Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πήγα φοιτήτρια στην Αθήνα και εκεί έμενα με τη θεία Μαίρη. Παντρεμένη με τον αδελφό του πατέρα μου. Χωρισμένοι όμως γι’ αυτό και η θεία ήταν μόνη αφού ο θείος με την κορούλα τους έμενε στην Κύπρο. Η θεία, μια σαρανταπεντάρα άλλο πράμα, δούλευε σε μια εταιρία δημοσκοπήσεων. Πήγαινε στην εταιρία και εκεί έρχονταν πελάτες για συνέντευξη.

Στην Αθήνα πήγα δεκαοκτώ χρονών και στην αρχή ήμουν πολύ κλειστός τύπος. Λίγους φίλους μόνο στην σχολή και δεν έβγαινα καθόλου. Και κάθε βράδυ, μετά που γύριζε η θεία από τη δουλειά, καθόμασταν και τα λέγαμε.

Σιγά-σιγά, άρχισε να μου μιλάει πιο ελεύθερα και ότι έπρεπε να βρω κανένα αγοράκι. Ένα βράδυ, δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει. Με υποχρέωσε να πιω μαζί της κρασάκι και μου έλεγε:

-    «Από αύριο θα γίνεις γυναίκα. Σήμερα το βράδυ θα σε χτενίσω, θα σου ξυρίσω τα πόδια και θα σου βρω ρούχα καλά, γυναικεία, όχι αυτές τις μαλακίες που έχεις εσύ».

Μετά τα ποτάκια μας, με πήγε στο μπάνιο να μου ξυρίσει τα πόδια. Στην διαδικασία πάνω, και αφού από την μέση και κάτω ήμουν τελείως γυμνή, όποτε περνούσε το χέρι της από το μουνάκι μου με άγγιζε τυχαία. Μόλις τελειώσαμε το μπικίνι, άρχισε να με πλένει. Πλέον δεν ήξερα τι γίνεται… μου χάιδευε το μουνάκι και εγώ βογκούσα. Πρώτη φορά άγγιζε άλλος το μουνάκι μου. Ήμουν παρθένα.

Αφού με χάιδεψε για κανένα πεντάλεπτο, άρχισαν να τρέχουν τα υγρά μου, και απότομα σε μια στιγμή σκύβει και βάζει τη γλώσσα της μέσα μου. Έχυσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Τότε, σηκώθηκε και με άφησε να κάνω μπάνιο. Ντρεπόμουνα, δεν ήξερα πως να την αντικρίσω. Ήθελα να πάω στο δωμάτιο μου να κρυφτώ.

Όταν πήγα στο δωμάτιο, η θεία καθόταν στο κρεβάτι και με περίμενε. Μόλις μπήκα μέσα, άρχισε να με σκουπίζει και να μου λέει ότι πριν χάσω την παρθενιά μου έπρεπε να με προετοιμάσει μια γυναίκα. Άρχισε να μου γλύφει το αφτί και σιγά-σιγά με έβαλε προύμυτα στο κρεβάτι. Δεν ήξερα αν δεν αντιδρούσα γιατί μου άρεσε ή γιατί ντρεπόμουν, αλλά ένιωθα ωραία.

Άρχισε να με γλύφει σε όλο μου το σώμα και να με λέει μωράκι της. Σιγά-σιγά άρχισε να μου βάζει δάκτυλο στο κωλαράκι. Πονούσα αλλά δεν έλεγα τίποτα. Κατάφερε με τη γλώσσα της και τη μαεστρία της να μου βάζει δυο δάκτυλα μέσα και εγώ αναστέναζα. Με σήκωσε στα τέσσερα και ήταν ακριβώς από πίσω μου. Έτριβε το μουνάκι και μου έβαζε δάκτυλο.

Είχα χαλαρώσει πολύ και χωρίς να το καταλάβω, μου έβαλε στο μουνί ένα αντικείμενο. Πόνεσα πολύ και πήγα να τραβηχτώ αλλά μόλις ένιωσα την απουσία του επέστρεψα πίσω.

