Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γυναίκα μου και η Εύη οργανώνουν εκδρομές στο βουνό στη θάλασσα με διανυκτερεύσεις ή χωρίς και έτσι οι τρεις μας βρίσκουμε ευκαιρίες να πηδιόμαστε μέχρι σκασμού. Η τελευταία εξόρμηση μας ήταν σε ένα χωριό κοντά στη Καστοριά όπου αναπτύχθηκε ο αγροτουρισμός. Παλαιά αναπαλαιωμένα σπίτια τα οποία οι ιδιοκτήτες τα νοικιάζουν σε τουρίστες ή ντόπιους.

Το πρώτο Σάββατο του Γενάρη βρεθήκαμε σε ένα παλαιό αρχοντόσπιτο οι τρεις μας μαζί με την Αννα και τον Στέλιο, ένα νεαρό ζευγάρι, δάσκαλοι και αυτοί στο ίδιο σχολείο με τη γυναίκα μου. Ο Στέλιος είναι ένα γεροδεμένο παληκάρι, 28 χρονών, 180 ύψος και η γυναίκα του η Αννα, 26 χρονών, με ωραίο καλοσχηματισμένο κορμί, 170 ύψος. Το κάθε ζευγάρι πήρε από ένα μεγάλο δωμάτιο του και η Εύη ένα μονό δωμάτιο.

Όλα ωραία διακοσμημένα και με ωραία θέα το βουνό. Οι ιδιοκτήτες, ο κ. Κώστας και η κ. Ελένη 58 και 52 χρονών αντίστοιχα, πολύ καλά διατηρημένοι λόγω και της εργασίας που κάνουν στα χωράφια παράλληλα με την ενοικίαση του αρχοντόσπιτου. Ο κ. Κώστας γεροδεμένος,1.90 ύψος και η Ελένη 1.80 καλοσχηματισμένη, γεροδεμένη και με δυνατά μπράτσα.

Στα δωμάτιο μας βρήκαμε φρούτα και τσίπουρο. Για ζέσταμα ήπιαμε δύο – τρία ποτά με τη γυναίκα μου και ακολούθως εγώ κατέβηκα στο προαύλιο για να περιεργαστώ τους χώρους. Ο κ. Κώστας καθόταν στη λιακάδα και τσιμπούσε μεζέ μαζί με τσίπουρο. Από εκεί, είχε θέα τα δωμάτια μας και το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στο δωμάτιο του Στέλιου και της Αννας. Χαμογελώντας μου λέει «Οι φίλοι σου δεν έχασαν λεπτό». Γυρνώντας το βλέμμα μου είδα τον Στέλιο να έχει ήδη στήσει την Αννα στα τέσσερα της και να την πηδά άγρια. Χαριτολογώντας, είπα ότι το ο χώρος, οι καιρικές συνθήκες και το όλο περιβάλλον εδώ προσφέρονται για διασκέδαση και ότι άλλο προκύψει. Αυτός με τη σειρά του συμφώνησε προσθέτοντας ότι έλαβε μέρος σε αρκετές συναθροίσεις με ζευγάρια που ήθελαν συντροφιά, αφήνοντας να νοηθεί ότι είναι διαθέσιμος. Εγώ πήρα το μήνυμα του και πρόσθεσα ότι κάτι θα γίνει.

Νωρίς το απόγευμα κατεβήκαμε όλοι στη αυλή για να οργανωθούμε για το απόγευμα και το βράδυ. Ο Στέλιος δήλωσε ότι θα πάει για ύπνο νωρίς διότι την επομένη μέρα θα πήγαινε κυνήγι.

Ο κ. Κώστας μας έκανε εισηγήσεις για εκδρομή με αυτοκίνητο ή περιδιάβαση του χωριού με τα πόδια υποδεικνύοντας στις κοπέλες να φορέσουν αναπαυτικά παπούτσια. Μέχρι τις 8:00 το βράδυ γυρίσαμε. Έξω έκανε τσουχτερό κρύο. Η κ. Ελένη είχε ήδη ετοιμάσει διάφορα εδέσματα και ο κ. Κώστας πρόσφερε διάφορα ποτά. Λόγω του κρύου, οι περισσότεροι προτίμησαν τσίπουρο και κρασί. Να μην τα πολυλογούμε όλοι μπήκαμε στο κέφι. Η Εύη έβαλε μουσική και συνεχώς με προκαλούσε να χορέψουμε. Η γυναίκα μου έπιασε παρέα με την κ. Ελένη με θέμα συνταγές φαγητών, ο κ. Κώστας προσέγγισε τον Στέλιο και την Αννα με θέμα το κυνήγι.

