Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Τη Γιώτα τη γνώρισα μέσα στο πλοίο της γραμμής γυρίζοντας από το νησί μου στον Πειραιά μετά τις διακοπές του Πάσχα. Το πλοίο ήταν γεμάτο κι αναζητώντας μια θέση να καθίσω πρόσεξα ότι υπήρχε μια κενή δίπλα σε μια κυρία όπου όμως είχε ακουμπήσει το μπουφάν της.

Τη ρώτησα αν η θέση είναι ελεύθερη και μου απάντησε πως ναι μαζεύοντας και το μπουφάν της. (Αργότερα θα μου πει πως είχε αποφασίσει να κρατήσει τη θέση αλλά άλλαξε γνώμη όταν με είδε).

Σε μια διαδρομή τριών ωρών προλαβαίνει κανείς να πιάσει συζήτηση μ’ έναν συνταξιδιώτη... πόσο μάλλον που η κυρία ήτανε γύρω στα σαράντα, καλοστεκούμενη με σώμα ελκυστικό και το μάτι της έδειχνε ενδιαφέρον για μένα. Έμαθα λοιπόν πως ήταν χήρα και είχε δύο παιδιά. Ύστερα μου είπε για τις περιπέτειες του πρώην συζύγου της που την κεράτωνε συστηματικά αλλά πέθανε από την καρδιά του και την άφησε χήρα στα τριάντα έξι να παλεύει για τη βιοπάλη.

Μόλις επέστρεφε από την Τήνο όπου είχε εκτελέσει ένα τάμα στην Παναγιά παρακαλώντας την να της στείλει κι έναν καλό άντρα στη ζωή της. Σκέφτηκα μέσα μου: «Λες να είναι θέληση της Παναγιάς να παρηγορήσω εγώ αυτή τη χήρα;». Εν ολίγοις, κάποια στιγμή της ζήτησα να μου δώσει το τηλέφωνό της να τα ξαναπούμε καμιά φορά.

Έτσι κι έγινε και μετά από περίπου δέκα μέρες κανονίσαμε να πάμε μια ημερήσια εκδρομή σε μια παραλία της Αττικής. Έμπειρος πια σε τέτοιες περιπτώσεις παρκάρισα το αυτοκίνητο σ’ ένα απομονωμένο μέρος δίπλα στη θάλασσα. Έσβησα τη μηχανή και έβαλα το χέρι μου γύρω από το λαιμό της Γιώτας.

Εκείνη έτρεμε ολόκληρη από το άγγιγμά μου και δεν σταμάτησε ούτε όταν τη φίλησα ρουφηχτά στο στόμα. (Αργότερα μου είπε πως ήταν τόση η καύλα της που έχυσε την ώρα που τη φιλούσα, σφίγγοντας τα μπούτια της).Τόσο καυλιάρα ήταν μα και σαν χήρα είχε συσσωρεύσει μεγάλο πόθο αγάμητη για πέντε - έξι χρόνια.

Αφού χαμουρευτήκαμε αρκετά είχε για μένα καθαρίσει το τοπίο: ήξερα δηλαδή πως όποτε θα έβρισκα κατάλληλη στιγμή η Γιώτα θα μου άνοιγε τα πόδια. Ήταν όμως μεσημέρι. Πήγαμε πρώτα για καφέ. Σ’ όλη τη διάρκεια που καθόμαστε στην καφετέρια η Γιώτα είχε γύρει το κεφάλι της στον ώμο μου και απολάμβανε την πρωτόγνωρη για κείνη αγκαλιά ενός άντρα που την ποθούσε όσο κι αυτή.

Ύστερα πήγαμε να φάμε σε μια ψησταριά. Γνωρίζοντας την περιοχή ήξερα ότι υπήρχε ένα ξενοδοχείο αρκετά απομονωμένο και ζεστό που θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά. Για να μη την προκαταβάλω κι αρνηθεί της πρότεινα να πάμε απλά για να ξεκουραστούμε για το μεσημέρι. Δεν έφερε μεγάλη αντίρρηση κι έτσι σε λίγο είμαστε εκεί ξαπλωμένοι σ’ ένα διπλό κρεβάτι με την άνεσή μας.

Την πήρα τρυφερά στην αγκαλιά μου και τη φίλησα θερμά. Το ίδιο τρέμουλο κι η συστολή μιας χήρας που χε καιρό ν’ αγγίξει άντρα. Μου έλεγε στην αρχή να μην προχωρήσω. Δεν απαντούσα αλλά της άφηνα χρόνο να με συνηθίσει ενώ την ξεσήκωνα με τα τολμηρά μου χάδια. Της είπα να βγάλει τα ρούχα της για να μην τα τσαλακώσω.

