Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συνηθίζουμε να πηγαίνουμε τα τελευταία καλοκαίρια πάντα από το σπίτι της θειας μου στην Χαλκιδική έτσι και αυτό το καλοκαίρι ξεκινήσαμε για εκει.Όταν φτάσαμε όμως ανακάλυψα ότι δεν θα ήμασταν μόνοι αλλά ακόμη ένα ζευγάρι με τα παιδιά τους . Την μεγάλη κόρη την λέγανε Μαρία και αναφέρω αυτήν γιατί αυτή μας ενδιαφέρει. Γνωριστήκαμε και απευθείας κολλήσαμε κάνοντας συνέχεια παρέα και σιγά σιγά άρχισαν τα πειράγματα. Το βράδυ κανονίσαμε να παμε Καλλιθέα και ξεκινήσαμε εγώ και αυτή. Φορουσε ένα άσπρο κολλητό παντελόνι με άσπρο στρινγακι και μια κοντή μπλούζα που άφηνε το μεγάλο στήθος της να φαίνεται σχεδόν το μισο.Σε όλο τον δρόμο την κοιτούσα επίμονα σαν βλάκας αυτή φυσικά το κατάλαβε και γελούσε, πριν φτάσουμε στην Καλλιθέα γυρνάει ξαφνικά και μου λεει τι θα γίνει θα με κοιτάς για πολύ ακόμα η θα κανείς κάτι για αυτό.

Εγώ κόλλησα μόλις το είπε αυτό αλά δεν έχασα ευκαιρία και έστριψα στην πρώτη παραλία που βρήκα. Από τη στιγμή που βγήκαμε από το αμάξι μέχρι να κάτσουμε φιλιόμασταν παθιασμένα, αφού χαμουρευτήκαμε λίγο μου λεει είναι ώρα να γνωριστούμε καλύτερα και με μια απότομη κίνηση παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα και αρχίζει ένα τσιμπούκι σε ταχύτητες υπερηχητικές ενώ παράλληλα μου έπιανε τα αρχίδια και τα ζουλούσε επόμενο ήταν να μην αντέχω για πολύ και να χύσω στο στοματης.
Μετά της έβγαλα την μπλούζα και άρχισα να παίζω με το στήθος της ενώ αυτή έβγαζε γρήγορα γρήγορα το παντελόνι της. Είχε κάτι πολύ μεγάλες ρόγες που ευχαριστιόσουν να τις γλύφεις άρχισε σιγά να βογκάει και να υγραίνετε ώσπου δεν άντεξε και ήρθε από επάνω πίρε τον πούτσο μου μέσα με τη μια και άρχισε να χοροπηδά επάνω του σαν μανιασμένη λέγοντας μου ότι ήταν αγαμητη για καιρό και ότι το ευχαριστιόταν πολύ ενώ τα υγρά είχαν γίνει σαν ποτάμι.
Δεν άργησε να έρθει σε οργασμό ώμος πριν καλά καλά συνέρθει ανέλαβα δράση εγώ και την έστησα στα τέσσερα άρχισα να την γαμάω γρήγορα και δυνατά και παράλληλα της χούφτωνα τα βυζιά αυτή βογκούσε και έβριζε τι μου κανείς μαλάκα μου γαμαμε την πουτάνα και τέτοια και καύλωνα ακόμα περισσότερο στο τέλος τελειώσαμε μαζί εξαντλημένοι εντελώς .Στον δρόμο του γυρισμού αποφάσισε να μου ανταποδώσει οπός είπε την ευχαριστήσει και άρχισε να μου τον γλύφει, εμένα με τρέλαινε η όλη κατάσταση και δεν άργησα να την χαναχισω στο στόμα. Όταν φτάσαμε σπίτι για να μην καταλάβουν τίποτα πήγαμε απευθείας για ύπνο αφού έτσι και αλλιώς είχαμε μέρες μπροστα μας
Την επόμενη ημέρα αφού ήπιαμε τον καφέ μας οικογενειακά και σαν να μην τρέχει τίποτα ξεκινήσαμε να παμε για μπάνιο. Η Μαρία φορούσε ένα σορτσάκι και μια απλή κόκκινη κοντομάνικη και δεν μπορούσα να καταλάβω πως ήταν το μαγιό της (και αυτό ομολογώ με τρέλαινε) όταν τακτοποιηθήκαμε και αρχίσαμε να ξεντυνόμαστε τα είδα όλα. Φορούσε ένα άσπρο μαγιό τρυγονάκι το επάνω και σχεδόν νορμάλ το κάτω λίγο πιο μικροσκοπικό αλά η τρελά ήταν ότι όταν βρεχόταν φαινόντουσαν όλα γιατί δεν είχε ενίσχυση πουθενά. Τα βυζιά της καθότι και μεγάλα διαγραφόταν πλούσια και καθαρά από το μαγιό της με αποκορύφωμα τις ρόγες της που νόμιζες ότι θα σου βγάλουν το μάτι.
