Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ξαδερφούλα μου η Ελένη έχει μια φίλη, την Κατερίνα. Δεκαοκτώ χρονών και οι δυο και ειλικρινά μπουμπούκια. Εγώ είμαι 27 χρονών και κατά κάποιο τρόπο ο μεγάλος αδελφός και των δυο κοριτσιών. Αφού όταν θέλουν να ζητήσουν κάτι από τους γονείς τους, βάζουν εμένα μπροστά. Όταν θέλουν να μείνουν πιο πολύ ώρα έξω το Σαββατοκύριακο πάλι εγώ μπροστά και συνεχώς ότι και αν γίνεται, εγώ πάντα καθαρίζω.

Οι μικρές και οι δυο, γκομενίτσες μεγάλες. Τα καυλάκια του σχολείου. Αλλά μάλλον παρθένες. Ξέρετε τώρα μόνο λόγια και ουσία καμία. Παρόλα αυτά δεν ήταν λίγες οι φορές που την είχα παίξει για την Κατερίνα. Είναι αυτή η καύλα που στην προκαλούν αυτά τα μικρά πουτανάκια από την αθωότητα τους. Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να βρεθούμε για καφέ γιατί είχαν κάτι πολύ σημαντικό να μου πουν. Κάπως έτσι ξεκινά και η ιστορία που θέλω να σας διηγηθώ. Η οποία είναι άκρως αληθινή και ουσιαστική.

Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 2002. Βρεθήκαμε λοιπόν σε μια καφετέρια. Να σου λοιπόν και οι δυο μέσα στην τρελή χαρά κουνάμενες λιγάμενες. Καφεδάκι, τσιγαράκι και έφτασε η ώρα να ρωτήσω τι είναι αυτό το πολύ σοβαρό που θέλουν να μου πουν. Και εκεί που γέλαγαν, σοβαρεύουν και οι δυο και η μια σκούνταγε την άλλη για το ποια θα μου το πει. Η ξαδερφούλα μου πιο ντροπαλή από την Κατερίνα δεν μίλαγε με τίποτα. Έτσι λοιπόν πήρε τον λόγο η Κατερίνα:

-    «Λοιπόν Γιώργο, θέλουμε να σου προτείνουμε κάτι. Επειδή με την Ελένη τα πήγαμε πολύ καλά με τους βαθμούς του σχολείου και επειδή και οι φροντιστές έχουν πει καλά λόγια στους γονείς και γενικά όλοι είναι ευχαριστημένοι, θέλουμε με την Ελένη να πάμε ένα τετραήμερο στα Καλάβρυτα για να μάθουμε να κάνουμε σκι».

-    «Ωραία ρε κοριτσάρες μου! Και γιατί δεν το λέτε στους γονείς σας; Εσύ πρώτα κι αν τα βρείτε σκούρα τότε θα επέμβω κι εγώ».

-    «Το είπαμε ήδη ρε Γιώργο και ήδη μας απαντήσανε».

-    «Ωραίααα! Και τι σας απαντήσανε;»

-    «Πρώτον, μας είπαν να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Και αν υπήρχε έστω και μια περίπτωση να πάμε αυτή θα ήταν μόνο μαζί σου. Αλλά επειδή ντρέπονται να στο ζητήσουν επειδή παραπάει, να το ξεχάσουμε εντελώς. Για αυτό θέλαμε να πιούμε καφεδάκι για να στο πούμε. Λοιπόν, τι λες;»

Αυτό ήταν. Πάγωσα. Ειλικρινά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα. Να περάσω ένα τετραήμερο με τις μικρές στα Καλάβρυτα και να τις νταντεύω. Και τώρα τις είχα μπροστά μου. Είχαν πάρει και οι δυο ένα βλέμμα πουτανιάρικο και ναζιάρικο και με κοίταγαν στο στόμα. Με είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έπρεπε να ξεφύγω. Προσπάθησα να φέρω σαν δικαιολογία τα χρήματα και αμέσως μου απάντησαν ότι θα είναι πληρωμένα από τους γονείς τους. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν μπροστά σε ένα οργανωμένο «έγκλημα» και δεν θα μπορούσα να ξεφύγω με τίποτα από τις μικρές.