Έβγαλε μπλούζα και παντελόνι κι έμεινε με τα εσώρουχα. Μαύρο σουτιέν και δαντελένια κιλότα που έκαναν ερεθιστικό κοντράστ με το κατάλευκο και λείο της δέρμα. Είχε στήθια μικρά αλλά σφιχτά και οι γοφοί της ήταν λίγο πιο ανεπτυγμένοι από τις γέννες. Γδύθηκα κι εγώ κι έμεινα με το σλιπ.

Απ’ αυτή τη στιγμή ήταν αδύνατο ν’ αντισταθώ στην ερωτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά μας. Καταλάβαινα την ταραχή της Γιώτας μα της ζητούσα να μου έχει εμπιστοσύνη λέγοντάς της πως δεν θα της έκανα ποτέ κάτι που δεν θα το ήθελε κι η ίδια. Καταλαβαίνετε τώρα εσείς ότι μια χήρα δεν θ’ αντιστεκόταν για πολύ. Όπως και έγινε.

Σιγά - σιγά της απελευθέρωσα τα στήθια της κι άρχισα να πιπιλώ τις μικρές ρωγίτσες. Κάθε δυο - τρία λεπτά ένιωθα τη Γιώτα να τρέμει έντονα αναστενάζοντας βαθιά ενώ έσφιγγε πολύ τα μπούτια της (αργότερα έμαθα ότι ήταν ο τρόπος της να χύνει). Από τις ρώγες κατέβηκα πάνω στην κοιλιά της κι έφτασα στο μελαχρινό θάμνο που σκέπαζε το μουνί της.

Απωθούσε με δύναμη το κεφάλι μου λέγοντας πως δεν το άντεχε αυτό. Από το να μην το αντέχεις μέχρι να μη το θέλεις υπάρχει διαφορά κι εγώ την ήξερα. Της σκάλισα με τέχνη το μουνί της γλιστρώντας στην υγρή σχισμή της μέχρι που έφτασα στην κλειτορίδα της. Την πήρα όλη στο στόμα μου και έγλυφα με τέχνη.

Η Γιώτα έχυνε σαν βρύση και χτυπιότανε πέρα - δώθε για ν’ απελευθερωθεί από το στόμα μου. Είχαμε φτάσει στην άκρη του κρεβατιού. Κατάλαβα ότι ήθελε κι αυτή τον πούτσο μου που μέχρι τότε είχε μόνο χαϊδέψει με τα χέρια της. Γύρισα σε στάση 69. Η Γιώτα είχε στόμα φωτιά όπως φωτιά την έκαιγε ολόκληρη. Τόση καύλα και δίψα για γαμήσι σπάνια γνώρισα στη ζωή μου. Μου έγλυφε με τέχνη το καυλί μου ενώ συνέχιζα να την κάνω να χύνει με τη γλώσσα μου.

Όταν ένιωσα την πούτσα μου σκληρή κι έτοιμη για γαμήσι, γύρισα και την πήρα στη συνηθισμένη στάση. Περιττό να σας πω πως έκανε σαν τρελή όταν με ένιωσε να γεμίζω το μουνί της. Έχυσε αμέσως τρέμοντας πάλι. Η ίδια σιγοψιθύρισε.

-    «Δεν το πιστεύω. Θεέ μου πόσο το είχα ανάγκη. Σ ’ευχαριστώ γλυκέ μου! Είσαι υπέροχος. Σε θέλω. Δως τα μου όλα. Καύλα μου…»

Το μουνί της είχε πάρει φωτιά. Σας λέω εγώ που έχω γαμήσει τόσες πολλές γυναίκες πως τέτοια καύλα σπάνια συναντάς. Μου είχε πει στο τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα πως ήτανε στο ζώδιο «Ιχθείς» και πως αυτό σήμαινε πως ήταν πολύ καυλιάρα και θερμή.

Απόδειξη: Η πούτσα μου ήταν εγκλωβισμένη σ’ ένα σφιχτό και αναμμένο χώρο που θα ανάσταινε και τον πιο αδύναμο σε στύση πούτσο. Όσο εγώ φιλούσα τη Γιωτούλα μου στο στόμα ή της έγλυφα τα βυζάκια εκείνη έχυνε ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή που το κατάλαβε ότι ήμουνα κι εγώ έτοιμος να χύσω μου είπε να χύσω μέσα της γιατί δεν είχε πρόβλημα γονιμότητας. Είχε κάνει κάποια επέμβαση που την άφηνε στείρα. Εμένα είναι η καλύτερή μου να χύνω μέσα στο μουνί την ώρα που η δικιά μου φτάνει στον τελευταίο οργασμό της.