Η ώρα πήγε 11:00 οπόταν ο Στέλιος καληνύχτισε και αποχώρησε με την Αννα. Το ποτό άρχισε να επηρεάζει τις κοπέλες. Η Εύη έγινε πιο απαιτητική και τολμηρή. Η γυναίκα μου βλέποντας την καρδιακή της φίλη να ερωτοτροπεί μαζί μου προσκάλεσε τον κ. Κώστα για να χορέψουν.

Βάζοντας τα χέρια της γύρω του κρεμάστηκε ολοκληρωτικά πάνω στους ώμους του. Σε κάποια στιγμή η Εύη πήγε τουαλέτα έτσι βρήκα την ευκαιρία να πάρω κουβέντα τη κ. Ελένη. Επιστρέφοντας, η Εύη αγκάλιασε και αυτή από την πίσω πλευρά τον κ. Κώστα φέρνοντας το χέρι της μπροστά και χουφτώνοντας την πούτσα του.

Η εξέλιξη της νύκτας πλέον ήταν φανερή. Η κ. Ελένη γυρνώντας μου λέει «είναι ώρα μανάρι μου να μπούμε και εμείς στο χορό». Έβαλε το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου και με τρεις κινήσεις είχε ήδη στο στόμα της την πούτσα μου. Η γυναίκα μου και η Εύη ξέντυναν ήδη τον Κώστα οπότε και φάνηκε η έκπληξη της βραδιάς. Φάνηκε μια πούτσα χωρίς υπερβολή ήταν 28 εκατοστά και βάλε μήκος και αρκετά χοντρή. Τα δε αρχίδια του χωρίς υπερβολή θα ζύγιζαν μισό κιλό. Αν και εγώ διαθέτω μια πούτσα 23 εκατοστά η διαφορά ήταν εμφανής.

Μετά το προκαταρτικό γλείψιμο μπήκαμε στο ψητό. Ο κ. Κώστας ήταν πολύ ορεξάτος και χειριζόταν την γυναίκα μου και την Εύη με τέχνη. Με τέτοια πούτσα θα μπορούσε να μπει από τον κώλο της Εύης να βγει από το μουνί της και να καρφώσει τον κώλο της γυναίκας μου. Αντί αυτού, τις έστησε στα τέσσερα και τις πηδούσε εναλλάξ. Το μούγκρισμα και των δύο ήταν το κάτι άλλο.

Εγώ προσπαθούσα με όλες μου τις δυνάμεις να αναχαιτίσω τη κ. Ελένη η οποία φαίνεται να ήθελε περισσότερα από ότι μπορούσα να της προσφέρω. Με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα και παίρνοντας το καβλί μου στο χέρι της το έβαλε στο μουνί της αρχίζοντας να χοροπηδά. Γέρνοντας προς τα μπροστά, τα τεράστια βυζιά της σκέπασαν το πρόσωπο μου, κόβοντας μου την ανάσα. Βλέποντας την σκηνή ο κ. Κώστας άφησε τις κοπέλες και ερχόμενος από πίσω της κ. Ελένης την κάρφωσε στον κώλο. Και των δυο μας οι πούτσες ήταν σφηνωμένες στις τρύπες της κ. Ελένης. Το μουγκρητό θα πρέπει να ακούστηκε σε όλο το χωριό.

Σειρά ακολούθως είχε η γυναίκα μου η οποία προτίμησε να καθίσει και να χώση στο μουνί της τον πούτσο του κ. Κώστα αφήνοντας εμένα να την πάρω από πίσω. Δίστασε βλέπετε να αφήσει τον κ. Κώστα να την γαμήσει από πίσω λόγω του μεγέθους της πούτσας του. Σε κάποια φάση και ενόσω την πηδούσα αλύπητα, ακόμη και τα αρχίδια μου κτυπούσαν το μουνί της, χαλάρωσε τόσο πολύ μου νόμισα ότι θα λιποθυμούσε. Αντεξε όμως, αν και από τα μάτια της έτρεξαν δάκρυα λόγω του υπερβολικού πόνου.

