχισε να χώνει κωλοδάχτυλο στον άντρα της. Το μπαινόβγαζε επιδειχτικά για να φαίνεται τι ακριβώς κάνει. Αυτός τούρλωσε τον κώλο του και άρχισε να βογκάει από ηδονή. Τώρα πια δεν έχωνε την πούτσα του αλλά τριβόταν πάνω στο κωλοδάχτυλο της γυναίκας του. Έχωσε κι άλλα δάχτυλα, μάλλον γιατί ο τύπος πια γρύλιζε σα γουρούνι και άρχισε να την χύνει στο στόμα. Αυτή πρέπει να τον άρμεξε κανονικά γιατί την άκουγα με καύλα να καταπίνει τα χύσια. Μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο.

Περίμενα ότι θα τελείωνε το γαμήσι αλλά η ρουφιάνα ήθελε κι άλλα κοιτώντας με κλεφτά σα να θέλει να μείνω να δω τη συνέχεια. Γύρισε ανάσκελα σε 69 τον άντρα της, φέρνοντας το κεφάλι της σε εμένα. Τον καβάλησε και του έχωσε το μουνί της στη μούρη του ζητώντας του να της το γλείψει. Αυτός, χαμένος στο δασύτριχο μουνί της, πρέπει να έγλειφε ξέπνοος. Αυτή, κοιτώντας με στα μάτια και χωρίς καθόλου να κρύβεται. Άλλωστε δεν μπορούσε να την δει. Τρόμπαρε αργά - αργά την κουρασμένη του ψωλή στο στόμα της. Γυάλιζαν τα χύσια από το τσιμπούκωμα. Ανεβοκατέβαζε αργά το κεφάλι της καταπίνοντας την πούτσα στο στόμα της.

Έπιανε την πούτσα του και την κράταγε σαν γλειφιτζούρι ρουφώντας μόνο το πουτσοκέφαλο και μετά απότομα κατέβαζε το κεφάλι της εξαφανίζοντας την ψωλή στο στόμα της. Έκανα πλάκα με το τεράστιο μαλλί της (θυμάστε πως ήταν παλιά οι γυναίκες μετά το κομμωτήριο) που ανεβοκατέβαινε πάνω - κάτω. Κάθε τόσο έπιανε την τα μαστάρια της τρέμανε από την καύλα.

Οι ρώγες της αυτές οι ρώγες ήταν τεράστιες και μαύρες και μακριές. αυτός πρέπει να της ρούφαγε την κλειτορίδα γιατί άρχισε πάλι να βογκάει από την ηδονή: «Μμμμμμ… Μμμμμμμμμ… Ωωωωωωω! Μμμμμμ…». Μάλλον άρχισε να της χώνει κωλοδάχτυλο. Φάνηκε ότι πόναγε αλλά, το μόνο έκανε, ήταν να χώνει πιο βαθιά την ψωλή στο στόμα της και τώρα ρούφαγε με θόρυβο. Με το χέρι της άρχισε να τρίβει τα μαστάρια της αργά και νωχελικά. Χάιδευε τα βυζιά της επιδειχτικά για να τα βλέπω. Σχεδόν μου τα έσπρωχνε σε μένα. Εγώ άνοιξα κι άλλο την πόρτα και έπαιζα κανονικά την πούτσα μου εμπρός της. Μας χώριζε μισό μέτρο.

Ακούγοντας τα βογκητά του, η καύλα μου δεν έπαιρνε άλλο και επιδειχτικά, παίζοντας με δύναμη την πούτσα μου, εκσπερμάτωσα στη μοκέτα του ξενοδοχείου. Αυτό πρέπει να ερέθισε πάρα πολύ την γυναίκα του γιατί με κοίταζε και συνέχισε να μαλάζει την πούτσα του κάνοντάς τον να φωνάζει από τον πόνο. Την άλλη μέρα τον αποχαιρετίσαμε. Έφευγε για το ταξίδι. Αυτή για να μην κινήσει υποψίες μου μίλαγε αυστηρά και γενικά μπροστά του το έπαιζε αδιάφορη.