Έτσι δέχτηκα και βρεθήκαμε μετά από τρεις ημέρες στο αμάξι μου, οι τρεις μας, να οδηγάω προς τα Καλάβρυτα. Οι μικρές σε μια κατάσταση ξέφρενου ρυθμού που έχουν φύγει από το σπίτι τους κι εγώ προβληματισμένος για το τετραήμερο που θα ακολουθήσει. Το μόνο που ίσως να μου άρεσε ήταν το γεγονός ότι θα τις έπαιρνα λίγο μάτι παραπάνω. Φτάνοντας στα Καλάβρυτα ο καιρός είχε αρχίσει να χαλάει επικίνδυνα. Περίπου 10 χιλιόμετρα πριν από τα Καλάβρυτα χρειάστηκε να βάλω αλυσίδες. Έτσι κάποια στιγμή φτάσαμε στα Καλάβρυτα. Η ώρα ήταν περίπου έντεκα το πρωί και πραγματικά φαινόταν για επτά το απόγευμα. Έξω χιονοθύελλα και κρύο απίστευτο.

Φτάσαμε στο σπίτι που είχαν κλείσει οι γονείς των κοριτσιών. Ένα παλιό αρχοντικό με πέτρα χτισμένο και πραγματικά, μέσα στη χλιδή. Πήραμε γρήγορα τα πράγματα μας από το αυτοκίνητο και τρέχοντας μπήκαμε μέσα στο αρχοντικό. Μετά τα τυπικά με τον ιδιοκτήτη, ανεβήκαμε στο δωμάτιο μας. Ήταν στην ουσία μια γκαρσονιέρα. Ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι που ήταν ήδη αναμμένο, ένα πολύ ωραίο μπάνιο, μια κουζινούλα με τα απαραίτητα και ένα υπνοδωμάτιο με ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και ένα δεύτερο πιο μικρό.

-    «Λοιπόν μωρά, εσείς πάρτε το υπνοδωμάτιο κι εγώ θα την αράξω στον καναπέ μπροστά στο τζάκι. Είμαστε σύμφωνοι;»

-    «Όχι, όχι ρε ξαδερφούλη. Ας κοιμηθούμε όλοι μαζί στο υπνοδωμάτιο. Θα έχει πλάκα το βράδυ. Θα πούμε καμιά μαλακιούλα και θα γελάσουμε. Έλα τώρα, άσε τα τυπικά σου».

-    «Καλά ρε μικρή. Όπως θέλετε. Εάν δεν έχει πρόβλημα η Κατερίνα και δεν με ντρέπεστε, οκ από μένα».

-    «Τι πρόβλημα να έχω ρε μωρό μαζί σου; Ξεκόλλα!»

Τι να κάνω λοιπόν, αφού η παρέα ήθελε να κοιμηθούμε μαζί, έτσι και θα γινόταν. Τακτοποιήσαμε τα πράγματα μας στην κρεβατοκάμαρα κι εγώ πήγα στην κουζίνα να φτιάξω καφεδάκι να πιούμε. Τα κορίτσια μείνανε στην κρεβατοκάμαρα για να αλλάξουν και να κάνουν μπανάκι. Έκανα τα καφεδάκια μας, την άραξα μπροστά στο τζάκι και έκανα τσιγαράκι. Ήταν απόλαυση. Έξω χιόνιζε πολύ. Μέσα στο σπίτι έκανε απίστευτη ζέστη και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι γούσταρα την κατάσταση με αυτές τις μίνι διακοπές που μου πρόσφεραν οι μικρές.

Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και εμφανίστηκαν και οι μικρές. Πρώτη ήρθε η ξαδερφούλα μου. Η Ελενίτσα ήταν μια πολύ ωραία κοπέλα, ψηλή 1.80, με πολύ πλούσιο στήθος για την ηλικία της, με πιασίματα πολλά. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Φόραγε μια πιτζαμούλα ροζ. Με φίλησε στο μάγουλο και με ευχαρίστησε που τις έφερα. Από πίσω ακολουθούσε και η Κατερίνα. Πιο κοντή από την Ελένη, πιο αδύνατη, μελαχρινή, με ένα θεσπέσιο κωλαράκι και μικρά βυζάκια. Ήταν πιο καυλίτσα από την ξαδέλφη μου.

