Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι στην ηλικία των 48 ετών, παντρεμένος, καλοδιατηρημένος, που έχω όμως δεσμό και με μία παντρεμένη επίσης, ένα χρόνο μεγαλύτερή μου. Η σχέση αυτή έχει ιστορία περίπου είκοσι χρόνια, προϋπήρχε του γάμου μου και απλώς συνεχίστηκε.

Οι επαφές μας πλέον είναι αρκετά αραιές, αλλά όποτε συμβαίνει έχουν ιδιαίτερο πάθος. Παλαιά ξεκινούσαμε, βλέποντας κάποια ταινία που έφερνα, στο video και αφού ερεθιζόμαστε, συνεχίζαμε μόνοι μας. Με τον καιρό και με αφορμή αυτά που βλέπαμε, αρχίσαμε να φανταζόμαστε διάφορες καταστάσεις που με τον καιρό μας έγιναν απαραίτητες. Αρχισε να αποδέχεται την ύπαρξη και άλλης γυναίκας στα συμπλέγματά μας και όχι μόνο αυτό αλλά να ερεθίζεται και να χύνει με την ιδέα ότι κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα.

Ενώ είναι ιδιαίτερα ντροπαλή όταν ερεθίζεται αλλάζει εντελώς η ιδιοσυγκρασία της. Εκμεταλλεύτηκα αυτή της την ιδιότητα και την έβαλα να ποζάρει και τράβηξα ασπρόμαυρες φωτογραφίες, που μόνος μου εμφάνισα, είτε μόνη της να τραβάει μαλακία με έναν πλαστικό άσπρο δονητή, είτε μαζί της σε διάφορες στάσεις. Όταν ερεθίζεται κλείνει τα μάτια και είναι ικανή να κάνει ό,τι της ζητήσεις. Κάνει φοβερά τσιμπούκια και μερικές φορές τα κατεβάζει όλα. Μόνο από τον κώλο δεν της αρέσει να την πηδάω.

Το επόμενο φυσικό στάδιο ήταν να βάλουμε άλλο ζευγάρι στις φαντασιώσεις μας έναν άνδρα ή άλλη γυναίκα. Κάποια ημέρα την έβαλα από το τηλέφωνο να μου περιγράφει πως φανταζόταν μια τέτοια συνάντηση και ταυτόχρονα να τραβάει μαλακία την ώρα που μου περιέγραφε την φαντασίωσή της. Έψαχνα να βρω τρόπο ακίνδυνα να πραγματοποιήσω αυτή την φαντασίωσή μας. Κάποια ημέρα μου ανέφερε κάτι για μια πωλήτρια που γνώρισε σε κατάστημα εσωρούχων με την οποία γίνανε με τον καιρό απλές φίλες. Αυτή ήταν στην ίδια περίπου ηλικία χωρισμένη με μεγάλο παιδί που δεν έμενε μαζί της και με γκόμενο.

Κάποια ημέρα της ανοίχτηκε και της μίλησε για τον φίλο της. Της είπε ότι ήταν 55 ετών και αρκετά πλούσιος και sex maniac! Στην αρχή της γνωριμίας τους κάνανε κάθε ημέρα sex μέχρι και δύο-τρεις φορές. Ήταν όμως βίαιος, μέχρι και ελαφρό ξύλο έριχνε όταν βρισκόταν σε παροξυσμό. Αυτή είχε πάθει εξάρτηση από αυτόν και ανεχόταν ό,τι και αν της έκανε. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έφερνε και κάποιο φίλο του και την έπαιρναν παρτούζα. Η δικιά μου της αποκάλυψε την σχέση μας και αυτή μάλιστα μας κάλεσε στο σπίτι της να γνωριστούμε. Η φίλη μου στην αρχή αρνήθηκε και παρέκαμψε το θέμα για το μέλλον.

Το θεώρησα καλή ευκαιρία να ζήσουμε τις φαντασιώσεις μας και την πίεσα να ξαναφέρει το θέμα της συνάντησης. Το αποτέλεσμα ήταν αφού το συζήτησε με τον φίλο της να κανονιστεί ένα απόγευμα συνάντηση στο σπίτι της. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί δεν ήξερα κανέναν από τους δύο και φυσικά δεν ήξερα πως μπορούσε να εξελιχθεί η πρώτη αυτή συνάντηση. Και οι δύο μας όταν χτυπούσαμε το κουδούνι είχαμε κάποιο τρακ. Μας δέχθηκε πολύ φιλικά και όταν κάθισα στον καναπέ μου δόθηκε η ευκαιρία να την παρατηρήσω καλύτερα.