Το μεσημέρι πήγαμε για φαί. Η συμπεριφορά της ήταν πια αδιάφορη. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Έκλεισε την πόρτα πίσω της και πήγε μόνη της στο δωμάτιό της. Νόμισα ότι όλα τελείωσαν και είχε ντραπεί. Έκανα λάθος. Αφού ξάπλωσα στο κρεβάτι, άρχισα να τον παίζω νωχελικά έχοντας εικόνες από την χθεσινοβραδινή ιστορία. Οπότε, απότομα, άνοιξε η πόρτα. Είχε φορέσει ένα αραχνοΰφαντο νυχτικό με βαθύ ντεκολτέ. Τα στήθια της, εμφανώς ερεθισμένα, φαίνονταν ξεκάθαρα. Οι ρώγες της τεράστιες καρφωνόντουσαν στο ανάλαφρο νυχτικό κρατώντας στο στον αέρα. Αυτές οι ρώγες ήταν μοναδικές. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες. Από κάτω δεν φόραγε βρακί και το μουνί της ήταν καλυμμένο από ένα δασύτριχο θάμνο. Έτσι όπως άνοιξε την πόρτα, εγώ πιάστηκα με τα πόδια ανοιχτά και την πούτσα μου καυλωμένη. Σαν αντίσκηνο είχε γίνει το σεντόνι. Έκανε ότι δεν έδωσε σημασία.

-    «Σήκω σε παρακαλώ να με βοηθήσεις στο μπάνιο που σε θέλω…», είπε όλο αυστηρότητα.

Η πούτσα μου ίσα που χώραγε. Την ακολούθησα στο μπάνιο. Έβγαλε την νυχτικιά και έμεινε γυμνή. Εγώ τα έχασα. Κορμάρα η γειτόνισσα. Ο κώλος της ήταν τέλειος. Η μεσούλα της άψογη, τα μαστάρια της τουρλωτά στον αέρα απειλούσαν να καρφώσουν με τις ρώγες. Γέμισε την μπανιέρα με νερό. Όπως έσκυψε εγώ της χούφτωσα μαλακά την κωλάρα της. Τα κωλομέρια της άνοιγαν, έτοιμα να δεχτούν ψωλή ανάμεσά τους.

-    «Τι κάνεις εκεί; Τι νόμισες ότι μπορείς να μου κάνεις;» φώναξε.

Έμεινα έκπληκτος. Η τύπισσα ήταν για δέσιμο. Δεν άντεξα άλλο. Της έδωσα δυο χαστούκια. Έμεινε άφωνη. Δεν το περίμενε. Μετά την τράβηξα από το μαλλί και την έριξα μέσα στην μπανιέρα με το νερό. Άρχισε να φωνάζει. Είχε τρελαθεί τελείως. Την ξαναχτύπησα τώρα μέσα στη μούρη με δυο χαστούκια και μετά της έβαλα την πούτσα μου στο στόμα της. Προσπάθησε να φωνάξει αλλά ήταν αργά. Η καυλωμένη μου ψωλή ήταν στο στόμα της και τραβώντας την από τα μαλλιά την έσπρωχνα στο λαρύγγι της.

-    «Πάρτα μωρή καριόλα! Πάρτα παλιογαμιόλα να μάθεις να με καυλώνεις και μετά να το παίζεις αδιάφορη. Όλα θα ρουφήξεις παλιορουφιάνα. Παντού θα σε ξεφωνήσω αν δεν τα πιεις. Και στον άντρα σου θα τα πω, τον κερατά. Ρούφα τα μωρή, ρούφα τα!»

Το θέατρο καλά πήγαινε. Δήθεν ότι με το ζόρι γαμιόταν η πουτάνα.

-    «Ναι αγόρι μου, ξεφτίλισέ με. Ότι πεις άντρα μου. Κάνε μου ότι θέλεις την πουτάνα. Μπούκωσέ με. Σκίσε με! Ότι θέλεις θα σου κάνω. Όλα τα χατίρια. Αγάμητη πουτάνα στα χέρια σου είμαι. Όλες οι τρύπες μου σκίσιμο θέλουν!»

Και πήρε την πούτσα στο στόμα της. Τέτοιο λυσσασμένο τσιμπούκι, τέτοιο ρούφηγμα, τέτοια τρόμπα. Κόντεψα να χάσω τα αρχίδια από την δύναμη που ρούφαγε. Γερό πνευμόνι. Της έχωσα ένα μπουκάλι κολόνιας στο μουνί μπας και συνέλθει αλλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα. Γουστάριζε να πιει ψωλοχύματα. Δούλευε το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα της με έναν τρόπο μοναδικό. Γύριζε γύρω - γύρω την ψωλή στο στόμα και δούλευε κόντρα τη γλώσσα. Έχανες τον κόσμο!