Αρχίσαμε να πίνουμε όλοι μαζί καφεδάκι και να καπνίζουμε. Για σκι ούτε λόγος. Ο καιρός έξω λυσσομανούσε. Σηκώθηκα μετά από λίγο και πήγα να κάνω μπανάκι. Δεν έκανα ούτε πέντε λεπτά και ξαναγύρισα κοντά τους φορώντας ένα μποξεράκι μονάχα. Οι μικρές άρχισαν να με πειράζουν. Εγώ είμαι περίπου 1.87, με γυμνασμένο σώμα. Ο αθλητισμός βλέπετε για δεκαπέντε χρόνια, κάτι κάνει. Μελαχρινός και γοητευτικός κατά τα λεγόμενα. Κάθισα λοιπόν στον καναπέ και η κουβέντα μετά από λίγο πήρε τροπή ερωτική. Καθόμουν στο κέντρο του καναπέ. Οι μικρές από δεξιά και αριστερά μου. Είχαν ψιλο-κουρνιάσει πάνω μου και την είχαν καταβρεί. Με ρωτάγανε για τις κατακτήσεις μου.

Δεν υπήρχε ούτε μια κοπέλα από αυτές που είχα γκόμενες που να μην τους άρεσε. Με ρωτάγανε πως έβρισκα πάντα τόσο ωραίες κοπέλες και πως το ένα, και πως το άλλο. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η κουβέντα μου άρεσε και με ερέθιζε. Μου άρεσε που τα πιτσιρίκια με ρωτάγανε και ίσως μου άρεσε που ένιωθα σαν δάσκαλος τους. Η κουβέντα συνεχιζόταν με τις μικρές να ανοίγονται όλο και περισσότερο και να γίνονται όλο και πιο αποκαλυπτικές.

-    «Τι να σου πούμε και εμείς ρε Γιώργο από τα σεξουαλικά μας; τζίφος. Με τα παιδάκια που έχουμε μπλέξει τα έχουμε δει όλα. Μόλις μας πιάνουν τα βυζιά χύνουν κι εμείς μένουμε με τις καύλες μας».

-    «Τι είναι αυτά που μου λες βρε Κατερινάκι; Και τι παραπάνω θα θέλατε στην ηλικία που είστε;», ρώτησα γεμάτος αφέλεια. «Εδώ καλά - καλά δεν ξέρετε πως είναι ανατομικά το πέος; Θα με τρελάνετε εσείς οι δυο σήμερα!», συνέχισα πάλι γεμάτος αφέλεια.

-    «Έτσι νομίζεις εσύ αγόρι μου!», φώναξε η Κατερίνα. «Και οι δυο μας ξέρουμε πως είναι η πούτσα. Και να την γλείφουμε ξέρουμε και να τη ρουφάμε ξέρουμε και να την βάζουμε μέσα μας ξέρουμε!», συνέχισε εντελώς θιγμένη.

-    «Αλήθεια; Και για περιέγραψε μου, πώς τα κάνεις όλα αυτά;»

Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσε. Η Κατερίνα εκείνη τη στιγμή κόλλησε. Με κοίταγε σχεδόν με θυμό και απορία ταυτόχρονα. Η Ελένη είχε κατεβάσει το κεφάλι και δεν είχε βγάλει ούτε κιχ τόση ώρα. Μάλλον τις είχα προσβάλει αρκετά και μάλλον είχα κάνει μαλακία. Εκείνη τη στιγμή έγινε κάτι που δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ποτέ.
Σηκώθηκε όρθια η Κατερίνα, στάθηκε μπροστά από τους δυο μας και είπε:

-    «Ελένη, θα το πω!»

-    «Είσαι σίγουρη ότι πρέπει;», ρώτησε φοβισμένα η Ελένη.

Η Κατερίνα κούνησε καταφατικά το κεφάλι και αποφασισμένη γύρισε και με κοίταξε.

-    «Γιώργο θέλουμε να σου πούμε κάτι. Πριν από αυτό πρέπει να σε ρωτήσω κάτι που θα είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της κουβέντας. Σου αρέσουμε σαν γυναίκες εγώ και η ξαδέρφη σου;»

-    «Μα και βέβαια μου αρέσετε. Κι εσύ είσαι ωραία γυναίκα αλλά ακόμα και η ξαδέρφη μου. Αλλά δεν καταλαβαίνω…»

-    «Γιώργο, θα σου πούμε μια μεγάλη αλήθεια. Δεν ξέρουμε πως θα το πάρεις αλλά πρέπει τουλάχιστον να μας καταλάβεις. Όπως ξέρεις, με την ξαδέρφη σου είμαστε κολλητές. Εδώ και ένα χρόνο ζούμε με την ιδέα να πηδηχτούμε και οι δυο μας με κάποιον που να αξίζει και να γουστάρουμε. Προσπαθήσαμε αρκετά και πάνω από όλα διακριτικά, να βρούμε κάποιον να μας πηδήξει, αλλά μάταια. Όσοι ήταν υποψήφιοι, απορρίφθηκαν γιατί είτε ήταν μικροί, είτε ήταν μαλάκες, είτε ήταν κουτσομπόληδες και θα μας έκαναν βούκινο σε όλο το σχολείο ή στην πόλη.