Είχε συμπαθητικό πρόσωπο με φιλήδονα χείλη αλλά ήταν πολύ καλοσχηματισμένη με πλούσιο στήθος, στενή μέση και εξαιρετικά καλοσχηματισμένα οπίσθια. Ο φίλος της ήταν γεμάτος, χωρίς να είναι παχύς και παρ' όλο που ήταν φιλικός φερόταν μάλλον απότομα στην φίλη του. Εντύπωση μου έκανε η επιβολή που είχε επάνω της. Ήταν φανερό ότι και η δικιά μου φίλη του άρεσε γιατί είχε καρφωθεί επάνω της. Πέρασε περίπου μία ώρα με αδιάφορη συζήτηση που όμως δεν μπορούσε να καλύψει την ένταση που υπήρχε ανάμεσά μας. Σε κάποια στιγμή αμηχανίας αυτός πρότεινε να βάλουμε μία ταινία στο video.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο και με ένα μόνο μικρό φως ανοικτό άρχισε η προβολή. Βρισκόμασταν σε δύο καναπέδες καθισμένοι σαν ζευγάρια και για ένα περίπου τέταρτο παρακολουθούσαμε σκληρό πορνό. Ενώ έπαιζε το video κάποια στιγμή με προσταγή που δεν σήκωνε αντίρρηση είπε στην άλλη "δεν παίρνεις την φίλη σου να πας μέσα?" και αυτή αφού ζήτησε στην φίλη μου να την ακολουθήσει, έμεινα μόνος μου με τον άλλο. Χωρίς περιστροφές αμέσως με ρώτησε αν "θα το κάνουμε". Μάλλον μουδιασμένα του είπα ότι δεν είχα αντίρρηση αλλά θα προχωρούσαμε σιγά-σιγά. Από την δική μου πλευρά είμαι σύμφωνος και μου αρέσει πολύ η δικιά σου, μου είπε. Εσύ θα μου πεις πως και πότε θα προχωρήσουμε αλλά η δικιά μου θα κάνει ό,τι της πω και αν σου αρέσει κάτι ζήτα το και να δεις ότι δεν θα σου αρνηθεί τίποτα, την έχω στρώσει για τα καλά, μου είπε σχεδόν με καμάρι.

Δεν ήξερε ότι είχα μάθει τις παρτούζες που είχε κάνει με τους φίλους του και μου είπε ότι μία φορά την πηδήξανε τρεις μαζί. Εκεί πήρα θάρρος και του είπα ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά και για τους δύο και καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε χωριστά και όταν θα έκρινα ότι ήτα κατάλληλο το κλίμα θα του έκανα σήμα. Συνέχισα λέγοντας ότι της φίλης μου θα της άρεσε να μας πάρει τσιμπούκι ταυτόχρονα και μετά να την πηδήξουμε ταυτόχρονα. Ο άλλος ενθουσιάστηκε και μου δήλωσε ότι θα περάσουμε καλά και θα τους πετάξουμε τα μάτια έξω. Εκεί πήρα το θάρρος και του ζήτησα εάν μπορούσε να σπρώξει κάποια στιγμή την δικιά του και να ασχοληθεί με την άλλη ώστε να χαζέψουμε και λίγο λεσβιακό.

Χωρίς δισταγμό με διαβεβαίωσε ότι ασυζητητί αυτό θα γίνει και να το αφήσω επάνω του! Τον προειδοποίησα μόνο να μην επιχειρήσει να την πάρει από τον κώλο και συμφωνώντας μου είπε πως εγώ είχα το οκ, καθώς σχεδόν πάντα την έπαιρνε και από πίσω. Εκείνη την στιγμή μπήκαν στο δωμάτιο οι γυναίκες. Η άλλη φορούσε ένα τολμηρό μαύρο baby-doll με ζαρτιέρες, χωρίς σουτιέν και μικροσκοπικό σλιπάκι. Η δικιά μου είχε μείνει με τα ρούχα της. Καθίσαμε στην αρχική μας θέση και βλέπαμε την ταινία. Παρατήρησα ότι η δικιά μου είχε βγάλει το σουτιέν. Μετά από λίγα λεπτά παρατήρησα ότι αυτός είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και η άλλη το έπαιζε με το χέρι της ενώ έβλεπε την ταινία. Εγώ ξεκούμπωσα δύο τρία κουμπιά από το πουκάμισο της, έβαλα χέρι και έπαιζα με το γυμνό της στήθος ενώ το άλλο μου χέρι χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Δεν δυσκολεύτηκα να αντιληφθώ ότι είχε αφαιρέσει ότι φόραγε από κάτω και ήταν ήδη υγρή. Η διπλανή μας παρέα είχε αλλάξει στάση.

