Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την Κατερίνα τη γνώρισα κι αυτή από αγγελία. Ήταν κι εκείνη ζωντοχήρα κι είχε τρία παιδιά κι εγγόνια. Εμφάνιση ανεκτή με ζωηρά και λάγνα μάτια και με μια υπέροχη γλυκιά φωνή. Συναντηθήκαμε στον Πειραιά και την πήγα βόλτα με το αυτοκίνητο. Αφού είπαμε τα προκαταρκτικά για τη ζωή μας, σταμάτησα σ’ ένα ήσυχο μέρος κάπου στο Τροκαντερό. Από τα έμπειρα φιλιά της και τον τρόπο που με άγγιζε, κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να τη γαμήσω στο επόμενό μας ραντεβού.

Είχαμε μόνο φιληθεί στο στόμα ρουφηχτά και της είχα χαϊδέψει το μουνί πάνω απ’ το παντελόνι. Εκείνη ήταν πιο τολμηρή κι είχε χώσει το χέρι της μες στο δικό μου παντελόνι χαϊδεύοντας τον πούτσο μου με τα λεπτά κι έμπειρα δάχτυλά της. Έπρεπε όμως να χωρίσουμε γιατί είχε αργήσει. Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο δώσαμε ραντεβού και την πήγα σ’ ένα καλό ξενοδοχείο δίπλα στην Εθνική Οδό.

Γδυθήκαμε σιγά - σιγά και πέσαμε στο κρεβάτι. Το δέρμα της ήταν απαλό και τα βυζιά της ακόμη πολύ σφιχτά και στρογγυλά. Έχει μουνί με πλούσια τριχοφυΐα. Μου ζήτησε να ξαπλώσω και να της αφήσω την πρωτοβουλία. Άρχισε να με φιλά και να με γλείφει πόντο - πόντο σ’ όλο το κορμί μου. Έγλειψε τις θηλές του στήθους μου πράγμα που με καυλώνει και μ’ αρέσει. Ύστερα γλίστρησε στην κοιλιά μου ενώ με το χέρι της μου χάιδευε τον πούτσο. Ήταν πολύ έμπειρη στο να ερεθίζει και να φτιάχνει έναν άντρα.

Άρχισε να με γλείφει γύρω από τον πούτσο και τ’ αρχίδια. Κάπου - κάπου έβαζε ένα αρχίδι μέσα στο στόμα της μα συνέχιζε να μου γλείφει μέχρι και την κωλοτρυπίδα. Δεν είχα συνηθίσει τέτοια περιποίηση και την καθοδήγησα να μου γλείψει τον πούτσο. Η τέχνη της ήταν απίθανη. Μοναδική. Εμένα όμως μ’ αρέσει να έχω την πρωτοβουλία και ν’ ανταποδίδω στη γυναίκα την ηδονή που μου προσφέρει. Της ζήτησα να γυρίσει για να γλείψω το μουνί της. Ήταν ήδη υγρό μα καθαρό και μύριζε υπέροχα. Δυστυχώς είχε μικρά μουνόχειλα κι έτσι περιορίστηκα να γλείφω την κλειτορίδα της. Η Κατερίνα βογκούσε με το στόμα μπουκωμένο.

Εκείνη είχε διάθεση να με κάνει να χύσω. Στην ηλικία μου ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνω γιατί θέλω αρκετή ώρα να μου ξανασηκωθεί. Μόλις λοιπόν ένιωσα τον πούτσο μου σκληρό και σηκωμένο, την ξάπλωσα ανάσκελα και μπήκα στο μουνί της. Δεν ήταν πολύ σφιχτό αλλά έκαιγε ολόκληρο κι η πούτσα μου αγρίευε όλο και περισσότερο όσο η Κατερίνα φιλούσε τα βυζάκια μου. Την ένιωθα ν’ αντιδρά μ’ έναν τρόπο αλλόκοτο. Κοκκίνιζε κι ανέπνεε με αναφιλητά. Η καύλα του μουνιού της ήτανε πρωτόγνωρη. Την ένιωσα να με σφίγγει άγρια επάνω της και να μου σκίζει με τα νύχια της την πλάτη. Ύστερα άρχισε να συσπάται με λυγμούς. Δεν μίλαγε καθόλου αλλά κατάλαβα πως έχυνε.