»Κάποια στιγμή με την ξαδέλφη σου, πάνω στην απόγνωση μας, βρεθήκαμε να κάνουμε λεσβιακό έρωτα οι δυο μας. Ειλικρινά ήταν και είναι πολύ όμορφο αυτό. Κάποια στιγμή χρησιμοποιήσαμε υποκατάστατο και η μια πήδηξε την άλλη. Και τώρα έχουμε φτάσει στο σήμερα. Δεν είμαστε λεσβίες. Μας καυλώνουν οι άνδρες και γουστάρουμε ένας άνδρας να μας πηδήξει τρελά. Γουστάρουμε να πηδιόμαστε μόνες αλλά θέλουμε και άνδρα. Έτσι, πριν από λίγο καιρό, σκεφτήκαμε με την Ελένη ένα πολύ όμορφο σχέδιο. Εσένα σε γουστάρουμε τρελά από τότε που δεν ξέραμε τι πάει να πει μουνί και πούτσα. Κι εγώ και η ξαδερφούλα σου.

»Η αλήθεια είναι ότι όταν αποφασίσαμε να πηδηχτούμε, κρυφά και οι δυο εσένα σκεφτήκαμε, αλλά ντρεπόμασταν τότε να στο πούμε. Εσύ που έχεις γαμήσει τα καλύτερα μουνιά, εσύ που είσαι άνδρας, εσύ που μας καυλώνεις και τις δυο τρελά. Εσένα θέλουμε να μας πηδήξεις. Και τα Καλάβρυτα είναι μέρος του σχεδίου κι αυτά. Θέλουμε να μας μάθεις τα πάντα για τον έρωτα. Τα πάντα. Με μια προϋπόθεση: Και στις δυο μαζί. Αυτά είχαμε να σου πούμε. Τώρα εσύ αποφασίζεις για εμάς».

Αυτά είπε η μικρή και πήγε και κάθισε δίπλα στην Ελένη. Εγώ τόση ώρα είχα μείνει μαλάκας. Καταρχήν είχα μπερδευτεί αφάνταστα. Από την μια ήμουνα θυμωμένος κι από την άλλη καυλωμένος με όλα αυτά που είχα ακούσει. Και το χειρότερο, έπρεπε κάτι να πω.. και σύντομα. Δεν έπρεπε με τίποτα να φανώ κι άλλο μαλάκας. Έπρεπε να είμαι ουσιαστικός. Αλήθεια κόλλαγα τώρα πλέον στην σκέψη μου, μόνο στην ξαδερφούλα μου. Την Κατερίνα την πήδαγα χωρίς καν να το σκεφτώ. Τα είχα χάσει εντελώς. Και έτσι χαμένος όπως ήμουνα, έκανα το «βήμα». Χαμογέλασα και σηκώθηκα όρθιος. Κοίταξα και τις δυο με αυστηρό βλέμμα. Έπιασα την πούτσα πάνω από το μποξεράκι και τους είπα:

-    «Λοιπόν μωρά, οφείλω να ομολογήσω ότι καταφέρατε να με σοκάρετε. Δεν μπορώ όμως να σας κρύψω ότι γουστάρω να σας πηδήξω και τις δυο σας. Αλλά με μια μικρή προϋπόθεση. Θα είστε υπάκουες και δεν θα φέρετε καμία αντίρρηση. Και όταν με το καλό επιστρέψουμε πίσω, θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Λοιπόν...;»

Αυτό ήταν. Οι μικρές χαμογέλασαν και χαλάρωσαν.

-    «Γιώργο μου, ότι θέλεις εσύ. Δεν θα σου αρνηθούμε τίποτα!», είπε η Κατερίνα.

-    «Ναι ξαδερφούλη μου, ότι θέλεις εσύ. Πρόσθεσε η Ελένη.