Εγώ είχα γίνει σαν τον μινώταυρο μπροστά σε αυτό το θέαμα αλά κάπως με χαλάρωσε η όχι και τόσο ζεστή θάλασσα αλά και η παρουσία της οικογένειας της. Αφού καήκαμε λίγο από τον ήλιο γυρνάει και μου λεει με νοιμα άντε πέφτουμε? Άλο που δεν ειτηελα και εγώ της λεω φύγαμε, απομακρυνθήκαμε όσο μπορούσαμε και δεν άντεξα έτσι όπως κολυμπούσε την σταμάτησα και άρχισα να την βάζω δάχτυλο, αυτή ώμος πααορλο που την καύλωνε η όλοι φάση δεν ανιοθε άνετα και με σταμάτησε λέγοντας μου ότι μπορεί να μας δουν και τέτοια έτσι ξεκινήσαμε για έξω πάλι. Εγώ βγήκα πρώτος και έπιασα συζητήσει με τον αδερφό μου όταν άρχισε να βγαίνει και αυτή.
Ήταν ότι πιο καυλωτικο έχω δει ποτέ μου οι ρόγες της φαινόταν ξεκάθαρα ενώ το μουνακιτις μπορούσες εύκολα να το διακρίνεις. Είχα τρελαθεί προσπαθούσα να βρω μια δικαιολογία να την ξεμοναχιάσω αλλά ευτυχώς ήρθε από μόνη της η ευκαιρία η θεια μου σηκώθηκε λέγοντας ότι είναι ώρα να φύγουμε για να παμε σε έναν φίλο που θα τους είχε τραπέζι και τέτοια διάφορα η Μαρία δεν το πολυσκέφτηκε και είπε ότι δεν ήθελε και ότι θα καθόταν σπίτι γιατί βαριόταν και εγώ είπα ότι θα πήγαινα Καλλιθέα γιατί ήρθαν κάτι φιλαράκια και θα πήγαινα να τους δω. Από το σπίτι φύγαμε όλοι μαζί (εκτός από την Μαρία ) για να μην καρφωθώ έκανα μια βόλτα με το αυτοκίνητο και ξαναγύρισα πίσω.

Μπήκα στο σπίτι και πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο της αλλά δεν ήταν εκεί έτσι συνέχυσα την αναζητήσει ξαφνικά άκουσα κάτι υχνα βογκητά από το δωμάτιο της θειας μου άνοιξα διστακτικά την πόρτα και την είδα εκεί ξαπλωμένη και να χαϊδεύεται χωρίς σουτιέν και έχοντας παραμερίσει λίγο το στρινγκακι της γύρισε με κοίταξε και μου λεει με πουτανίστικο υφακι τι κοιτάς με την σκέψη σου μαλακίζομαι με γαυλωσες έτσι οπός με κοιτούσες στην παράλια, εκεί τα είδα όλα ξεντύθηκα εντελώς και κάθισα δίπλα της, άρχισα να γλύφω της καυλωμένες ρόγες της που είχαν γίνει σαν αμμόλοφος από την καύλα και παράλληλα της χάιδευα το μουνάκι της όπως και αυτή χάιδευε τον πούτσο μου. Αφού συνεχίστηκε αυτό για Κανά 10 λεπτό ειρτηε από πανω και άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο ενώ μου ζουλούσε τα αρχίδια τον έπαιρνε από την κορυφή μέχρι την ρίζα και όλο πιο γρήγορα και πιο απότομα ενώ που και που με την γλώσσα της μου έγλειφε τον βάλανο.
Τότε γύρισε και έφερε το μουνί της στο πρόσωπο μου και αρχίσαμε ένα 69 τα υγρά της είχαν πλημμυρίσει το πρόσωπο μου ενώ την έγλειφα όσο πιο δυνατά μπορούσα και έπαιζα με τις ρόγες της, χύσαμε ταυτόχρονα γεμίζοντας ο ένας υγρά τον άλλων και με ένα γλυκό μούδιασμα που σε ανατρίχιαζε. Μετά ξάπλωσε και άνοιξε τα ποδιά της λέγοντας μου ότι ήρθε η ώρα για το καλό κομμάτι μπήκα μέσα της και μπενοβνενα όσο πιο γρήγορα μπορούσα ενώ αυτή με έσφιγγε με τα ποδιά της και μου έλεγε πιο γρήγορα πιο δυνατά ενώ τα αγκομαχητά και τον δυο ήταν σχεδόν σαν τσιριδες, τα υγρά της είχαν πλημμυρίσει των πούτσο μου ενώ σαν μανιασμένη έσπαγε την μέση της όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να νιώθει καλύτερα και όσο πιο βαθιά μπορούσε τον πούτσο μου μέσα της λίγο πριν έρθουμε σε οργασμό άρχισε να ζουλάει τα βυζιά της τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα εσκάγανε ενώ παράλληλα φώναζε πιο γρήγορα γαμαμε την πουτάνα έτσι ποναμε σκίσε με ώσπου σχεδόν σπαρταρώντας και έχοντας και οι δυο χάσει την γη από τα πόδια μας χύσαμε μέσα σε βογκητά και αναφιλητά.