Συνέχισα να τη γαμάω με τον ίδιο ρυθμό. Το μουνί της είχε γίνει πιο σφιχτό από το χύσιμο και τον ερεθισμό της. Ξανάχυσε με τον ίδιο τρόπο. Σχεδόν σιωπηλά αλλά ένιωθα την κοιλιά της να συσπάται κι εκείνη να δαγκώνει τα χείλη μου με πάθος. Με κοίταξε με τα γλυκά ματάκια της γεμάτα ευγνωμοσύνη. Άντεχα ακόμη. Καύλωνα κι η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί, αλλά ήθελα ν’ απολαύσω αυτό το πολύ καυλωμένο μουνί. Συνέχιζα να την γαμάω με τέχνη πιέζοντας τη ρίζα της πούτσας μου πάνω στην κλειτορίδα της.

Η Κατερίνα ξερόβηξε και ξέσπασε στο τρίτο πιο δυνατό χύσιμο της, ζητώντας μου να τη χύσω κι εγώ. Εκείνη είχε ήδη τελειώσει την κλιμακτήριο και δεν είχε πρόβλημα να εκσπερματώσω μέσα στο μουνί της. Την ώρα που ο κόλπος της έκανε τους τελευταίους σπασμούς του η πούτσα μου εξερράγη και τίναξε μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος που είχε συσσωρευτεί τόση ώρα μέσα στ’ αρχίδια μου.

Η Κατερίνα με κοίταξε μ’ ευγνωμοσύνη. Την κράτησα τρυφερά στην αγκαλιά μου μέχρι να ηρεμήσουμε και να γλιστρήσω σιγά - σιγά έξω από το μουνί της. Τότε μου ομολόγησε ότι δεν είχε χύσει ποτέ με πούτσα σηκωμένη μέσα στο μουνί της. Ο άντρας της έπασχε από πρόωρη εκσπερμάτιση κι ένας γκόμενος που είχε γνωρίσει αργότερα είχε το ίδιο πρόβλημα. Έχυνε μόνο χαϊδεύοντας τον εαυτό της ή με γλειφομούνι και δονητές. Καταλαβαίνετε πόσο δέθηκε μαζί μου.

Έφτασα να την κάνω να χύσει μέχρι πέντε φορές σ’ ένα γαμήσι. Συνήθως την γαμούσα δυο φορές σ’ ένα απόγεμα κάθε φορά που συναντιόμαστε. Κι αυτό μας συνέβη πάνω από τριάντα φορές. Εκείνη με ήθελε πολύ και μου ομολόγησε πως συχνά μαλακιζόταν με την σκέψη του πούτσου μου μέσα στο μουνί της. Όμως δεν είχαμε ευκαιρίες να βρεθούμε. Δούλευε καθημερινά και τις Κυριακές τις αφιέρωνε στα παιδιά της. Δεν είχε δικό της σπίτι κι έμενε σε μια φίλη της οπότε βρισκόμαστε μόνο σε ξενοδοχεία.

Μια μόνο φορά την φιλοξένησα για τρεις μέρες στο νησί μου. Τότε είναι που χόρτασε γαμήσι και χύσιμο. Και παρόλο που σπιτώθηκε από έναν περίπου συνομήλικό μου συνέχισα να τη γαμάω γιατί για κακή της τύχη είχε κι αυτός το ίδιο πρόβλημα με τους προηγούμενους άντρες της ζωής της εκτός από μένα. Έχυνε γρήγορα και δεν μπορούσε να την ικανοποιήσει. Της είπα να του δώσει viagra. Δεν ξέρω τι έγινε γιατί είχε τύψεις να τον κερατώνει και προτίμησε να μην με βλέπει. Βέβαια κι εγώ είχα ήδη βρει άλλες γκόμενες.

Να ‘σαι καλά Κατερίνα με τα υπέροχα τσιμπούκια σου. Να ξέρεις πως αξίζεις καλύτερη τύχη στο γαμήσι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.