Αυτή γονάτισε μπροστά του με την πλάτη στην τηλεόραση και είχε όλον τον πούτσο του στο στόμα της. Στραφήκαμε προς αυτούς αδιαφορώντας για την ταινία και προκάλεσα την δικιά μου να την μιμηθεί. Χωρίς να κατέβει έσκυψε και αφού τον έβγαλα από την φυλακή του τον πήρε όλον στο στόμα ενώ εγώ ξεκούμπωσα όλο το πουκάμισό της και έπαιζα με το στήθος της. Κάποια στιγμή την έσπρωξα πίσω και έχωσα το χέρι μου βαθιά ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να παίζω με το υγρό και μισάνοικτο μουνί της κάτω από την σηκωμένη φούστα της. Όταν είδα ότι έγειρε πίσω με ανοικτό το πουκάμισο, γυμνό το στήθος της να σπρώχνει το μουνί της μπροστά κόντρα στο χέρι μου, το κεφάλι γυρισμένο προς τα πάνω με κλειστά τα μάτια και να δαγκώνει και να γλύφει τα χείλη της, ήξερα ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Σηκώθηκα όρθιος, γρήγορες κινήσεις έμεινα γυμνός από την μέση και κάτω, ανέβηκα πάνω στον καναπέ από την πλευρά να βλέπω το άλλο ζευγάρι και έσπρωξα τον πούτσο μου στο στόμα της. Όταν επιχείρησε να τον πιάσει με τα χέρια της, την απέτρεψα. Προσπαθούσε (με κλειστά πάντοτε μάτια) να βάλει όσο μπορούσε περισσότερο στο στόμα της ενώ εγώ με το ένα χέρι έπαιζα με τις θηλές της και με το άλλο έπαιζα το πούτσο μου στο πρόσωπό της και λίγο στο στόμα της. Χωρίς να σταματήσουν οι άλλοι είχαν γυρίσει προς το μέρος μας και μας κοίταζαν. Τότε έκανα σήμα στον άλλο να πλησιάσει. Ο πούτσος του άλλου ήταν ελάχιστα μεγαλύτερος αν όχι το ίδιο μέγεθος με τον δικό μου αλλά σαφώς παχύτερος και σκουρότερος. Έβγαλε και εκείνος το παντελόνι του και γυμνός από την μέση και κάτω πλησίασε αντικριστά μου.

Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε του είπα ότι και οι δύο έχουμε μία πουτάνα που της αρέσουν οι πούτσοι και θα ήθελε να μας πάρει και τους δύο τσιμπούκι. Ένα μουγκρητό βγήκε από το μισάνοικτο στόμα της φίλης μου που είχε ακόμα κλειστά τα μάτια της. Με άγρια χαρά ο άλλος την βουτάει απότομα από τα μαλλιά και βαστώντας τον πούτσο του με το άλλο χέρι άρχισε να της δίνει πουτσοσκάμπιλα και να παίζει με το πούτσο του σε όλο το πρόσωπό της, βρίζοντάς την πόρνη, ξεσκισμένη, καργιόλα που της αρέσουν οι πούτσοι κλπ., κάτι που γνώριζα καλά πόσο της άρεσαν. Τα έκανε όλα όμως τόσο βίαια, που φοβήθηκα ότι θα αντιδρούσε. Αντί όμως για αυτό που φοβόμουν αυτή προσπαθούσε να τον πάρει στο στόμα της. Η άλλη στεκόταν ανάμεσά μας διστάζοντας να ασχοληθεί μαζί μου περιμένοντας την έγκριση από τον φίλο της. Τον ακούμπησα και του έκανα νόημα να της πει να κάνει αυτό που είχαμε συμφωνήσει προηγουμένως. Αμέσως μπήκε στο νόημα και σπρώχνοντας το κεφάλι της κάτω υποχρεώνοντας την να γονατίσει, της είπε ότι επειδή κάνει κέφι να πηδήξει το καινούργιο μουνί, θέλει να το γλείψει καλά και να του το καθαρίσει με την γλώσσα της για πάρτι του! Αυτή που δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, τα έχασε, και τον κοίταγε χωρίς να δείχνει να έχει καταλάβει τι της είχε ζητήσει.

