Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λοιπόν εγώ το παραδέχομαι πως είμαι βιτσιόζα. Έχω μια ακατανίκητη μανία να βλέπω άντρες να μαλακίζονται. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που σας γράφω φαντάζομαι όλους τους άντρες που διαβάζουν την ιστορία μου με το ποντίκη στο ένα χέρι και την σκληρή πούτσα τους στο άλλο. και τι δεν θα 'δινα να είμαι από μια γωνία να τους παρακολουθώ. Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να με κυριεύει αυτό το βίτσιο μου.

Φαντάζομαι πως είναι από τον καιρό που ήμουν πιτσιρίκα και ζούσα τις πρώτες μου σεξουαλικές εμπειρίες. Επειδή φοβόμουν αφάνταστα την εγκυμοσύνη παρόλο που είχα πολλούς γκόμενους δεν άφηνα κανέναν να τελειώσει μέσα στο μουνάκι μου. Η συμφωνία μας ήταν να με γαμήσουν όσο θέλουν, όπως θέλουν αλλά να χύσουν το σπέρμα τους έξω.

Βέβαια έπαιρνα από τότε αντισυλληπτικά αλλά οι φιλενάδες μου, μου είχαν πει πως το χάπι δεν είναι είναι ασφαλές 100%, αλλά έχει μια μικρή πιθανότητα αποτυχίας γύρω στο 2 - 3% κι αυτό το ελάχιστο ποσοστό εγώ δεν το διακινδύνευα με τίποτα.

Με εξέπληττε κάθε φορά ο τρόπος που φούσκωνε το καυλί τους και η δύναμη έβγαινε το σπέρμα τους. Έτσι και πετύχαινα κάποιον που έβγαζε πολύ σπέρμα τον ήθελα κάθε φορά να χύνει πάνω σε διαφορετικό σημείο του κορμιού μου. Θυμάμαι πως όταν ήμουν 18 χρόνων, μου είχαν ανέβει στον εγκέφαλο οι ορμόνες μου τόσο πολύ που όποιον άντρα έβλεπα ήθελα να τον γδύσω και να τον βάλω να τραβήξει μαλακία μπροστά μου.

Μια φορά μάλιστα έτυχε να βρω στον δρόμο έναν παίδαρο και τον τράβηξα πίσω από κάτι καφάσια και πάνω στην πιο κρίσιμη στιγμή μας τσάκωσε ένας αστυφύλακας και μέχρι να του αποδείξω πως δεν ήμουν πόρνη, αλλά απλώς αχόρταγη είδα κι έπαθα.

Από τότε έμαθα να είμαι πολύ πιο προσεκτική. Και βέβαια πέρασαν από τότε μερίκοι μήνες.

Προχτές το βράδυ είχα βγει με την φιλενάδα μου την Τζένη. Η Τζένη είναι το αντίθετο από μένα στην εμφάνιση. Εγώ είμαι λεπτή και ντελικάτη, ενώ εκείνη είναι γυναικάρα με τα όλα της. Πλούσια στήθη, μακριά πόδια, στητό κώλο, μελαχρινή, με κορμί όχι ακριβώς φωτομοντέλου αλλά με τις στρογγυλάδες και τα πιασίματα της.

Κορμί για κρεβάτι δηλαδή, και μάλιστα της αρέσει να το επιδεικνύει κυκλοφορώντας πάντα με κοντές στενές φούστες και βαθιά ντεκολτέ ή μισοκουμπωμένα πουκάμισα.

Πήγαμε που λέτε σε μια καφετέρια, καθίσαμε, κουτσομπολέψαμε και γυρίσαμε στο σπίτι της να δούμε μια καταπληκτική ταινία που είχε στην τηλεόραση μετά τις ειδήσεις των 12.00. Εκεί που είχαμε αράξει στον καναπέ και πίναμε το ποτό μας περιμένοντας να τελειώσουν οι διαφημίσεις, ακούμε την πόρτα ν' ανοίγει και φασαρία στο χολ. Σηκωθήκαμε να δούμε τι συμβαίνει.

Ο αδελφός της ο Νίκος είχε βγει με τέσσερις φίλους του, ήπιε παραπάνω, δηλαδή τι παραπάνω, τ' άντερα του είχε πιει, έγινε λιώμα και οι άλλοι τον έφεραν σηκωτό. Τον πήγαμε στο δωμάτιο του, τον γδύσαμε όπως - όπως και τον βάλαμε κρεβάτι του. Η Τζένη για να ευχαριστήσει τους φίλους του αδελφού της που τον έφεραν σώο και αβλαβή, τους κάλεσε για ένα ποτό. Καθίσαμε όλοι μαζί σαλόνι με τα ποτά μας και μόλις τέλειωσαν οι διαφημίσεις ακούσαμε θυμωμένοι την εκφωνήτρια να λέει πως η ταινία δεν θα παιχτεί για τεχνικούς λόγους και θα πρόβαλόταν μια παλιά που την είχαμε δει άλλες δυο φορές. Αρχίσαμε όλοι μαζί να λέμε για τα χάλια της τηλεόρασης και πως δεν αξίζει πια να βλέπεις τίποτα εκτός από βίντεο και ένας από τα παιδά είπε να δούμε μια ταινία που είχε ο Νίκος στο δωμάτιο του. Πήγε και έφερε την ταινία από τον κομοδίνο του Νίκου. Η Τζένη δεν είχε δει τι ταινία θα βλέπαμε ούτε κι εγώ βέβαια.