Σ’ ένα ξέσπασμα του μουνιού της Γιώτας, η πούτσα μου εκτόξευσε όλο το σπέρμα που είχε μαζευτεί στ’ αρχίδια μου στο βάθος του κόλπου της πάνω στη μήτρα της. Η Γιώτα συσπάστηκε δυνατά και μ’ έσφιξε πάνω της ματώνοντας με τα νύχια της την πλάτη μου. Ήταν το αποκορύφωμα της ηδονής μιας χήρας που ανασταινόταν η γυναικεία φύση της.

Με κράτησε έτσι για πολύ μέσα στην αγκαλιά της. Τη ρώτησα μήπως το μετάνιωσε που παραδόθηκε τόσο γρήγορα. Διαμαρτυρήθηκε ότι το ήθελε πολύ κι ότι το ευχαριστήθηκε. Όταν τη ρώτησα πόσες φορές έχυσε μου είπε πως είχε χάσει το λογαριασμό και ότι πρέπει να ήταν πάνω από δεκαπέντε. Κατάλαβα πως άνοιγε για μένα ένα ευχάριστο κεφάλαιο με μια χήρα διψασμένη και καυλιάρα που θα ήταν η χαρά του πούτσου μου.

Αφού ξεκουραστήκαμε μια ώρα κι εμένα με είχε πάρει ο ύπνος, ξύπνησα με τα χάδια των χεριών της πάνω στον πεσμένο πούτσο μου. Η τέχνη της γρήγορα τον ζωντάνεψε. Εκείνη έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Περιττό να σας πως ότι το στόμα της ήταν το ίδιο καυτό όσο και το μουνί της.

Σε μηδέν χρόνο ο πούτσος μου είχε ξαναγίνει πύραυλος. Της ζήτησα λοιπόν να καθίσει επάνω του κι εγώ έμεινα ξαπλωμένος. Όπως ήτανε αρκετά μικροκαμωμένη η Γιώτα, ο πούτσος μου έφτανε εύκολα στο βάθος του μουνιού της κι άγγιζε τη μήτρα της.

Η Γιώτα άρχισε πάλι να χύνει. Έβλεπα την κοιλιά της να συσπάται κι εκείνη να σφίγγει τα χείλια της σε μορφασμούς πόνου που όμως ήταν σημάδια ηδονής. Στον έρωτα αυτά τα δύο ταυτίζονται. Αφού είχε χύσει ήδη δυο - τρεις φορές της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα. Την πήρα πισωκολλητά κι είχα την ευκαιρία να θαυμάσω το τέλειο ωμέγα που σχημάτιζαν τα κωλομάγουλα της.

Άλλα δυο χυσίματα κι ύστερα ξάπλωσε κανονικά και μπήκα πάλι όλος μέσα της ελέγχοντας πια τη δική μου καύλα γιατί ήθελα η Γιώτα να με θυμάται και να μ’ αποζητά. Ήταν τόση η καύλα της που πρέπει ο αριθμός των οργασμών της να ξεπέρασε τον προηγούμενο.

Με παρακαλούσε να την χύσω για να σβήσει η δίψα κι η καύλα του στερημένου τόσα χρόνια από πούτσα μουνιού της. Χύσαμε πάλι μαζί. Αφού την κράτησα τρυφερά στην αγκαλιά μου της είπα πως ήταν μοναδική γυναίκα και ήταν κρίμα που είχε αφήσει να πέρασε τόσος καιρός για ν’ απολαύσει την ηδονή του έρωτα..

Περιττό να σας πω τις εξηγήσεις της. Ήξερα όμως ότι εμένα δεν θα με ξεχνούσε. Βρεθήκαμε από τότε πάνω από δέκα φορές. Μια φορά μείναμε μαζί όλη νύχτα.

Σ’ αυτές τις δώδεκα ώρες τη γάμησα πέντε φορές και χύσαμε αμέτρητες άλλες. Ήταν η μόνη γυναίκα που με την τέχνη του τσιμπουκιού και την καύλα της μπορούσα να τη γαμήσω τρεις φορές σε δύο ώρες (μη ξεχνάτε πως είμαι πενήντα πέντε χρονών!).

Δυστυχώς η Γιώτα ήταν πολύ ευαίσθητη κι αρρώσταινε εύκολα που δεν με είχε συνέχεια κοντά της. Ήθελε ίσως ν’ αποκατασταθεί με μια μόνιμη σχέση που εγώ δεν μπορούσα να της εξασφαλίσω.

Προτίμησα ν’ απομακρυνθώ. Ποτέ όμως δεν θα ξεχάσω ένα τόσο καυτό μουνί. Μην αγνοείτε ποτέ την ανάγκη μιας χήρας και σπεύσατε να την ικανοποιήσετε μη ξεχνώντας ότι επιτελείτε θεάρεστο έργο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.