Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έχει θέμα την Μαρία και το τι έγινε γενικότερα.Πριν κανά δυο χρόνια ο κολλητός μου τα έφτιαξε με μια κοπελιά την Μαρία, να αναφέρω ότι με τον κολλητό μου κάνουμε παρέα από πολύ παλιά σχεδόν από την πρώτη γυμνασίου. Η Μαρία ήταν πολύ μαζεμένη και καθώς δεν ήμασταν και τα καλύτερα παιδία ήταν και λίγο επιφυλακτική γενικότερα στην αρχή, ήταν από της κοπέλες που σου έβγαζε μια γλυκύτητα πάντα καθώς είχε αυτό που λεμε babyface.

Κατά τα άλλα ήταν και γυναικάρα ώμος είχε γύρο στο 1.75 ύψος όσο και εγώ δηλαδή κοκινοξανθα μαλλιά παραπάνω από το κανονικό στήθι ωραίο κολαρακι και απίστευτα ποδιά τα οποία ήταν πολύ ψιλά και καλοκαμωμένα. Σε λίγες μέρες ο κολλητός μου θα έφευγε φαντάρος και μου ζήτησε να την προσέχω και να του λεω τι παίζεται πράγμα που έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να πω όχι. Μετά τις περίεργες στιγμές στο σταθμό πήγα την Μαρία σπίτι της και μετά σκεφτόμουν πως θα μπορέσω να κάνω αυτό που μου ζήτησε ο κολλητός μου αφού την ήθελα πολύ και εγώ.

Για το Σάββατο που ερχόταν είχαμε κανονίσει να παμε μπουζούκια καμία 10 άτομα και έτσι ρώτησα την Μαρία αν ήθελε να έρθει μαζί μου και είπε το ναι λες και το περίμενε. Έτσι το βράδυ του Σαββάτου πριν παμε στο μαγαζί πήγα να την πάρω με το αμάξι από το σπίτι της όταν ήρθε δεν την καλοπροσεξα γιατί φορούσε παλτό από πάνω, όταν φτάσαμε στο μαγαζί φτάσαμε πρώτη από την παρέα πριν κάτσουμε έβγαλε το παλτό της και με έστειλε γενικός φορούσε ένα φόρεμα υπορβολικα κοντό ξοπλατο και με μια τρύπα στα βυζιά της που σε κόλαζε και άναβε την φαντασία σου. Ημουν σε πολύ μειονεκτικοί θέση και ένιωθα άβολα αλλά ήρθε έκατσε δίπλα μου και ότι είναι δυνατόν να με καυλώσει η πουτάνα, πήγαινε δήθεν να περι το νερο και επιανε το μπουτι μου ακουμποθσε συνέχεια τα βυζιά της επάνω μου και τέτοια. Τα είχα χάση αλλά ακόμα δεν είχα δει τίποτα κατά την διάρκεια της νύχτας και μετά από μερικά ποτά άρχισε να τρίβετε πιο έντονα και ακόμα χειρότερα να κοιτάζει που και που δεξιά αριστερά έτσι την πήρα και φύγαμε.

Την άλλη μέρα το πρωί πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου και του είπα τι παίζεται και αντί όπως περίμενα να τα πάρει στο κρανίο μου είπε δεν πειράζει είχε καταλάβει τι πουτάνα ήταν εδώ και καιρό και ότι θα την χωρίσει. Είχα να ακούσω νέα της καμία βδομάδα αφού απότι μου είπε και ο κολλητός μου τα χάλασαν με την Μαρία ώσπου με πίρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μπορεί να περάσει για καφέ από το σπίτι εγώ δεκτικά και σε κάνα μισάωρο έφτασε σπίτι μου. Όταν ήρθε έμεινα κάγκελο γιατί ήταν πραγματικά μουναρος φορούσε ένα μαύρο κολάν και μια μπλουζίτσα κολλητή επίσης που άφηνε τα βυζιά της να διαγράφονται υπέροχα.

