Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο φίλος μου κι εγώ αποφασίσαμε να βγούμε για καφέ μετά τη δουλειά (και οι δυο δουλεύουμε απόγευμα και σχολάμε περίπου μετά τις 20:00). Πήραμε λοιπόν το αυτοκίνητο και απομακρυνθήκαμε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι αρκετά δύσκολο να παρκάρεις. Αποφασίσαμε να πάμε στην Περαία. Καθίσαμε σε ένα από τα γνωστά μπαράκια και αντί για καφέ, αρχίσαμε τις μπίρες.

Τα μάτια του φίλου μου πάντα καρφώνονται στα ωραία πρόσωπα που υπάρχουν στο χώρο, με αποτέλεσμα να αρχίσει να μου μιλάει για την γκαρσόνα, που ήταν μέτρια σε ύψος, μελαχρινή και μικρή σε ηλικία. Εμένα πάλι, δεν μου άρεσε καθόλου, αφού ήταν αρκετά σκούρα σε χρώματα, σε αντίθεση με το ξανθό που με προκαλεί.

Έφερε τις πρώτες μπίρες, μας κέρασε τις επόμενες, το παίξιμο με τα μάτια συνεχίστηκε μέχρι που ο φίλος μου όπως πάντα της πήρε το τηλέφωνο, δίνοντας και το δικό του. Δεν προλάβαμε να φτάσουμε έως το αεροδρόμιο και η πιτσιρίκα τον πήρε τηλέφωνο. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι έκλεισε ραντεβού για το βράδυ της ίδιας ημέρας, με τη διαφορά ότι εγώ δεν ήμουν στο κόλπο. Με άφησε στο σπίτι και μου είπε ότι θα μου τηλεφωνούσε το πρωί να μου πει τα νέα.

Γύρω στις 23:00 χτυπάει το κινητό μου όπου ήταν ο Παντελής. Μου είπε να βρω μια δικαιολογία και να κατεβώ στο κέντρο, στο σπίτι της νεαράς. Να μην σας τα πολυλογώ, επινόησα μια φανταστική ιστορία και σε λίγα λεπτά ήμουν στο ταξί με προορισμό το κέντρο. Χτυπάω το κουδούνι, ανεβαίνω στον τρίτο όροφο και στην πόρτα στέκεται ένας ψηλός νεαρός, μαύρου χρώματος. Παθαίνω πλάκα. Τι δουλειά είχε ο μαύρος στο σπίτι της γκαρσόνας με το φίλο μου παρέα, δεν καταλάβαινα. Πέρασα στο καθιστικό όπου βρήκα τον δικό μου, φαρδιά πλατιά καθισμένο στον καναπέ, καπνίζοντας πουράκια. Τον ρωτάω με τρόπο:

-    «Τι θέλει ο μαύρος εδώ ρε μαλάκα;»

-    «Δεν ξέρω, αλλά μάλλον θα γίνει της πουτάνας!» μου απαντάει.

Την ίδια ώρα μου είπε ότι η μικρή του είπε να μου τηλεφωνήσει, για να τη βρούμε όλοι μαζί, χωρίς όμως να ξέρει ότι θα έπαιζε και άνδρας, και μάλιστα μαύρος, στο κόλπο. Η συνέχεια γνωστή. Το βίντεο άρχισε να παίζει τσόντες, και το παιχνίδι ξεκίνησε βεβαίως ο Παντελής που έγλειφε σαν τρελός την πιτσιρίκα. Εγώ έβλεπα χωρίς προς στιγμήν να συμμετέχω, ενώ ο αράπης τριβόταν, ευτυχώς όχι γυμνός. Η μικρή γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να με χαϊδεύει, ενώ ο φίλος μου στεκόταν ήδη δίπλα της όρθιος με τον πούτσο της στο αφτί της.

Η πίπα της μικρής ήταν όνειρο. Μια εμένα, μια το φίλο μου. Ο μαύρος, που τον κοιτούσα διακριτικά, παρέμενε ντυμένος αλλά καυλωμένος. Άρχισε να ξεντύνεται, πέταξε παντελόνι και πουκάμισο και έμεινε με το μποξεράκι το οποίο όμως ήταν αφύσικα φουσκωμένο. Ήξερα για τα προσόντα των μαύρων αλλά ποτέ δεν έτυχε να δω κάτι ανάλογο σε ζωντανό σκηνικό. Η πιτσιρίκα συνέχιζε τα τσιμπούκια ενώ μόνη της ξάπλωσε με τα πόδια ανοιχτά στον καναπέ και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της, δείχνοντας ότι θέλει να τον πάρει τώρα.