Τότε αυτός με άγρια φωνή την πρόσταξε ότι θέλει να την δει να γλύφει το μουνί της φίλης μου. Με κλειστά μάτια πάντοτε η δικιά μου, σήκωσε τον κώλο της βοηθώντας την άλλη να σηκώσει την φούστα ώσπου φάνηκε γυμνή από την μέση και κάτω και με το χέρι της έσπρωξε το κεφάλι της άλλης πάνω της. Βλέποντας την να βάζει την γλώσσα της ανάμεσα στα μουνόχειλα και να της γλύφει το μουνί, ερεθίστηκα τόσο που μπήκα και εγώ στο παιχνίδι. Η δικιά είχε επιτέλους δύο πούτσους να παίζει τώρα και πότε έβαζε τον ένα στο στόμα της και πότε τον άλλο με μουγκρητά ηδονής ρίχνοντας που και που μια ματιά στην άλλη που φιλότιμα δούλευε την γλώσσα της ανάμεσα στα πόδια της. Ήξερα ότι η δικιά μου δεν θα άντεχε για πολύ και θα ερχόταν, αλλά με πρόλαβε ο άλλος που είπε ότι πλέον ήθελε να πηδήξει το καινούργιο μουνί και χωρίς να ρωτήσει ή να ζητήσει έστω την άδεια, έσπρωξε την δικιά του μακριά και χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Βαστώντας τον πρησμένο πούτσο του με το χέρι του απευθύνθηκε στην φίλη μου και αφού έπαιξε λίγο με το στήθος της είπε ότι τώρα θα της έδινε το γαμήσι που σαν πουτάνα ήθελε, θα της ξέσκιζε το μουνί και θα έχυνε στην μήτρα της. Εκείνο που με ξάφνιασε είναι ότι αυτή με όλα αυτά με παράτησε, έσπρωξε το κεφάλι της πίσω, μέσα από τα κλειστά της χείλη έφυγε ένα καταφατικό μουγκρητό αποδοχής και με τα δύο της χέρια άρχισε να ζουλάει τις θηλές του στήθους της. Ο άλλος χωρίς καθυστέρηση, χώθηκε με μια κίνηση όλος μέσα και μετά άρχισε να την πηδάει με πολύ γρήγορες και βίαιες κινήσεις μέσα έξω σαν να ήθελε να δείρει ή να κάνει σε κάποιον κακό χωρίς βέβαια σταματήσει να βρίζει. Εκείνο που με έκανε να τα χάσω, γιατί όλα είχαν γίνει τόσο γρήγορα, ήταν ότι ενώ ήταν φανερό ότι κόντευε να χύσει, άρχισε τα σκαμπίλια, στην αρχή στους μηρούς της και τελικά την πιάνει με το ένα χέρι από τον λαιμό και με το άλλο να της δίνει δύο τρία, ευτυχώς μέτρια, χαστούκια στο πρόσωπό της. Αμέσως μετά χώθηκε με βία μια τελευταία φορά, χύνοντας βαθιά μέσα της και λέγοντάς της, «πάρτα όλα πουτάνα». Ήταν φανερό ότι και οι δύο είχαν ευχαριστηθεί από την έκφραση της ικανοποίησης που διέκρινα στο πρόσωπό τους.