Αρχίσαμε να συζητάμε και να μου λεει πως τα χάλασαν αλλά δεν την χαλάει κιόλας και τέτοια χέρι που πέταξε το θεϊκό λέγοντας :άσε που όσο καιρό τον περίμενα ήμουν πιστή και έχω να γαμηθώ Κανά δίμηνο ) γύρισα την κοίταξα και έμεινα κάγκελο κοιτιόμασταν καμία 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι που με το ένα της χέρι μου έπιασε τον πούτσο και άρχισε να με φιλάει. Δεν μπορούσα να αντισταθώ και έτσι άρχισα και εγώ να ανταποκρίνομαι.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από την μπλούζα της και διαπίστωσα ότι δεν φορούσε σουτιέν οι ρόγες της είχαν γίνει πύραυλος οπός και ο πούτσος μου, της έγλυφα τον λαιμό και μετά κατέβηκα στα στήθι της δεν χόρταινα να τα γλύφω και να τα τρίβω ενώ αυτή είχε ακουμπήσει πίσω το κεφάλι της και το απολάμβανε, μετά άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά στην κοιλιά της εκεί με σταμάτησε και μου είπε να παω στην κρεβατοκάμαρα και να την περιμένω να παει τουαλέτα. Έτσι και εγώ πήγα γδύθηκα και την περίμενα, λίγο μετά μπήκε από την πόρτα και φορώντας μόνο ένα κομμάτι ύφασμα που μπορείς με δυσκολία να το πεις στρινκ ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, στην θέα της δεν μπορούσα να κρατηθώ και άρχισα να γλύφω και να τρίβω τα στήθι της ενώ με το ένα μου χέρι έτριβα το μουνάκι της που είχε γίνει μούσκεμα.

Είχε αρχίσει να ανασαίνει πιο βαριά καθώς άρχισα να κατεβαίνω πιο χαμηλά στην κοιλιά της στα υπέροχα μπούτια της, της έβγαλα το βρακάκι της και άρχισα να γλύφω το ξυρισμένο και υγραμένο μουνάκι της ενώ αυτή έτριβε τις ρόγες της και αναστέναζε, το μουνάκι της ήταν πολύ ζεστό έκαιγε και αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Στην συνεχεία σηκώθηκε με έβαλε να ξαπλώσω και με μετά από μια μακρινή διαδρομή η γλώσσα της έφτασε στον πούτσο μου που άρχισε να τον γλυφή από την κορυφή μέχρι την ρίζα με αργές κινήσεις ενώ μου χάιδευε και τα αρχίδια, δεν άντεξα πολύ στον γρήγορο ρυθμό και στα χάδια και την γέμισα με τα υγρά μου το στόμα και λίγο στο στήθος.

Για να με κάνει να συνέρθω γρήγορα ανέβηκε επάνω μου και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της επάνω στον πούτσο μου χωρίς να τον βάλει μέσα της η αίσθηση ήταν τέλια γιατί το μουνάκι της ήταν υγρό και πολύ ζεστό αλλά και παραπολυ καλά ξυρισμένο. Μόλις συνήρθα έβαλε τον πούτσο μου μέσα της και άρχισε να χτυπιέται επάνω του σαν τρελή φωνάζοντας διάφορα όπως. Είχαμε καυλώσει υπερβολικά και οι δυο και πηδιόμασταν σαν τρελοί με είχε τυλίξει με τα μακριά ποδιά της και προσπαθούσε να μπει όσο πιο βαθιά μπορούσε ενώ είχε τελειώσει ήδη μια φορά πανό στον πούτσο μου. Εκεί που κόντευα να τελειώσω την έπιασα και την έβαλα στα 4 μπήκα με δύναμη στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω πολύ γρήγορα και δυνατά, ενώ της ζουλούσα τα στήθι και έτριβα τις ρόγες της, η ένταση είχε πιάσει κόκκινο και η καύλα ήταν διάχυτη φωνάζαμε βρίζαμε ήταν γαματα και μέσα σε ένα παραλήρημα καύλας και υγρών τελειώσαμε ξεθεωμένοι και καυλωμένη.

Ξαφνικά σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται και όταν την ρώτησα που παει μου είπε πως αυτό ήταν κάτι που ήθελε να κάνει καιρό και πως καλό είναι ο κολλητός μου να μην μάθει τίποτα και τελείωσε με ένα θα μπορούσα να αγαπήσω και έφυγε. Ποτέ δεν το κατάλαβα αλλά από την στιγμή που δεν μαθεύτηκε τίποτα τέλος καλά όλα καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.