Τελικά πρόκειται για μια ταινία γερμανική, χωρίς υπότιτλους αλλά αυτά που έδειχνε δεν χρειάζονταν επεξήγηση. Ήταν σκληρό πορνό πρώτης ποιότητας Δεν ξέρω γιατί ο φίλος του Νίκου πρότεινε να τη δούμε, για να κάνει πλάκα μαζί μας περιμέοντας να βρεθούμε σε δύσκολη θέση ή ήθελε να μας καυλώσεί? Πάντως κατάφεοε το δεύτερο. Ακουγα όλους τους φίλους του Νίκου να κάνουν σχόλια για τη μουνάρα της μιας ή τα ωραία τσιμπούκια που έκανε η άλλη κι εγώ είχα προσηλωθεί στην οθόνη περιμένοντας ανυπόμονα τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές θα τραβούσαν τις ψωλές τους από το στομα της μιας και το μουνί της άλλης και θα έχυναν το πηχτό άσπρο σπέρμα τους. Δυστυχώς όμως μετά από πολλά αχ, και βαχ, ο ένας μόνο απ' τους πρωταγωνιστές κατάφερε να βγάλει μερικές σταγόνες σπέρματος.Ακούστηκαν απ' όλους μας επιφωνήματα αποδοκιμασίας και μάλιστα ένας από τα παιδιά είπε. «Σιγά τον γαμιά, ενώ τα καταφέρνω πολύ καλύτερα.

Η Τζένη που δεν ήθελε και πολύ για να φουντώσει γυρίζει και του λέει. Αντε λοιπόν τι κάθεσαι? Βγάλτον έξω να τον δούμε, η Ανετα ψοφάει να βλέπει άντρες να μαλακίζνται. Εγώ έπαθα το σοκ της ζωής μου. Πώς τολμούσε να πει το μυστικό μου σε ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου.Από τη μια σκεφτόμουν να σηκωθώ και να φύγω βροντώντας πίσω μου την πόρτα, αλλά από την άλλη σκεφτόμουνα ότι δεν θα ξανάβρισκα την ευκαιρία να δω τέσσερις παιδαράδες να μαλακίζονται μπροστά μου.

Ο Γιαννής έτσι τον έλεγαν τον τύπο, έριξε μια ματιά σε μένα και μετά γυρίζοντας στην Τζένης της είπε: «Εντάξει αλλά θέλωνα με βοηθήσεις κι εσύ. Δεν είμαι και ρομπότ». Η Τζένη σηκώθηκε από τον καναπέ, τράβηξε την μπλούζα της και φάνηκαν τα πλούσια βυζιά της που τα έσφιγγε ένα sexy δαντελένιο σουτιέν. Με μια κίνηση ξεκούμπωσε το μπροστινό κούμπωμα του σουτιέν της και τα βυζιά της κουνήθηκαν προκλητικά. Τα χουφτωσε στις παλάμες της και ανασηκώνοντας του είπε: «σ' αρέσουν, σ' εμπνέει να χύσεις πάνω τους,·». Ο Γιάννης είχε ήδη κατεβάσει το φερμουάρ του και κρατούσε στο χέρι του το καυλί του που μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Η Τζένη μου έριξε μια ματιά όλο νόημα κι εγώ βιάστηκα ν' ακολουθήσω το παράδειγμα της. Τα δικά μου βυζιά βέβαια δεν ήταν τόσο μεγάλα όπως τα δικά της, αλλά ήταν στητά και σφιχτά με κάτι ρώγες που έβγαζαν μάτι.

Ο Γιάννης με το ένα του χέρι είχε χουφτώσει τα βυζιά της Τζένης και τον έβλεπα που καιγόταν από επιθυμία να πιάσει και τα δικά μου. «Έλα κοντά μου να σε βοηθήσω παιδί μου», του είπα και απλώνοντας την παλάμη μου έκλεισα τα δάχτυλα μου γύρω από το χοντρό καυλί του. Χρόνια πείρας και άπειρες μαλακίες μ' έχουν κάνει σαΐνι στον τομέα αυτό, κι έτσι ξέρω ακριβώς πώς να χουφτώσω μια ψωλή, πώς να την χαϊδέψω, πώς να την κουνήσω, και με τι ρυθμό. Με το ένα μου χέρι λοιπόν τύλιξα το καυλί του που έκαιγε στην παλάμη μου, και με το άλλο μου χέρι χούφτωσα τ' αρχίδια του ζυγίζοντας τα ανάμεσα στα δάχτυλα μου.

