Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλημέρα με λένε Τάκη και θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία με ένα πουρό που γνώρισα στο γυμναστήριο.

Την λένε Τζένη είναι γύρω στα 45 αλλά έχει ένα απίστευτο σώμα με κάτι τεράστιες βυζάρες που κάνουν όποιον την βλέπει να θέλει να χύσει.

Η Τζένη που λέτε συνηθίζει να έρχεται στο γυμναστήριο φορώντας ένα κορμάκι που αφήνει τις βυζάρες της να χύνονται έξω , ενώ παράλληλα της ανοίγει τα ξυρισμένα της μουνόχειλα στα δύο, ένα απίστευτα γκαβλωτικό θέαμα . Μόνο γυμναστική που δεν κάνουμε όταν έρχεται στο γυμναστήριο, καθόμαστε όλος ο ανδρικός πληθυσμός και χαζεύουμε τα βυζομπαλά της , άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε με τα ματάκια σας.

Όπως καταλαβαίνετε την έβαλα στο μάτι και επειδή είμαι αρκετά αρκετά εμφανίσιμος και γυμνασμένος όπως λένε οι περισσότερες η γνωριμία δεν άργησε να γίνει, όμως μια που γνωριστήκαμε και μια που χαθήκαμε για κακή μου τύχει.
Μετά από κάνα χρόνο και εκεί που ήμουν αραχτός στην παραλία χτύπησε το κινητό μου και να σου η λεγάμενη. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελα και πολύ για να της προτείνω να βρεθούμε πριν προλάβουμε να ξαναχαθούμε. Κανονίσαμε να βρεθούμε μετά από λίγες μέρες , όπου και πήγα και την πήρα από το σπίτι της.

Φόραγε ένα απίστευτο ντεκολτέ , είναι πολύ καριόλες τελικά όταν θέλουν να σε γκαβλώσουν, την πήρα και πήγαμε κινηματογράφο. ¨Ηθελα ναμαστε κάπου ήσυχα και όπου θα μπορούσα να κάνω την κίνηση χωρίς να γίνομαι αντιληπτός από τον πολύ τον κόσμο.

Μόλις ξεκίνησε η ταινία άρχισα να την χουφτώνω και αυτή να τρίβεται σαν γάτα πάνω μου και να με παρακαλάει να σταματήσω γιατί ντρεπόταν. Με το τέλος της ταινίας την πήγα σε μια αλάνα που συνηθίζω να πηγαίνω για γαμήσι όταν το σπίτι μου δεν είναι ελεύθερο. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα έριξα το κάθισμα της και της πέταξα τα βυζόμπαλα έξω , δεν άντεχα άλλο να μην τάχω στο στόμα μου. Αυτή τρελάθηκε ήταν το αδυνατό της σημείο τελικά, η γυναίκα την έβρισκε με το να παίζει κάποιος με τα βυζιά της, άλλο που δεν ήθελα και εγώ.

Κατεβάζω το παντελόνι μου και της δείχνω την πούτσα μου που είχε γίνει κάγκελο στην θέα των βυζιών της. Είναι λίγο μεγάλη αναφώνησε και από πότε είναι πρόβλημα αυτό της απάντησα , όχι μου λεει δεν είναι πρόβλημα απλός το σχολιάζω και της τον δίνω στον στόμα.

Η καριόλα όμως με ξενέρωσαι δεν μου έπερναι πίπα γιατί λεει δεν με ήξεραι καλά. Δεν τάχασα όμως , την γυρνάω και της κατεβάζω το παντελόνι και ετοιμάζομαι να της τον καρφόσω στην μουναρά , που με χαρά μου βλέπω ότι είναι ξυρισμένη, σιγά σιγά όμως μου λεει μωρό μου γιατι είναι μεγάλη και θα πονέσω. Η καριόλα πριν από λίγο δεν μου έπερνε πίπα και τώρα περίμενε σαν πουτάνα να της τον καρφόσω. Φοράω το προφυλακτικό και της τον χώνω χωρίς δεύτερη σκέψη, η καριόλα τώρα γαμιόταν σαν μικρό κοριτσάκι , έσκουζε λες και δεν είχε ξαναδεί πούτσο στο μουνί της.
Μετά από λίγο την γύρισα της άνοιξα τα πόδια και πήρα θέση αναμεσά της. Θέλω να σε βλέπω να γλύφεις τα βυζομπαλά σου καθως σε γαμάω και αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε σαν καλή πουτάνα αυτό που της είπα. Μωρό μου πότε θα με χύσεις άρχισε να με ρωτάει μετά από λίγο, όταν θέλω εγώ της απάντησα και συνέχισα να την γαμάω. Ήρθε η ώρα να σε πάρω και στα τέσσερα της είπα και σαν μικρό κοριτσάκι γύρισε και με περίμενε να την σκίσω. Πήγα να της τον βάλω στον κόλο αλλά η καριόλα δεν με άφηνε , δεν θα άφηνα κατι τέτοιο όμως να με ξενερώσει της τον κάρφωσα με όλη μου την δύναμη μέσα στην μουνάρα της, κόντεψε να μου μείνει εκεί , πραγματικά πρέπει να την έσκισα σε εκείνη την φάση.
Ήρθε η ώρα να σε χύσω της είπα μετά από λίγο, που γουστάρεις της είπα ? Στα βυζιά μου μου λεει γαμιά μου. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ , την βάζω να φέρει τα τεράστια βυζόμπαλα γύρω από την πούτσα μου και αρχίζω να της τα γαμάω ρυθμικά, ήταν το μόνο απαλό που της έκανα, σε λίγο τα χύσια μου γεμίσανε της βυζάρες της. Επιτέλους είχα ξαλαφρώσει .

Τελικά έχουν δίκιο για το ότι η γρια η κότα έχει το ζουμί, έκτοτε βρισκόμαστε πότε πότε και ρίχνουμε κάτι τρελά γαμήσια αλλά ακόμα δεν την έχω πάρει από τον κώλο και μου έχει κάτσει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).