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν ήσυχα. Οι μικρές απελευθερωμένες από το άγχος λέγανε μαλακιούλες κι εγώ προσπαθούσα να σκεφτώ πως θα ξεκινούσε η όλη φάση. Κάποια στιγμή η Ελένη έφυγε και πήγε στο υπνοδωμάτιο για να μιλήσει στο κινητό της. Έπρεπε να ξεκινήσω…

-    «Έλα εδώ μικρούλη μου. Κοντά μου…»

Ήρθε αμέσως κοντά μου και μου χαμογέλαγε με ένα απίστευτο αθώο βλέμμα. Με το που ήρθε δίπλα μου, χωρίς να της μιλήσω, έσκυψα και την φίλησα ελαφρά στα χειλάκια της. Εκείνη έμεινε αμήχανη και παραδομένη στο φιλί. Άρχισα να της γλείφω τα χείλια της με την γλώσσα μου. Ανταποκρινόταν σε κάθε επιθυμία της γλώσσας μου. Είχε χαλαρώσει εντελώς και όταν σταμάτησα το φιλί, με κοίταξε με ενθουσιασμό και μου είπε:

-    «Γιώργο, αυτό που έκανες ήταν πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ ερεθιστικό. Είσαι τέλειος!»

Δεν της απάντησα. Έσκυψα και άρχισα να την φιλάω στο λαιμό. Από όπου και αν πέρναγε η γλώσσα μου άφηνε μια ελάχιστη ποσότητα σάλιου. Ένιωθα ότι η μικρή είχε ανατριχιάσει ολόκληρη. Είχα αποφασίσει να τις κάνω να με παρακαλάνε σχεδόν προτού τις γαμήσω. Όχι γιατί ήμουνα αρχηγός στο παιχνίδι, αλλά γιατί έτσι θα το ζούσανε αυτές καλύτερα. Όση ώρα την φίλαγα δεν την είχα ακουμπήσει πουθενά. Ένιωθα να το παρακαλάει το κορμί της. Δεν ήταν η ώρα ακόμα όμως. Σταμάτησα να την φιλάω και ξάπλωσα πίσω στον καναπέ.

-    «Τώρα μωρό μου θέλω να μου κάνεις κι εσύ το ίδιο. Πρόσεξε όμως, ακριβώς το ίδιο. Τίποτα παραπάνω».

Υπάκουσε. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Με φίλαγε λαίμαργα και δεν μπορούσε να κρατήσει την όρεξη της. Ακόμα κι αυτό μου άρεσε. Είπαμε «αθωότητα».
Είχα ερεθιστεί αφάνταστα. Η πούτσα μου είχε τεράστια. Το ένιωθε και η μικρή. Την τράβηξα από πάνω μου, σήκωσα την πλάτη μου από τον καναπέ και την σήκωσα όρθια μπροστά μου. Έτρεμε. Ήταν καυλωμένη και ήξερε ότι το παιχνίδι είχε ξεκινήσει. Της σήκωσα την πιτζαμούλα της και άρχισα να φιλάω την κοιλίτσα της. Είχε ανατριχιάσει εντελώς από την καύλα. Ανέβασα πιο πάνω το κεφάλι, το οποίο σχεδόν κρύφτηκε από την πιτζάμα. Τα χείλια μου πλέον ακουμπούσαν τα βυζάκια της. Μικρά και στητά με μια ρώγα μεγάλη. Έπαθα πλάκα με την ρώγα της. Την έγλειφα και την ρούφαγα και δεν μπορούσα να την χορτάσω.

Συνέχισα να της γλείφω τα βυζάκια της και πέρασα τα χέρια πίσω στην πλάτη της. Τα κατέβασα σιγά - σιγά προς τα κάτω και άρχισα να χαϊδεύω το κωλαράκι της πάνω από το παντελόνι της πιτζάμας. Ήταν ένας τέλειος κώλος. Μικροκαμωμένος, στρογγυλός και σφιχτός. Ένας κώλος που μόνο ένα καυλάκι δεκαεπτά χρονών θα μπορούσε να έχει. Η μικρή όλη αυτή την ώρα είχε παραδοθεί τελείως στα φιλιά και στα χάδια μου. Σήκωσα τα χέρια μου και τράβηξα την πιτζάμα της προς τα πάνω. Της την έβγαλα. Έμεινα για λίγο έτσι και θαύμαζα τα βυζάκια της. Εκείνη με κοίταγε με ένα βλέμμα μαστουρωμένο.

-    «Τι έχεις μωράκι;», την ρώτησα.

-    «Τίποτα αγόρι μου. Τίποτα απολύτως. Απλά αρχίζουν αυτά που προσδοκούσα από εσένα να γίνονται πραγματικότητα. Κάνε μου ότι θέλεις…»

Αυτό ήταν. Η μικρή τα είχε παίξει τελείως. Ξαναξάπλωσα πίσω στον καναπέ. Ένιωθα όντως τρομερά.

-    «Σήκω μικρό μου και βγάλε την πιτζαμούλα σου. Βγάλ’ την γιατί τώρα θέλω να σε θαυμάσω μικρό μου».