Ήταν βαριά, γεμάτα σπέρμα που κόχλαζε έτοιμο να εκτιναχτεί σαν λάβα ηφαιστείου. Ο Γιάννης έγειρε πίσω το κεφάλι του και αφέθηκε στην ηδονή που του πρόσφερα βγάζοντας κάθε τόσο μικρούς αναστεναγμούς. Οι άλλοι τρεις μόλις είδαν την περίπτωση του Γιάννη βιάστηκαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους. Η Τζένη γονάτισε για να φτάσει καλύτερα τα καυλιά τους που στέκονταν όρθια και καυλωμένα πήοε ένα στο στόμα της και τραβούσε μαλακία στο ! άλλο. Όσο για μένα μια και είχα δυο χεράκια γιατί να μην χουφτώσω και άλλη μια ψωλή εκτός από αυτή του Γιάννη; Μέσα στο δωμάτιο ακούγονταν τώρα αναστεναγμοί και βογκητά και σκέφτηκα πως σε λίγα λεπτά όλες αυτές οι χοντρές ψωλές θ' άρχιζαν να χύνουν τα υγρά τους πάνω στα βυζιά μας. Τι ήταν να το σκεφτώ αυτό.

Μ' έπιασε τέτοια καύλα που το μουνί μου έτσουζε και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι. Αφησα τις ψωλές που κρατούσα, τ' αγόρια συνέχισαν το έργο μου αμέσως κι εγώ σηκώνοντας την φούστα μου ψηλά, έσπρωξα γρήγορα τον καβάλο της κιλότας μου στο πλάι και έχωσα με λαχτάρα δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου.

Πω, πώ, καλέ αυτό ήταν μούσκεμα. Η παλάμη μου γέμισε μουνόχυμα. Αλλά και η Τζένη δεν άντεχε άλλο. Ξάπλωσε στον καναπέ, ο ένας από τους παίδαρους την καβάλησε και έχωσε με βιασύνη τον καυλωμένο πούτσο του στο μουνί της, ενώ ο άλλος πήγε πάνω απ' το κεφάλι της και έσπρωξε το πουτσοκέφαλό του ανάμεσα στα χείλη της. Αρχισαν να κουνιούνται και οι δυο ρυθμικά πάνω στην ξαπλωμένη κορμάρα της γαμώντας την ο ένας από το στόμα και ο άλλος από το μουνί της.

Εκείνη τη στιγμή, σχεδόν ταυτόχρονα και ενώ εγώ έτριβα δυνατά την κλειτορίδα μου πλησιάζοντας στον οργασμό, είδα δυο άσπρους πίδακες να ξεπετιούνται απο τις ψωλές του Γιάννη και του φίλου τα και να πέφτουν με καυτές σταγόνες πάνω στα βυζιά μου. Αυτό ήταν και η χαριστική βολή μου. Αρχισα να χύνω με δυνατούς σπασμούς. Με το ένα μου χέρι συνέχιζα να γαμάω την μουνάρα μου που ανοιγόκλεινε καθώς ο οργασμός μου συνεχιζόταν. Και συνέβη το εξής απίστευτο. Πάνω που άρχισα να ηρεμώ κάπως, γύρισα και είδα την Τζένη που φώναξε εκείνη την ώρα πως χύνει.

Οι δυο παιδαράδες τραβήχτηκαν από πάνω της και έχυσαν πάνω στο κορμί της τα χύσια τους. Μόλις τους είδα να χύνουν πάνω στην Τζένη ένας δεύτερος οργασμός με ταρακούνησε και το μουνάκι μου άρχισε πάλι να ανοιγοκλείνει πάνω που είχε καλμάρει κάπως και μόλις άρχισε να εξασθενίζει και ο δεύτερος οργάσμός μου, ήρθε στη μύτη μου η έντονη μυρωδιά απ' όλα αυτά τα χύσια και τότε άρχισα πάλι να ξαναχύνω ακόμα πιο δυνατά απ' τις άλλες φορές.

Αυτό θα πει φαίνεται πολλαπλός οργασμός. Ήταν η πιο καταπληκτική εμπειρία που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Αφού να σκεφτείτε πως τώρα που σας το γράφω τρέμω από καύλα μόνο που ξαναθυμάμαι αυτές τις στιγμές. Και το αστείο είναι πως εκείνο το βράδυ δεν γαμήθηκα από κανέναν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.