Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία:

Με λένε Σίσσυ και είμαι είκοσι τεσσάρων ετών. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πάει εγώ και δύο άλλες φίλες μου σε κάποιο νησί των Κυκλάδων διακοπές όπου είχε σπίτι η μια φίλη μου και κάτσαμε μια εβδομάδα.

Τον καιρό εκείνο δεν είχε καμιά μας σχέση και θέλαμε να περάσουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε. Ειδικά εγώ πέρασα καλύτερα από ότι φανταζόμουνα. Την πρώτη κιόλας νυχτερινή μας έξοδο γνώρισα ένα παλικάρι, το όνομα του ήταν Κώστας και ήταν τριάντα ενός ετών, ψηλός, μελαχρινός με ωραίο σώμα.

Εγώ δεν σας είπα πριν, είμαι μελαχρινή, 1.69, με περιφέρεια και δυο αχτύπητα μεγάλα στήθη, που τελικά ενώ μικρή ντρεπόμουνα που ήταν μεγάλα, τώρα θεωρώ ότι είναι το σουξέ μου. Μου αρέσει να κάνω τόπλες στην παραλία και να με κοιτά όλος ο αντρικός πληθυσμός. Τον Κώστα τον γνώρισα σε κάποιο μπαρ του νησιού κι αφού μιλούσαμε αρκετή ώρα μου είπε αν θέλω να φύγουμε και να πάμε κάποια βόλτα.

Οι φίλες μου είχαν κι αυτές γνωρίσει κάποια άλλα αγόρια. Αφού συνεννοηθήκαμε, ξεκινήσαμε, μπήκα στο αμάξι του και πήγαμε βόλτα στο νησί. Κάποια στιγμή είχαμε φτάσει σε κάποια παραλία. Μου έπιασε το πόδι, με χάιδεψε και με φίλησε στο στόμα. Αφού φιλιόμαστε αρκετή ώρα μου λέει:

-    «Η θάλασσα είναι υπέροχη!»

-    «Ναι..», του λέω.

-    «Έχεις κάνει ποτέ σου μπάνιο βράδυ;»

-    «Όχι», του απαντάω εγώ.

-    «Ααα, είναι πολύ ωραίο!»

-    «Ίσως κάποια άλλη στιγμή, να έχω και μαγιό…»

-    «Δεν πειράζει…», μου λέει. «Έτσι κι αλλιώς δεν έχει καθόλου κόσμο στην παραλία. Θέλεις να πάμε να κάτσουμε στην παραλία;»

-    «Ναι», του λέω εγώ. «Δεν έχω πρόβλημα!»

Και αφού πήρε μια πετσέτα από το πορτ μπαγκάζ, πήγαμε και την έστρωσε στην άμμο. Κάτσαμε και αγναντεύαμε την θάλασσα και κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Πάω να πέσω στη θάλασσα…»

Και άρχισε να γδύνεται. Είχε μείνει μόνο με το μποξεράκι του το οποίο ήταν εφαρμοστό και διαγράφονταν το πέος του. Με μια κίνηση έβγαλε το εσώρουχο του και πρόβαλε ένα αρκετά καλοσχηματισμένο και μεγάλο όργανο. Μου πρότεινε να γδυθώ κι εγώ και να τον ακολουθήσω μέσα στη θάλασσα.

Σαν υπνωτισμένη και γεμάτη από καύλα, άρχισα να γδύνομαι. Έβγαλα την μπλούζα μου, μετά το παντελόνι μου κι είχα μείνει μονό με το σουτιέν μου και το μαύρο το εσώρουχο, το οποίο ήταν στρινγκ. Με μια κίνηση απελευθέρωσα τα υπέροχα βυζάκια μου και προχώρησα προς την θάλασσα. Η θάλασσα ήταν ζεστή και με μια κίνηση έπεσα μέσα κι άρχισα να κολυμπάω και να κατευθύνομαι στον Κώστα. Όταν τον πλησίασα μου λέει:

-    «Είδες; Είναι υπέροχο το νυχτερινό μπάνιο!»

Κι εγώ συμφώνησα. Τότε εκείνος με πλησίασε κοντά και μου λέει:

-    «Έχεις υπέροχα στήθη!»

-    «Σου αρέσουν;», του λέω.

-    «Ναι!», μου λέει εκείνος και με μια κίνηση μου τα χουφτώνει κι αρχίζει να μου τα χαϊδεύει και να με φιλάει.

Είχα γίνει μούσκεμα. Το είχε καταλάβει εκείνος και με το ένα χέρι του παραμέρισε το στρινγκ μου και άρχισε να μου τρίβει το μουνάκι μου. Η καύλα μου ήταν το κάτι άλλο! Μου άρεσε πολύ να μου τρίβει και να μου χώνει τα δάκτυλα του μέσα μου. Το καυλί του είχε πρηστεί από την καύλα, το αισθανόμουνα που είχε κολλήσει πάνω μου.

Τότε με μια κίνηση έπιασε το κορδόνι του στρινγκ μου και προσπάθησε να το βγάλει. Αντιστάθηκα… Δεν ήθελα να μου το χώσει χωρίς προφυλακτικό. Του το είπα άλλωστε και ξενέρωσε. Τότε βγήκαμε έξω κι αφού σκουπιστήκαμε, ξαπλώσαμε στην πετσέτα χάμω. Το καυλί του ήταν ακόμα σε στύση. Δεν έχασα χρόνο και του το χούφτωσα. Ήταν πολύ ωραίο να το πιάνεις και να παίζεις μαζί του. Αφού του τον έπαιξα για λίγο έσκυψα και τον έβαλα όλον μέσα στο στόμα μου και του έπαιρνα μια φοβερή πίπα.

Εκείνος χάιδευε το μουνάκι μου κι αφού με έκανε κι έχυσα, με έχυσε κι αυτός μέσα στο στόμα μου. Ήταν πολύ ζεστό το χύσι του. Αφού το κατάπια όλο, ξεκουραστήκαμε για δέκα λεπτά περίπου και συνεχίσαμε για τον δεύτερο γύρο. Αυτή την φορά όμως τον ρώτησα αν έχει προφυλακτικά κι εκείνος απάντησε θετικά. Έριξα ένα πλατύ χαμόγελο και του ζήτησα το προφυλακτικό ενώ του τον έπαιζα μέχρι να γίνει σκληρός. Αφού άνοιξα το προφυλακτικό κι είχε γίνει πέτρα, του το έβαλα κι άρχισα να του τον γλείφω και να τον χώνω όσο πιο βαθιά μπορούσα.

Με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα και με μια κίνηση μου τον έχωσε μέσα μου βαθιά. Την καύλα που ένιωθα δεν μπορώ να την περιγράψω. Με γαμούσε συνέχεια κι εγώ είχα τρελαθεί από καύλα. Του φώναζα να με γαμάει πιο βαθιά κι αυτός μου τον έχωνε όλο και πιο βαθιά. Κάποια στιγμή έχυσα και μετά από λίγο κι εκείνος.

Πέσαμε και οι δύο χάμω χωρίς να κουνιόμαστε.. με φίλησε στο στόμα και μου είπε ότι δεν του έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ντυθήκαμε και φύγαμε. Αυτό συνεχίστηκε και τις υπόλοιπες μέρες των διακοπών μου. Έχουμε κρατήσει επαφές.

Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα…

Φιλιά Κώστα μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

(Copyright protected OW ref: 15435)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).