Ήταν τόσο ωραία. Άρχισε τότε να μπαινοβγαίνει στο μουνάκι μου. Πότε με έγλυφε, πότε μου έβαζε δάκτυλο στο κωλαράκι και πότε στο μουνάκι.

Ήταν η πρώτη εμπειρία μου δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Από τότε με τη θεία το κάναμε αρκετά συχνά, ήμουν όμως ακόμα παρθένα. Και από αγόρι, άστα να πάνε. Μια μέρα η θεία μου ζήτησε να πάω μαζί της στην δουλειά γιατί θα έλειπε η γραμματέας και θα ήθελε βοήθεια. Πήγαμε λοιπόν στο γραφείο το οποίο είχε ένα χολ με ένα τραπεζάκι για γραφείο και δυο καναπέδες για την αναμονή. Μέσα είχε μια κουζίνα και άλλο ένα δωμάτιο το οποίο ήταν κλειδωμένο…

Η θεία απάντησε στο κινητό και μου είπε ότι έρχεται κάποιος κύριος και να τον στείλω στο δωματιάκι. Μετά από δέκα λεπτά έρχεται ένας κύριος. Χαιρετά και του λέω να περάσει. Μετά από λίγο η θεία μου βγαίνει έξω και μου λέει να πάω κάτι στον κύριο. Ήταν ένα προφυλακτικό. Ξαφνιάστηκα αλλά μου είπε ήταν για την έρευνα, και ότι αυτή θα του έφτιαχνε καφέ. Μπαίνω μέσα και αντί γραφείο αντίκρισα ένα κρεβάτι. Δίνω το προφυλακτικό στο κύριο και πήγα να φύγω, αλλά με αρπάξει από το χέρι και με ρίχνει στο κρεβάτι.

Πάγωσα, δεν ήξερα τι να κάνω.

-    «Κάτσε κάτω πουτανάκι που μου κάνεις την ντροπαλή. Πενήντα χιλιάρικα έδωσα για σένα!»  μου λέει.

Με αστραπιαίες κινήσεις με γδύνει και αρχίζει να μου γλύφει το στήθος. Προσπαθούσα να ξεφύγω, μα ήταν αδύνατον, είμαι αδύνατη και μικροκαμωμένη. Σε λίγο σηκώνεται και πιάνοντας με από τα μαλλιά, με διατάζει να του φορέσω προφυλακτικό. Αφού τα κατάφερα και με την δική του βοήθεια άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Άρχισα να κλαίω, δεν φαντάστηκα έτσι την πρώτη μου φορά...

Μερικά λεπτά αργότερα μάλλον τέλειωσε και αφού ντύθηκε έφυγε. Αφού έπλυνα τα μάτια μου από τα δάκρυα, άρχισα να ντύνομαι… μα πριν προλάβω να ντυθώ, μπήκαν μέσα δυο παιδιά γύρω στα είκοσι. Ανατρίχιασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Να το βάλω στα πόδια ή να μείνω; Και τι θα γινόταν; Πριν από μερικά λεπτά έχασα την παρθενιά μου, τώρα μπροστά μου δύο παιδιά στην ηλικία μου, τι θα γινόταν άραγε; Ο ένας από αυτούς με πλησίασε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

-    «Είσαι και γαμώ τα μουνιά!» μου λέει. «Χαλάλι αυτά που δώσαμε».

Σιγά-σιγά αρχίζουν να με ξεντύνουν με ένα τρόπο τόσο καλό, που άρχισε να μου αρέσει. Μου έβγαζαν τα ρούχα σιγά-σιγά και με φιλούσαν σε όλα τα σημεία του σώματος μου. Άρχισα να ερεθίζομαι και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι αν με έβλεπε η θεία. Όταν έμεινα τελείως γυμνή, βγάλανε τα ρούχα από την μέση και κάτω και κάτω και μείνανε να με κοιτάνε σαν αποχαυνωμένοι. Είπανε κάτι μεταξύ τους, το οποίο και δεν κατάλαβα και ήρθανε κοντά μου.