Καθίσαμε λίγο για να συνέρθουμε και ανάψαμε από ένα τσιγάρο παρόλα αυτά ώμος τριβόμασταν σαν της γάτες από την καύλα που ακόμα νιώθαμε και οι δυο. Το τσιγάρο δεν έφτασε ούτε μέχρι την μέση αφού ήρθε από πάνω μου και λέγοντας μου τέρμα το διάλειμμα δουλεία τώρα άρχισε να τρίβει το υγρό μουνί της πάνω στον πούτσο μου λέγοντας μου το νιώθεις αρέσει θες να το γαμήσεις πάλι για εσένα μουσκεύτηκε και με μια απότομη κίνηση το παίρνει μέσα της.

Η στύση μου επανήρθε απευθείας αφού στην θεά της και στην θεά των βυζιών της που ανεβοκατέβαιναν τρελαινόμουνα έτσι την τράβηξα προς τα εμένα και άρχισα να της γλύφω τα στήθια της και τις ρόγες της ενώ παράλληλα της άνοιγα τα κωλομέρια από πίσω οι ανάσες μας ήταν βαριές και οι καύλα μας απεριόριστη τότε την έπιασα και την γύρισα στα τέσσερα ενώ αυτή είχε τουρλώσει την κολάρα της με το ανοιχτό από το γαμήσι μουνάκι τις έτοιμο να με υποδεχτεί μπήκα μέσα της και την έπιασα απ τους ωμούς και την σκουντούσα προς τα εμένα όσο πιο δυνατά μπορούσα ενώ παράλληλα έβαζα και τον πούτσο μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα, σε κάποια φάση άρχισε σχεδόν να τσιρίζει από τον πόνο και την καύλα αλά αντί να λεει σταματά η όχι Άλο άρχισε να λεει πως γαμιέμαι έτσι η πουτάνα με έσκισες και τέτοια εγώ ώμος δεν άντεχα άλλο και χαλάρωσα λίγο και της άφησα τους ωμούς συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό τότε προκλητικά καρφώνεται το μάτι μου στην πίσω τρύπα της που είχε υγρά επάνω και σιγά σιγά αρχίζω να βάζω ένα δάχτυλο μου ήταν φανερό ότι δεν την είχε πάρει κανείς από εκεί ακόμα ,
όταν μπήκε όλο το δάχτυλο μέσα μου λεει με αναφιλητά δάχτυλο βαλε αλά το άλλο ξεχνατο τότε με μια δόση ψιλό τσατίλας γιατί ποτέ δεν είχα πάρει καμία από πίσω έβαλα και δεύτερο και άρχισα να τα βάζω και να βγάζω με τον ίδιο ρυθμό οπός και με τον πούτσο μου εκεί τα έπαιξε άρχισε να βογκάει και να λεει μη έλεος δεν αντέχω σταματά και τέτοια αλά εγώ τίποτα μετά από Κανά πεντάλεπτο τελείωσε για πολλοστή φορά και εγώ μαζί της ενώ μόλις βγήκα αυτή κουλουριάσθηκε έβαλε ένα μαξιλάρι ανάμεσα από τα ποδιά της και βαριανάσαινε. Αφού κάναμε ένα τσιγάρο πήγαμε να κάνουμε ντους για να φύγουν τα υγρά από πάνω μας και σκεφτόμασταν τι ωραία που περάσαμε. Σχεδόν άμεσος μόλις βγήκαμε από το ντους με πίρε ο αδερφός μου τηλέφωνο και μου είπε ότι ξεκινάνε να έρθουν και ότι είχα Κανά 15 λεπτό για να φύγω ( ο αδερφός μου την ήξερε την κατάσταση ) Έτσι ντύθηκα γρήγορα και έφυγα για Κανά μισάωρο κάνοντας βόλτες με το αμάξι εξαντλημένος και τρελαμένος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).