Εκείνη για άλλη μια φορά εκτέλεσε χωρίς να το σκεφτεί. Σηκώθηκε όρθια, στάθηκε μπροστά μου και αργά - αργά, λες και ήξερε πως να το κάνει, κατέβασε το παντελόνι της πιτζάμας της. Τώρα στεκόταν μπροστά μου φορώντας μόνο το σλιπάκι της. Ένα τέλειο πλάσμα μπροστά μου, φορώντας μόνο το σλιπάκι του, με τέλεια βυζάκια και έτοιμο να εκτελέσει κάθε επιθυμία μου. Έβγαλα το μποξεράκι μου και έμεινα στον καναπέ να κάθομαι με την πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί.

-    «Μωρό μου ξέρεις τι είναι αυτό;», την ρώτησα.

-    «Και βέβαια ξέρω. Είναι μια τέλεια πούτσα. Μια πούτσα όμορφη που δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου όμοια της».

-    «Μωρό μου με αυτή την πούτσα θα πρέπει να γίνεις φίλη. Γιατί τις επόμενες μέρες θα είστε συνέχεια μαζί. Γι’ αυτό έλα τώρα εδώ και δώσε της ένα όμορφο φιλάκι. Ξέρεις πώς;»

-    «Αγόρι μου, αν και δεν έχω πάρει ποτέ πούτσα στο στόμα μου, νιώθω ότι μπορώ να την γλείψω και να την φιλήσω όπως πρέπει».

Γονάτισε μπροστά μου και δειλά - δειλά πλησίασε το στόμα της πάνω στην πούτσα μου. Ακούμπησε τα χείλια της πάνω στην πούτσα μου και αργά - αργά έβαλε όλο το πουτσοκέφαλο μου μέσα στο στόμα της. Ειλικρινά ένιωσα έτοιμος να λιποθυμήσω από την καύλα. Τσιμπούκι μου έχουν κάνει γυναίκες δασκάλες αλλά τέτοια καύλα, πρώτη φορά. Ήταν όλο αυτό το σκηνικό με τις πιτσιρίκες. Ήξερα ότι αυτά τα χειλάκια πρώτη φορά ακουμπάνε πούτσα και όλο αυτό το σκηνικό με έκανε να πεθαίνω από καύλα.

Την σταμάτησα γιατί θα έχυνα. Η μικρή αντιστάθηκε. Ήθελε να την γλείψει κι άλλο. Της άρεσε. Σηκώθηκα και την έβαλα να ξαπλώσει με το πλάι στον καναπέ. Της έβαλα το ένα πόδι πάνω στην πλάτη του καναπέ. Το μουνάκι της ήταν τώρα μπροστά μου, γεμάτο υγρά. Ήταν σαν να με παρακαλούσε να το φάω. Έσκυψα και άρχισα σιγά - σιγά να γλείφω τα χειλάκια του. Η γλώσσα μου πότε δεξιά, πότε αριστερά, πότε στο κέντρο. Έγλειφα το μουνάκι της και ρούφαγα τα υγρά της με μανία. Αυτή η μεθυστική μυρωδιά με είχε τρελάνει. Τράβηξα τα πόδια της και τα κόλλησα στην κοιλιά της. Το μουνάκι της γυάλιζε μπροστά μου, μα τα μάτια μου καρφώθηκαν στο κωλαράκι της. Ακούμπησα δειλά την γλώσσα μου πάνω στην τρυπούλα της. Η μικρή πετάχτηκε. Έκανα να σταματήσω.

-    «Μη σε παρακαλώ… Μη. Μη σταματάς. Σε παρακαλώ, συνέχισε…»

Αυτή τη φορά ακούμπησα την γλώσσα μου γεμάτη σάλιο πάνω στην τρυπούλα της και την πίεσα για να μπει μέσα. Το σφιχτό της κωλαράκι με προκαλούσε. Ξαφνικά εκεί που είχα αφεθεί στη κυριολεξία στο κωλαράκι της Κατερίνας, ένιωσα πίσω στην πλάτη μου έναν αέρα και μετά από λίγο μια καυτή γλώσσα να ακουμπάει το πίσω μέρος του αφτιού μου. Ήταν η Ελένη που τόση ώρα την είχα ξεχάσει κι εγώ και η Κατερίνα. Γύρισα σιγά - σιγά και την αντίκρισα. Είχε μείνει κι αυτή γυμνή. Ντροπαλά μου έδωσε ένα υγρό φιλί και με ρώτησε:

