Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τη Μαρία τη γνώρισα μέσα απ’ το Ίντερνετ. Απευθύνθηκε πρώτη σε μένα και μου ζήτησε λίγη κουβεντούλα. Είχε μείνει χήρα πριν 3 χρόνια κι αγωνιζόταν μόνη να μεγαλώσει 2 παιδιά στην εφηβική ηλικία. Ήταν 40 χρονών και δεν την είχε αγγίξει άλλος άντρας εκτός από τον μακαρίτη. Δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες εκτός του ότι ήταν στερημένη σαν γυναίκα από την αντρική ζεστασιά και το ερωτικό χάδι. Της μίλησα τρυφερά και της θύμισα τα γυναικεία ένστινκτά της.  Άρχισε προοδευτικά να μου ανοίγει την ψυχή της και να μου μιλάει κι εκείνη με τον ίδιο τρόπο.  Ανοίξαμε τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία αρχίσαμε σιγά-σιγά να μιλάμε με μεγάλη οικειότητα.  Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί της έλεγα ερωτόλογα όλο και πιο τολμηρά.  

Σιγά-σιγά μου μιλούσε κι εκείνη με θάρρος κι άρχισε ν’ ανταποκρίνεται στο πάθος μου και στη διάθεση να την ερεθίζω μέχρι ν’ αρχίζει να χαϊδεύεται μέχρι να χύσει με τη σκέψη ότι βρίσκομαι δίπλα της και της κάνω όσα της λέω από το τηλέφωνο. Επρόκειτο για μια πολύ θερμή γυναίκα που όταν έμπαινε στη διαδικασία να σκεφτεί ότι την φιλάω στο στόμα και της γλείφω τις ρώγες των βυζιών της, άρχιζε να χαϊδεύει το μουνί της και ν’ αναστενάζει με λαγνεία και πάθος.  

Όταν της έλεγα πως θέλω να γλείψω το μουνί της και να χώσω τα δάχτυλά μου μέσα στον κόλπο της, την άκουγα ν’ αναπνέει γρήγορα και διακεκομμένα και να χύνει φωνάζοντας πόσο όμορφα ένοιωθε που επιτέλους ξανάνιωθε την ηδονή του οργασμού της. Εγώ δεν σταματούσα να την ερεθίζω με την περιγραφή των πόθων μου για κείνη. Περιττό να σημειώσω ότι την ίδια στιγμή κι εγώ έπαιζα την πούτσα μου με μανία καυλώνοντας ν’ ακούω τα βογγητά της καύλας της και της κραυγές των οργασμών της.

Όταν άρχιζα να της περιγράφω πως γαμάω το μουνί της με την καυλωμένη και σκληρή μου πούτσα η Μαρία έχυνε πλέον ασταμάτητα κι απανωτά φωνάζοντας ανεξέλεγκτα. Ήταν τόση η καύλα της κι η δύναμη των σπασμών της που την έπιαναν κράμπες στην κοιλιά της σε σημείο που υποχρεωνόμουνα να σταματήσω και να την αφήσω να ηρεμήσει. Αυτό συνέβη πολλές φορές πριν συναντηθούμε για πρώτη φορά για να γνωριστούμε καλύτερα.  

Ήταν μια όμορφη λίγο στρουμπουλή 40άρα μελαχρινή με πράσινα μάτια που έλαμπαν από τον πόθο μιας στερημένης χήρας. Αμέσως είδα ότι της άρεσα και ότι είχε διάθεση να την αγγίξει ένα αντρικό χέρι μετά από τόσον καιρό στέρησης. Την πήρα με το αυτοκίνητο και πήγαμε μια βόλτα στο Τροκαντερό.  Αράξαμε σ’ ένα ήσυχο μέρος κι αφού σταμάτησα την πήρα στην αγκαλιά μου και την έσφιξα τρυφερά. Όταν τη φίλησα στο στόμα ανταποκρίθηκε μ’ ένα λάγνο και παθιασμένο φιλί.

Με το ένα χέρι την αγκάλιαζα από τον ώμο και της χάιδευα το απαλό κάτασπρο δέρμα του λαιμού της και με το άλλο της άνοιγα τα μπούτια κι εξερευνούσα το εσωτερικό μέρος των μηρών της. Η Μαρία έτρεμε από τη συγκίνηση και τον ερεθισμό της.  Καταλάβαινα ότι αν είχε τη δυνατότητα και δεν φοβόταν την έκθεσή της στη δημόσια θέα θα είχε παραδοθεί και θα με είχε αφήσει να της κάνω έρωτα δίνοντάς μου ευχαρίστως και με πάθος όλα τα γυναικεία θέλγητρά της. Και ήταν πλούσια και τροφαντά.  

Αφού κατάλαβα ότι αυτό ήταν αδύνατο να γίνει μέσα στο αυτοκίνητο της πρότεινα να πάμε σ’ ένα παραλιακό ξενοδοχείο για να έχουμε την άνεσή μας. Παρά τις αντιρρήσεις της γιατί δεν είχε συνηθίσει να πηγαίνει σε τέτοια μέρη, το δέχτηκε γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να σβήσει τη δίψα της και την ανάγκη της για γαμήσι.  