Δεν άργησα να της τα δώσω. Τα αρχίδια μου είχαν γίνει παγούρια γεμάτα σπέρματα. από την προηγούμενη νύχτα η καύλα είχε μαζευτεί και πρέπει να έχυνα ασταμάτητα. σπασμοί σπέρματος στο στόμα της έβγαζαν υγρά σε ποσότητα που σπάνια είχα. Κακά τα ψέματα. λίγες γυναίκες τα πίνουν όλα.  Αυτή κράταγε, βύζαινε την ψωλή μου και με το χέρι της άρμεγε τα αρχίδια μου προσέχοντας να μην πάει τίποτα χαμένο αρμέγοντάς τα. Όταν μάζεψε όλα τα χύσια μου στο στόμα της, όταν είχα αδειάσει τελείως, τα έκανε γαργάρα (αλήθεια) και μετά επιδειχτικά τα κατάπινε! Ήταν εντελώς πεινασμένη τελικά. Δεν έλεγε να με αφήσει. Ήθελε και να την γαμήσω. Άρχισε να μαλακίζεται με το μπουκάλι που της είχα χώσει.

-    «Μωρή πεινασμένη, με τέτοιο μουνί πώς να σε πλησιάσει άντρας; Θα σε ξυρίσω σαν προβατίνα!»

Βούτηξα ένα ξυράφι και άρχισα να τις ξυρίζω το μουνί. Της άνοιξα τα μπούτια ορθάνοιχτα κι αυτή μου παραδόθηκε τελείως στα χέρια μου, ενώ μπαινόβγαζε το μπουκαλάκι στο μουνί της περιμένοντας υπάκουα να τελειώσω. Ξύρισα και την περιοχή γύρω από την κωλοτρυπίδα. Λυσσασμένη όπως ήταν άρχισε να μαλακίζεται και με το χέρι. Δεν είχε χύσει ακόμα. Ότι έπρεπε. Πήγαμε στο κρεβάτι. Η πούτσα μου είχε ξανά γίνει κάγκελο αλλά βαριόμουν να γαμήσω. Ξάπλωσα ανάσκελα.

-    «Έλα μήτρα μου να γαμηθείς τώρα που σε έκανα άνθρωπο. Έλα μούνα μου. Πουτάνα μου θα σε κάνω και θα σε πηδάω όποτε γουστάρω!»

Έκατσε με τα καθαρά της μουνόχειλα να χάσκουν και να τρέχουν υγρά.

-    «Ωωωωωωωχχχχχχχχχχχ! Τι ψωλάρα είναι αυτή; Ωωωωωωχχχ! Τον πάτο μου. Είμαι στενούλα η κακομοίρα. Οοοοοοιιιιιι!»

Πήδαγε επάνω μου και τραντάζονταν τα βυζιά τη πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά και οι ρώγες της τεράστιες, μπορούσες να τις χουφτώσεις και να τις τραβήξεις».

-    «Ωωωωχχχχχχ… Γαμιά μου. Ψωλαρπάχτρα σου θα γίνω. Κάνε μου ότι θες. Μη με λυπάσαι. Γάμα με αλύπητα! Σε χύνωωωωω! Ωωωωω! Ωωωωω! Χύνωωωωω! Μαλάκα μου!»

Η ψώλα μου είχε γίνει κάγκελο αλλά ήθελα ώρα ακόμη ώρα για να χύσω. Την γύρισα στα τέσσερα, έφτυσα στην παρθένα, όπως αποδείχτηκε- κωλοτρυπίδα και έμπηξα τον πούτσο μου.

-    «Όχι μαλάκα, πονάω! Όχι. Μηηηηη! Οχχχιιιι αααααααχχχχ… Μη αγόρι μου. Όχι μωρό μου!»

Έφαγε δυο χαστούκια στα κωλομέρια και το βούλωσε.

-    «Σκάσε γαμιόλα, που θα μου γλίτωνε το κωλάντερο σου! Κοκορέτσι θα στο κάνω και σκατά θα κλάνει η σούφρα σου!»

Έχωνα με δύναμη στο άντερο της την ψωλή μου και έσκουζε από ηδονή. Την γαμούσα δέκα λεπτά έτσι μέχρι που δεν την βάσταγαν τα πόδια της. Την τράβαγα κόντρα από τα βυζιά της και έχωνα την ψωλή μου στο κωλάντερο της. Όταν χαλάρωσε αρκετά η σούφρα της, ξάπλωσα ανάσκελα και την έβαλα να κάτσει πάνω στην ψωλή μου με την κωλοτρυπίδα. Τα σκατά άρχισαν να βγαίνουν από το άντερο της αλλά ήταν πια σχεδόν αναίσθητη. Την βάσταγα με τα χέρια και πήδαγε επάνω μου συνέχεια. Άρχισα να χύνω στον κώλο της. Χύσια σκατά και αίματα μπλέχτηκαν.

Θα θυμάμαι την εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για πάντα! Νομίζω ότι και μια επίσκεψη στην καλή γειτόνισσα δεν θα έβλαπτε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.