Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν τέλη Αυγούστου, είχε περάσει ένας μήνας που τα είχα χαλάσει με τη Μαργαρίτα γιατί είχαμε βαρεθεί τη μονοτονία στη σχέση μας και όλο το ίδιο και το ίδιο sex. Έτσι άρχισα να ψάχνω κοπέλα που να μπόρει να μου προσφέρει πάθος και ένταση σε μία σχέση. Ακουγα λοιπόν φίλους μου να μου λένε οτι έβρισκαν γκόμενες στο ίντερνετ και είπα "δε γαμιέτε θα δοκιμάσω και εγώ" Μπήκα σε τοπικο chat έβαλα ως nick "Aσχημόπαπο" (είμαι στο στάδιο του κύκνου πιά) και ξεκίνησα. Στην αρχή τίποτα το ιδιαίτερο. Μια στιγμη μίλησα σε μία με το nick "απογοητευμενη" πιάσαμε κουβέντα, μιλήσαμε ανοιχτά για το τι ζητάμε στον έρωτα και τα σχετικά.. Σε καποια στιγμή μου λέει:

-Ξέρεις; πιστεύω οτι ταιρίαζουμε..
-Και εγώ το ίδιο λέω..
-Τι λές είσαι να βρεθούμε να δούμε αν όντως ταιρίαζουμε; ΕΓΏ : Θα το ήθελα πολύ..

Δώσαμε ραντεβού την μεθεπόμενη μερα να βρεθούμε. . Βέβαια δώσαμε ραντεβού στη γκαρσονιέρα ενός φίλου μου και όχι σπίτι μου. Η κοπέλα με είχε καυλώσει άγρια με αυτά που λέγαμε όλο το βράδυ και πιστεύω πως το ίδιο είχε πάθει και αυτή.. "Ωραία έλεγα μέσα μου και γκόμενα βρήκαμε και όπως δείχνει θα γαμήσουμε πάλι!" Ήρθε ή πολυπόθητη μέρα επίτελους, πήγα στη γκαρσονιέρα και περίμενα.

Είχα μεγάλο άγχος για το τι θα αντικρύσω γιατί εντάξει αν ήταν ωραία δε οβόμουν,ωραίο παιδί είμαι,θα την έριχνα. Αν όμως ήταν καμια παλιοσαβούρα;Εε εντάξει στις μέρες μας υπάρχει κρίση και δε πρέπει να χαριζόμαστε αλλά όχι να με πουν και σαβουρογάμη!!Η κοπέλα έφτασε στην ώρα της..Χτύπησε το κουδούνι.. Φαντάζομαι έχετε αγωνία για το πώς ήταν..Ανοιξα την πόρτα και τι να δώ;;;Ήταν η Μαργαρίτα! Δέν μπορούσα να το πιστέψώ!Είχα μείνει σάν μαλάκας να τήν κοιτάω και αυτή γελούσε! Μπήκε μέσα απαθέστατη και μου λέει: "περίμενα να δώ κανένα μπάζο αλλά μόνο ασχημόπαπο δεν μου βγήκε."

Κάτσαμε στο καναπέ. Αρχίσαμε να μιλάμε σαν να έπρεπε να κουβέντιάζουμε απο υποχρέωση. Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως πληκτική. Χάζευε το δωμάτιο και εγώ χάζευα εκείνη..Ήταν κούκλα!1.79,ξανθία με πράσινα μάτια με το άκρως σαγηνευτικό χαμόγελο και τις σέξι αναλογίες της που τονιζόντουσαν απο το ρόζ φόρεμα που φορουσε..(έχετε δει το "η εκδικηση της ξανθιάς"; Έτσι έμοιαζε!και ταίριαζε αφου ένιωθα μεγάλος κόπανος που άφησα τέτοιο μωρο να μου φύγει).Μια στιγμή μου πετάει στα ίσια: "Λοιπόν για να μην πέρνάει η ώρα μας άσκοπα άν μπορείς να κάνεις όσα μου έλεγες στο chat κάντα αλλιώς να την κάνω..

Τήν κοίταξα στα μάτια,άπλωσα το χέρι μου και τη τράβηξα κοντά μου,άρχισα να την φιλάω με πάθος! Ένιωθα τη γλώσσα της στον οισοφάγο μου!Είχε πέρασει τα χέρια της ανάμεσα στα μαλλιά μου.Κατέβηκαν και άρχισαν να μου γδέρνουν τη πλάτη..Εγώ άρχισα να ξεκουμπώνω στη πλάτη της το φερμουάρ απο το φόρεμα.Κάτεβασα τις τιράντες και ξεκίνησα να τη φιλάω στο λαιμό. Η γλώσσα μου ταξίδευε πάνω στο λαιμό της ενώ της έβγαζα το άσπρο σουτίεν που φορούσε..Η γλώσσα μου κατέβηκε και έφτασε στο στήθος της.

'Επαιζα με τις ρώγες τις. Τις δάγκωνα και τις φιλούσα.. Αυτή αναστέναζε και δεν είχα ακόμη αρχίσει.Μου έβγαλε το κολλητό μου μπλουζάκι.. Έβγαλα το φόρεμα της,το πέταξα πέρα και έμεινε με το κυλοτάκι.Αρχισε τότε να μου χαίδεύει το πούτσο.Μού έβγαλε και το παντελόνι. Με έκατσε πάνω στο καναπέ,μου δάγκωσε τα χείλη,μου φίλησε και τίς δύο ρώγες μου,κατέβηκε χαμηλά,μου έβγαλέ το μποξεράκι και ξεκίνησε να μου γλύφει το πούτσο..

Ήταν η πιο ωραία πιπα που μου είχαν κάνει ποτέ!Πρίν τελειώσω την σήκωσα την έριξα στο πάτωμα,τις έβγαλα το κυλοτάκι και άρχισα να της παίρνω γλυφομούνι. Ακουμπούσα τη γλώσσα μου στη κλειτορίδα της και εκείνη τρελαινόταν και ούρλιαζε απο ηδονή! Την σήκωσα απο το πάτωμα,την πήγα στο παράθυρο κοντά,την κόλλησα στη τζαμαρία και την πήρα απο πίσω..Ήταν η απόλυτη καύλα να βλέπεις το Ήράκλειο απο το τέταρτο όροφο,να βλέπεις την ανάσα της να θολώνει τη τζαμαρία και να σκέφτεσαι οτι κάποιος απο απέναντι μπορει να σε βλέπει!Σε εξιτάρει! Ύστερα την σήκωσα στα χέρια μου και την κόλλησα με την πλάτη στο τοίχο.Τύλιξε τα πόδια της γύρω απο τη μέση μου καιτης τον έχωσα βαθία μεσα στο υγρό,απο την κάυλα, μούνι της..

Την έβλεπα να δαγκώνει τα χείλη της..Σύντομα θα τελείωνα και έβλεπα οτι ηταν έτοιιμη να φτάσει σε ένα απέραντο όργασμο..Τελειώσαμε ταυτοχρονα που ομολογώ δεν μου είχε τύχει ξανά..Ήμασταν ιδρώμενοι και μπηκαμε στο μπάνιο μαζί.Το τέλειο φίναλε!

Ντυθήκαμε,συμφωνήσαμε να ξαναβρεθούμε αλλά όχι να τα ξαναφτιάξουμε..Απο τότε ώς και σήμερα έχουμε μια ελέυθερη σχέση άκρως βασισμένη στο sex..Έκεινο το απόγευμα ήταν το καλύτερο της ζωής μου..Δε θα το ξεχάσω ποτε...!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.