Εγώ έφθασα στα πρόθυρα να χύσω για αυτό και απότομα τραβήχτηκα πίσω. Ήθελα να έχω και με την Εύη την ίδια εμπειρία. Μέχρι ότου ηρεμήσω λιγάκι, ο κ. Κώστας ξαναγύρισε την γυναίκα μου στα τέσσερα της και εισχώρησε στο μουνί της. Τα αρχίδια του πήγαιναν και ερχόντουσαν σαν μπάλα κτυπώντας το μουνί της. Η θέα ήταν μαγευτική.

Για να την γλιτώσω, οδήγησα τη πούτσα μου στο κεφάλι της Εύης. Ο Κώστας κατάλαβε ότι ήρθε η ώρας της και έτσι άφησε την γυναίκα μου. Η Εύη πιο θαρραλέα ζήτησε τον κ. Κώστα να την πάρει από πίσω. Δεν υπολόγισε όμως το χόντρος της πούτσας του και μόλις αυτός σφηνώθηκε μέσα της, αυτή έπεσε στο στήθος μου και σχεδόν δεν ανάπνεε. Η κ. Ελένη αμέσως πήρε νερό και το έριξε στο πρόσωπο της. Αυτό ήταν, η Εύη συνήλθε και συνεχίσαμε. Σε λίγα λεπτά και χωρίς πλέον να ελέγχω την κατάσταση έχυσα στο μουνί της. Ο Κ. Κώστας συνέχισε να την πηδά αλύπητα και όταν ήταν έτοιμος να χύσει την γύρισε ανάσκελα και έχυσε στα βυζιά της. Το τι πυκνό υγρό έβγαλε δεν περιγράφεται. Ο άνθρωπος αν και ήταν 58 χρονών θα μπορούσε να πηδά για ώρες. Τύφλα να έχουν οι μαύροι μπροστά του.

Τα κορίτσια σκουπίστηκαν και ακολούθως σερβιρίστηκαν καφέ. Εγώ και ο κ. Κώστας βάλαμε από ένα ουίσκι, ανάψαμε όλοι μας τσιγάρο και χαλαρώσαμε. Η ώρα πήγε 2:00 τα χαράματα οπόταν οι κοπέλες μια-μια έφυγαν για τα δωμάτια τους. Εμείς βάλαμε ακόμη ένα ποτό ανάψαμε τον ναργιλέ και απολαμβάναμε τη φωτιά στο τζάκι. Ούτε καν προσπαθήσαμε να φορέσουμε τα ρούχα μας. Με όλη την χαλάρωση, η πούτσα του κ. Κώστα ήταν τεράστια. Συνεχίσαμε την κουβέντα μας, σχολιάζοντας τις κοπέλες μας οπόταν σε κάποια στιγμή είδαμε τον Στέλιο να βγαίνει από το σπίτι, φορτωμένος το κυνηγετικό του και όλα τα συναφή. Ούτε που πρόσεξε την παρουσία μας στο διπλανό δωμάτιο. Έκλεισε την εξωτερική πόρτα και χάθηκε μέσα στην νύκτα. Πήγε για νυκτερινό κυνήγι με προβολέα.

Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και εμφανίζεται η Αννα στη κουζίνα για να πιει νερό. Η λάμψη της φωτιάς την έκανε να έλθει στο δωμάτιο όπου βρισκόμασταν. Δεν προλάβαμε να βάλουμε οτιδήποτε απάνω μας. Η πρώτη της αντίδραση ήταν «θα μου πείτε ποιος καβαλάει ποιον».  Απευθυνόμενη σε μένα μου λέει «Το ξέρει η συνάδελφος μου (εννοούσε την γυναίκα μου) ότι βρίσκεσαι εδώ κάτω».