Με βάζουνε να γονατίσω και στάθηκαν μπροστά μου προτάσσοντας μου τις πούτσες τους. Πήγα να σηκωθώ αλλά ο Νίκος, ο νταγλαράς με την μεγάλη πούτσα (πρέπει να ήτανε τουλάχιστον 22 εκατοστά) με έπιασε από τα μαλλιά και με έσπρωξε στην πούτσα του. Αντέδρασα, δεν ήθελα, ή αν θέλατε φοβόμουνα. Σε λίγα δευτερόλεπτα μπήκε η θεία Μαίρη και ήρθε κοντά μου.

-    «Μη φοβάσαι αγαπούλα μου, όλα θα πάνε καλά...»

Τότε ήταν που όλες μου οι αναστολές πήγαν περίπατο. Άρχισα να γλύφω με την γλώσσα μου το κεφάλι του Νίκου. Νόμιζα ότι δεν θα την χωρούσε στο στόμα μου, αλλά η θεία Μαίρη έκανε πάλι το θαύμα της. Έπιασε το κεφάλι μου και με οδήγησε, μου έδειχνε πως να παίρνω τσιμπούκι. Στη συνέχεια ο άλλος πρόταξε και αυτός την πούτσα του μπροστά μου. Πλέον είχα χαθεί την έβαλα και αυτή στο στόμα μου. Μία τον ένα, μία τον άλλο και κάποτε και τους δύο. Έκανα την πρώτη πίπα της ζωής μου και ήτανε και διπλή.

Ενώ συνέχιζα να παίρνω τον Κώστα με την μικρή πούτσα ο Νίκος άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι και σε λίγο άρχισε να μου βάζει κωλοδάχτυλο. Ο άλλος προσπάθησε να τραβηχτεί από το στόμα μου αλλά ασυναίσθητα δεν τον άφηνα, είχα μπει πλέον στο παιχνίδι. Έπαιρνα πίπα σε δύο άγνωστους με το ζόρι και χωρίς να το θέλω το απολάμβανα. Εντωμεταξύ, η θεία είχε βγει, αφού πλέον δούλευα σαν πεπειραμένη πόρνη δεν είχε θέση εκεί. Απότομα και χωρίς να το καταλάβω, ένιωσα τα υγρά τους στο στόμα μου. Έχυσε ο ένας και σε δευτερόλεπτα ο άλλος.

Ήμουν ζαλισμένη… αρχίσανε και οι δύο να μου τρίβουνε το μουνάκι και ένιωσα τη μία από τις δύο ψωλές στο μουνάκι μου. Ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και πονούσα. Είχα συνηθίσει από τους δονητές της θείας τους μεγάλους πούτσους, αλλά αυτός ήτανε πολύ βίαιος. Ενώ το μουνάκι μου άρχισε να τρέχει υγρά, ο άλλος άρχισε να μου βάζει δάκτυλο και να μου γλύφει το κωλαράκι. Μάλλον ξέρανε ότι είμαι πρωτάρα.

Αφού συνεννοηθήκανε, ο ένας από τους δύο με έβαλε από πάνω και με γαμούσε, ενώ ο άλλος άρχισε να μπαίνει στο κωλαράκι μου. Αν και μπορούσε να χαρακτηριστεί βιασμός, μου άρεσε πολύ. Με γαμούσανε και με βρίζανε: «πουτάνα, παλιοπουτάνα, μουνάρα, σκύλα», ήταν τα λόγια τους. Δεν καταλάμβανα τίποτα, απλά το χαιρόμουνα.

Όταν φτάσανε στο τέλος, βγήκανε έξω από τις τρύπες μου, βγάλανε τα προφυλακτικά και αφού την παίξανε για λίγο, αρχίσανε να χύνουν στην κοιλιά μου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.