Αφού βρεθήκαμε μόνοι μας μου παραδόθηκε ολοκληρωτικά.  Την έγδυσα με τρυφερότητα χωρίς να βιάζομαι σεβόμενος τις όποιες συστολές της λόγω της αποχής της από το σεξ μετά τη χηρεία της. Ήταν όμως τόσο μεγάλη η στέρησή της και ο πόθος της που της ήταν αδύνατο να μ’ εμποδίσει να συνεχίσω τα τολμηρά μου χάδια σ’ όλο το ερεθισμένο κορμί της. Της χάιδευα τα πελώρια στήθη της και την έκανα να ριγά από ηδονή και καύλα. Τη θέση των χεριών μου πήραν τα χείλη μου ενώ τα χέρια μου εξερευνούσαν τώρα πια την κοιλιά της και τη δασωμένη ήβη της. Σκάλισα το μουνί της και διαχώρισα τα μουνόχειλά της για ν’ αποκαλύψω και να εκθέσω της σχισμή της που έκρυβε την κλειτορίδα της και την είσοδο του κόλπου της.  

Η Μαρία προσπαθούσε ν’ αγγίξει την πούτσα μου και να την παίξει με τα τρυφερά δάχτυλά της. Γύρισα σε μια στάση 69 και έχωσα τη γλώσσα μου στο μουνί της ενώ εκείνη έπαιρνε τη σηκωμένη πούτσα μου στο στόμα της. Το μουνί της μύριζε όμορφα κι άρχιζα να τη γλείφω με τέχνη. Της έριχνα απανωτές γλυψιές σ’ όλο το μήκος της σχισμής της και σταματούσα με επιμονή πάνω στην ερεθισμένη κλειτορίδα της που την τύλιγα με τα χείλη μου και την πιπιλούσα μέχρι να νιώσω τους σπασμούς του οργασμού της ενώ τα υγρά της έτρεχαν από τον κόλπο της πάνω στα δάχτυλά μου που τη γαμούσαν. Εκείνη με ρουφούσε με πάθος και μ’ έφτιαχνε σκληρό κι έτοιμο να μπω μέσα στο μουνί της.

Αφού την έκανα να χύσει 2-3 φορές, γύρισα και της έχωσα την πούτσα μου βαθειά μέσα στο υγραμένο και γλιστερό αλλά σφιχτό και καυτό μουνί της. Η αίσθηση που ένιωσα μέσα στο μουνί μιας χήρας που είχε να γαμηθεί εδώ και τρία χρόνια ήταν πρωτόγνωρη. Ήταν τόση η θερμότητα κι η καύλα της που η πούτσα μου έγινε πύραυλος και σφηνώθηκε μέχρι τη ρίζα της στο βάθος ενός μουνιού που την έσφιγγε σαν μέγγενη κι άρχισε να πάλλεται από συνεχείς κι ασταμάτητους οργασμούς που τους ένιωθα σαν μια κίνηση αρμέγματος του τεράστιου και σκληρού μου πούτσου.  

Η Μαρία χτυπιόταν και βογκούσε δυσκολευόμενη ν’ αναπνεύσει από τη συγκίνηση και την ηδονή. Φοβήθηκα πως θα μου μείνει στα χέρια μου από λιποθυμία. Κάποια στιγμή την ξανάπιασαν πάλι οι κράμπες της κοιλιάς της.  

Βγήκα από μέσα της και γονάτισα με τα πόδια ανοιχτά πάνω από τα στήθη της με την πούτσα μου να γλιστράει στη χαράδρα των βυζιών της. Τα ‘σφιξε γύρω της σ’ ένα γλυκό ισπανικό γαμήσι. Έκανα τις παλινδρομικές κινήσεις μου κι όταν η πούτσα μου έφτανε κοντά στο στόμα της μου την έπαιρνε σ’ ένα καυτό τσιμπούκι.

Σιγά-σιγά μ’ έφερε στο σημείο που τ’ αρχίδια μου δεν μπορούσαν να χωρέσουν το συσσωρευμένο σπέρμα μου. Άρχισα λοιπόν να χύνω σκορπίζοντας το σπέρμα μου πάνω στα βυζιά και το λαιμό της μέχρι και το πρόσωπό της. Άρχισε να τ’ απλώνει με τα χέρια της σαν κρέμα ομορφιάς πάνω στα στήθη και το κορμί της. Έσκυψα και τη φίλησα τρυφερά στα χείλη κι είδα ένα γλυκό χαμόγελο να διαγράφεται στο ικανοποιημένο πρόσωπό της.  

Μ’ έσφιξε πάνω της και μου είπε πόσο της είχαν λείψει όσα είχε νιώσει σ’ αυτές τις λίγες ώρες που είμαστε μαζί. Της υποσχέθηκα ότι θα ‘μουνα στη διάθεσή της όποτε θα με είχε ανάγκη. Ευτυχώς μέναμε στην ίδια συνοικία και δεν θα είχαμε δυσκολία να βρισκόμαστε και ν’ απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο.  

Εγώ ήμουνα τυχερός που είχα κατακτήσει άλλη μια διψασμένη και καυλιάρα χήρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.