-    «Ξαδερφούλη, το δικό μου κωλαράκι δεν θα το γλείψεις;»

Τις έβαλα και τις δυο να γονατίσουν πάνω στον καναπέ, κολλητά η μια στην άλλη. Παραδομένες στην καύλα τους άρχισαν να φιλιούνται μεταξύ τους. Εγώ ειλικρινά είχα σαστίσει. Μπροστά μου είχα δυο τέλεια μωράκια τα οποία μου είχαν τουρλώσει τα κωλαράκια τους και περίμεναν από εμένα να τα κυριεύσω. Δεν έχασα χρόνο και γονάτισα μπροστά από τον καναπέ. Άρχισα από την ξαδερφούλα. Έγλειφα μια το μουνάκι της και μια το κωλαράκι της και μετά από λίγο δίπλα στην Κατερινούλα. Κάποια στιγμή ένιωσα το κεφάλι μου να σπάει. Είχα τόση καύλα μέσα μου που δεν άντεχα άλλο. Έπρεπε οπωσδήποτε να χύσω. Δεν μπορούσα όμως να τις πηδήξω. Μόλις θα ακούμπαγα το μουνάκι τους θα τελείωνα και θα ήταν κρίμα.

Έτσι τις σήκωσα από τον καναπέ. Έκατσα εγώ στο κέντρο και οι μικρές από δεξιά και αριστερά μου. Άρχισαν να με γλείφουν και οι δυο μαζί. Η καύλα ήταν τέτοια που μέσα σε δεύτερα έχυσα ένα ποτάμι. Τα μουτράκια τους γέμισαν με τα χύσια μου. Συνέχισαν να με γλείφουν και δειλά - δειλά κατάπιναν και λίγο. Πέρασε ένα λεπτό και αφού ηρέμησα, έστω και λίγο, σηκώθηκα να πάω να πλυθώ. Πήγαν και οι μικρές και πλύθηκαν και μετά από λίγο ήμασταν όλοι πάλι στον καναπέ.

-    «Μικρές, το πρώτο τεστ ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Φορέστε τώρα μόνο το σλιπάκι σας και καθίστε να κάνουμε ένα τσιγαράκι».

Οι μικρές υπάκουσαν. Φόρεσα κι εγώ το μποξεράκι μου και άναψα ένα τσιγάρο. Τέτοια απόλαυση ρε παιδιά δεν είχα ξανανιώσει. Κάνοντας το τσιγαράκι μας, ένιωθα την καύλα μου να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ήταν σαν να μην είχα χύσει καθόλου. Τα αρχίδια μου ήταν πάλι πρησμένα και η πούτσα έτοιμη να πάρει πάλι την μεγάλη διάσταση της. Και πως να μην ήταν έτσι αφού σε λίγο θα τις γαμούσα και τις δυο; Έμεινα για λίγο στις σκέψεις μου. Οι μικρές όμως δεν είχαν να σκεφτούν τίποτα. Με το που έκαναν το τσιγαράκι τους, άρχισαν τα παιχνίδια μεταξύ τους. Η Ελένη έκατσε στον καναπέ και από πάνω πήγε η Κατερίνα, έτσι ώστε η Ελένη να γλείφει τα βυζιά της Κατερίνας. Είχαν βγάλει τα εσώρουχα τους.

Με τέτοια εικόνα μπροστά μου δεν μπορούσα να μην πάθω πλάκα. Έβγαλα το μποξεράκι μου. Η πούτσα κάγκελο. Πλησίασα από πίσω την Κατερίνα και όπως είχε τουρλώσει το κωλαράκι της άρχισα να την γλείφω. Δεν έπρεπε όμως να αναλωθώ πολύ ώρα σε αυτό το παιχνίδι. Έπρεπε να τις πηδήξω. Τις διέταξα να σταματήσουν και να σηκωθούν όρθιες. Τις πήρα και πήγαμε στο κρεβάτι. Κατάλαβαν ότι ήρθε η ώρα. Έβαλα την Κατερίνα να ξαπλώσει στο κρεβάτι ανάσκελα και διέταξα την Ελένη να της γλείψει το μουνάκι της. Εκείνη πρόθυμα εκτέλεσε. Μετά από λίγο την απομάκρυνα και πλησίασα την πούτσα μου πάνω στο μουνάκι της Κατερίνας. Ήταν υγρό και κατακόκκινο.