Εγώ χωρίς να χάσω στιγμή της λέω «κάτσε να μας κάνεις παρέα, αφού ο Στέλιος έφυγε για κυνήγι.». Η κοπέλα ούτε που κώλωσε. Πρόσθεσε δε «Θα με αφήσετε να πίνω νερό ή θα που βάλετε ένα ποτό». Ο κ. Κώστας αμέσως σηκώθηκε για να της προσφέρει ποτό. Μα τον θεό που πιστεύω, η πούτσα του κρεμάστηκε μέχρι το γόνατο του πράγμα που δεν άφησε την Αννα αμέτοχη. Συνεχίζοντας είπε « βλέπω ότι η φύση σας προίκισε και τους δύο. Η συνάδελφος μου πρέπει να ξεσχίζεται στο γαμήσι».

Ο κ. Κώστας γύρισε και πρόσφερε το ποτό στην Αννα και ξάπλωσε δίπλα μου. Η Αννα αφού ήπιε λίγο ουίσκι, έσκυψε και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Με το άλλο χέρι της, μάλασσε τα αρχίδια του κ. Κώστα. Η μικρή ήταν άσσος στο τσιμπούκι. Μας έβαλε να σταθούμε δίπλα – δίπλα και με το ένα χέρι κρατούσε την δική μου και το άλλο την δική του κ. Κώστα. Έβαζε στο στόμα της μια την δική μου και μια του κ. Κώστα. Την ξαπλώσαμε χάμω και τη γλύψαμε από τα νύχια μέχρι την κεφαλή. Η μικρή ούρλιαζε από ηδονή.

Οι πούτσες μας άρχισαν να παίρνουν τις τελικές τους διαστάσεις. Η Αννα δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε τις πούτσες να σκληραίνουν και να μεγαλώνουν. Παιδιά, μας έλεγε δεν έχω δει ξανά τέτοια παλούκια. Του Στέλιου μου είναι μικροσκοπική συγκριτικά με τις δικές σας. Ο κ. Κώστας την έβαλε στα τέσσερα της και της κάρφωσε το μουνί της. Εγώ στάθηκα μπροστά της και οδήγησα την πούτσα μου στο στόμα της. Το τι κραυγές έβγαζε δεν περιγράφονται. Την πηδούσε τόσο δυνατά που φοβόμουν μήπως και μου δαγκώσει από τον πόνο την πούτσα μου. Σε δέκα λεπτά αλλάξαμε θέσεις. Η μικρή έτρεμε από το γαμήσι αλλά δεν τα έβαζε κάτω. Λόγω και της προηγούμενης κατάστασης αργούσαμε να χύσουμε και η μικρή λύσσαγε από τους οργασμούς. Τα μεριά της κοκκίνισαν από τα χτυπήματα.

Η τελευταία πράξη ήταν να την πάρουμε και οι δύο μαζί. Ξάπλωσα και ο κ. Κώστας την έβαλε να καθίσει πάνω στην πούτσα μου και ακολούθως αυτός αφού άλειψε την πούτσα του με ελαιόλαδο την έβαλε στον κώλο της. Οι κραυγές της ακούστηκαν στα δωμάτια και από τις ξύλινες σκάλες εμφανίστηκαν η Εύη μαζί με την γυναίκα μου. Ούτε που τις λάβαμε υπόψη. Συνεχίσαμε το πήδημα αλλάζοντας θέσεις με τον κ. Κώστα. Γίναμε και οι τρεις μούσκεμα στον ιδρώτα ώσπου τελικά εγώ έχυσα στο κώλο της και ο κ. Κώστας στην κοιλιά της.

Καθίσαμε όλοι μέχρι τα χαράματα κουβεντιάζοντας. Την επομένη ξυπνήσαμε πολύ αργά. Δώσαμε τα τηλέφωνα μας και την διεύθυνση στον κ. Κώστα. Μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Η Αννα εδώ και τρεις μέρες προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί μου. Έγινε κολλητή της γυναίκας μου.

Ο κ. Κώστας μας προσκαλεί συνεχώς στο χωριό του. Αποφασίσαμε όμως ότι θα τους φέρουμε στην Θεσσαλονίκη για μια - δυο βραδιές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.