Δεν κρύβω ότι ένα αίσθημα ζήλιας με κυρίευσε. Η όλη σκηνή που παρακολούθησα βάστηξε λιγότερο από δέκα λεπτά και με είχε ερεθίσει πολύ. Γύρισα προς την άλλη που είχε χώσει το χέρι της ανάμεσα στα σκέλη της, ερεθισμένη προφανώς και αυτή από το θέαμα. Πριν καν προλάβω να σηκωθώ από την θέση μου και να πάω προς αυτήν, άκουσα τον άλλο να της λέει «έλα γλύκα να μου τον γλύψεις καθαρό». Αυτή αμέσως υπάκουα βρέθηκε γονατισμένη ανάμεσα στα πόδια του και πήρε στο στόμα της τον πεσμένο πούτσο του γλύφοντάς τον από τα χύσια και των δύο. Προφανώς είχα χάσει τον έλεγχο του παιγνιδιού. Όπως αυτή όμως ήταν γονατισμένη ανάμεσα στα πόδια του με τουρλωμένα τα οπίσθια, τον έχωσα από πίσω μέσα στο μουνί της και άρχισα να την πηδάω. Έκπληκτος είδα την δικιά μου που καθόταν ανέμελα με το ένα πόδι πάνω στον καναπέ χαζεύοντας μας, να βάζει ένα δάκτυλο μέσα της και ακολούθως να γλύφει προκλητικά την σταγόνα από τα χύσια που κρεμόταν από το δάκτυλό της και να το επαναλαμβάνει δύο τρεις φορές. Ενώ συνέχιζα να πηδώ, την πιάνω από τα μαλλιά και έσπρωξα το κεφάλι της από τον πούτσο του άλλου προς στο μουνί της φίλης μου και άρχισε για δεύτερη φορά να της κάνει γλυφομούνι ενώ συνέχιζα να την πηδάω.

Ο άλλος αδιαμαρτύρητα χάζευε και έπαιζε τον μισοσηκωμένο πούτσο του όταν μου πρότεινε να την πηδήξω και από τον κώλο γιατί της άρεσε. Βγήκα και αφού με το δάκτυλό μου ύγρανα την μικρή της τρύπα, με λίγη δυσκολία κατόρθωσα σιγά σιγά να μπω όλος μέσα της. Προφανώς της άρεσε πολύ, γιατί προς στιγμή τραβήχτηκε από το μουνί που έγλυφε και άρχισε να μουγκρίζει από ηδονή, έβαλε το ένα χέρι της χαμηλά και άρχιζε να μαλακίζεται ενώ της πήδαγα τον κώλο. Δεν γινόταν να κρατηθώ άλλο και με έναν τελευταίο σπασμό έχυσα μέσα. Όταν τραβήχτηκα σκούπισα τον πούτσο μου στα κωλομέρια της και στην πλάτη της. Ο άλλος που είχε ερεθιστεί πάλι τράβηξε πάνω του την φίλη του και την έβαλε να καθίσει πάνω του χώνοντας και ένα δάκτυλο στον κώλο της εκεί που προηγουμένως είχα χύσει. Ενώ αυτός συνέχισε να την πηδάει, εμείς σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε, τους χαιρετίσαμε και φύγαμε. Αυτή μόνο γύρισε και μου έδωσε ένα φιλί με γλώσσα στο στόμα, χάιδεψε τον πούτσο μου πάνω από τα ρούχα μου και μου ψιθύρισε ένα ευχαριστώ στο αυτί μου (ενώ πηδιόταν ακόμα). Κλείνοντας την πόρτα ο άλλος φώναξε να κανονίσουμε να συναντηθούμε πάλι. Στον δρόμο της επιστροφής, ζήτησα από την φίλη μου την γνώμη της και τα αισθήματά της για το οργιαστικό απόγευμα.

Μου είπε ότι ξαφνιάστηκε το πόσο πολύ της άρεσε, αλλά δεν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να το επαναλάβει. Μου δήλωσε ότι για μία φορά ήταν αρκετό και δεν θα μπορούσε πάλι να ανεχθεί την βιαιότητα του άλλου. Η φίλη της, της είχε εκμυστηρευτεί, ότι η συμπεριφορά του την είχε κουράσει και αυτήν. Αντιθέτως της άρεσε η πρώτη της φορά με άλλη γυναίκα, αλλά θα δεν πιστεύει ότι θα το έκανε ποτέ μόνη της χωρίς εμένα μαζί της. Εγώ αντιπρότεινα τότε να κανονίσουμε μία συνάντηση χωρίς τον άλλον την επόμενη φορά.

Συμφώνησε και μου ζήτησε μάλιστα να της αγοράσω ένα strap-on, γιατί θέλει να βάλει την άλλη να την πηδάει ενώ θα μου παίρνει τσιμπούκι ή να πηδάω την άλλη από τον κώλο αφού μου αρέσει.

Όπως καταλαβαίνετε ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση και ελπίζω ο άλλος να μην διαβάζει την ιστοσελίδα σας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).