Ακούμπησα την πιάτσα μου πάνω στα χειλάκια του και έσπρωξα αργά - αργά. Γλίστρησα τόσο όμορφο μέσα της. Η Κατερίνα είχε κλείσει τα μάτια και στο πρόσωπο της διαγραφόταν μια αίσθηση απόλυτης ικανοποίησης. Η Ελένη βλέποντας την πούτσα μου να γαμάει την φίλη της είχε τρελαθεί. Περίμενε κι αυτή τη σειρά της. Έπαιζε με το μουνάκι της μόνη της και με κοίταγε στα μάτια. Συνέχισα να γαμάω την Κατερίνα με δύναμη και πάθος. Κάποια στιγμή, ενώ η Ελένη είχε αρχίσει να γλείφει τα βυζιά της Κατερίνας, αυτή άρχισε να τρελαίνεται. Φώναζε:

-    «Μωρό μου γάμα με. Σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπώ. Μ’ ακούς; Σ’ αγαπώ. Γάμα με! Σκίσε με! Κάνε μου ότι θες. Θα χύσω. Θα χύσω. Χύνωωωωωω!!!»

Την ένιωσα να σπαρταράει από κάτω μου. Όλο το κορμί της έτρεμε και τα χέρια της είχαν γαντζώσει το σεντόνι. Έχυσα μέσα σε δευτερόλεπτα. Συνέχισα να την παίρνω μέχρι που ηρέμησε από το χύσιμο της. Τραβήχτηκα απαλά από το μουνάκι της. Εκείνη πετάχτηκε πάνω και ήρθε και με φίλησε μα πάθος στο στόμα.

-    «Σε ευχαριστώ μωρό μου!», μου είπε. «Σ’ ευχαριστώ άντρα μου!»

Κοίταξα με νόημα την Ελένη. Τα μάτια της έλαμψαν. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια της. Με τα χεράκια της μου άνοιξε το μουνάκι της.

-    «Έλα ξαδερφούλη. Γάμησε κι εμένα τώρα. Σε παρακαλώ. Δεν αντέχω άλλο…»

Έσκυψε για λίγο η Κατερίνα και μου έγλειψε την πούτσα μου. Μετά με άφησε και πήγε σχεδόν και έκατσε πάνω από το κεφάλι της Ελένης με πρόσωπο σ’ εμένα. Η Ελένη άρχισε να γλείφει το μουνάκι της φίλης της. Η Κατερίνα χάιδευε τα βυζιά της και με κοίταγε στα μάτια. Δεν έχασα άλλη ώρα και μπήκα μέσα στο μουνάκι της ξαδέρφης μου. Καθώς την γάμαγα άρχισα να φιλάω την Κατερίνα η οποία είχε καυλώσει από το γλειφομούνι που της έκανε η Ελένη η οποία είχε καυλώσει από την πούτσα μου που την γάμαγα. Ένας τέλειος συνδυασμός. Γαμιόμασταν για λίγη ώρα έτσι ώσπου η Ελένη δεν άντεξε άλλο και έχυσε την πούτσα μου. Μέσα στις φωνές της άρχισε να χύνει και η Κατερίνα.

Η παρτούζα μας είχε πάρει πλέον το σωστό δρόμο. Τα μωρά μου, αφού έχυσαν και ηρέμησαν και τα δυο, με κοίταγαν στα μάτια. Έβγαλα την πούτσα μου από την Ελένη. Είχε γίνει τεράστια. Έβαλα την Κατερίνα να γλείψει την Ελένη και να μου τουρλώσει το κωλαράκι της. Καθώς η Κατερίνα έγλειφε την φίλη της, άρχισα να της πηδάω το μουνάκι της από πίσω. Ένιωθα την πούτσα μου να ακουμπάει τέρμα και την Κατερίνα να πονάει. Ήμουν σίγουρος όμως ότι γούσταρε. Δεν άργησα να νιώσω τον κόσμο να χάνεται από μπροστά μου από την καύλα. Τις φώναξα να ξαπλώσουν ανάσκελα κάτω από την πούτσα μου και άρχισα χύνω με μανία πάνω τους.

-    «Χύνω μωρά μου! Χύνωωωω!»

Ξάπλωσα στο κρεβάτι ζαλισμένος. Οι μικρές δίπλα μου. Έκλεισα για λίγο τα μάτια. Ήμουν ευτυχισμένος. Είχα γαμήσει δυο μωρά ανεπανάληπτα. Και το κυριότερο.. είχα άλλες τρεις ημέρες μπροστά μου γεμάτες σεξ, καύλες και ερωτισμό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.