Πρώτος ξεκίνησα εγώ. Τον έβαζα όσο πιο μέσα γινόταν αλλά μου έδινε την εντύπωση ότι δεν έφταναν πάτο. Προσπάθησα ξανά και ξανά αλλά η ίδια αίσθηση. Ο φίλος μου την έστησε στα τέσσερα και τη γαμούσε μόνος του. Το μουνί της ήταν ανοιχτό και εντελώς ξυρισμένο και έδειχνε ότι όχι μόνο το είχε κάνει πολλές φορές, αλλά ότι ήταν ειδική στις μεγάλες πούτσες.

Η συνέχεια απίστευτη. Ο μαύρος, που τον έλεγαν Ρόμπερτ, Αμερικανός που διδάσκει στη Θεσσαλονίκη, έβγαλε το μποξεράκι. Τρελάθηκα και ντράπηκα ταυτόχρονα. Ανάμεσα στα πόδια του κρεμόταν ένας τεράστιος σάκος με αρχίδια, με μαύρες κατσαρές τρίχες που έμοιαζαν σαν σημάδια, ενώ το μέγεθος του πούτσου του ήταν τεράστιο, σε αντίθεση με τα δικά μας που έμοιαζαν με ένα τίποτα. Ο Ρόμπερτ στάθηκε δίπλα από το φίλο μου ο οποίος όταν τον είδε του είπε:

-    «Σιγά ρε μεγάλε, περίμενε να χύσω πρώτα!»

Η γκαρσόνα έχυνε και ξαναέχυνε ενώ μόλις είδε το παλούκι του μαύρου έκανε σαν τρελή. Ο φίλος μου, που δεν τελείωνε, βγήκε από μέσα της και έδωσε τη θέση του στον επιβήτορα να συνεχίσει. Αυτό που βλέπαμε δεν περιγράφεται. Ο πούτσος του, που ήταν μεγαλύτερος από 35 τουλάχιστον εκατοστά, έμπαινε όλος μέσα στο μουνί της μικρής η οποία μούγκριζε σαν τρελή και φώναζε:

-    «Πιο μέσα, πιο μέσα, πιο δυνατά!»

Κι εμείς μείναμε με τις πούτσες στα χέρια μας.

-    «Ρε μαλάκα…» μου λέει ο φίλος μου. «Λες να τον παίρνει και από πίσω αυτόν τον πούτσο αυτή η πουτάνα;»

-    «Δεν νομίζω ότι χωράει…» του απάντησα, αλλά έπεσα έξω.

Η μικρή στήθηκε στα τέσσερα, έβαλε μπόλικη βαζελίνη στον κώλο της και άρχισε να σπρώχνει το κωλαράκι της μόνη της για να της μπει το παλαμάρι. Στην αρχή μπήκε λίγο, μετά περισσότερο και στο τέλος χάθηκε στον κώλο της. Το πιστεύετε; Εγώ που το είδα, έμεινα κάγκελο. Και μετά άντε να τη γαμήσεις εσύ με 20 πόντους και λίγο λιγότερο. Όταν πλησίαζε για να χύσει ο Ρόμπερ, βγήκε από μέσα της, ενώ περίμενε κι εμάς για να φτάσουμε σε παρόμοια κατάσταση. Αρχίσαμε να παίζουμε τους πούτσους μας ταυτόχρονα και τα χύσια δεν άργησαν να εκτοξευτούν στα μούτρα της.

Τα καθάρισε όλα με τη γλώσσα της χωρίς να αφήσει σταγόνα να πάει χαμένη. Συνέχιζε να κάνει τσιμπούκια και στους τρεις, μη αφήνοντας τίποτα να πάει χαμένο. Αφού τελειώσαμε, αρχίσαμε να ντυνόμαστε για να φύγουμε. Εγώ που είχα μείνει με τον όργανο του μαύρου, τον κοιτούσα για να δω πως είναι όταν του πέφτει. Σας μιλάω ειλικρινά. Ήταν το ίδιο μεγάλο και πεσμένο. Αυτό θα πει προικισμένος από τη φύση.

Γρήγορα, γρήγορα την κάναμε και ακόμη με το φίλο μου το συζητάμε. Λένε ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο. Αλλά αυτό το μέγεθος… μάλλον παίζει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.